2018 Ekim Anneleri

Ya nasil sevindimm❤
Cok sukur buyuk bi adim olmus.Ne mutlu.

Kizlar nolmus bu kk ya guncelleme falan mi gelmis bi nevrim dondu :) keske uygulamasi olsa

ellerden sonra sımdıde bacaklarla basımız belada uykusunda sureklı indir kaldır yapıyo ustunude acıyor.Sanki bı kac kısıde daha vardı geçti mi ?sürekli yarı uyur yarı uyanık vazıyette uyuyor

ellerden sonra sımdıde bacaklarla basımız belada uykusunda sureklı indir kaldır yapıyo ustunude acıyor.Sanki bı kac kısıde daha vardı geçti mi ?sürekli yarı uyur yarı uyanık vazıyette uyuyor
Bizde var canim ara ara oluyor bence gece uykularinda donmeye calisiyorlar

Hadi kolaygelsin o zaman :)
Insallah gonlune gore devam eder hersey.
Daha iyi mi peki biberon emziginin akisina alisti mi?Ayy minik minik agzini dusundum suan yemek yerken :)))))) cok guzeller ya❤
bir hafta oldu ek gıdaya başlayalı daha iyi yiyor ilk günlere gore biberonada alışıyor gibi çekince çok geliyor ağzından taşıyor ben agzina döker gibi veriyorum aradada cektiriyorum ki alışsın bugün neocate yi daha iyi içti

Ohh maşallah minişe :) Zaten cok yakin zaman.Diger uctan alsan bosa gidecek iyice,yine alismaya calisacak.

Bende basladim yavastan.Buyugunden daha fazla talep ediyor bu zamanlarina gore :) Sinyalleri geri cevirmeyim dedim.Doktorda dedi.
Bazi seylere 6.yi doldurunca gececez sadece.3 hafta sonrayada simdikiler bayaa oturmus olur.

Bence eskimis gb olmus kk :)
Sanki eski hali daha yeniydi :)
şunlar olmasada olurmus yani
Alisinca guzel olur ama

ağzına zorla sokuyordum simdi arada kendi açmaya başladı minik ağzını:)
patates havuç irmik pirinç muz bir haftadır bunları yedi sorun yok yarin brokoli yada ıspanak eklemeyi düşünüyorum meyvemizde elma püresi olacak umarım sıkıntı olmaz onlarda da

ay ne guzel ek gıdayla ılgılı bi çok seyi çözmüşünüzdür.Ben ne yapıcam acaba hazırlamayı bıle bılmıyorum hafta ıcı başkası yapıcak yıyeceğini kafamda deli sorular

Maşallah bende bir hevesle bekliyorum bir ay kaldı geçmiyor sabah az kalsın patates deneyecektim sonra vazgeçtim :))

plojovic Merhaba. Külot bez deneyimimi sormuştunuz. 34 lü paket almıştık 3 numara.. ilk gece sızdırmıştı.. gündüz daha başarılı ama şunu farkettim. Benim ki zayif bi bebek ya, tam kavramadı..biraz bol geldi. Çiş de çok kolay giydirmek ve çıkarmak. Diğerinde ise etraf kirlenmesin diye yanlardan dikiş yer kısmından yırtıp bez gibi açtım.

İspanak icin bekleyebilirsin brokoli ayina uygun.Bunlari tablo gb hazirlasan sana da kolaylik olur aslinda.Yani yiyorlar diye herseye gecilmiyor ya ilk basta o yuzden dedim
Minik agzini sevsinler :)❤

Tesekkur ederiim❤
Gece hafif oturmadi dedigin kisimlarda sizdirmis olabilir belki de.
Çistede öyle cikarmak kolaylik olur sanki 2 yandan yirtip normal bez gb?
Sirada o var ya onu alacam insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…