2018 Ekim Anneleri

Merhaba, bakacak güvenilir biri varsa, başlamak iyi gelebilir.. bi arkadaşım izni kesti başlamıştı artık evde ruhen çöküyordum diye.. herkesin psikolojisi farklı.
evet bakacak guvenilir biri var da.su an icin ise baslamayi dusunmuyorum.cunku sabah 6bucukta cikip sut iznini kullansam 15.30da evde olurum en iyi ihtimalle.bi de is stresi filan iyi olmaz.ama belki ocak ayina kadar yazdirmistim izni.belki o zaman baslarim sut sagma derdi de olmaz o zaman.isim de insallah daha normal olur o vakte kadar.yoksa hergun 'serefsiz memurlar, isi yokusa suruyorsunuz, yattiginiz yerden maas aliyorsunuz vb.' azarlar isitip guvenligi cagirip vatandasi uzaklastirmaya calismak hic de evde oturmanin iyi bir alternatifi olmuyor su an icin :) herkesin gonlune gore olsun insallah :)
 
Sizlerle yazisinca rahatladım demekki çoğu bebekte aynı durum mevcut. Tecrübeler beni her zaman daha çok tatmin etmiştir.
Öyle böyle büyüyecekler. Bi ay az kilo alır, bi ay normalden fazla.. boyle boyle yolunu bulacak hersey..Siz rahat olursanız daha kolay geçer çünkü anne stresli olunca bebekler hissediyor.. bi yazı okumuştum mesela otobüste ağlıyor bebek, anne insanları rahatsız ediyoruz diye stres oldukça daha da çok aglıyorlarmış.. stresi direkt algılıyorlarmış..mutlu anne mutlu bebek :))
 
Ben de dün dolap içlerini düzenledim. Ne kadar fazla kap, ıvır zıvır varsa kapıya..dolu ev sevmiyorum ama doldurmuşum yine..
 
Bu çocuğun bize garazi var ayni saatte yatmasina rağmen hagta ici 10 da hafta sonu 8 de kalkıyor
Seninki yine iyiymiş bizimki dün gece misafirlikte olduğumuzdan 11.30 gibi uyudu uyanma saatini erkene almıştı son zamanlarda sabah 6.15 te bir baktım uyanmış yüzüme gülüyor emzirdim uyudu Allahtan 8 de uyandı sonra. Diğer günlerde 7 de uyanıyor gün bitmiyor
 
Kızlar hala sırtıniza alıp gaz çıkarıyor musunuz beş aylık olduk biz mamadan sonra sırtıma alınca gak diye gegiriyor baya hem de :) normal mi hala çıkarılması böyle

Evet canim ben emzirdikten sonra dik tutunca baya bi gaz cikariyor hatta oyle ki bu gece gazdan uyuyamadik uzun bi sure sonrasinda. 2 saatte bir kalkti yine ben dis sandim ama yuzustu uyumak istiyor hep ve cok gaz cikariyor.
Bu arada Eylul kucaga alisti saniyorum cunku saga sola donuyor bir tek oyle sirtustu yuzustu yok ne yapabilirim alismasi icin (
 
Gecmis olsun arkadasim. Degisiklik iyidir. Canini sıkmamaya calis. Cocuk yoktu ama ben 4 gun icinde bir anda ev bulup tasinmistim. Allah kolaylik veriyor.
Çok sağol bu ara daha iyiyim ama bunalıma girmiştim öncesinde. Alışmaya, kabullenmeye çalışmaktan başka çare yok koşturmacalı geçecek hayat bundan sonra :)

İnşallah bi ev bulalım tarih belli olsun bi şekilde halledilecek herşey.
Cook cook gecmis olsun. Yeni yerinizde hepiniz icin hayirli olsun insaAllah
Çok teşekkürler. Ufacık bebeğe antibiyotik vermek canımı çok sıktı ama mecbur.

Amin inşallah daha iyi olur bizim için. En çok kızım için istiyoruz daha güzel bi yerde büyütecek.
 
Bu çocuğun bize garazi var ayni saatte yatmasina rağmen hagta ici 10 da hafta sonu 8 de kalkıyor
Sukret haline canım seninki yine iyi 8 ya ben ne yapam olem mi saat 6 da uyanır öğlene kadar da uyumaz. Bugün uyudu uyandiktan sonra. biraz bende bu fırsat deyip uyumaya çalıştım tam uyurum derken ingaaaaa
 



Canım antibiyotik ben de kullandim öyle iyileşti çocuk cigerleri iltihap olmuştu. Şu an temiz. Senin bebeğin neyi var?
 
Bugün kendim için doktora gittim. alttan girip Dikişlerime baktı, sonra smear testi için sıvı aldı. Böbreklerim kanım ve diğer değerlerim için tahlil istedi. Imom latte vitamin ilacını yazdı. Emziriyorsun ihtiyacın olur diyerek, içeriğine baktım çok beğendim vitaminin. Hamileyken ımom omegasını içmiştim şimdi lattesine başlıcam. Bu arada kızlar ben hamileliğim boyunca ve doğumdan sonra demir/kan ilacını Düzenli içtim hep. O yüzden saçlarımda dehşet bir dökülme olmadı. Normal bir dökülme var şu an. Doktorum demişti demir ilacını çoçuk 1 yaşına gelinceye kadar içmelisin diye. Aklınızda olsun
 
7'de uyanınca 8:30-9:00 gibi bi daha yatıyor benim kuzu. Şanslıysam 1 saat uyuyor ama normalde yarım saatte kalkıyor tekrar. Ve o gün gece uykusuna geçmeden 4-5 kere uyuyor. Kısa kısa uyuduğu için gün içinde en geç 1,5-2 saatte 1 uyuyor. Senin oğluş uyuyor mu gündüz?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…