3 saatte bir 120 yetmez ona canim. Dun sabah emzirdim ciktim. 5 bucuk saatte 450 ml icmis. Ama belki mama agir gelir yeter. Bi de 45 dakika uyuyor hepi topu. Ac olmasa da huysuzlaninca veriyor kadincagiz mecbur.Canım ben mamayı şu ana kadar hiç öğün olarak vermedim sütümün bazen yetersiz olduğunu düşünüyorum günde 1 -2 kere destekleyici olarak veriyorum şuan 90ccyi yeni başladım vermeye bizimkiler sık beslenmeye alışmış bilemedim banada çok geldi 210 cc 3 saatte bir 120cc verse olurum?
4 aylik kontrolunde doktor baslayin dedi ama kabiz olunca tekrar sordum. Gun asiri kullanin dedi. Bu sefer kakasinda kan oldu. Bi ara verin bakalim ondan mi dedi. Ara verince kan gecti. Kanama yok ilac boyamis devam edin dedi. Yani 4 ay bitince toplasan 7 gun ancak kullandik. Simdi yeniden kullaniyoruz.Kızlar bebeklerinize kan ilacı vermeye ne zaman başladınız
Kendi sitesinde de yazmışlar losyon olduğunu. Her üründe bir katkı var ya, çok üzerinde durmadım. Sıkıntı da olmadı, ta ki ben portakal suyu verip çocuğun dengesini kendi elimle bozana kadar. Bezi sık değiştiriyoruz zaten, inşallah zarar görmez losyon yüzünden. Havalar ısınınca tuvalet iletişimi deniycem, inşallah işe yarar. Az çok ne zaman yaptığını fark ediyorum. Eskiler doğar doğmaz başlıyormuş, bel ağrısından çok niyet edemedim. Bir iki denedim, pes ettim. Banyo ettirirken bile belim cayır cayır yanıyor. Kızımla birlikte klozete oturmak çözüm olabilir. Bulucaz bişeyler. Bezler bizi tembelliğe itiyor, halbuki bebekler bize gerekli sinyalleri veriyor :)Canım yazdığını görünce söylemek istedim yerli üretim bir bebek beziymiş ama içerisinde losyon bulunduğunu söylemiş mühendisinoğlu sitesinde o da pek tavsiye edilen bir şey değilmiş bezde bir bak istersen sen de
Mama, anne sütü gibi çabuk hazmedilip mideyi terketmiyor yani daha uzun süre midede kaldığı için tok tutuyor aynı ml olarak düşünme3 saatte bir 120 yetmez ona canim. Dun sabah emzirdim ciktim. 5 bucuk saatte 450 ml icmis. Ama belki mama agir gelir yeter. Bi de 45 dakika uyuyor hepi topu. Ac olmasa da huysuzlaninca veriyor kadincagiz mecbur.
Kızlar bir haftadır bebeğim hastaydı antibiyotik kullanmak zorunda kaldım çok üzgünümbide üstüne bebeğim memeyle uyuyo ve hasta olduğundan beri gece 2 saatte Bi uyanıyor kendi düzeni vardi gece geç uyurdu 1gibi ama 6 7 ye kadar uyanmazdı şimdi hem geç uyuyo hem uyanıp meme istiyor üstüne bugün aşısı vardı Bi baktık hiç kilo almamış sadece boyu uzamış 3cm hemşire olabilir hastalıktan vermiştir kilo belki dedi ama içim hiç rahat değil bugüne dek hiç mama vermedim aslında sürümde var ama doymuyor mu diye kafama çok taktım 4 ay 20 günlük bebeğim acaba sadece geceleri mama mı versem ya kafam çok karışık
Ben Paddlers bez stokladım indirimdeyken. Belki denemek istersiniz, fiyatına göre gayet iyi geldi bana. Her siparişe bir paket ıslak mendil de hediye geliyor ❤
Ben güya ikinciyi doğurdum ama o kadr farklı ki emziği asla almadı geçenlerde denedm yok. Artık pes ettim uğraşmıcam. Hatta büyük kızımı 1 yaşında emzikten kescktim. Küçüğü emerken isterse diye kesmemiştim o kadar emindim alcağına:))))
Aynen emzik almayanlarda uyuyo:)))) onları görünce bizde zorlanmayız herlde diye düşünüyrm. Artık düzenimizi kurunca büyüğe bıraktrcamBende ilkinde hic emzik istememistim ama o kadar memeciydi ki denedik cok.Almadi :) Sonra parmagini emmeye baslayinca 4.ayda tekrar vermistik almisti.
Ilki gibi olacak diye bunda istekli olarak denedim ama almadi :)))
Insan ister istemez ornekten ilerliyor :)simdi memnunum gerci almadigina en azindan biraktirma zamani icin.
Kullanmiyoruz bizKızlar bebeklerinize kan ilacı vermeye ne zaman başladınız
Egzama demişsiniz sabit duruyor diye de bu konu dA bişey dedi mi biz bu konuda çok yeniyiz tam teşhiş konulmadı ama siz yaşadığınız aşamaları yazabilir misinizAralık ayından beri kullanıyoruz mamayı, evet Dr rapor yazdı mama için, popoda da yuvarlak küçük bir pişik var ama hiç geçmiyor, Dr gittik kaç kez mamadan olmaz diyor, anlamadım çok üzülüyorum ama başka verecek bir seçeneğim yok
Doktorumuzun dediği, artik kilo başına 150 değil 110 olarak hesapla..yanı 110x6 kilo= 660 ml günlük ihtiyacı. Ek gıdaya geçin artik dedi. 5 ay 1 haftaligiz..Beslenme olarak kağıt cıktı verdi.. yarın başlayacağım..Sağolsun iyi bakıyor canım inşallah güzel geçer Dr muayeneniz, amin inşallah hiçbir çocuk üzülmesin, teşekkür ederim bizimde haftaya kaldı gitmemiz
Niye erken gecirdi canim siziDoktorumuzun dediği, artik kilo başına 150 değil 110 olarak hesapla..yanı 110x6 kilo= 660 ml günlük ihtiyacı. Ek gıdaya geçin artik dedi. 5 ay 1 haftaligiz..Beslenme olarak kağıt cıktı verdi.. yarın başlayacağım..
iştah hiç yok. Gunde 600 ml bile buyuk cabalarla. Yani beslenme sorun biz de.. yarın başlayacağız ek gıdaya..Niye erken gecirdi canim sizi
Insallah sever.iştah hiç yok. Gunde 600 ml bile buyuk cabalarla. Yani beslenme sorun biz de.. yarın başlayacağız ek gıdaya..
. Saol canım aslında sütüme güveniyorum yetmediğini sanmıyorum ama kilo hiç almaması beni çok şaşırttı en azından 100 gram bile almamış hatta vermiş bu kafama çok takıldı Bi on gün takip edip tekrar tatmaya götürcem bakalım ona göre ilerlerimÇok geçmiş olsun sağlıklıysa kiloyu kafaya takma sütün yettiğini düşünüyorsan mamaya başlama istersen benim sütüm akşamdan sonra azalıyor gece uykusuna geçerken biraz mamayla destekliyorum
uyuması değil aslında dert ettiğim hiç kilo almamış olması şaşırttı hani hastayken memeyi de bırakmadı aslında HER zamankinden çokta emdi niye böyle oldu anlamadım takipte kalcam bakalım teşekkürler cvplarınız içinHastalik zamani cidden daha air gecebilir ki her bebek farkli.
Antibiyotik icinde uzulme cok kucukler cok ilerlemektense kullanmak hayriniza olmustur diye dusunuyorum.
2 saatte 1 yine de cok degil.Sikintisi,susuzlugu fazla olabilir.
Boyle degisken donemlerde olabilir bunlar.Ve ay olarak tam degisim donemindesiniz yeni guzellikler geliyor :) Azcik sabir diyorum ben.
Yine de birebir sen bildigin icin hislerinede guven tabii
Biz hep cikiyoruz canim. Bebek arabasi veya kanguruyla yakin yerlere. Arabayla ev oturmasina. Gecen pazar arabayla sultanahmete gittik. Donuste burnumuzdan geldi. Ne emdi ne uyudu. Bas bas bagirdi.hafta sonu istanbulda hava cok guzel cocukları dısarı cıkarıp hava aldırmak lazım ama buyuk sorun da burda cocukla bı yere gıtmeyı hıç bilmıyorum kı ya .Hafta sonu için plan yapan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?