evet bakacak guvenilir biri var da.su an icin ise baslamayi dusunmuyorum.cunku sabah 6bucukta cikip sut iznini kullansam 15.30da evde olurum en iyi ihtimalle.bi de is stresi filan iyi olmaz.ama belki ocak ayina kadar yazdirmistim izni.belki o zaman baslarim sut sagma derdi de olmaz o zaman.isim de insallah daha normal olur o vakte kadar.yoksa hergun 'serefsiz memurlar, isi yokusa suruyorsunuz, yattiginiz yerden maas aliyorsunuz vb.' azarlar isitip guvenligi cagirip vatandasi uzaklastirmaya calismak hic de evde oturmanin iyi bir alternatifi olmuyor su an icin :) herkesin gonlune gore olsun insallah :)Merhaba, bakacak güvenilir biri varsa, başlamak iyi gelebilir.. bi arkadaşım izni kesti başlamıştı artık evde ruhen çöküyordum diye.. herkesin psikolojisi farklı.
Gene iyi. Bizimki hergun 5.5-6 da uyanıyor..Bu çocuğun bize garazi var ayni saatte yatmasina rağmen hagta ici 10 da hafta sonu 8 de kalkıyor
Bazen h.buradadan daha ucuza alıyorum bazi şeyleri. Arada denk düşüyor indirimPolly 2 start mi?
Şubatta indirime girmişti o eşime alsak mi derken atık bitti
Dikmen vadisine geldiğiniz gün bize de beklerim.. dikmendeyim ben. Hatta yakında babanne gelecek. Kek börek çay :)))evet ogretmen olsam sanirim bu kadar uzun izin almazdim.aynen ben de ozlemem.hatta emzirme isi olmasa bikac gunlugune guvendigim birine birakirim da :)
Dun bi arkadasim aradi hamileyim diye.. dedim o kadar lierac dan tut. G pedi, donence, yan yatiş yastigina, gelip alacak bi gün..Bizimkiler de oturma odasina dekor oldu. Yuzune bile bakmiyor.
Öyle böyle büyüyecekler. Bi ay az kilo alır, bi ay normalden fazla.. boyle boyle yolunu bulacak hersey..Siz rahat olursanız daha kolay geçer çünkü anne stresli olunca bebekler hissediyor.. bi yazı okumuştum mesela otobüste ağlıyor bebek, anne insanları rahatsız ediyoruz diye stres oldukça daha da çok aglıyorlarmış.. stresi direkt algılıyorlarmış..mutlu anne mutlu bebek :))Sizlerle yazisinca rahatladım demekki çoğu bebekte aynı durum mevcut. Tecrübeler beni her zaman daha çok tatmin etmiştir.
Ben de dün dolap içlerini düzenledim. Ne kadar fazla kap, ıvır zıvır varsa kapıya..dolu ev sevmiyorum ama doldurmuşum yine..Ben 8 mart inrimlerinde yine dolaptan faydalandim:)
Komisyon yoktu ve karho bedavaydi.
Esime 7 tane çorap aldim.kendime de bi kazak:)
Bide modanisada yüzde 50 indirim vardi.2 tunik aldim.
Güzel değerlendirdigimi düsünüyorum:)
Biseyler almak bana iyi geliyor.
Seninki yine iyiymiş bizimki dün gece misafirlikte olduğumuzdan 11.30 gibi uyudu uyanma saatini erkene almıştı son zamanlarda sabah 6.15 te bir baktım uyanmış yüzüme gülüyor emzirdim uyudu Allahtan 8 de uyandı sonra. Diğer günlerde 7 de uyanıyor gün bitmiyorBu çocuğun bize garazi var ayni saatte yatmasina rağmen hagta ici 10 da hafta sonu 8 de kalkıyor
bana dugun hediyesi olarak karacaninki gelmisti.tava ve 2 tencere seklinde neskafe rengi olan.2.5 yildir surekli kullaniyorum memnunum gayet.U Umudumbitmedi_ Ben de granit set alamadım daha. Bugün disari cikacaz. gidip alacam..
Kızlar hala sırtıniza alıp gaz çıkarıyor musunuz beş aylık olduk biz mamadan sonra sırtıma alınca gak diye gegiriyor baya hem de :) normal mi hala çıkarılması böyle
Çok sağol bu ara daha iyiyim ama bunalıma girmiştim öncesinde. Alışmaya, kabullenmeye çalışmaktan başka çare yok koşturmacalı geçecek hayat bundan sonra :)Gecmis olsun arkadasim. Degisiklik iyidir. Canini sıkmamaya calis. Cocuk yoktu ama ben 4 gun icinde bir anda ev bulup tasinmistim. Allah kolaylik veriyor.
Çok teşekkürler. Ufacık bebeğe antibiyotik vermek canımı çok sıktı ama mecbur.Cook cook gecmis olsun. Yeni yerinizde hepiniz icin hayirli olsun insaAllah
foto cektim yüklenmedi..Evet bendim canim
Bi liste yapacagim ekleyeyim
Sukret haline canım seninki yine iyi 8 ya ben ne yapam olem mi saat 6 da uyanır öğlene kadar da uyumaz. Bugün uyudu uyandiktan sonra. biraz bende bu fırsat deyip uyumaya çalıştım tam uyurum derken ingaaaaaBu çocuğun bize garazi var ayni saatte yatmasina rağmen hagta ici 10 da hafta sonu 8 de kalkıyor
Çok sağol bu ara daha iyiyim ama bunalıma girmiştim öncesinde. Alışmaya, kabullenmeye çalışmaktan başka çare yok koşturmacalı geçecek hayat bundan sonra :)
İnşallah bi ev bulalım tarih belli olsun bi şekilde halledilecek herşey.
Çok teşekkürler. Ufacık bebeğe antibiyotik vermek canımı çok sıktı ama mecbur.
Amin inşallah daha iyi olur bizim için. En çok kızım için istiyoruz daha güzel bi yerde büyütecek.
7'de uyanınca 8:30-9:00 gibi bi daha yatıyor benim kuzu. Şanslıysam 1 saat uyuyor ama normalde yarım saatte kalkıyor tekrar. Ve o gün gece uykusuna geçmeden 4-5 kere uyuyor. Kısa kısa uyuduğu için gün içinde en geç 1,5-2 saatte 1 uyuyor. Senin oğluş uyuyor mu gündüz?Seninki yine iyiymiş bizimki dün gece misafirlikte olduğumuzdan 11.30 gibi uyudu uyanma saatini erkene almıştı son zamanlarda sabah 6.15 te bir baktım uyanmış yüzüme gülüyor emzirdim uyudu Allahtan 8 de uyandı sonra. Diğer günlerde 7 de uyanıyor gün bitmiyor
Alttan mi üstten mi çıkarıyor canım gazı :)Ben hic cikarmiyorum. Kendisi koca insan gibi yapiyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?