2018 Ekim Anneleri

Rabbim verir kuvvetini inşallah. Amin cümlemizinkini inşallah

kac kilo ki ortalamanin biraz alti dedi?

Benim neredeyse her gün kaçıyor öksürüyor çeviriyorum benim süt dolunca çok hızlı geliyor bi anda ama benim kızın umru değil yavaş gelince çıldırıyor hep oluk oluk aksın istiyor

Masallah diyeyim oncelikle hepimizin sutu bol olsun :) ama benimki bolluktan degil cunku emerken uyuya kaliyor diyelim 10 dk dir memede artik gozleri kapaniyor hareketler gevsiyor iste tam o esnada oluyor hayir birakmiyorda memeyi meme agzinda oksurmeye calisiyor ben hemen dikip sirtina vuruyorum

Benim canım çok sıkılıyor.kızlar ben hep böyleyim ya.
Yerimde duramiyorum.

Bugün birden afakanlar basti.hemen cocugu battaniyeye sarip komsunun kapisina dayandim.dısari kar kiyamet.

Komsuyla camdan dişarı iki cocuk gibi bakip iç geçiriyoruz.
Ah ah bu kar bitmiyor ki gezelim diyoruz.

Burda bi avm olsa komsularla kapısında yatariz ne zaman açılacak diye
Valla sabah esim kapıdan ben bacadan hemen çıkarim.
Canıma yetti

kucuk yerde yasamak zordur eminim.hele hava da kotu olunca.havalar isininca bebek arabasiyla cikarsiniz komsularla ins :)

Benim de alından açılıyor canım :/ sol tarafta başlamıştı gebelik öncesi, şimdi bakıyorum sağda da oluyor. Normaldir saçım, çok dökülse de seyrek diyemem ama ön taraf açılıyor, biraz toplamaya bağlıyorum ben. Açık kalınca ve geriye doğru sıkınca kökler zayıflıyor. Saçının yönünü değiştir, soldan ayır sağ taraf kapansın, havasız kalınca dibi, artıyor saçlar

Aklimdaydin sabah. Sevindim. Ben de kalsiyum magnezyum cinko ve d vitamini kullaniyorum ama saclarim yine de dokuluyor. Bu ara biraz daha az dokuluyor gerci... alerji ile ilgili gelismeleri bildir bize.
Sağolasın .. Herşeyi kestim artık tek zeytin ekmek yemeğe başlamıştım yine geçmedi gruptan bir arkadaş uyardı sağolsun ekmeklerin içinde peyniraltı suyu tozu olabilir dikkat et diye ihe den alıyordum ekmeği hemen sitesine girdim baktım hem peyniraltı suyu hem süt ve süt ürünleri bulunur yazıyor ..ekmeği kendim yaptım bu sefer birde komilinin z.yağı çok asitli değilmiş egzamaya kullanmış biri iyi gelmiş onu aldım z.yağ gibi değil rengi hakikaten sarı sürdüm o da iyi geldi şuan çok şükür kilo almayada başladı .. yoksa çıldırma noktasına gelmiştim çocuğun yüzünü öyle gördükçe öteki yanağada geçti gözüne alnına sıçradı bacaklar dr larda doğru bir şey demiyor her biri bi ilaç yazıp yolluyor çok şükür 2 gündür rahatladım ..

Bakılmaya bakılır da, fiziken ve ruhen çökmeye müsait olunur..

Aşırı yorgunlukta uyutmuyor..

Hadi kolaygelsin o zaman :)
Insallah gonlune gore devam eder hersey.
Daha iyi mi peki biberon emziginin akisina alisti mi?Ayy minik minik agzini dusundum suan yemek yerken :)))))) cok guzeller ya❤

Yani en azindan gaz fln dusunebilirsin.
Mesela bizdede hala cok gazli bisy fazla kacirsam sikinti olabiliyor.
Gececek insallah❤
Her aksam surekli mi oluyor?

Dusunursen Vitma'ya göz atabilirsin

Degistiremem kesim modeli var :)
Yani sag tarafim kisa solum uzun.Ama solumda kisa yani kisa sacliyim.
Ayrimin akside seyrek ama yani bariz cok döküldü malesef.
Duzelir insallah :) havalar serinlen 1-2 bakimda yapacam kokmasin sonra sicaklarda :)
Sende toplama hava alsinlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…