Canım oyun halısına koyunca sağa sola dönebiliyor hiç sırt üstü iken yüzüstüne gecemedi, beş ay bir haftalık normal sanırım bilmiyorum kiEvet canim ben emzirdikten sonra dik tutunca baya bi gaz cikariyor hatta oyle ki bu gece gazdan uyuyamadik uzun bi sure sonrasinda. 2 saatte bir kalkti yine ben dis sandim ama yuzustu uyumak istiyor hep ve cok gaz cikariyor.
Bu arada Eylul kucaga alisti saniyorum cunku saga sola donuyor bir tek oyle sirtustu yuzustu yok ne yapabilirim alismasi icin(
Ay maşallah dişler çıkmaya başlamış ne güzel :) benim kuzuma güzel bir doktor buldum sonunda alerjiyle uğraşıyorum inşallah bu doktorla düzelecek herşey ve ben kızıma yoğurt mayalayacağım :)Kizlar selam, okuyorum ama yazmaya firsatim olmuyor. Eylulun sag alt diste cikiyor sanirim cunku resmen atak donemi gibi. Hem kucak istiyor surekli hemde hep bi huzursuz huysuz. Omuzlarim isirilmaktan sirilsiklam. Ah kizim diyorum ne acelen vardi su disler icin. Gaz bitti derken atak basladi hadi atak bitti derken ilk dis simdide 2. Yolda
Tek tek alintilayamiyorum ama aklimdasiniz inan.
@Umudumbitmedi_ canim esinle araniz nasil umarim darginlik uzamamistir
B Bir mucize kuzum goremedim seni ne alemdesin
@elaelif123 o dediginiz seriye bakamadim ama aklimda hep. Birde zeka kartlarim aklimda ama ne derece etkili bilmiyorum
Nilsibel ayy senin kizce bizide yer vallaha :)) masallah istahina ne guzel iste uzmuyor seni
Kilosuyla ilgili uzulen bi arkadas olmus, kg saglik gostergesi degil inanin ki gelisimi guzelse kimi cocuk zayif ama hizli olur
plojovic yol gostericimiz, senin kizce bizimkilerden az biraz buyuk daha neler bekliyor bizi de bakalim :)
Su ek gida icin arac gerec alan var mi ne almak gerek
Ben yeni dr buldum araştırma hastanesinde özel muayenehanelerine gittiğim doktorlar sırf ticaret odaklı çıktı kortizon kullanma boyutunda olmadığımız halde yazıp yolladılar 3 gün kullandım hiç gereksiz yere ve bu gittiğim dr bu ilaca gerke yokki sadece yanağında egzama alevlenmemiş vucudu sarmamış bir daha kullanma dedi dana etine başlattı beni 2.gün bugün yarında yiyeceğim 3 gün kuralına göre diyet açtırıyor şuan .. Bizim kan testi deri testi negatif doktor ben takip edeceğim sen dediklerimi uygula dedi .. Birde ben kendi kendime katı diyete girdim çünkü herşeyi kestim yüzü yine düzelmemişti meğer ekmeğin içinde peyniraltı suyu kullanılıyormuş evde kendim yapıyorum yüzü düzeldi şükür yüzünüde marka vermek doğrumu bilmiyorum komili z.yağ kullanıyorum evdeki hakiki yağ iyi gelmedi bunu biri önermişti sürdüm işe yaradı mama kullanmıyorum ona yorum yapamayacağımMerhaba canım bebeğinde bi gelişme var mı çok giremedim için konuyu kaçırmış olabilirim benim bebeğime de egzama dedi cildiye dr kortizonlu krem verdi kullandım geçti dah sonra yine tekrarları ve bu sefer sürünce kremi sadece hafifleme oluyor kremi bırakınca hiç sürmemişim gibi oluyor çocuk dr inek sütü alerjisi olabilir dedi kan testi yaptı 10 gün diyet sonrA kontrol dedi bu arada 1 haftadır kakada kan görünmeye başladı tahlile yolladım bişe yok dediler alerjiden olabilir dediler bende süt ve ürünleri et yumurta tavuk domates kuruyemiş buğday ve türevlerini tüketmiyorum alerjik mama aldırdım anne sütünün yetmediği yerlerde vermek için be günde 30 ila 60 cc arası destek veriyorum diyetime rağmen yine gerileme olmadı mamayı inceledim üstünde laktoz intoleransı için uygundur diyor kazeın hidrolizat(süt proteini) var içeriğinde siz mama kullanıyor musunuz işe başlayacağım haftaya mecbur mama vermek zorunda kalacağız
Çok sağol bu ara daha iyiyim ama bunalıma girmiştim öncesinde. Alışmaya, kabullenmeye çalışmaktan başka çare yok koşturmacalı geçecek hayat bundan sonra :)
İnşallah bi ev bulalım tarih belli olsun bi şekilde halledilecek herşey.
Çok teşekkürler. Ufacık bebeğe antibiyotik vermek canımı çok sıktı ama mecbur.
Amin inşallah daha iyi olur bizim için. En çok kızım için istiyoruz daha güzel bi yerde büyütecek.
foto cektim yüklenmedi..
Canım sonuçlar hakkında bizi de bilgilendir çünkü ben hala istediğim gibi bir Dr bulamadımAy maşallah dişler çıkmaya başlamış ne güzel :) benim kuzuma güzel bir doktor buldum sonunda alerjiyle uğraşıyorum inşallah bu doktorla düzelecek herşey ve ben kızıma yoğurt mayalayacağım :)
Normalde gece uykusuna geçmeden iki kez şanslıysam üç kez uyuyor canım.Bazen kısa kısa uykular olsa da 1.5-2 saat uyuyor ablamız çok rahatsız etmediyse7'de uyanınca 8:30-9:00 gibi bi daha yatıyor benim kuzu. Şanslıysam 1 saat uyuyor ama normalde yarım saatte kalkıyor tekrar. Ve o gün gece uykusuna geçmeden 4-5 kere uyuyor. Kısa kısa uyuduğu için gün içinde en geç 1,5-2 saatte 1 uyuyor. Senin oğluş uyuyor mu gündüz?
Tabi yazarım pek giremiyorum ara ara bakıyorum ilerleme kaydettikçe yazarım mutlaka .. İstanbuldaysan dr umuz Emre Akkelle giden herkes çok memnundu ve çok şükür bende memnun kaldım randevu almak sıkıntı sadece bana kuzenim aldı sağolsun tanıdık ile ..Canım sonuçlar hakkında bizi de bilgilendir çünkü ben hala istediğim gibi bir Dr bulamadım
Ah canim ya Konya dayım ben özelde bir Dr var sadece, araştırmada saatlerce bekliyoruz gidince ilcedeyiz birde git gel yoruldukTabi yazarım pek giremiyorum ara ara bakıyorum ilerleme kaydettikçe yazarım mutlaka .. İstanbuldaysan dr umuz Emre Akkelle giden herkes çok memnundu ve çok şükür bende memnun kaldım randevu almak sıkıntı sadece bana kuzenim aldı sağolsun tanıdık ile ..
kızım normal çıkarırdı neocateyi verince büyük adam gibi gaz çıkarıyor:))Kızlar hala sırtıniza alıp gaz çıkarıyor musunuz beş aylık olduk biz mamadan sonra sırtıma alınca gak diye gegiriyor baya hem de :) normal mi hala çıkarılması böyle
Biz de abiden muzdaribiz :)) o kadar tv sesi var, bıcır bıcır sesler arasında abisinin sesini ayırt edip uyanıyor kızım :)) bugün erken uyandı 6:40 gibi başladı güne. Şu an 4.uykuya yattı. İlk üçü kısaydı, bu uzun olabilir. Dün uzun uyku geç sonlanınca akşam şekerleme yapmadan geçti gece uykusuna. Bugün de öyle olursa 4 uyku olur. Çok benziyor seninkiyle her hali, sadece 1 ay geriden geldiği için uyku sayısı bir tık fazla kızımın :)Normalde gece uykusuna geçmeden iki kez şanslıysam üç kez uyuyor canım.Bazen kısa kısa uykular olsa da 1.5-2 saat uyuyor ablamız çok rahatsız etmediyse
Maşallah kızınaKızlar kızım dün resmen dillendi dede dede diyor sürekli ve tam dönebiliyor. İlk kelimesini videoya aldık. Yere yorgan serdim koyuyorum 3-4 kez tam tur dönüyor yorganın diğer ucuna geliyor altını değiştirirken birden yüz üstü dönüveriyor. Ayy çok mutluyum o kadar sıkıntılar yaşadık ama bir şekilde büyüyor bebişlerimiz gözümün önünde yeni şeyler öğrenmesi ne kadar güzelmiş.
Biz çok daha erken kullandık. Mecbur kalmasa vermezdi. Geçmiyorsa ilerlemesin diye vermen daha iyi olur. KBB uzmanı mı gördü? Akrabamın oğluna yıllarca tanı koyamadılar, ilaç içti durdu kuzucuk, 5 yaşında iyi bir KBB uzmanına götürdü, geniz eti çıktı. Ameliyat oldu, şimdi çok iyi. Yıllarca ne çektik diyor akrabam..Kızımı dra götürdüm, antibiyotik-şurup-serum fizyolojik verdi.. şurup öksürük için.. antibiyotik kafamı karıstırıyor çok küçük degil mi kullanmak için. Var mı kullanan? Vermesem düzelme olmazsa diye korkuyorum.. burun akıntısı geniz tıkanıklıgı gecmiyor
Sağol canım benim amin çok güzel bir duyguymuşMaşallah kızına❤ darısı bizimkilerin başına ❤
Emdikten bi sure sonra agzindan cikariyor. Gun icinde pirt pirt da yapiyor.Alttan mi üstten mi çıkarıyor canım gazı :)
Aynen canım benziyor bizimkiler:) dişlerimiz gelecek sanırım eli zaten hep ağzındaydı gece baktım kabarmış gibi çocuğu bıraksakbizi yiyecek her yerimizi ısırmaya çalışıyor dişlik falan kesmiyorBiz de abiden muzdaribiz :)) o kadar tv sesi var, bıcır bıcır sesler arasında abisinin sesini ayırt edip uyanıyor kızım :)) bugün erken uyandı 6:40 gibi başladı güne. Şu an 4.uykuya yattı. İlk üçü kısaydı, bu uzun olabilir. Dün uzun uyku geç sonlanınca akşam şekerleme yapmadan geçti gece uykusuna. Bugün de öyle olursa 4 uyku olur. Çok benziyor seninkiyle her hali, sadece 1 ay geriden geldiği için uyku sayısı bir tık fazla kızımın :)
Canım ya az önce senin yazdıklarını okuyup maşallah ne güzel dönüyormuş acaba bizimki ne zaman tam tur atacak diye düşünürken gözümün önünde tam tur döndü acaba yanlış mı görüyorum diye büyük battaniye açıp yatırdım baktım birkaç tur atıyor meğer bizimki yuvarlanmayı öğrenmiş hiç de çaktırmıyor:) dün falan oyun halısında bıraktığım yerin tam tersi tarafında buldum birkaç kez de emin olamamıştım belki sağa sola yaparken dönmüştür diye ama turlayıp gitmiş bizimki meğer:)Kızlar kızım dün resmen dillendi dede dede diyor sürekli ve tam dönebiliyor. İlk kelimesini videoya aldık. Yere yorgan serdim koyuyorum 3-4 kez tam tur dönüyor yorganın diğer ucuna geliyor altını değiştirirken birden yüz üstü dönüveriyor. Ayy çok mutluyum o kadar sıkıntılar yaşadık ama bir şekilde büyüyor bebişlerimiz gözümün önünde yeni şeyler öğrenmesi ne kadar güzelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?