2018 Ekim Anneleri

Belki hasta oldugu icin ilactan ishal olmustur. O da kilo kaybi yapmistir. Cok takma kafana. Bakalim bu ay nasil olacak. Gecmis olsun kuzuya.

Teşekkür ederiz canım paylaştığın için

Belki hasta oldugu icin ilactan ishal olmustur. O da kilo kaybi yapmistir. Cok takma kafana. Bakalim bu ay nasil olacak. Gecmis olsun kuzuya.
Evet bak o aklıma hiç gelmemişti gerçekten ishal gibiydi normalde iki günde Bi yapardı ilaç kullanırken günde 3 4 kez yapmaya başlamıştı belki ondan olmuştur saol canım ya iyi aklıma getirdin:) ay burası iyiki var sürekli takipteyim yazmasamda okuyorum bazen aynı şeyleri yaşıyorum ve rahatlıyorum yaşasın kk:)

hafta sonu istanbulda hava cok guzel cocukları dısarı cıkarıp hava aldırmak lazım ama buyuk sorun da burda cocukla bı yere gıtmeyı hıç bilmıyorum kı ya .Hafta sonu için plan yapan var mı ?
biz genelde haftasonlari buyuk parklara gidiyoruz.ankaradayiz tabi.altinpark dikmen vadisi goksu park gibi.haftaici de bi gun anne ogul avm gezmesi.diger gunler mahalle gezintisi :) istanbulda daha guzel yesillikli parklar var diye biliyorum.siz calisiyosunuz bi de haftasonlari mutlaka cikin temiz hava alsin bebisler :)

hafta sonu istanbulda hava cok guzel cocukları dısarı cıkarıp hava aldırmak lazım ama buyuk sorun da burda cocukla bı yere gıtmeyı hıç bilmıyorum kı ya .Hafta sonu için plan yapan var mı ?
Biz kafeye, pazar kahvaltısina gidiyoruz.. arada parka.. h ici hep evdeyiz.. ellerim kötü olduğundan bebek arabası indir kaldır yapamıyorum. Ankarada kugulupark var yarın da oraya götürecez..

Biz kafeye, pazar kahvaltısina gidiyoruz.. arada parka.. h ici hep evdeyiz.. ellerim kötü olduğundan bebek arabası indir kaldır yapamıyorum. Ankarada kugulupark var yarın da oraya götürecez..
Mama sandalyesine otursalar kahvalti daha keyif li olur bi kere denedim onu hep kucak istedi agladi

Emmek ne kelime sömürüyor resmen diş çıkarcak ondan kaşınıyordur diyolar gelen giden yok oğluşunun parmakları pütür pütür oldu eldiven taksam saniyesinde su gibi yapıyor
Canım bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama benim kızım 5 aylık. Doktor ısrarla ellerini her şeyi ısırmaya çalışır ve salya akıtabilir normal drdi. Böyle oluyor diye hemen diş çıkmaz dedi. 4 veya 9. Ayda ilk dişleri bekleriz dedi. Belli olmaz dediyani

Benimkiler meme de emiyor. Ikizler. Bir tanesi mama almiyor. Gunde belki 100 cc. Bazi gunler hic amiyor. Digerine de sabah ogle aksam 90 ar cc gibi. Ama meme emiyorlar. Yetse hic vermiycem mamayi
Anladim canim. Ikiz olunca sut yetmez normal. Ben hic ikiz olup da mama vermedim diyeni duymadim.
Benim kiz bu sabah 6da meme emdi. Ben 2de gelene kadar 210 ml anne sutu ve 210 ml mama icmis. Gelince iki kere 5 dk falan emdi.

Son mesajin altı şu şekilde

Eklentiler

• image.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…