2018 Ekim Anneleri

Atlas bu aralar herseyden korkmaya başladı beni goruyo ona korkuyor biri hapşırırken sicriyo ses duysun sicriyo gece ağlayarak uyaniyo atagimiz da geçti yenisine de daha var ne ola ki

Yoğurdu hazır sütle mi mayalamak gerek veya mandıradan mi alsak bilemedim, bi de kac kasik verdiniz?

Hazır sütle 1 kez denemistim olmadi ya da beceremedim :) taa ilk kizima hamileykendi sanirim hatirlayamiyorum.
Bildigimiz birinden yakin bi köyden aliyoruz sütü.Puding flnda evde yapiyorum ben cidden cok guzel oluyor hazır süte göre.Ya da agzimiz alışık :)
2-3-4 diye gittim kaşikta.Ama kucuk kaseye öyle koydum.Verirken az az verdim tabii.Yalanacakta alacakta fln :)

Kizlar benim adet yerini buluyor galiba bakalim ne kadar surucek

Ooo guzel haber :) ben hala beklemedeyim.Galiba yine 10.ayda görecez.

Atlas bu aralar herseyden korkmaya başladı beni goruyo ona korkuyor biri hapşırırken sicriyo ses duysun sicriyo gece ağlayarak uyaniyo atagimiz da geçti yenisine de daha var ne ola ki

Gunduz korktuklarini gece goruyordur.
Normal buyudukce aslinda.
Zaman zaman degisen korkular var ay/yaş olarak.

Ooo guzel haber :) ben hala beklemedeyim.Galiba yine 10.ayda görecez.

Gunduz korktuklarini gece goruyordur.
Normal buyudukce aslinda.
Zaman zaman degisen korkular var ay/yaş olarak.
Ya internette epilepsi belirtisi fln yaziyo bakmaz olaydim canim sıkıldı her yazana inanamam ama yinede dusunuyo insan haftaya kontrolumuz var bakalim sorucam doktoruna

Ilk defa 10 gunluktu. Saatlerce uyumamisti ve cok saskindim. Allah allah niye uyumuyor diyordum. Uyuyup on dakika sonra uyandiginda ise şok ustune şok. Hic boyle bir sey beklemiyordum. Bebekler uyur saniyordum.

Ya internette epilepsi belirtisi fln yaziyo bakmaz olaydim canim sıkıldı her yazana inanamam ama yinede dusunuyo insan haftaya kontrolumuz var bakalim sorucam doktoruna
Hayir canim. Hic oyle dusunme. Iki uc hafta once bizim kiz da oyleydi. Kapidan giriyordum sicriyordu. Hapsiriyordum bagirarak agliyordu.

Aynı durumdayız :) algılar açık, bir an dalgınlığına geliyor ürküyor kuzucuk.. alışacak :)

Arkadaşlar imdat. Saatlerce emiyor meme ağzından çıktığı an uyanıyor gündüz uykusu diye bir şey zaten yok 70 kilodan 50 kg düştüm gece uykusuna 12den 1den önce yatmıyor ve yarım saatte bir iki kere kalkıp öyle geçiyor ne yapmalı, şu anda balkona çıkıp avaz avaz bağırmak istiyorum

Hayir canim. Hic oyle dusunme. Iki uc hafta once bizim kiz da oyleydi. Kapidan giriyordum sicriyordu. Hapsiriyordum bagirarak agliyordu.
Aynı durumdayız :) algılar açık, bir an dalgınlığına geliyor ürküyor kuzucuk.. alışacak :)
Bu 3. Gece oldu aglama gozler kapali ama. Sakinlestirdim yatirdim gecmeyen bi ic cekme durumu var sanki aglayamiyo gibi

Allah kolaylik versin. Seni cok iyi anliyorum. Bana esim bir hafta yardim etti. 15 dakikadan cok emzirmedim. Esim alip sakinlestirmeye calisti. Olmazsa yine memeye koyduk ama yine 15 dakika. Cok zor bir surec ama zaten uyumuyorsun.

Benim oğlumda yapıyor geceleri anne sütü ile beslendiyse sadece o gün gece sürekli uyanır memeye yapışır bende oğlumun midesine benden gelen süt yetmiyor diye düşünüyom iştahlı çocuk yatmadan 60 ml mama iki memeyi bitirip yatınca bile 3 ila 4 saat arası uuuyor Allah yardımcın olsun psikolojisi bozuluyor insanın uykusuzluktan

Canım Bi hafta önce bende kullandım maalesef çokta üzülerek ama sonuçta iyileşti çok şükür kullanmasak bronşit yada başka bişey çevirse daha kötüydü napalm Allah beterinden korusun
Amin.. dün başladım istemesem de.. toz seklinde, ölçeğiyle su döküyosun şişeye azar azar veriyosun anladıgım kadarıyla.. değilik bir sey inşallah yanlış yapmıyorumdur.. Allah hepsini korusun evlatlarımızın

Merhaba, ben de aynı sorunu yaşıyorum arkadsaşlar fatoş emzik önerdi kolay da bulunmuyor internette Depo61.com diye bir site var orda tüm çeşitleri var ama daha önce hiç bilmediğim için sipariş vermekte tereddüt ediyorum ne dersiniz sipariş girsemmi?

Mamayı içmeyen çocuk su biberonunu verdigimde yapışıyor resmen çekmek istiyorum bırakmıyor versem hala tüm biberonu bitirecek

Mamayı içmeyen çocuk su biberonunu verdigimde yapışıyor resmen çekmek istiyorum bırakmıyor versem hala tüm biberonu bitirecek
Aynen. Suyu içer, mamaları çöp eder :))
Biz artık D vitamini yerine Marivit kullanıyoruz.. doktorunuza bi sorun. A,D3, C vitamini ve çinko var..kan ilacı vermiyorum.

Canim burda vardi.ben aldim
Onu da almadi.tavsiyem bu zamana kadar tutmayan bebek bu saatten sonra tutmaz.
Hic boşa masraf etme.zaten 6.ayina geldi.1 yasinda biraktirmakla uğraşmazsin.benimkine 5 emzik aldim.artik almiyorum.dedesi de aldi.onu da emmedi.kaldi hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…