2018 Ekim Anneleri

On sene evvel kuzenin oglunun sunnetine gaziemire gitmistim. Ulastirma okulu lojmanlarinda kaliyorlardi. Ustumuzden ucak gecince kendimi yere atmistim savas cikti diye.

Ya kızlar maşallah bebislerinize, biz 29 Eylül doğumluyuz, benim minnak sadece sağa sola dönüyor hiç tam dönme yok çokta hareketli aslında

Bizimkide 21 Eylul dogumlu.Yazmistim bayaa oluyor döndüğü.Artik zaten ucusta yuvarlana yuvarlana :) bez degistirmek fln yalalayarak :)
Ama bunlar hepsine gore farkli seyler.Hic olmasi gerekiyor gibi dusunme.
Sadece firsat ver.Surekli anakucaginda kucakta vs durmasin.Onun disinda kendisine bagli :)❤
O yana döne döne gelistikce kaslari kendini daha iyi itiyor.

Ve korkulu ruya.
Harika haftalar uygulamasindan gelen bildirim.
Bir sonraki sicramaya 3 gun kaldi...

Beni bugunden sıcraçmasaydın bari deseydin :)))))))
4.ay sonrakinde kadar karisik gecmedi bizim sukur.
Ama iste gel gör bi dil dökmeler bi muhabbetler :))))

Kafam o kadar dolu ki kendi yazdigim yorumu aaa bi 21 Eylul dogumlu daha varmis diye okumaya basladim
Dün hava guzel diye cikmistik ama bugun daha da guzeldi :) Buyugunu baleye goturdum minikte arabasinda durdu bekledik ablayi kafede,sonrada gezdik,pazara gittik,eve dönüp cantalari fln birakip parka indik tekrar :)
Scooter turuyla sonlandirip girebildik cok sukur :)
Yarin sabah icinde hazirlik yapip bisikletlerle cikip yuruyus mesafesinde parkur var orda cardakta kahvalti yapsak mi dusuncesindeyim.Bakalim hayaller bu hayat ne getirecek :)))))
Yogurtta turu tamamladi balkabagi var yarin sirada.
Allah hepimize kolayliklar versin.

Yoğurdu hazır sütle mi mayalamak gerek veya mandıradan mi alsak bilemedim, bi de kac kasik verdiniz?

Aynen 2 saat uyuduğunu hiç bilmiyorum ilk aylar dışında.. ev işi yapma şansım 0. Yemek anakucaginda durma oyalama aşamasında en kolay yemekleri yapıyorum. O da akşam eşim geldiğinde ac kalmasın diye.. gündüz uyusalar uyuma ve dinlenme şansımiz olurdu..Geçen bi arkadaşımla karşılaştım. Ne kadar zayıfsın diyor. Tüm gün kucak uykusuz ve yorgunluğun artısi kilom yok :)) Sağlık olsun..Hiç sorun değil

Sizin adınıza çok sevindim sorunu büyük aşamada çözmüşsünüz biz bugun özel bi hastaneye gittik çocuk alerji uzmanına bizim oğlanının poposundan kafasına kadar 2günde egzama sardı ciltten test yapıldı bugun yumurta ve inek sütüne yoğun alerji buğday domates kakao mercimek nohut ceviz fındık fıstık ev tozuna hafif alerji çıktı kan testi de istedi haftaya çıkacak kontrol e gel dedi ben 12 gündür bunları kullanmıyorum çocuğumda nasıl bu kadar ilerleme olur dedim kullandığın Demir ilacında süt proteini vardır mutlaka dedi kendisi özel kan ilacı verdi kortizonlu ilaç vermedi diyete uyar bu verdiğim şampuan ve nemlendiricileri düzenli kullanırsan 1 ay içinde geçer dedi aşağıdakileri önerdi bizde Çoklu besin alerjisi çıktı bi de bize mama hediye etti bizim durumumuzda bir hasta varmış onun sorununu çözmüş inşallah bizim sorunumuzu dA çözecek

Canim kan ilacı, şampuan ve nemlendiricilerin isimlerini yazar mısın, evde bir sürü nemlendirici oldu mustela, bioderma

Canim kan ilacı, şampuan ve nemlendiricilerin isimlerini yazar mısın, evde bir sürü nemlendirici oldu mustela, bioderma
Reklama girmez umarım kan ilacı bestiron bu akşam başladık bakalım ddr un doçent olması ve çok uzun süre ilgilenmesi çok hoşumuza gitti umarım sonucunu dA alırız

Evet canım ilk bebeğim gerçekten öyle ilklerin heyacanı başka oluyormuş onun yapabildiği herşey nasıl heyecanlandırıyor beni içim içime sığmıyor

On sene evvel kuzenin oglunun sunnetine gaziemire gitmistim. Ulastirma okulu lojmanlarinda kaliyorlardi. Ustumuzden ucak gecince kendimi yere atmistim savas cikti diye.
Evet sıkça tatbikat oluyor :) bizim üstümüzde her gün helikopter uçuyor :) oğlumun ilk kelimelerinden biri uçak, diğeri kopter :))

Afiyet olsun adaşımıza ❤ darısı başımıza ❤
Biz bugün çıkamadık, abisi gezdi babayla. Yarın gezeriz inşallah ❤

Inşallah en kısa sürede herşey çok iyi olacak.

Ben de dün dolap içlerini düzenledim. Ne kadar fazla kap, ıvır zıvır varsa kapıya..dolu ev sevmiyorum ama doldurmuşum yine..
Ben bisey alirken 10 defa düsünüyorum.hic sevmedigim sey kalabalik.eskisin de atayim derdindeyim.
U Umudumbitmedi_ Ben de granit set alamadım daha. Bugün disari cikacaz. gidip alacam..
[/QUOTE
Iyice gez öyle al canim.sonra pisman olma.hem fiyat hemde kalite icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…