2018 Ekim Anneleri

Ondan mı dersin canim ya aynen büyük insan gibi gaz çıkarıyor :) :)hep mama olunca birde bizde, sıkıntı bitmiyor hiç iki haftadır da uyanıkken mamayı almiyor bir türlü, sürekli uyutunca veriyorum
bebeklerin bir günü bir gününü tutmuyor ek gidada 15 .günümüz daha bugün ağzını açtı sıkıntı yapmadı neocateyide yine vermeye başladım alışıyor gibi 40 cc sabah 40 cc yatmadan

Canım antibiyotik ben de kullandim öyle iyileşti çocuk cigerleri iltihap olmuştu. Şu an temiz. Senin bebeğin neyi var?
İdrar yolu enfeksiyonu olmuş kanında ve israrında bakteriye rastladılar canım mecbur kullandık bizde şu an geçti çok şükür temiz çıktı tahlilleri.
İzmire mi geliyorsunuz? Ben VosVos35 izmirdeyiz sanirim birde Funda diye bir arkadas vardi. Yardimci oluruz sehirle ilgili bir sorunuz olursa :)
Evet :) Eşim orada şu an iş nedeni ile 1-2 aya ev bulup temelli taşınacağız kısmetse:)
Gaziemir ve çevresine bakıyoruz canım var mı öneriniz neleri iyidir?
Yaa maşallah ona Allah nazarlardan saklasın. Darısı bizlerin başına :)
Tahlil yaptılar mı? Bakteriyel bir hastalıksa mecbur kullanacak. Bizde kullandık idrar yolu enfeksiyonundan

Maşallah kuzuya nasıl güzeldir onu öyle görmek :) Büyüdüler resmen :)

Ayy canım benim maşallah çok sevindim çaktırmadan büyüyorlar insan nasıl da heyecanlanıyor annemi aradım Asel İpek dönüyor diye dedelere video attım ilk dede dede diyor diye valla nasıl güzel heyacanlarmış içim içime sığmıyor

Cocuk dru, boğazının kızardıgını söyledi, nefesini kontrol etti.. bi de zaten burnu tıkalıydı. İçime sinmiyor kuzum ek gıda yerine ilaç alıyo resmen

bebeklerin bir günü bir gününü tutmuyor ek gidada 15 .günümüz daha bugün ağzını açtı sıkıntı yapmadı neocateyide yine vermeye başladım alışıyor gibi 40 cc sabah 40 cc yatmadan
Canım yoğurt falan denemedim hic dimi, bizde haftaya Dr a gidip ek gıdaya başlamak istediğimizi söyleyeceğiz bu konuda senden de yardım alabilirim

Ya kızlar maşallah bebislerinize, biz 29 Eylül doğumluyuz, benim minnak sadece sağa sola dönüyor hiç tam dönme yok çokta hareketli aslında

Canım yoğurt falan denemedim hic dimi, bizde haftaya Dr a gidip ek gıdaya başlamak istediğimizi söyleyeceğiz bu konuda senden de yardım alabilirim
yok yoğurt yasak
Tabi bence dr ver der anne sutude almıyor en mantiklisi ek gıdaya başlamak 6. Aya girdi sonuçta bizimki başlattı umarım bas der kızım rahatladı biraz daha ve daha iyi doyduğunu düşünüyorum için rahatladı

Ya kızlar maşallah bebislerinize, biz 29 Eylül doğumluyuz, benim minnak sadece sağa sola dönüyor hiç tam dönme yok çokta hareketli aslında
Bir anda oluyor aslında canım öncesi antrenman gibi oluyor. Yapacak annesi kimi daha önce kimi daha sonra yapıyor ama hepsi yapıyor işte. Kızım biraz daha geç yapmıştı bu hareketleri ona kıyasla erken yapıyor oğlum

Büyüdüler canım zaman öyle hızlı geçiyor ki insan hiç anlamıyor ne ara büyüdüler de bunları yapıyor diye şaşırıyor.
Senin ilk bebeğindi değil mi canım? İlklerin tadı hissettirdikleri daha farklı oluyor acaba ne zaman dönecek dişi çıkacak yürüyecek diye bekler dururdum ben ilkinde bir şeyleri yaptıkça diğer becerilere sıra hızla gelmeye başladı şimdiyse 3.5 yaşına geldi bazen öyle şeyler söylüyor ki şaşırıp kalıyorum

Canım Bi hafta önce bende kullandım maalesef çokta üzülerek ama sonuçta iyileşti çok şükür kullanmasak bronşit yada başka bişey çevirse daha kötüydü napalm Allah beterinden korusun

Kizlar bebislerinizin 1.5-2 saat uyudugunu okuyunca soklardan soka giriyorum. Eylul gunduz sadece 2 kez uyuyor o da tam 30dk hic 31 oldugunu gormedim bu yuzden gunduzleri cok yorucu oluyor. Bizimki tam tur donmuyorda bakalim ne zaman gelecek bunlar bize :)

geranio gaziemirde isim dolayisiyla 3 yil oturdum guzel semttir ama malum bebe olunca annemin yakinina tasindim. Gaziemir belediyesinin hemen arkasinda oturdum guzel yerler merkezi bak oralar hem. Bu arada Gaziemire gelince Şaban Ustaya ugramayi unutma :)

Ahaha bu ısırma işi bizde de var :)) iki eli de ağzında zaten sürekli.. bakalım ne zaman gelecek..
Dişler ve aşılar uykuya geçme rutinini de bozdu. Emziği alıp kendi uyurdu, şimdi memede uyuyor, yerine koyunca uyanıyor, ağlıyor, emzikle kandirabilirsem devam ediyor.. uzun uyku da olmadı bugün.. uykuları azaltıyor mu derken yine 5 oldu bugün.. uyusun da büyüsün tombikim ❤

Ve korkulu ruya.
Harika haftalar uygulamasindan gelen bildirim.
Bir sonraki sicramaya 3 gun kaldi...

geranio Gaziemirin her yeri ayrı güzeldir :)
9 Eylül mahallesi de iyidir, içinden İZBAN(şehir içi hafif banliyö, hızlı tren) geçer :) boş vaktin olursa webden kiralık ilanlara bakabilirsin. Sarnıç giriş de iyidir, havaalanı, İZBAN, okullar, hastane yakın.. bu arada Gaziemir hastane civarı da iyidir. Otobüs, dolmuş ana hattı ordan geçer. Okullar da yürüme mesafesinde..

Ben de okudukca kiskancliktan catliyorum. Bugun yarim saat ugrasip uyuttum. 5 dakika uyudu iyi mi? Bi de yeni huy cikardi. Ellerini yaliycak diye memeyi bile emmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…