Sağolasın .. Herşeyi kestim artık tek zeytin ekmek yemeğe başlamıştım yine geçmedi gruptan bir arkadaş uyardı sağolsun ekmeklerin içinde peyniraltı suyu tozu olabilir dikkat et diye ihe den alıyordum ekmeği hemen sitesine girdim baktım hem peyniraltı suyu hem süt ve süt ürünleri bulunur yazıyor ..ekmeği kendim yaptım bu sefer birde komilinin z.yağı çok asitli değilmiş egzamaya kullanmış biri iyi gelmiş onu aldım z.yağ gibi değil rengi hakikaten sarı sürdüm o da iyi geldi şuan çok şükür kilo almayada başladı .. yoksa çıldırma noktasına gelmiştim çocuğun yüzünü öyle gördükçe öteki yanağada geçti gözüne alnına sıçradı bacaklar dr larda doğru bir şey demiyor her biri bi ilaç yazıp yolluyor çok şükür 2 gündür rahatladım ..
Bizde var canim ara ara oluyor bence gece uykularinda donmeye calisiyorlarellerden sonra sımdıde bacaklarla basımız belada uykusunda sureklı indir kaldır yapıyo ustunude acıyor.Sanki bı kac kısıde daha vardı geçti mi ?sürekli yarı uyur yarı uyanık vazıyette uyuyor
Almamis canim.bide aksam gel dedi.yok dedim.zor kurtardim kendimiU Umudumbitmedi_ test almış mı kocan yaptınmı canm
Evet ya.hic guzel olmamis.ben boyle degisikliklrri hic sevmemKizlar nolmus bu kk ya guncelleme falan mi gelmis bi nevrim dondu :) keske uygulamasi olsa
Canim sen kan verdin mi?U Umudumbitmedi_ test almış mı kocan yaptınmı canm
bir hafta oldu ek gıdaya başlayalı daha iyi yiyor ilk günlere gore biberonada alışıyor gibi çekince çok geliyor ağzından taşıyor ben agzina döker gibi veriyorum aradada cektiriyorum ki alışsın bugün neocate yi daha iyi içtiHadi kolaygelsin o zaman :)
Insallah gonlune gore devam eder hersey.
Daha iyi mi peki biberon emziginin akisina alisti mi?Ayy minik minik agzini dusundum suan yemek yerken :)))))) cok guzeller ya❤
bir hafta oldu ek gıdaya başlayalı daha iyi yiyor ilk günlere gore biberonada alışıyor gibi çekince çok geliyor ağzından taşıyor ben agzina döker gibi veriyorum aradada cektiriyorum ki alışsın bugün neocate yi daha iyi içti
ağzına zorla sokuyordum simdi arada kendi açmaya başladı minik ağzını:)Ohh maşallah minişe :) Zaten cok yakin zaman.Diger uctan alsan bosa gidecek iyice,yine alismaya calisacak.
Bende basladim yavastan.Buyugunden daha fazla talep ediyor bu zamanlarina gore :) Sinyalleri geri cevirmeyim dedim.Doktorda dedi.
Bazi seylere 6.yi doldurunca gececez sadece.3 hafta sonrayada simdikiler bayaa oturmus olur.
ay ne guzel ek gıdayla ılgılı bi çok seyi çözmüşünüzdür.Ben ne yapıcam acaba hazırlamayı bıle bılmıyorum hafta ıcı başkası yapıcak yıyeceğini kafamda deli sorularağzına zorla sokuyordum simdi arada kendi açmaya başladı minik ağzını:)
patates havuç irmik pirinç muz bir haftadır bunları yedi sorun yok yarin brokoli yada ıspanak eklemeyi düşünüyorum meyvemizde elma püresi olacak umarım sıkıntı olmaz onlarda da
Maşallah bende bir hevesle bekliyorum bir ay kaldı geçmiyor sabah az kalsın patates deneyecektim sonra vazgeçtim :))ağzına zorla sokuyordum simdi arada kendi açmaya başladı minik ağzını:)
patates havuç irmik pirinç muz bir haftadır bunları yedi sorun yok yarin brokoli yada ıspanak eklemeyi düşünüyorum meyvemizde elma püresi olacak umarım sıkıntı olmaz onlarda da
ağzına zorla sokuyordum simdi arada kendi açmaya başladı minik ağzını:)
plojovic Merhaba. Külot bez deneyimimi sormuştunuz. 34 lü paket almıştık 3 numara.. ilk gece sızdırmıştı.. gündüz daha başarılı ama şunu farkettim. Benim ki zayif bi bebek ya, tam kavramadı..biraz bol geldi. Çiş de çok kolay giydirmek ve çıkarmak. Diğerinde ise etraf kirlenmesin diye yanlardan dikiş yer kısmından yırtıp bez gibi açtım.
Bende bugün verdim dr la da kavga ettik sinir etti beni manyak adamCanim sen kan verdin mi?
Benimkide çağırıyor sürekli çocuk durmuyo diye ısrar edemiyoAlmamis canim.bide aksam gel dedi.yok dedim.zor kurtardim kendimi
Evet ya.hic guzel olmamis.ben boyle degisikliklrri hic sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?