2018 Ekim Anneleri

Anladım canım sağolasın, kağıdı paylaşman mümkün mü acaba?

Adim adım eğitim serisine bakma şansınız oldu mu hiç?

O ve alternatif urunler bulabilirsin.
Yalniz ayına göre ilerleyip acele etmemenizi tavsiye ederim.Ay ay gelisimlerdende az cok takip edilebilir.Cocuk en iyi gosterici bu anlamda.
Onun haricinde evde cok sey üretip yapamam derseniz setler tabii kolaylik.Algilarinin en acik oldugu ve ogrendikleri bu donemler bol bol disariya cikmak en buyuk etkinlik olacak(bahar-yaz).Hem goz gelisimleri icin hem dogadan yana.Yani birebir gorup ogrenme sansi.

Az almasi beklenen bisy ama hic almamasi tabii dusundurucu olmustur.Bu durumda ben nedense yanlis ölcüm tablolarini cok dusunuyorum.Gecen ay gercekten o kadar almismiydi mesela?
O yuzden annenin takibi,farketmeside onemli.
Birde cok hareketleniyorlar bunu hic gozardi etmemek gerek.

Bizde suan bayaa bi bıdık evde :) dudak büzüp sekilden sekile sokup konusmalar,mama sandalyesinde oyuncaklarla eslik etmeler,sapkayi kafada tutmamalar :) yerdeyse yuvarlanip duruyor yuzustuyken toto havada tırtıl modunda :)
Guzel hersey.Bizde bayaa tadini cikarma modundayiz :) Favorisi abla tabii gulusu bile bi baska ona :)
Bugun butun gun disardaydik.

Buarada hemen yanindaki diste cabucak cikacaktir daha yeni basliyor diyecegim malesef :) benim buyugu 4er 4er cikarmisti bide.Her sonra cikan dis biraz daha zorluyor aslinda.

Ek gida icinde kucuk kavanozlar,silikon kasik olmazsa olmaz gb.Birnde meyve sebze iste :) ve önlükler :)Kalan hersey kisiye özgü diye dusunuyorum.

Sanirim bu tamamen nasil zevk aldiginiza bagli :)
Para suyunu cekti artik disarda olmakta keyifli degil diyeceksen zor olur :)
Onun disinda buyudukce keyiflenecek,gunun cogunlugunu ek gida ve oyunlar alacak.Aslinda daha hizli bi performansa gecis olacak.Ama daha yorucu olur dersen yine kendini bilir insan.Calismak daha kolay gelebilir cogu zaman :)

Selamlar herkese hepinizin Kadınlar günü kutlu olsun güzel anneler :)

Giremiyorum buraya artık çok üzülüyorum iş bebek ev koşturması derken birde hastalıklar geldi başımıza idrar yolu enfeksiyonundan antibiyotik kullandı kızım O iyileşti ben hasta oldum derken yeni toparlanıyoruz.

Bebekle çalışmak çok zormuş hala adaptasyon sorunu yaşıyorum verimli olmak için çabalıyorum iki taraftan da. 1-2 aya İzmire taşımıyoruz bi koşturma daha çıkacak bize. İnsan herşeye yetemiyormuş öncelik belirlemesi lazım kalanını salması lazımmış onu anladım :)

Sizler iyisinizdir umarım :)

Kızlar hala sırtıniza alıp gaz çıkarıyor musunuz beş aylık olduk biz mamadan sonra sırtıma alınca gak diye gegiriyor baya hem de :) normal mi hala çıkarılması böyle
Ben hic cikarmiyorum. Kendisi koca insan gibi yapiyor zaten.

Gecmis olsun arkadasim. Degisiklik iyidir. Canini sıkmamaya calis. Cocuk yoktu ama ben 4 gun icinde bir anda ev bulup tasinmistim. Allah kolaylik veriyor.

Kızlar hala sırtıniza alıp gaz çıkarıyor musunuz beş aylık olduk biz mamadan sonra sırtıma alınca gak diye gegiriyor baya hem de :) normal mi hala çıkarılması böyle
Ben cok uzun zaman once biraktim gaz cikarma islerini)) kendileri yapsin gari:))

Cook cook gecmis olsun. Yeni yerinizde hepiniz icin hayirli olsun insaAllah

Ben çok nadir çıkarıyorum . Çünkü gazla birlikte emdiklerini de çıkarıyor yani kusuyor diye pek çıkarmamaya çalışıyorum eskiye oranla gazı da azalmış durumda . Ilk üç ay gaz sancısı uyutmuyordu çocuğu kurtulduk bu durumdan.

8 mart indirimleri mesajlar geldi, alisveris yapan oldu mu, indirimli ürünler var miydi
Ben 8 mart inrimlerinde yine dolaptan faydalandim:)
Komisyon yoktu ve karho bedavaydi.
Esime 7 tane çorap aldim.kendime de bi kazak:)
Bide modanisada yüzde 50 indirim vardi.2 tunik aldim.
Güzel değerlendirdigimi düsünüyorum:)
Biseyler almak bana iyi geliyor.

Gule gule kullan. Gezmelerde giy.
Metos neler yapiyor? Kavga dovus devam mi?

Merhaba, bakacak güvenilir biri varsa, başlamak iyi gelebilir.. bi arkadaşım izni kesti başlamıştı artık evde ruhen çöküyordum diye.. herkesin psikolojisi farklı.

Özlemiyor musun diyenler kendi işlerine baksın. Kimse kimsenin annelegini yargılayamaz.. herkesin yapısı farklıdır.

evet ogretmen olsam sanirim bu kadar uzun izin almazdim.aynen ben de ozlemem.hatta emzirme isi olmasa bikac gunlugune guvendigim birine birakirim da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…