On sene evvel kuzenin oglunun sunnetine gaziemire gitmistim. Ulastirma okulu lojmanlarinda kaliyorlardi. Ustumuzden ucak gecince kendimi yere atmistim savas cikti diye.@geranio Gaziemirin her yeri ayrı güzeldir :)
9 Eylül mahallesi de iyidir, içinden İZBAN(şehir içi hafif banliyö, hızlı tren) geçer :) boş vaktin olursa webden kiralık ilanlara bakabilirsin. Sarnıç giriş de iyidir, havaalanı, İZBAN, okullar, hastane yakın.. bu arada Gaziemir hastane civarı da iyidir. Otobüs, dolmuş ana hattı ordan geçer. Okullar da yürüme mesafesinde..
Ya kızlar maşallah bebislerinize, biz 29 Eylül doğumluyuz, benim minnak sadece sağa sola dönüyor hiç tam dönme yok çokta hareketli aslında
Ve korkulu ruya.
Harika haftalar uygulamasindan gelen bildirim.
Bir sonraki sicramaya 3 gun kaldi...
27 Eylül bizde de 1 kez oldu.. kucakta gezmekten dönecek ortamı olmuyor:)))Ya kızlar maşallah bebislerinize, biz 29 Eylül doğumluyuz, benim minnak sadece sağa sola dönüyor hiç tam dönme yok çokta hareketli aslında
Yoğurdu hazır sütle mi mayalamak gerek veya mandıradan mi alsak bilemedim, bi de kac kasik verdiniz?Kafam o kadar dolu ki kendi yazdigim yorumu aaa bi 21 Eylul dogumlu daha varmis diye okumaya basladim
Dün hava guzel diye cikmistik ama bugun daha da guzeldi :) Buyugunu baleye goturdum minikte arabasinda durdu bekledik ablayi kafede,sonrada gezdik,pazara gittik,eve dönüp cantalari fln birakip parka indik tekrar :)
Scooter turuyla sonlandirip girebildik cok sukur :)
Yarin sabah icinde hazirlik yapip bisikletlerle cikip yuruyus mesafesinde parkur var orda cardakta kahvalti yapsak mi dusuncesindeyim.Bakalim hayaller bu hayat ne getirecek :)))))
Yogurtta turu tamamladi balkabagi var yarin sirada.
Allah hepimize kolayliklar versin.
Aynen 2 saat uyuduğunu hiç bilmiyorum ilk aylar dışında.. ev işi yapma şansım 0. Yemek anakucaginda durma oyalama aşamasında en kolay yemekleri yapıyorum. O da akşam eşim geldiğinde ac kalmasın diye.. gündüz uyusalar uyuma ve dinlenme şansımiz olurdu..Geçen bi arkadaşımla karşılaştım. Ne kadar zayıfsın diyor. Tüm gün kucak uykusuz ve yorgunluğun artısi kilom yok :)) Sağlık olsun..Hiç sorun değilKizlar bebislerinizin 1.5-2 saat uyudugunu okuyunca soklardan soka giriyorum. Eylul gunduz sadece 2 kez uyuyor o da tam 30dk hic 31 oldugunu gormedimbu yuzden gunduzleri cok yorucu oluyor. Bizimki tam tur donmuyorda bakalim ne zaman gelecek bunlar bize :)
@geranio gaziemirde isim dolayisiyla 3 yil oturdum guzel semttir ama malum bebe olunca annemin yakinina tasindim. Gaziemir belediyesinin hemen arkasinda oturdum guzel yerler merkezi bak oralar hem. Bu arada Gaziemire gelince Şaban Ustaya ugramayi unutma :)
Sizin adınıza çok sevindim sorunu büyük aşamada çözmüşsünüz biz bugun özel bi hastaneye gittik çocuk alerji uzmanına bizim oğlanının poposundan kafasına kadar 2günde egzama sardı ciltten test yapıldı bugun yumurta ve inek sütüne yoğun alerji buğday domates kakao mercimek nohut ceviz fındık fıstık ev tozuna hafif alerji çıktı kan testi de istedi haftaya çıkacak kontrol e gel dedi ben 12 gündür bunları kullanmıyorum çocuğumda nasıl bu kadar ilerleme olur dedim kullandığın Demir ilacında süt proteini vardır mutlaka dedi kendisi özel kan ilacı verdi kortizonlu ilaç vermedi diyete uyar bu verdiğim şampuan ve nemlendiricileri düzenli kullanırsan 1 ay içinde geçer dedi aşağıdakileri önerdi bizde Çoklu besin alerjisi çıktı bi de bize mama hediye etti bizim durumumuzda bir hasta varmış onun sorununu çözmüş inşallah bizim sorunumuzu dA çözecekBen yeni dr buldum araştırma hastanesinde özel muayenehanelerine gittiğim doktorlar sırf ticaret odaklı çıktı kortizon kullanma boyutunda olmadığımız halde yazıp yolladılar 3 gün kullandım hiç gereksiz yere ve bu gittiğim dr bu ilaca gerke yokki sadece yanağında egzama alevlenmemiş vucudu sarmamış bir daha kullanma dedi dana etine başlattı beni 2.gün bugün yarında yiyeceğim 3 gün kuralına göre diyet açtırıyor şuan .. Bizim kan testi deri testi negatif doktor ben takip edeceğim sen dediklerimi uygula dedi .. Birde ben kendi kendime katı diyete girdim çünkü herşeyi kestim yüzü yine düzelmemişti meğer ekmeğin içinde peyniraltı suyu kullanılıyormuş evde kendim yapıyorum yüzü düzeldi şükür yüzünüde marka vermek doğrumu bilmiyorum komili z.yağ kullanıyorum evdeki hakiki yağ iyi gelmedi bunu biri önermişti sürdüm işe yaradı mama kullanmıyorum ona yorum yapamayacağım
Canim kan ilacı, şampuan ve nemlendiricilerin isimlerini yazar mısın, evde bir sürü nemlendirici oldu mustela, biodermaSizin adınıza çok sevindim sorunu büyük aşamada çözmüşsünüz biz bugun özel bi hastaneye gittik çocuk alerji uzmanına bizim oğlanının poposundan kafasına kadar 2günde egzama sardı ciltten test yapıldı bugun yumurta ve inek sütüne yoğun alerji buğday domates kakao mercimek nohut ceviz fındık fıstık ev tozuna hafif alerji çıktı kan testi de istedi haftaya çıkacak kontrol e gel dedi ben 12 gündür bunları kullanmıyorum çocuğumda nasıl bu kadar ilerleme olur dedim kullandığın Demir ilacında süt proteini vardır mutlaka dedi kendisi özel kan ilacı verdi kortizonlu ilaç vermedi diyete uyar bu verdiğim şampuan ve nemlendiricileri düzenli kullanırsan 1 ay içinde geçer dedi aşağıdakileri önerdi bizde Çoklu besin alerjisi çıktı bi de bize mama hediye etti bizim durumumuzda bir hasta varmış onun sorununu çözmüş inşallah bizim sorunumuzu dA çözecek Eki Görüntüle 2243851 Eki Görüntüle 2243852 Eki Görüntüle 2243853 Eki Görüntüle 2243854 Eki Görüntüle 2243855 Eki Görüntüle 2243856 Eki Görüntüle 2243857
Evet canım ilk bebeğim gerçekten öyle ilklerin heyacanı başka oluyormuş onun yapabildiği herşey nasıl heyecanlandırıyor beni içim içime sığmıyorBüyüdüler canım zaman öyle hızlı geçiyor ki insan hiç anlamıyor ne ara büyüdüler de bunları yapıyor diye şaşırıyor.
Senin ilk bebeğindi değil mi canım? İlklerin tadı hissettirdikleri daha farklı oluyor acaba ne zaman dönecek dişi çıkacak yürüyecek diye bekler dururdum ben ilkinde bir şeyleri yaptıkça diğer becerilere sıra hızla gelmeye başladı şimdiyse 3.5 yaşına geldi bazen öyle şeyler söylüyor ki şaşırıp kalıyorum
Evet sıkça tatbikat oluyor :) bizim üstümüzde her gün helikopter uçuyor :) oğlumun ilk kelimelerinden biri uçak, diğeri kopter :))On sene evvel kuzenin oglunun sunnetine gaziemire gitmistim. Ulastirma okulu lojmanlarinda kaliyorlardi. Ustumuzden ucak gecince kendimi yere atmistim savas cikti diye.
Afiyet olsun adaşımıza ❤ darısı başımıza ❤Kafam o kadar dolu ki kendi yazdigim yorumu aaa bi 21 Eylul dogumlu daha varmis diye okumaya basladim
Dün hava guzel diye cikmistik ama bugun daha da guzeldi :) Buyugunu baleye goturdum minikte arabasinda durdu bekledik ablayi kafede,sonrada gezdik,pazara gittik,eve dönüp cantalari fln birakip parka indik tekrar :)
Scooter turuyla sonlandirip girebildik cok sukur :)
Yarin sabah icinde hazirlik yapip bisikletlerle cikip yuruyus mesafesinde parkur var orda cardakta kahvalti yapsak mi dusuncesindeyim.Bakalim hayaller bu hayat ne getirecek :)))))
Yogurtta turu tamamladi balkabagi var yarin sirada.
Allah hepimize kolayliklar versin.
Inşallah en kısa sürede herşey çok iyi olacak.Sizin adınıza çok sevindim sorunu büyük aşamada çözmüşsünüz biz bugun özel bi hastaneye gittik çocuk alerji uzmanına bizim oğlanının poposundan kafasına kadar 2günde egzama sardı ciltten test yapıldı bugun yumurta ve inek sütüne yoğun alerji buğday domates kakao mercimek nohut ceviz fındık fıstık ev tozuna hafif alerji çıktı kan testi de istedi haftaya çıkacak kontrol e gel dedi ben 12 gündür bunları kullanmıyorum çocuğumda nasıl bu kadar ilerleme olur dedim kullandığın Demir ilacında süt proteini vardır mutlaka dedi kendisi özel kan ilacı verdi kortizonlu ilaç vermedi diyete uyar bu verdiğim şampuan ve nemlendiricileri düzenli kullanırsan 1 ay içinde geçer dedi aşağıdakileri önerdi bizde Çoklu besin alerjisi çıktı bi de bize mama hediye etti bizim durumumuzda bir hasta varmış onun sorununu çözmüş inşallah
Günlük sütle mayalamak gerek canım. Mandıra imkanın varsa ordan alırsın. Maya da temin edersinYoğurdu hazır sütle mi mayalamak gerek veya mandıradan mi alsak bilemedim, bi de kac kasik verdiniz?
Ağız ve çene yapısı da önemli. Oğluma büyük gelmişti 6 aylıkken 6-12. Bir müddet daha küçüğü emdi ama çok da uzatmamak lazım, gelişimi önlemesinEmzik kullanan arkadaşlar 0-6 ay olanı 6-12 ile yenilemek gerekiyor sanırım.
Gule gule kullan. Gezmelerde giy.
Metos neler yapiyor? Kavga dovus devam mi?
Tşk ederim canim.cok sağol.daha güzelleri senin olsun.
Metoş dahic kucatktan inmiyor.dönmüyor daha.yaklasinca gözlügumu kapiyir.yüzümüze vuruyor.eli de aģır:)
Ben bisey alirken 10 defa düsünüyorum.hic sevmedigim sey kalabalik.eskisin de atayim derdindeyim.Ben de dün dolap içlerini düzenledim. Ne kadar fazla kap, ıvır zıvır varsa kapıya..dolu ev sevmiyorum ama doldurmuşum yine..
U Umudumbitmedi_ Ben de granit set alamadım daha. Bugün disari cikacaz. gidip alacam..
[/QUOTE
Iyice gez öyle al canim.sonra pisman olma.hem fiyat hemde kalite icin.
Teşekkür ederim inşallahInşallah en kısa sürede herşey çok iyi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?