Toplamayınca ortalığı saç basar :) lapa lapa dökülür :)Degistiremem kesim modeli var :)
Yani sag tarafim kisa solum uzun.Ama solumda kisa yani kisa sacliyim.
Ayrimin akside seyrek ama yani bariz cok döküldü malesef.
Duzelir insallah :) havalar serinlen 1-2 bakimda yapacam kokmasin sonra sicaklarda :)
Sende toplama hava alsinlar :)
KK değil sankiPsptenin yeni halini hiiiiic sevmedim.
Yazamamisim bile yani dusun o derece...KK değil sanki
Toplamayınca ortalığı saç basar :) lapa lapa dökülür :)
Maşallah canim.cok sevindim.maşallah yavruya.ins istahi hep acik.olur.bir hafta oldu ek gıdaya başlayalı daha iyi yiyor ilk günlere gore biberonada alışıyor gibi çekince çok geliyor ağzından taşıyor ben agzina döker gibi veriyorum aradada cektiriyorum ki alışsın bugün neocate yi daha iyi içti
Canim dün biz meyve yiyorduk.metehan da kucagimdaydi.çatalla biraz muz ezdim.parmagima koydum verdim.yedi.Ohh maşallah minişe :) Zaten cok yakin zaman.Diger uctan alsan bosa gidecek iyice,yine alismaya calisacak.
Bende basladim yavastan.Buyugunden daha fazla talep ediyor bu zamanlarina gore :) Sinyalleri geri cevirmeyim dedim.Doktorda dedi.
Bazi seylere 6.yi doldurunca gececez sadece.3 hafta sonrayada simdikiler bayaa oturmus olur.
Sonuç ne canim?Bende bugün verdim dr la da kavga ettik sinir etti beni manyak adam
Kivi alerjik olabilir canim. Bir yasindan once vermesen iyi olur. Muz ilk verilenlerden zaten.Maşallah canim.cok sevindim.maşallah yavruya.ins istahi hep acik.olur.
Canim dün biz meyve yiyorduk.metehan da kucagimdaydi.çatalla biraz muz ezdim.parmagima koydum verdim.yedi.
Biraz da kivi ezdim.verdim.yani toplamda 1 cay kasiginin yarisi kadar.
Bugünde eline ne alsa agzia götürüyordu.damaklari kasiniyor.bende eline havuc verdim.sence bunlar zararli mi?
Sonuç ne canim?
Ne oldu da kavga ettiniz?
Verdim bisey olmadi canim.Kivi alerjik olabilir canim. Bir yasindan once vermesen iyi olur. Muz ilk verilenlerden zaten.
Bugun elma yerken nilikonun agzina dayadim yalasin diye. Cilginca aglamaya basladi. Deli mi ne.
Sonuç daha çıkmadı canm sağlık ocağına verdim pazartesi alıcam. Gebelik testi yaptırıcaktm dedim başladı bana laf saymaya sen korunmuyormusun neden korunmadn korunmaya devam et dedim ben sana geçen geldiğinde. Adet en son ne zaman oldun dedi bende daha olmadım 5 ay oldu doğum yapalı dedim hemen kadın doğuma gidiyorsun neden olmadığın için ultrasonla bakanlar dedi bende sinir oldum. Korunuyorm ama şüpheye düştüm dedim hem korunmadm diyelim sen mi bakıcan dedim adet olmamam normal 2sene adet görmeyen var emzirdiğim için olmuyorum dedim. Zorla barkod verdi deli adam.Maşallah canim.cok sevindim.maşallah yavruya.ins istahi hep acik.olur.
Canim dün biz meyve yiyorduk.metehan da kucagimdaydi.çatalla biraz muz ezdim.parmagima koydum verdim.yedi.
Bugünde eline ne alsa agzia götürüyordu.damaklari kasiniyor.bende eline havuc verdim.sence bunlar zararli mi?
Sonuç ne canim?
Maşallah canim.cok sevindim.maşallah yavruya.ins istahi hep acik.olur.
Sonuç ne canim?
Bak o hic aklima gelmedi. 15 sn falan agzina dayali durdu. Sonra basti cigligi. Hic agzini acmadi ama. Tadina bakmadi yani.Kıyamam :) belki soguk gelmistir sicacik anne memesinden sonra :)
Sonuç daha çıkmadı canm sağlık ocağına verdim pazartesi alıcam. Gebelik testi yaptırıcaktm dedim başladı bana laf saymaya sen korunmuyormusun neden korunmadn korunmaya devam et dedim ben sana geçen geldiğinde. Adet en son ne zaman oldun dedi bende daha olmadım 5 ay oldu doğum yapalı dedim hemen kadın doğuma gidiyorsun neden olmadığın için ultrasonla bakanlar dedi bende sinir oldum. Korunuyorm ama şüpheye düştüm dedim hem korunmadm diyelim sen mi bakıcan dedim adet olmamam normal 2sene adet görmeyen var emzirdiğim için olmuyorum dedim. Zorla barkod verdi deli adam.
Bak o hic aklima gelmedi. 15 sn falan agzina dayali durdu. Sonra basti cigligi. Hic agzini acmadi ama. Tadina bakmadi yani.
Eşim gözünü karartmış canmm malesef. Yok ya biraz ayarsız Dr. Um aile hekimi diye kendini aileden görüyoBu kullandigin ilaclar ve gecitdigin mudahaleler icin bi tedbirdir.Malesef seni dusunup konusmus aslinda sadece.Keske esinle gitsen o da ciddiyetin farkina varsa
Ne desem bilemedim simdi.Sonuç daha çıkmadı canm sağlık ocağına verdim pazartesi alıcam. Gebelik testi yaptırıcaktm dedim başladı bana laf saymaya sen korunmuyormusun neden korunmadn korunmaya devam et dedim ben sana geçen geldiğinde. Adet en son ne zaman oldun dedi bende daha olmadım 5 ay oldu doğum yapalı dedim hemen kadın doğuma gidiyorsun neden olmadığın için ultrasonla bakanlar dedi bende sinir oldum. Korunuyorm ama şüpheye düştüm dedim hem korunmadm diyelim sen mi bakıcan dedim adet olmamam normal 2sene adet görmeyen var emzirdiğim için olmuyorum dedim. Zorla barkod verdi deli adam.
Tsk ederim canim.kiviyi bilmiyordum.nilsibel de soyledi.ama metehani zorlamadi yada degisik bisey olmadi cok sükür.Aslinda muz bile ilkler arasinda degil ama masum geliyor nedense hepimize.
En azindan 2 seyi birden karistirma bu zamanlarda cunku alerji yapsa hangisiydi bilemeyebilirsin.Kivide alerjiklerden mesela.
Alerjikler sadece alerjisi varsa diye degil mesela mideyide zorlayabileceginden dikkat edilmeli.Sifirdan basladiklari icin.Yoksa hepsine ne versek agzina alir.Ek gida ile birlikte alerjide hortlayabilir.
Eline verdiklerine cok ittirip damagina ya da bogazina zarar vermesin diye dikkat edersin sadece.Bide zamanla tukuruklede olsa kopartabiliyor daha yumusak bisy verdigine ona dikkat edersin..
Zaten ister istemez gozu cocukta oluyor insanin ama cok anlik seyler bunlar Allah korusun.
Yiyeceklere az goz gezdirirsen kolaylik olur aslinda
Hamile değilim canm eşim nasıl olduysa korunmaya karar vermiş bugünNe desem bilemedim simdi.
Keske biraz da olsa korunma seceneklerini düsünseniz.yani gercekten istemiyorsaniz..
Doktor da niye oyle sert cikmis ki.benim doktorum şeker gibidir.
Ins sonuc negatif cikar canim.
Tsk ederim canim.kiviyi bilmiyordum.nilsibel de soyledi.ama metehani zorlamadi yada degisik bisey olmadi cok sükür.
Bundan sonra daha cok dikkat ederim.
Biraz okiyim ben en iyisi.
Tekrar tsk ederim zaman ayirip cvp yazdığin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?