Çok geçmiş olsun. Diş, enfeksiyon veya soğuk algınlığı olabilir. Vücut bir mikropla savaşıyor olabilir. Ben doktora götürmeden bilemezdim herhaldeMerhabalar,
Bu gece oğlumun ateşinin yüksek olduğunu fark ettim. İndirmek için soğuk kompres yaptık eşimle devamlı, ancak ne yazık ki her seferinde tekrar yükseldi. En son alından 38.6’yı görünce Calpol verdim. Şu an alından 37.6, şakaklardan 38.3 derece. Hiçbir soğuk algınlığı belirtisi yok, sadece ateşi var. Dişten mi yoksa enfeksiyondan mı doktora gitmeden anlama imkanım var mı? Yavrum ilk defa ateşleniyor, biliyorum bu çok da büyük bir şey değil ama içime oturdu böyle olmasıiçimde bir yumru geceden beri
Çok geçmiş olsun canım bence bugün takip edip yarın falan bir dr a götürebilirsin. Bazen inişli çıkışlı olan tam olarak bitmeyen ateş enfeksiyon belirtisi olabiliyor belki de diştir bilemiyorum tabi. Bugün oğlumun da kafası sıcak ve çok huzursuz bizimki dişten muhtemel kabarmış gibi alt dişlerimiz umarım kuzucukların başka bir şeyi yokturMerhabalar,
Bu gece oğlumun ateşinin yüksek olduğunu fark ettim. İndirmek için soğuk kompres yaptık eşimle devamlı, ancak ne yazık ki her seferinde tekrar yükseldi. En son alından 38.6’yı görünce Calpol verdim. Şu an alından 37.6, şakaklardan 38.3 derece. Hiçbir soğuk algınlığı belirtisi yok, sadece ateşi var. Dişten mi yoksa enfeksiyondan mı doktora gitmeden anlama imkanım var mı? Yavrum ilk defa ateşleniyor, biliyorum bu çok da büyük bir şey değil ama içime oturdu böyle olmasıiçimde bir yumru geceden beri
Genelde şişede işaretli yere kadar kaynamış soğumuş su katıp çalkalanıyor, homojen olana kadar. İyice karışınca da doktorun tarif ettiği ölçüde (mesela kızıma çay kaşığı ile verdim günde 1 defa) bebeğe veriliyor. Geçmiş olsunAmin.. dün başladım istemesem de.. toz seklinde, ölçeğiyle su döküyosun şişeye azar azar veriyosun anladıgım kadarıyla.. değilik bir sey inşallah yanlış yapmıyorumdur.. Allah hepsini korusun evlatlarımızın
Merhabalar,
Merhaba canım aynı gün doğum yapmışız bizim kızda sağ sol dönüyor ama tam dönme olmadı henüz sağlıklı olsunlar inşallahYa kızlar maşallah bebislerinize, biz 29 Eylül doğumluyuz, benim minnak sadece sağa sola dönüyor hiç tam dönme yok çokta hareketli aslında
Çok geçmiş olsun canım bence bugün takip edip yarın falan bir dr a götürebilirsin. Bazen inişli çıkışlı olan tam olarak bitmeyen ateş enfeksiyon belirtisi olabiliyor belki de diştir bilemiyorum tabi. Bugün oğlumun da kafası sıcak ve çok huzursuz bizimki dişten muhtemel kabarmış gibi alt dişlerimiz umarım kuzucukların başka bir şeyi yoktur
Bizim 1 dis cikti ve cikmadan once 2 gun kafasi cok sicakti alindan olcuyorum bisey yok ama kafasi sicak yinede takipte kalmakta fayda var
Sizde de oluyor mu bilmiyorum ama ben hasta edicem diye korkuyorum kafasi cok terliyor bizim minigin
Emerken sucuk gibi oluyor
Bugun disari ciktik disarda da bebek arabasinda terlemis penye bere takiyorum suyunu ceksin diye ama fayda etmiyor
O meyve sebze emziklerini cok merak ediyorum. Bizimki normal emzik emmiyor ama...
Benim de bebeğimin 1 aydır kafası çok terliyor. Muhtemelen takviyeye rağmen D vitamini eksikliği yaşıyorlar, kafa terlemesine sebep olurmuş.
Benim oglum 10 ekim doğumlu daha az once eşimle konuştuk yavaştan döner artik diye bizimki de hic dönmedi.. dediginiz gibi daha dönmeye fırsatları olmuyor ki hep kucaktalar27 Eylül bizde de 1 kez oldu.. kucakta gezmekten dönecek ortamı olmuyor:)))
Kafa terliyorsa ne yaparsan yap faydası olmuyor canım. Ben de dişe yoruyorum aynı tarif ettiğin gibi bizimki de tabi sürekli değil zaman zaman arka kısım sıcak ama ateş yok alında. Damakları çok ağrıyor sanırım memeye yatıyor basıyor çığlığı emmiyor zorla emziriyorum resmen elimi damaklarına bastırınca azıcık yazık susuyor hemen kafasını sağa sola sallayıp kaşıtıyor damaklarını böyle böyle ne kadar emerse işte. Damakları da kabarmış alt iki dişin olduğu yer bakalım ne zaman gelecek. Hayırlı olsun mu desem sana geçmiş olsun mu bilemedim diş denemesi yapıyorlar bazen ilk çıktığında o da jilet gibi kesiyor:)Bizim 1 dis cikti ve cikmadan once 2 gun kafasi cok sicakti alindan olcuyorum bisey yok ama kafasi sicak yinede takipte kalmakta fayda var
Sizde de oluyor mu bilmiyorum ama ben hasta edicem diye korkuyorum kafasi cok terliyor bizim minigin
Emerken sucuk gibi oluyor
Bugun disari ciktik disarda da bebek arabasinda terlemis penye bere takiyorum suyunu ceksin diye ama fayda etmiyor
Çok geçmiş olsun canım umarım önemli bir şey yoktur bilgilendir tabi bizleri de merak ederiz durumunuzuHermione Granger pessinus plojovic cevaplarınız için çok teşekkür ederim. 8 saat sonra verdiğim 2. Calpol dozunda ateşi kayda değer bir şekilde düştü. Sağlıkçı bir tanıdık idrar tahlili yaptır dedi. Sonrasında doktora gideceğim. Daha sonra başkasının da ihtiyacı olabilir diye buraya sonucu yazarım.
İçinden hoşuna giden yiyecekler gelince öyle bir alıyorlar ki:) kızıma şeftali yedirmiştik silikon meyve emziği aldığımızda bayılmıştı emziği yiyip bitirecek gibi davranıyordu:)O meyve sebze emziklerini cok merak ediyorum. Bizimki normal emzik emmiyor ama...
File olanı da silikon olanı da var canım onların kızımın midesi hemen bulanırdı file olanı tercih etmemiştim o dönem silikon almıştım ilk öğürür gibi yapıp içinden meyvenin tadını alınca da bayılmıştı wee nin de var sanırım uygundu fiyatı almak istersen ondan da alabilirsin. 360 kaşığı geçen ben de gördüm dönüyor sanırım ağıza giren kısım 360 derece. Kullanan varsa daha iyi aydınlatıe sanırım seni:)Ben file diye biliyodum adini hatta bi ara alayim disini kasisin dedim sonra evdeki chicco kaucuk emzik geldi aklima yarin emzik ipiyle takayim boynuna hic degilse madem emmiyor dis kasisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?