2018 Ekim Anneleri

Ben Paddlers bez stokladım indirimdeyken. Belki denemek istersiniz, fiyatına göre gayet iyi geldi bana. Her siparişe bir paket ıslak mendil de hediye geliyor ❤

Sağolsun iyi bakıyor canım inşallah güzel geçer Dr muayeneniz, amin inşallah hiçbir çocuk üzülmesin, teşekkür ederim bizimde haftaya kaldı gitmemiz

Ayy çok teşekkür ederim biraz içim rahatladı inşallah geçicidir

O kadar acemiligimiz oldu ki.. normal yani hiç tecrübemiz yoktu..
Ben güya ikinciyi doğurdum ama o kadr farklı ki emziği asla almadı geçenlerde denedm yok. Artık pes ettim uğraşmıcam. Hatta büyük kızımı 1 yaşında emzikten kescktim. Küçüğü emerken isterse diye kesmemiştim o kadar emindim alcağına:))))

En baştan beri prima premium care kullanıyorum hiç değiştirmedim ilk üç ay birşey yoktu sonra oldu
Çözüm lazım galiba yani sebebi bulmak daha iyi olur. Benim büyük kızımda pişik hemde 9 aydan beri full time oluyor. Dişten dolayı oluyormuş. Ne zman diş çıkarmaya başladı öyle başladı düşün. Bide asitli yiyecekler iyice tetikler. Özellkle diş zamanı o pişik yara gibi coşuyor. Bu yüzden erkenden çişe alıştırmayı denedm ama zorlamadm. Maalesf hala devam. Hemen anında açmak lazım.
Bu arada kantrn yağı deneyin isterseniz. Belli bi süre sonra aynı kremlere yağlara alışıyor tepki vermiyor. O yuzden değiştiriyorum bende arada. Hee bide aslnda en güzeli her zmaan yıkayabilmek

Eskiler ne rahatmış, sür reçel, lokum tozu. Hadi geçmiş olsun :)))

Ben Paddlers bez stokladım indirimdeyken. Belki denemek istersiniz, fiyatına göre gayet iyi geldi bana. Her siparişe bir paket ıslak mendil de hediye geliyor ❤
Canım yazdığını görünce söylemek istedim yerli üretim bir bebek beziymiş ama içerisinde losyon bulunduğunu söylemiş mühendisinoğlu sitesinde o da pek tavsiye edilen bir şey değilmiş bezde bir bak istersen sen de

Canim mamayi gun icinde istemiyor artik uykuya dalmak icin istiyor yada gece veriyorum

Canim biberon isitilari tam kivaminda isitiyo 37 derece. Ben aldim ama annem hala eski usul sicak suya oturarak yapiyo. Gerci bu sagdigim sut mama daha almadim. Stoklarimin bitmesini bekliyorum

Canim biberon isitilari tam kivaminda isitiyo 37 derece. Ben aldim ama annem hala eski usul sicak suya oturarak yapiyo. Gerci bu sagdigim sut mama daha almadim. Stoklarimin bitmesini bekliyorum
Canim mutfagim kucuk. Tezgahin ustu dolu. Hic sevmedigim sey. Onun icin yogurt makinesiymis, sterilizatormus, biberon isiticisiymis hic bir sey almak istemiyorum. Mumkunse evdekileri atcam o derece. Benmari usulu isitiyordum da mama kutusunda o kadar detayli yazinca siz ne yapiyorsunuz sorayim dedim.
Benim stoklarim bir iki haftaya biter. Moralim bozulmasin diye simdiden birer ogun baslayalim dedim. Belki mama agir gelir uyur da kadincagiz da rahat eder biraz. Haha.

Aynen. Biberon ısıtıcısı. Yoğurt makinesi vs birşey almadım.. ketil işimi görüyor..

Benimde anca o kadar gider stoklar ozamana doktor kontrolü zamanida gelir doktora sorarik ne vereyim diye. Sen hangi mamayı aldin

Okuldaki arkadaş kendi yaptığı kantaron yağını verdi aslında ama sürmeye cesaret edemedim daha kotu olur mu diye

Okuldaki arkadaş kendi yaptığı kantaron yağını verdi aslında ama sürmeye cesaret edemedim daha kotu olur mu diye
Olmaz bence. Bizim dr krem falan değil direk onu önerdi. Sen bilirsin yine bilen varsa başka yazsın.
Benmde annem yapmış. Onu kullanıyorum

Canım ben mamayı şu ana kadar hiç öğün olarak vermedim sütümün bazen yetersiz olduğunu düşünüyorum günde 1 -2 kere destekleyici olarak veriyorum şuan 90ccyi yeni başladım vermeye bizimkiler sık beslenmeye alışmış bilemedim banada çok geldi 210 cc 3 saatte bir 120cc verse olurum?

Çok geçmiş olsun sağlıklıysa kiloyu kafaya takma sütün yettiğini düşünüyorsan mamaya başlama istersen benim sütüm akşamdan sonra azalıyor gece uykusuna geçerken biraz mamayla destekliyorum

Benimde anca o kadar gider stoklar ozamana doktor kontrolü zamanida gelir doktora sorarik ne vereyim diye. Sen hangi mamayı aldin
Ben de doktora sali gunu sordum. Hipp 1 numarayi bulundurun dedi. 6 ay bitince 2 numara. Ustunde paketi actiktan sonra 3 hafta icinde tuketin veya atin yaziyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…