Sağolsun iyi bakıyor canım inşallah güzel geçer Dr muayeneniz, amin inşallah hiçbir çocuk üzülmesin, teşekkür ederim bizimde haftaya kaldı gitmemizBakicilarin aldigi para helal..hakkiyla yapsinlar yeter ki. Gercekten zor, bebek bakmak. Hele uyumayan ve istahsiz bebek yorucu.. saglikli olsunlar da kuzular.. bu bir surec..Allah saglik versin tum cocuklara..Yarın sabah dr a gidecez..sonra yazarım burdan
Ayy çok teşekkür ederim biraz içim rahatladı inşallah geçicidirGeçmiş bitmiş olsun inş hastalığınız bebekler hastalandıkları dönemde sağlıklı beslenemedikleri için kilo alımları yavaşlayabiliyor kilo verebiliyorlar bu konuda endişeniz olmasın antibiyotik kullandım diye de suçlu hissetmeyin önemli olan bebeğinizin iyi olması sonuçta kullanmasa geçmeyebilir ya da daha uzun sürüp daha çok zarar verebilirdi. Uyku düzenleri sürekli değişiyor ve değişmeye devam da edecek sizin bir hastalık döneminiz geçmiş ki düzenin bozulması çok normal küçük değişiklikler bile zaman zaman bu düzenleri değiştirir tavsiyem biraz daha sabretmeniz her şey yerli yerine oturacaktır. Aç olsaydı tepkileri daha farklı olurdu mama vermenize gerek yok eğer bir sağlık uzmanı tarafından tavsiye edilmediyse zamanla aralıklarını açar. Bizim de bir dönem 5-6 saat bazen kalkmadan devam ederdi bu sıralar en uzun 3.5 saat falan uyuyor emmeye kalkıp devam ediyor. Bir süre buna devam edip belki sonraları gece beslenmelerini azaltmak istiyorsanız bebeğin durumuna göre hareket edersiniz. Kolay gelsin
Ben güya ikinciyi doğurdum ama o kadr farklı ki emziği asla almadı geçenlerde denedm yok. Artık pes ettim uğraşmıcam. Hatta büyük kızımı 1 yaşında emzikten kescktim. Küçüğü emerken isterse diye kesmemiştim o kadar emindim alcağına:))))O kadar acemiligimiz oldu ki.. normal yani hiç tecrübemiz yoktu..
Çözüm lazım galiba yani sebebi bulmak daha iyi olur. Benim büyük kızımda pişik hemde 9 aydan beri full time oluyor. Dişten dolayı oluyormuş. Ne zman diş çıkarmaya başladı öyle başladı düşün. Bide asitli yiyecekler iyice tetikler. Özellkle diş zamanı o pişik yara gibi coşuyor. Bu yüzden erkenden çişe alıştırmayı denedm ama zorlamadm. Maalesf hala devam. Hemen anında açmak lazım.En baştan beri prima premium care kullanıyorum hiç değiştirmedim ilk üç ay birşey yoktu sonra oldu
Eskiler ne rahatmış, sür reçel, lokum tozu. Hadi geçmiş olsun :)))Ben güya ikinciyi doğurdum ama o kadr farklı ki emziği asla almadı geçenlerde denedm yok. Artık pes ettim uğraşmıcam. Hatta büyük kızımı 1 yaşında emzikten kescktim. Küçüğü emerken isterse diye kesmemiştim o kadar emindim alcağına:))))
Canım yazdığını görünce söylemek istedim yerli üretim bir bebek beziymiş ama içerisinde losyon bulunduğunu söylemiş mühendisinoğlu sitesinde o da pek tavsiye edilen bir şey değilmiş bezde bir bak istersen sen deBen Paddlers bez stokladım indirimdeyken. Belki denemek istersiniz, fiyatına göre gayet iyi geldi bana. Her siparişe bir paket ıslak mendil de hediye geliyor ❤
Yaşarken zor geliyor canım ama hepsi geçip gidiyor devam etmiyorAyy çok teşekkür ederim biraz içim rahatladı inşallah geçicidir
Doyuyor artik mamayi uyumak istediginde aliyorNeden kotu yapasin. Bebek doyuyorsa sorun yok.
Canim mamayi gun icinde istemiyor artik uykuya dalmak icin istiyor yada gece veriyorumAnne sutu ya da formul sut yine de esas olmali.
Yani kilosuna gore sütü gunluk almasi gereken miktar sabittir.Tek ya da cift öğünde aliyorsa olur.Ama kafana gore miktar degismemeli.Yani baska bi sorun yoksa vermelisin.
Doktorun en cok yardimci olacak kisi.
Yani bebisler 1 yasinada gelse bu böyle.
Canim biberon isitilari tam kivaminda isitiyo 37 derece. Ben aldim ama annem hala eski usul sicak suya oturarak yapiyo. Gerci bu sagdigim sut mama daha almadim. Stoklarimin bitmesini bekliyorumTamam canim. Ben de halamiza soyliyim oyle yapsin. Hipp aldik. Kutusunda oyle yaziyordu da.
Bi de 5 ay sonrasi bir ogunde 210 ml su ile hazirlayin diyor. Mama eklenince 235 oluyor. Verirsek icer ama cok degil mi? Bir seferde kusmaz mi? Bir de anladigim kadariyla sonra 4-5 saat yememesi lazim. Ben bu cocugun 2 saatten fazla yemeden durduguna rastlamadim. Seninki duruyor mu?
Canim mutfagim kucuk. Tezgahin ustu dolu. Hic sevmedigim sey. Onun icin yogurt makinesiymis, sterilizatormus, biberon isiticisiymis hic bir sey almak istemiyorum. Mumkunse evdekileri atcam o derece. Benmari usulu isitiyordum da mama kutusunda o kadar detayli yazinca siz ne yapiyorsunuz sorayim dedim.Canim biberon isitilari tam kivaminda isitiyo 37 derece. Ben aldim ama annem hala eski usul sicak suya oturarak yapiyo. Gerci bu sagdigim sut mama daha almadim. Stoklarimin bitmesini bekliyorum
Aynen. Biberon ısıtıcısı. Yoğurt makinesi vs birşey almadım.. ketil işimi görüyor..Canim mutfagim kucuk. Tezgahin ustu dolu. Hic sevmedigim sey. Onun icin yogurt makinesiymis, sterilizatormus, biberon isiticisiymis hic bir sey almak istemiyorum. Mumkunse evdekileri atcam o derece. Benmari usulu isitiyordum da mama kutusunda o kadar detayli yazinca siz ne yapiyorsunuz sorayim dedim.
Benim stoklarim bir iki haftaya biter. Moralim bozulmasin diye simdiden birer ogun baslayalim dedim. Belki mama agir gelir uyur da kadincagiz da rahat eder biraz. Haha.
Benimde anca o kadar gider stoklar ozamana doktor kontrolü zamanida gelir doktora sorarik ne vereyim diye. Sen hangi mamayı aldinCanim mutfagim kucuk. Tezgahin ustu dolu. Hic sevmedigim sey. Onun icin yogurt makinesiymis, sterilizatormus, biberon isiticisiymis hic bir sey almak istemiyorum. Mumkunse evdekileri atcam o derece. Benmari usulu isitiyordum da mama kutusunda o kadar detayli yazinca siz ne yapiyorsunuz sorayim dedim.
Benim stoklarim bir iki haftaya biter. Moralim bozulmasin diye simdiden birer ogun baslayalim dedim. Belki mama agir gelir uyur da kadincagiz da rahat eder biraz. Haha.
Okuldaki arkadaş kendi yaptığı kantaron yağını verdi aslında ama sürmeye cesaret edemedim daha kotu olur mu diyeÇözüm lazım galiba yani sebebi bulmak daha iyi olur. Benim büyük kızımda pişik hemde 9 aydan beri full time oluyor. Dişten dolayı oluyormuş. Ne zman diş çıkarmaya başladı öyle başladı düşün. Bide asitli yiyecekler iyice tetikler. Özellkle diş zamanı o pişik yara gibi coşuyor. Bu yüzden erkenden çişe alıştırmayı denedm ama zorlamadm. Maalesf hala devam. Hemen anında açmak lazım.
Bu arada kantrn yağı deneyin isterseniz. Belli bi süre sonra aynı kremlere yağlara alışıyor tepki vermiyor. O yuzden değiştiriyorum bende arada. Hee bide aslnda en güzeli her zmaan yıkayabilmek
Ayy denedim valla yenilerde pekmez galiba yok yaniii ona daha kötü tepki verdi:))))) iştahlı olmıcak gibi gözüküyorEskiler ne rahatmış, sür reçel, lokum tozu. Hadi geçmiş olsun :)))
Olmaz bence. Bizim dr krem falan değil direk onu önerdi. Sen bilirsin yine bilen varsa başka yazsın.Okuldaki arkadaş kendi yaptığı kantaron yağını verdi aslında ama sürmeye cesaret edemedim daha kotu olur mu diye
Canım ben mamayı şu ana kadar hiç öğün olarak vermedim sütümün bazen yetersiz olduğunu düşünüyorum günde 1 -2 kere destekleyici olarak veriyorum şuan 90ccyi yeni başladım vermeye bizimkiler sık beslenmeye alışmış bilemedim banada çok geldi 210 cc 3 saatte bir 120cc verse olurum?Tamam canim. Ben de halamiza soyliyim oyle yapsin. Hipp aldik. Kutusunda oyle yaziyordu da.
Bi de 5 ay sonrasi bir ogunde 210 ml su ile hazirlayin diyor. Mama eklenince 235 oluyor. Verirsek icer ama cok degil mi? Bir seferde kusmaz mi? Bir de anladigim kadariyla sonra 4-5 saat yememesi lazim. Ben bu cocugun 2 saatten fazla yemeden durduguna rastlamadim. Seninki duruyor mu?
Çok geçmiş olsun sağlıklıysa kiloyu kafaya takma sütün yettiğini düşünüyorsan mamaya başlama istersen benim sütüm akşamdan sonra azalıyor gece uykusuna geçerken biraz mamayla destekliyorumKızlar bir haftadır bebeğim hastaydı antibiyotik kullanmak zorunda kaldım çok üzgünümbide üstüne bebeğim memeyle uyuyo ve hasta olduğundan beri gece 2 saatte Bi uyanıyor kendi düzeni vardi gece geç uyurdu 1gibi ama 6 7 ye kadar uyanmazdı şimdi hem geç uyuyo hem uyanıp meme istiyor üstüne bugün aşısı vardı Bi baktık hiç kilo almamış sadece boyu uzamış 3cm hemşire olabilir hastalıktan vermiştir kilo belki dedi ama içim hiç rahat değil bugüne dek hiç mama vermedim aslında sürümde var ama doymuyor mu diye kafama çok taktım 4 ay 20 günlük bebeğim acaba sadece geceleri mama mı versem ya kafam çok karışık
Ben de doktora sali gunu sordum. Hipp 1 numarayi bulundurun dedi. 6 ay bitince 2 numara. Ustunde paketi actiktan sonra 3 hafta icinde tuketin veya atin yaziyor.Benimde anca o kadar gider stoklar ozamana doktor kontrolü zamanida gelir doktora sorarik ne vereyim diye. Sen hangi mamayı aldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?