2018 Ekim Anneleri

Canım oyun halısına koyunca sağa sola dönebiliyor hiç sırt üstü iken yüzüstüne gecemedi, beş ay bir haftalık normal sanırım bilmiyorum ki

Ay maşallah dişler çıkmaya başlamış ne güzel :) benim kuzuma güzel bir doktor buldum sonunda alerjiyle uğraşıyorum inşallah bu doktorla düzelecek herşey ve ben kızıma yoğurt mayalayacağım :)

Ben yeni dr buldum araştırma hastanesinde özel muayenehanelerine gittiğim doktorlar sırf ticaret odaklı çıktı kortizon kullanma boyutunda olmadığımız halde yazıp yolladılar 3 gün kullandım hiç gereksiz yere ve bu gittiğim dr bu ilaca gerke yokki sadece yanağında egzama alevlenmemiş vucudu sarmamış bir daha kullanma dedi dana etine başlattı beni 2.gün bugün yarında yiyeceğim 3 gün kuralına göre diyet açtırıyor şuan .. Bizim kan testi deri testi negatif doktor ben takip edeceğim sen dediklerimi uygula dedi .. Birde ben kendi kendime katı diyete girdim çünkü herşeyi kestim yüzü yine düzelmemişti meğer ekmeğin içinde peyniraltı suyu kullanılıyormuş evde kendim yapıyorum yüzü düzeldi şükür yüzünüde marka vermek doğrumu bilmiyorum komili z.yağ kullanıyorum evdeki hakiki yağ iyi gelmedi bunu biri önermişti sürdüm işe yaradı mama kullanmıyorum ona yorum yapamayacağım

İzmire mi geliyorsunuz? Ben VosVos35 izmirdeyiz sanirim birde Funda diye bir arkadas vardi. Yardimci oluruz sehirle ilgili bir sorunuz olursa :)

Ay maşallah dişler çıkmaya başlamış ne güzel :) benim kuzuma güzel bir doktor buldum sonunda alerjiyle uğraşıyorum inşallah bu doktorla düzelecek herşey ve ben kızıma yoğurt mayalayacağım :)
Canım sonuçlar hakkında bizi de bilgilendir çünkü ben hala istediğim gibi bir Dr bulamadım

Normalde gece uykusuna geçmeden iki kez şanslıysam üç kez uyuyor canım.Bazen kısa kısa uykular olsa da 1.5-2 saat uyuyor ablamız çok rahatsız etmediyse

Kızlar kızım dün resmen dillendi dede dede diyor sürekli ve tam dönebiliyor. İlk kelimesini videoya aldık. Yere yorgan serdim koyuyorum 3-4 kez tam tur dönüyor yorganın diğer ucuna geliyor altını değiştirirken birden yüz üstü dönüveriyor. Ayy çok mutluyum o kadar sıkıntılar yaşadık ama bir şekilde büyüyor bebişlerimiz gözümün önünde yeni şeyler öğrenmesi ne kadar güzelmiş.

Canım sonuçlar hakkında bizi de bilgilendir çünkü ben hala istediğim gibi bir Dr bulamadım
Tabi yazarım pek giremiyorum ara ara bakıyorum ilerleme kaydettikçe yazarım mutlaka .. İstanbuldaysan dr umuz Emre Akkelle giden herkes çok memnundu ve çok şükür bende memnun kaldım randevu almak sıkıntı sadece bana kuzenim aldı sağolsun tanıdık ile ..

Ah canim ya Konya dayım ben özelde bir Dr var sadece, araştırmada saatlerce bekliyoruz gidince ilcedeyiz birde git gel yorulduk

Kızımı dra götürdüm, antibiyotik-şurup-serum fizyolojik verdi.. şurup öksürük için.. antibiyotik kafamı karıstırıyor çok küçük degil mi kullanmak için. Var mı kullanan? Vermesem düzelme olmazsa diye korkuyorum.. burun akıntısı geniz tıkanıklıgı gecmiyor

Normalde gece uykusuna geçmeden iki kez şanslıysam üç kez uyuyor canım.Bazen kısa kısa uykular olsa da 1.5-2 saat uyuyor ablamız çok rahatsız etmediyse
Biz de abiden muzdaribiz :)) o kadar tv sesi var, bıcır bıcır sesler arasında abisinin sesini ayırt edip uyanıyor kızım :)) bugün erken uyandı 6:40 gibi başladı güne. Şu an 4.uykuya yattı. İlk üçü kısaydı, bu uzun olabilir. Dün uzun uyku geç sonlanınca akşam şekerleme yapmadan geçti gece uykusuna. Bugün de öyle olursa 4 uyku olur. Çok benziyor seninkiyle her hali, sadece 1 ay geriden geldiği için uyku sayısı bir tık fazla kızımın :)

Maşallah kızına ❤ darısı bizimkilerin başına ❤

Biz çok daha erken kullandık. Mecbur kalmasa vermezdi. Geçmiyorsa ilerlemesin diye vermen daha iyi olur. KBB uzmanı mı gördü? Akrabamın oğluna yıllarca tanı koyamadılar, ilaç içti durdu kuzucuk, 5 yaşında iyi bir KBB uzmanına götürdü, geniz eti çıktı. Ameliyat oldu, şimdi çok iyi. Yıllarca ne çektik diyor akrabam..

Aynen canım benziyor bizimkiler:) dişlerimiz gelecek sanırım eli zaten hep ağzındaydı gece baktım kabarmış gibi çocuğu bıraksakbizi yiyecek her yerimizi ısırmaya çalışıyor dişlik falan kesmiyor

Canım ya az önce senin yazdıklarını okuyup maşallah ne güzel dönüyormuş acaba bizimki ne zaman tam tur atacak diye düşünürken gözümün önünde tam tur döndü acaba yanlış mı görüyorum diye büyük battaniye açıp yatırdım baktım birkaç tur atıyor meğer bizimki yuvarlanmayı öğrenmiş hiç de çaktırmıyor:) dün falan oyun halısında bıraktığım yerin tam tersi tarafında buldum birkaç kez de emin olamamıştım belki sağa sola yaparken dönmüştür diye ama turlayıp gitmiş bizimki meğer:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…