Olabilir canım tel ile ilgili bir sıkıntı bence de.Bilgisayardan girmedim hiçScripti desteklemiyor olabilir telefonun yazılımı. Bilgisayarda sorun var mı?
Ondan mı dersin canim ya aynen büyük insan gibi gaz çıkarıyor :) :)hep mama olunca birde bizde, sıkıntı bitmiyor hiç iki haftadır da uyanıkken mamayı almiyor bir türlü, sürekli uyutunca veriyorumkızım normal çıkarırdı neocateyi verince büyük adam gibi gaz çıkarıyor:))
bebeklerin bir günü bir gününü tutmuyor ek gidada 15 .günümüz daha bugün ağzını açtı sıkıntı yapmadı neocateyide yine vermeye başladım alışıyor gibi 40 cc sabah 40 cc yatmadanOndan mı dersin canim ya aynen büyük insan gibi gaz çıkarıyor :) :)hep mama olunca birde bizde, sıkıntı bitmiyor hiç iki haftadır da uyanıkken mamayı almiyor bir türlü, sürekli uyutunca veriyorum
İdrar yolu enfeksiyonu olmuş kanında ve israrında bakteriye rastladılar canım mecbur kullandık bizde şu an geçti çok şükür temiz çıktı tahlilleri.Canım antibiyotik ben de kullandim öyle iyileşti çocuk cigerleri iltihap olmuştu. Şu an temiz. Senin bebeğin neyi var?
Evet :) Eşim orada şu an iş nedeni ile 1-2 aya ev bulup temelli taşınacağız kısmetse:)İzmire mi geliyorsunuz? BenVosVos35 izmirdeyiz sanirim birde Funda diye bir arkadas vardi. Yardimci oluruz sehirle ilgili bir sorunuz olursa :)
Yaa maşallah ona Allah nazarlardan saklasın. Darısı bizlerin başına :)Kızlar kızım dün resmen dillendi dede dede diyor sürekli ve tam dönebiliyor. İlk kelimesini videoya aldık. Yere yorgan serdim koyuyorum 3-4 kez tam tur dönüyor yorganın diğer ucuna geliyor altını değiştirirken birden yüz üstü dönüveriyor. Ayy çok mutluyum o kadar sıkıntılar yaşadık ama bir şekilde büyüyor bebişlerimiz gözümün önünde yeni şeyler öğrenmesi ne kadar güzelmiş.
Tahlil yaptılar mı? Bakteriyel bir hastalıksa mecbur kullanacak. Bizde kullandık idrar yolu enfeksiyonundanKızımı dra götürdüm, antibiyotik-şurup-serum fizyolojik verdi.. şurup öksürük için.. antibiyotik kafamı karıstırıyor çok küçük degil mi kullanmak için. Var mı kullanan? Vermesem düzelme olmazsa diye korkuyorum.. burun akıntısı geniz tıkanıklıgı gecmiyor
Maşallah kuzuya nasıl güzeldir onu öyle görmek :) Büyüdüler resmen :)Canım ya az önce senin yazdıklarını okuyup maşallah ne güzel dönüyormuş acaba bizimki ne zaman tam tur atacak diye düşünürken gözümün önünde tam tur döndü acaba yanlış mı görüyorum diye büyük battaniye açıp yatırdım baktım birkaç tur atıyor meğer bizimki yuvarlanmayı öğrenmiş hiç de çaktırmıyor:) dün falan oyun halısında bıraktığım yerin tam tersi tarafında buldum birkaç kez de emin olamamıştım belki sağa sola yaparken dönmüştür diye ama turlayıp gitmiş bizimki meğer:)
Ayy canım benim maşallah çok sevindim çaktırmadan büyüyorlar insan nasıl da heyecanlanıyor annemi aradım Asel İpek dönüyor diye dedelere video attım ilk dede dede diyor diye valla nasıl güzel heyacanlarmış içim içime sığmıyorCanım ya az önce senin yazdıklarını okuyup maşallah ne güzel dönüyormuş acaba bizimki ne zaman tam tur atacak diye düşünürken gözümün önünde tam tur döndü acaba yanlış mı görüyorum diye büyük battaniye açıp yatırdım baktım birkaç tur atıyor meğer bizimki yuvarlanmayı öğrenmiş hiç de çaktırmıyor:) dün falan oyun halısında bıraktığım yerin tam tersi tarafında buldum birkaç kez de emin olamamıştım belki sağa sola yaparken dönmüştür diye ama turlayıp gitmiş bizimki meğer:)
Cocuk dru, boğazının kızardıgını söyledi, nefesini kontrol etti.. bi de zaten burnu tıkalıydı. İçime sinmiyor kuzum ek gıda yerine ilaç alıyo resmenBiz çok daha erken kullandık. Mecbur kalmasa vermezdi. Geçmiyorsa ilerlemesin diye vermen daha iyi olur. KBB uzmanı mı gördü? Akrabamın oğluna yıllarca tanı koyamadılar, ilaç içti durdu kuzucuk, 5 yaşında iyi bir KBB uzmanına götürdü, geniz eti çıktı. Ameliyat oldu, şimdi çok iyi. Yıllarca ne çektik diyor akrabam..
Canım yoğurt falan denemedim hic dimi, bizde haftaya Dr a gidip ek gıdaya başlamak istediğimizi söyleyeceğiz bu konuda senden de yardım alabilirimbebeklerin bir günü bir gününü tutmuyor ek gidada 15 .günümüz daha bugün ağzını açtı sıkıntı yapmadı neocateyide yine vermeye başladım alışıyor gibi 40 cc sabah 40 cc yatmadan
yok yoğurt yasakCanım yoğurt falan denemedim hic dimi, bizde haftaya Dr a gidip ek gıdaya başlamak istediğimizi söyleyeceğiz bu konuda senden de yardım alabilirim
Bir anda oluyor aslında canım öncesi antrenman gibi oluyor. Yapacak annesi kimi daha önce kimi daha sonra yapıyor ama hepsi yapıyor işte. Kızım biraz daha geç yapmıştı bu hareketleri ona kıyasla erken yapıyor oğlumYa kızlar maşallah bebislerinize, biz 29 Eylül doğumluyuz, benim minnak sadece sağa sola dönüyor hiç tam dönme yok çokta hareketli aslında
Büyüdüler canım zaman öyle hızlı geçiyor ki insan hiç anlamıyor ne ara büyüdüler de bunları yapıyor diye şaşırıyor.İdrar yolu enfeksiyonu olmuş kanında ve israrında bakteriye rastladılar canım mecbur kullandık bizde şu an geçti çok şükür temiz çıktı tahlilleri.
Evet :) Eşim orada şu an iş nedeni ile 1-2 aya ev bulup temelli taşınacağız kısmetse:)
Gaziemir ve çevresine bakıyoruz canım var mı öneriniz neleri iyidir?
Yaa maşallah ona Allah nazarlardan saklasın. Darısı bizlerin başına :)
Tahlil yaptılar mı? Bakteriyel bir hastalıksa mecbur kullanacak. Bizde kullandık idrar yolu enfeksiyonundan
Maşallah kuzuya nasıl güzeldir onu öyle görmek :) Büyüdüler resmen :)
Senin ilk bebeğindi değil mi canım? İlklerin tadı hissettirdikleri daha farklı oluyor acaba ne zaman dönecek dişi çıkacak yürüyecek diye bekler dururdum ben ilkinde bir şeyleri yaptıkça diğer becerilere sıra hızla gelmeye başladı şimdiyse 3.5 yaşına geldi bazen öyle şeyler söylüyor ki şaşırıp kalıyorumAyy canım benim maşallah çok sevindim çaktırmadan büyüyorlar insan nasıl da heyecanlanıyor annemi aradım Asel İpek dönüyor diye dedelere video attım ilk dede dede diyor diye valla nasıl güzel heyacanlarmış içim içime sığmıyor
1 kere yaptı o da numunelik gibi :)) Daha yapmadı. Sadece saga sola o da nadir. 5.5 a yaklaşıyor..Canım oyun halısına koyunca sağa sola dönebiliyor hiç sırt üstü iken yüzüstüne gecemedi, beş ay bir haftalık normal sanırım bilmiyorum ki
Aynen uykuda besliyorumOndan mı dersin canim ya aynen büyük insan gibi gaz çıkarıyor :) :)hep mama olunca birde bizde, sıkıntı bitmiyor hiç iki haftadır da uyanıkken mamayı almiyor bir türlü, sürekli uyutunca veriyorum
Canım Bi hafta önce bende kullandım maalesef çokta üzülerek ama sonuçta iyileşti çok şükür kullanmasak bronşit yada başka bişey çevirse daha kötüydü napalm Allah beterinden korusunKızımı dra götürdüm, antibiyotik-şurup-serum fizyolojik verdi.. şurup öksürük için.. antibiyotik kafamı karıstırıyor çok küçük degil mi kullanmak için. Var mı kullanan? Vermesem düzelme olmazsa diye korkuyorum.. burun akıntısı geniz tıkanıklıgı gecmiyor
Ahaha bu ısırma işi bizde de var :)) iki eli de ağzında zaten sürekli.. bakalım ne zaman gelecek..Aynen canım benziyor bizimkiler:) dişlerimiz gelecek sanırım eli zaten hep ağzındaydı gece baktım kabarmış gibi çocuğu bıraksakbizi yiyecek her yerimizi ısırmaya çalışıyor dişlik falan kesmiyor
Çokça kucakta gezen bebekler geç dönüyor :) oğlum nerdeyse 7 aylıktı döndüğünde.. dedesi çok severdi, her fırsatta alır gezdirirdi. Sırtı yere gelse dönerdi belki :))1 kere yaptı o da numunelik gibi :)) Daha yapmadı. Sadece saga sola o da nadir. 5.5 a yaklaşıyor..
Ben de okudukca kiskancliktan catliyorum. Bugun yarim saat ugrasip uyuttum. 5 dakika uyudu iyi mi? Bi de yeni huy cikardi. Ellerini yaliycak diye memeyi bile emmiyor.Kizlar bebislerinizin 1.5-2 saat uyudugunu okuyunca soklardan soka giriyorum. Eylul gunduz sadece 2 kez uyuyor o da tam 30dk hic 31 oldugunu gormedimbu yuzden gunduzleri cok yorucu oluyor. Bizimki tam tur donmuyorda bakalim ne zaman gelecek bunlar bize :)
geranio gaziemirde isim dolayisiyla 3 yil oturdum guzel semttir ama malum bebe olunca annemin yakinina tasindim. Gaziemir belediyesinin hemen arkasinda oturdum guzel yerler merkezi bak oralar hem. Bu arada Gaziemire gelince Şaban Ustaya ugramayi unutma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?