Belki hasta oldugu icin ilactan ishal olmustur. O da kilo kaybi yapmistir. Cok takma kafana. Bakalim bu ay nasil olacak. Gecmis olsun kuzuya.. Saol canım aslında sütüme güveniyorum yetmediğini sanmıyorum ama kilo hiç almaması beni çok şaşırttı en azından 100 gram bile almamış hatta vermiş bu kafama çok takıldı Bi on gün takip edip tekrar tatmaya götürcem bakalım ona göre ilerlerim
uyuması değil aslında dert ettiğim hiç kilo almamış olması şaşırttı hani hastayken memeyi de bırakmadı aslında HER zamankinden çokta emdi niye böyle oldu anlamadım takipte kalcam bakalım teşekkürler cvplarınız için
Teşekkür ederiz canım paylaştığın içinBugün 5 aylık rutin doktor kontrolümüz vardı. Doktorumuz kilo alımını beğendiği için tadımlık ek gıdalara 2 hafta sonra başlayabilirsiniz dedi. Demir ilacını başlattı. D vitamini damla sayısını artırdı 5 veya 6 damla verin dedi, kafası biraz yumuşak kaldığı için. Ekte gönderdiğim ek gıda ile ilgili dosyayı verdi. Sizinle de paylaşmak istedim:)
Evet bak o aklıma hiç gelmemişti gerçekten ishal gibiydi normalde iki günde Bi yapardı ilaç kullanırken günde 3 4 kez yapmaya başlamıştı belki ondan olmuştur saol canım ya iyi aklıma getirdin:) ay burası iyiki var sürekli takipteyim yazmasamda okuyorum bazen aynı şeyleri yaşıyorum ve rahatlıyorum yaşasın kk:)Belki hasta oldugu icin ilactan ishal olmustur. O da kilo kaybi yapmistir. Cok takma kafana. Bakalim bu ay nasil olacak. Gecmis olsun kuzuya.
biz genelde haftasonlari buyuk parklara gidiyoruz.ankaradayiz tabi.altinpark dikmen vadisi goksu park gibi.haftaici de bi gun anne ogul avm gezmesi.diger gunler mahalle gezintisi :) istanbulda daha guzel yesillikli parklar var diye biliyorum.siz calisiyosunuz bi de haftasonlari mutlaka cikin temiz hava alsin bebisler :)hafta sonu istanbulda hava cok guzel cocukları dısarı cıkarıp hava aldırmak lazım ama buyuk sorun da burda cocukla bı yere gıtmeyı hıç bilmıyorum kı ya .Hafta sonu için plan yapan var mı ?
Biz kafeye, pazar kahvaltısina gidiyoruz.. arada parka.. h ici hep evdeyiz.. ellerim kötü olduğundan bebek arabası indir kaldır yapamıyorum. Ankarada kugulupark var yarın da oraya götürecez..hafta sonu istanbulda hava cok guzel cocukları dısarı cıkarıp hava aldırmak lazım ama buyuk sorun da burda cocukla bı yere gıtmeyı hıç bilmıyorum kı ya .Hafta sonu için plan yapan var mı ?
Benimkiler meme de emiyor. Ikizler. Bir tanesi mama almiyor. Gunde belki 100 cc. Bazi gunler hic amiyor. Digerine de sabah ogle aksam 90 ar cc gibi. Ama meme emiyorlar. Yetse hic vermiycem mamayiKac saatte bir kac ml?
Mama sandalyesine otursalar kahvalti daha keyif li olur bi kere denedim onu hep kucak istedi agladiBiz kafeye, pazar kahvaltısina gidiyoruz.. arada parka.. h ici hep evdeyiz.. ellerim kötü olduğundan bebek arabası indir kaldır yapamıyorum. Ankarada kugulupark var yarın da oraya götürecez..
Anakucaginda oluyo masada.. ağladığında bi eşim bi ben de..çaylar genelde hep soğuyor ama olsun evden çıkmak psikolojime iyi geliyor..Mama sandalyesine otursalar kahvalti daha keyif li olur bi kere denedim onu hep kucak istedi agladi
Çok teşekkür ederiz seninde kutlu olsunÇalışan çalışmayan, emek emek yavrularını yetiştiren dünyanın en emektar varlıkları anneler ❤ 8 Mart Dünya emekçi kadınlar gününüz kutlu olsun
Emmek ne kelime sömürüyor resmen diş çıkarcak ondan kaşınıyordur diyolar gelen giden yok oğluşunun parmakları pütür pütür oldu eldiven taksam saniyesinde su gibi yapıyorBenim oğlan çok elini emiyor sizinki de öyle mi ? kendini kusturuyor bazen
Canım bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama benim kızım 5 aylık. Doktor ısrarla ellerini her şeyi ısırmaya çalışır ve salya akıtabilir normal drdi. Böyle oluyor diye hemen diş çıkmaz dedi. 4 veya 9. Ayda ilk dişleri bekleriz dedi. Belli olmaz dediyaniEmmek ne kelime sömürüyor resmen diş çıkarcak ondan kaşınıyordur diyolar gelen giden yok oğluşunun parmakları pütür pütür oldu eldiven taksam saniyesinde su gibi yapıyor
Sulu dişlik verinBenim oğlan çok elini emiyor sizinki de öyle mi ? kendini kusturuyor bazen
Anladim canim. Ikiz olunca sut yetmez normal. Ben hic ikiz olup da mama vermedim diyeni duymadim.Benimkiler meme de emiyor. Ikizler. Bir tanesi mama almiyor. Gunde belki 100 cc. Bazi gunler hic amiyor. Digerine de sabah ogle aksam 90 ar cc gibi. Ama meme emiyorlar. Yetse hic vermiycem mamayi
Biz de pazara gitcez 5 gibi. Burasi da 18 derece.Kızlar şu an burda hava gölgede 20°oğlum bisikletle, kızım arabada, 1 saattir dışarıdayız.. minik uyudu, oturuyoruz ormanın kıyısında
Ayni.Benim oğlan çok elini emiyor sizinki de öyle mi ? kendini kusturuyor bazen
Aldım ama daha vermedim onu verim tamam.Sulu dişlik verin
Ben bebedor almıştım veriyorum. Tam tutamıyor tabi de.. ağzına koyuyorum disligiAldım ama daha vermedim onu verim tamam.
Son mesajin altı şu şekildeAraya reklam girmiş, onun üstünde ne var? Son mesajın hemen altında, ilk sayfaya giden ok, Önceki, bulunduğumuz ve sayfa sayısı aynı kutuda, Sonraki, son sayfaya ok
Şeklinde küçük bir yapı bu, gözden kaçıyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?