Anladım canım sağolasın, kağıdı paylaşman mümkün mü acaba?Doktorumuzun dediği, artik kilo başına 150 değil 110 olarak hesapla..yanı 110x6 kilo= 660 ml günlük ihtiyacı. Ek gıdaya geçin artik dedi. 5 ay 1 haftaligiz..Beslenme olarak kağıt cıktı verdi.. yarın başlayacağım..
Adim adım eğitim serisine bakma şansınız oldu mu hiç?
Doktor kgsu iyi dedi ben derdimi anlatamadim doktora önceden çok iyi kg alan bir bebekti . Bu ay pek almamış belki görüntü olarak normal kg ya sahip ama bu ay kg almamış olması beni üzdü. Diğer ay da bakalım kaç kg alacak dedi
Kizlar selam, okuyorum ama yazmaya firsatim olmuyor. Eylulun sag alt diste cikiyor sanirim cunku resmen atak donemi gibi. Hem kucak istiyor surekli hemde hep bi huzursuz huysuz. Omuzlarim isirilmaktan sirilsiklam. Ah kizim diyorum ne acelen vardi su disler icin. Gaz bitti derken atak basladi hadi atak bitti derken ilk dis simdide 2. Yolda
Tek tek alintilayamiyorum ama aklimdasiniz inan.
U Umudumbitmedi_ canim esinle araniz nasil umarim darginlik uzamamistir
@Bir mucize kuzum goremedim seni ne alemdesin
E elaelif123 o dediginiz seriye bakamadim ama aklimda hep. Birde zeka kartlarim aklimda ama ne derece etkili bilmiyorum
Nilsibel ayy senin kizce bizide yer vallaha :)) masallah istahina ne guzel iste uzmuyor seni
Kilosuyla ilgili uzulen bi arkadas olmus, kg saglik gostergesi degil inanin ki gelisimi guzelse kimi cocuk zayif ama hizli olur
plojovic yol gostericimiz, senin kizce bizimkilerden az biraz buyuk daha neler bekliyor bizi de bakalim :)
Su ek gida icin arac gerec alan var mi ne almak gerek
kizlar 2 gunde bir disari cikip dolasmama ragmen biraz sıkılıyorum gibi.az insan gordugum icin mi diyorum.ev isi yapmayi da pek sevmem.yemek ve basit isler yapiyorum.disari ciktikca da para harciyorum.son maasim da bitti.bundan sonrasi nasil olucak bakalim.konu komsu da yok.arkadaslar desen herkes iste gucte.evde tv internet kitap yemek camasir bulasik bebek bakimi geciyor oyle.maasim varken alisverise enerjim kalmiyodu yorgunluktan.simdi de vakit var para bitiyorocak ayina kadar izin yazdirmistim sonra uzatirim diyordum.ocakta ise mi baslasam napsam.is de berbat ya neyse :) oyle bi icimi dokeyim dedim.
Devamda edebilir, azalabilirde. Ama çoğunlukla devam ediyor.Benim oğlan yaklaşık 1aydır böyle şuan 4 ay 2 haftalığız peki bu salya diş çıkınca azalacak mı yoksa aynen devam mı edecek
Ben hic cikarmiyorum. Kendisi koca insan gibi yapiyor zaten.Kızlar hala sırtıniza alıp gaz çıkarıyor musunuz beş aylık olduk biz mamadan sonra sırtıma alınca gak diye gegiriyor baya hem de :) normal mi hala çıkarılması böyle
Gecmis olsun arkadasim. Degisiklik iyidir. Canini sıkmamaya calis. Cocuk yoktu ama ben 4 gun icinde bir anda ev bulup tasinmistim. Allah kolaylik veriyor.Selamlar herkese hepinizin Kadınlar günü kutlu olsun güzel anneler :)
Giremiyorum buraya artık çok üzülüyorumiş bebek ev koşturması derken birde hastalıklar geldi başımıza idrar yolu enfeksiyonundan antibiyotik kullandı kızım O iyileşti ben hasta oldum derken yeni toparlanıyoruz.
Bebekle çalışmak çok zormuş hala adaptasyon sorunu yaşıyorum verimli olmak için çabalıyorum iki taraftan da. 1-2 aya İzmire taşımıyoruz bi koşturma daha çıkacak bize. İnsan herşeye yetemiyormuş öncelik belirlemesi lazım kalanını salması lazımmış onu anladım :)
Sizler iyisinizdir umarım :)
Ben cok uzun zaman once biraktim gaz cikarma isleriniKızlar hala sırtıniza alıp gaz çıkarıyor musunuz beş aylık olduk biz mamadan sonra sırtıma alınca gak diye gegiriyor baya hem de :) normal mi hala çıkarılması böyle
Cook cook gecmis olsun. Yeni yerinizde hepiniz icin hayirli olsun insaAllahSelamlar herkese hepinizin Kadınlar günü kutlu olsun güzel anneler :)
Giremiyorum buraya artık çok üzülüyorumiş bebek ev koşturması derken birde hastalıklar geldi başımıza idrar yolu enfeksiyonundan antibiyotik kullandı kızım O iyileşti ben hasta oldum derken yeni toparlanıyoruz.
Bebekle çalışmak çok zormuş hala adaptasyon sorunu yaşıyorum verimli olmak için çabalıyorum iki taraftan da. 1-2 aya İzmire taşımıyoruz bi koşturma daha çıkacak bize. İnsan herşeye yetemiyormuş öncelik belirlemesi lazım kalanını salması lazımmış onu anladım :)
Sizler iyisinizdir umarım :)
Ben de gördüm indirimleri ama alışveriş yapamadım8 mart indirimleri mesajlar geldi, alisveris yapan oldu mu, indirimli ürünler var miydi
Kızlar hala sırtıniza alıp gaz çıkarıyor musunuz beş aylık olduk biz mamadan sonra sırtıma alınca gak diye gegiriyor baya hem de :) normal mi hala çıkarılması böyle
Ben 8 mart inrimlerinde yine dolaptan faydalandim:)8 mart indirimleri mesajlar geldi, alisveris yapan oldu mu, indirimli ürünler var miydi
Gule gule kullan. Gezmelerde giy.Ben 8 mart inrimlerinde yine dolaptan faydalandim:)
Komisyon yoktu ve karho bedavaydi.
Esime 7 tane çorap aldim.kendime de bi kazak:)
Bide modanisada yüzde 50 indirim vardi.2 tunik aldim.
Güzel değerlendirdigimi düsünüyorum:)
Biseyler almak bana iyi geliyor.
Merhaba, bakacak güvenilir biri varsa, başlamak iyi gelebilir.. bi arkadaşım izni kesti başlamıştı artık evde ruhen çöküyordum diye.. herkesin psikolojisi farklı.kizlar 2 gunde bir disari cikip dolasmama ragmen biraz sıkılıyorum gibi.az insan gordugum icin mi diyorum.ev isi yapmayi da pek sevmem.yemek ve basit isler yapiyorum.disari ciktikca da para harciyorum.son maasim da bitti.bundan sonrasi nasil olucak bakalim.konu komsu da yok.arkadaslar desen herkes iste gucte.evde tv internet kitap yemek camasir bulasik bebek bakimi geciyor oyle.maasim varken alisverise enerjim kalmiyodu yorgunluktan.simdi de vakit var para bitiyorocak ayina kadar izin yazdirmistim sonra uzatirim diyordum.ocakta ise mi baslasam napsam.is de berbat ya neyse :) oyle bi icimi dokeyim dedim.
Özlemiyor musun diyenler kendi işlerine baksın. Kimse kimsenin annelegini yargılayamaz.. herkesin yapısı farklıdır.Canim ben kosa kosa gidiyorum okula. Cok iyi geldi bana. Arkadaslar ozlemiyor musun diyor. Durun susun yapmayi derken hic aklima bile gelmiyor. Ben biraz ozleme konusunda degisikimdir zaten. Eve gidince gorcem iste ne ozliyim haha.
Ise bagli tabi. Ben iki uc saatte bir eve gidiyorum zaten. Yogun calissam hosuma gitmezdi.
evet ogretmen olsam sanirim bu kadar uzun izin almazdim.aynen ben de ozlemem.hatta emzirme isi olmasa bikac gunlugune guvendigim birine birakirim da :)Canim ben kosa kosa gidiyorum okula. Cok iyi geldi bana. Arkadaslar ozlemiyor musun diyor. Durun susun yapmayi derken hic aklima bile gelmiyor. Ben biraz ozleme konusunda degisikimdir zaten. Eve gidince gorcem iste ne ozliyim haha.
Ise bagli tabi. Ben iki uc saatte bir eve gidiyorum zaten. Yogun calissam hosuma gitmezdi.
Chicco polly
Polly 2 start mi?Chicco polly kullanyrm memnunum.:))
Tabi paylaşırım ama öyle 3 5 sayfa değil.. çıktılar fazla. Bilgilerde var. Ilk fırsatta önemli kısımları atarım.Anladım canım sağolasın, kağıdı paylaşman mümkün mü acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?