2018 Ekim Anneleri

Bebekleriniz bu ay kaç kg aldı benim ki çok az almış .moralim bozuk.
boyu da uzamamis. Devamlı kusuyor lütfen tavsiyelerinize çok ihtiyacım var

Alinan kilolarin yazılması kıyaslamalara neden olur ve annelerin panik olmasına ve endişe etmesine. Sağlıklı olsunlar da.. Benimki belki burdaki en zayıf bebek. Endişe etmeyin lütfen. En iyi bilgiyi dr unuz verecektir..

Doktor kgsu iyi dedi ben derdimi anlatamadim doktora önceden çok iyi kg alan bir bebekti . Bu ay pek almamış belki görüntü olarak normal kg ya sahip ama bu ay kg almamış olması beni üzdü. Diğer ay da bakalım kaç kg alacak dedi

Canim kusmasini engellemek icin besledikten sonra gazini cikarma.ve hafif meyilli tut hemen kaldirma.bi 10 dakika dursun.yere birakacaksan da dolgun elyaf bi yastiga yatir.midesi yukarida olsun.
Benimkide bi ara cok kusuyordu.üstümüzü basimizi yikiyordu.gaz cikartmayi biraktim bunlari da yaptim.saglik ocagindaki doktorun tavsiyesiydi bu arada.
Düzelir ins.morelini bozma.

Hiç stres olmayın. Benimki size yazdım. Babasının kucagındaydı bi baktım kusuyor.. bizde de hem az beslenme, kusma, uyku sorunu vs Benim için sağlıklı olsunlar da yeter. 6. Ayda doğum kilosunun 2 katı olması iyi diyor gittiğim tüm farklı doktorlar...
Sağlık sorunu olmaması adına..
Dolayısıyla üzülmeyin. Bebekle anın tadını çıkarıp kucaklayın. Sevgiler

Bunu cozersem kg da alır diye düşünüyorum. Kg neyse de bu ay boyu da uzamadi ona çok üzüldüm

Muhakkak uygulayacağım

Bunu cozersem kg da alır diye düşünüyorum. Kg neyse de bu ay boyu da uzamadi ona çok üzüldüm
Tecrübeli anneler sizi aydınlatacaktır, dördüncü aydan sonra kilo alımı yavaşlar, boy uzaması da aynı şekilde. Yalnız uzamamış olduğunu sanmam, ölçüm esnasında bacağını kasmış olabilir, kıpırdamış olabilir.. kusmayı nispeten engellerseniz sorun kalmaz kanımca. Benim kızım da sürekli kusuyor ama topikteki en tombul bebeklerden.. kusma kiloyu çok etkilemiyor normalde

Kizlar selam, okuyorum ama yazmaya firsatim olmuyor. Eylulun sag alt diste cikiyor sanirim cunku resmen atak donemi gibi. Hem kucak istiyor surekli hemde hep bi huzursuz huysuz. Omuzlarim isirilmaktan sirilsiklam. Ah kizim diyorum ne acelen vardi su disler icin. Gaz bitti derken atak basladi hadi atak bitti derken ilk dis simdide 2. Yolda
Tek tek alintilayamiyorum ama aklimdasiniz inan.
U Umudumbitmedi_ canim esinle araniz nasil umarim darginlik uzamamistir
B Bir mucize kuzum goremedim seni ne alemdesin
E elaelif123 o dediginiz seriye bakamadim ama aklimda hep. Birde zeka kartlarim aklimda ama ne derece etkili bilmiyorum
Nilsibel ayy senin kizce bizide yer vallaha :)) masallah istahina ne guzel iste uzmuyor seni
Kilosuyla ilgili uzulen bi arkadas olmus, kg saglik gostergesi degil inanin ki gelisimi guzelse kimi cocuk zayif ama hizli olur
plojovic yol gostericimiz, senin kizce bizimkilerden az biraz buyuk daha neler bekliyor bizi de bakalim :)
Su ek gida icin arac gerec alan var mi ne almak gerek

yarin aldiklarimin fotosunu atayım.
zeka kartı aldim ilk bikac gün baktı. simdi sevmiyor :))

kizlar 2 gunde bir disari cikip dolasmama ragmen biraz sıkılıyorum gibi.az insan gordugum icin mi diyorum.ev isi yapmayi da pek sevmem.yemek ve basit isler yapiyorum.disari ciktikca da para harciyorum.son maasim da bitti.bundan sonrasi nasil olucak bakalim.konu komsu da yok.arkadaslar desen herkes iste gucte.evde tv internet kitap yemek camasir bulasik bebek bakimi geciyor oyle.maasim varken alisverise enerjim kalmiyodu yorgunluktan.simdi de vakit var para bitiyor ocak ayina kadar izin yazdirmistim sonra uzatirim diyordum.ocakta ise mi baslasam napsam.is de berbat ya neyse :) oyle bi icimi dokeyim dedim.

Benim oğlan yaklaşık 1aydır böyle şuan 4 ay 2 haftalığız peki bu salya diş çıkınca azalacak mı yoksa aynen devam mı edecek

Benimki 400 gr almis. Boyu 1 cm uzamis. Kafasi da hic buyumemis. Ve deli gibi beslenen bir cocuk. Doktor her seyi cok iyi dedi. Artik yavas buyuyecek. Becerileri onemli olan dedi.

Canim ben kosa kosa gidiyorum okula. Cok iyi geldi bana. Arkadaslar ozlemiyor musun diyor. Durun susun yapmayi derken hic aklima bile gelmiyor. Ben biraz ozleme konusunda degisikimdir zaten. Eve gidince gorcem iste ne ozliyim haha.
Ise bagli tabi. Ben iki uc saatte bir eve gidiyorum zaten. Yogun calissam hosuma gitmezdi.

Uzamistir canim.ebe gecen ay yada bu ay yanlis ölçmüstur.bidr zaten gittikce az uzuyorlar.benimkide uzamamis.ebe gecen ay 68 cm dedi.ölçtüm bu ay da ayni.
Üzülme yeterki hasta olmasinlar.
Saol canim.darginlik bitti.
Senin kizin dişlerini merak ettim.nasil görünüyor acaba.yerim ben o minnoş disleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…