- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
File şeklinde olan değil.. silikon olan. Foto yükleyemiyorum ki gösterebileyim. H.buradada var.O meyve sebze emziklerini cok merak ediyorum. Bizimki normal emzik emmiyor ama...
H.buradadan aldım File olan değil silikon olan.. File pek kullanışlı gelmedi bana. kaşık ise dönüyor..Meyve sebze emziginin adini file diye biliyodum ben baktim simdi :) malum bizimki emzik kullanmiyor o yuzden tereddutluyumbu 360 mama kasigini anlayamadim
Bunu sever. Ne de olsa farklı bi tad gelecek minicik ağzına..O meyve sebze emziklerini cok merak ediyorum. Bizimki normal emzik emmiyor ama...
Evet terliyor ense kısmı. Şapka hiç takmıyoruz sokakta bile..Hadi ya.. gunluk 400iu yeterli deniyor ama? Ben dr a sordugumda terleme genetiktir demisti ama sormak istedim burada bebegi ayni sekilde terleyen var mi diye
Hadi ya.. gunluk 400iu yeterli deniyor ama? Ben dr a sordugumda terleme genetiktir demisti ama sormak istedim burada bebegi ayni sekilde terleyen var mi diye
O meyve sebze emziklerini cok merak ediyorum. Bizimki normal emzik emmiyor ama...
Meyve sebze emziginin adini file diye biliyodum ben baktim simdi :) malum bizimki emzik kullanmiyor o yuzden tereddutluyumbu 360 mama kasigini anlayamadim
Doktordan döndük. İdrar tahlilinde hiçbir şey çıkmadı. Bizim ateş ölçer çok yüksek ölçüyormuş. Ama resmen ateşi vardı yavrumun yine de. Doktor ateş ölçer yanlış ölçtüğü için kan tahlili yapmadı. Zaten 2. doz Calpol’den sonra ateşi baya bir düşmüştü. Umarım tekrar yükselmez. Neydi bu yaşadığımız anlamadım..
Aklıma sadecesu geldi:) yada ayına uygun meyve sularıda olablirarkadaslar bisey sorayim.benim bebekle ilgili biberondan biseyler icmesi hevesim vardi.ama cok nadir kullanabildik sagdigim sutten.su an o kadar sagip stok yapacak sut olmuyor.mama da kullanmiyoruz.biberondan ne icirebilirim buyudukce evde sekersiz dogal meyve suyu mu yapsam baska ne icebilir.
Onu cuk cukk cekiyorlar genelde icinden miss gibi tat gelince :))))
Kasigin uç kismi dönüyor buarada E exelanss Bende şu sıkma mama kaşığına baktim.Meyve saatlerinde disarda olunca fln cok kullanisli olur gibi geldi.Sonrada icimden bi ses bosver kenarda kalacak diyor :) elleriyle yiyecek bi guzel vıcık vıcık :)))))
Senin atesölcer fazla ölçüyorsa belki de 38i gecmemistir ve diştendir diye düşündüm :)
Insallah öyledir gorunur diş en kisa zama da sende rahatlarsin :)
Mama hiç vermedik henüz , amin hepimizin inşallahBenim oğlumda yapıyor geceleri anne sütü ile beslendiyse sadece o gün gece sürekli uyanır memeye yapışır bende oğlumun midesine benden gelen süt yetmiyor diye düşünüyom iştahlı çocuk yatmadan 60 ml mama iki memeyi bitirip yatınca bile 3 ila 4 saat arası uuuyor Allah yardımcın olsun psikolojisi bozuluyor insanın uykusuzluktan
Diş huzursuzluğuda var sanırım o da üstüne bindi deniycez bizde bakalım nasıl olucakAllah kolaylik versin. Seni cok iyi anliyorum. Bana esim bir hafta yardim etti. 15 dakikadan cok emzirmedim. Esim alip sakinlestirmeye calisti. Olmazsa yine memeye koyduk ama yine 15 dakika. Cok zor bir surec ama zaten uyumuyorsun.
Ben de avent soothieyi arabada agzina sokmaya calistim. Alttan yaliyor. Sonra eline aldi. Agzina sokup cikarip kenarlarini yalayip oynadi.Ben file diye biliyodum adini hatta bi ara alayim disini kasisin dedim sonra evdeki chicco kaucuk emzik geldi aklima yarin emzik ipiyle takayim boynuna hic degilse madem emmiyor dis kasisin
Ama yine uyutmak icin kullanamayiz herhalde. Hem bogazina kacar hem disleri curur.Bunu sever. Ne de olsa farklı bi tad gelecek minicik ağzına..
Canım emzik diye geçse de bu biraz daha büyük bir şey amaç bebeğin emerek içindeki yiyeceği çekmesi:) yani normal zamanda emilebilecek bir şey değil:)Ama yine uyutmak icin kullanamayiz herhalde. Hem bogazina kacar hem disleri curur.
Umut fakirin ekmegi iste...Canım emzik diye geçse de bu biraz daha büyük bir şey amaç bebeğin emerek içindeki yiyeceği çekmesi:) yani normal zamanda emilebilecek bir şey değil:)
arkadaslar bisey sorayim.benim bebekle ilgili biberondan biseyler icmesi hevesim vardi.ama cok nadir kullanabildik sagdigim sutten.su an o kadar sagip stok yapacak sut olmuyor.mama da kullanmiyoruz.biberondan ne icirebilirim buyudukce evde sekersiz dogal meyve suyu mu yapsam baska ne icebilir.
İnşallah biran önce geçer sizinde bizimde alerjisi olan tüm bebeklerin çünkü çok zor gerçekten şimdiden ileriyi düşünüp bunalıma girmiştim ağla ağla bi hal olmuştum ama doğru doktoru bulunca gerçekten Allahın izniyle kolaylaşıyor herşey şuan dana etini açtım ve 3 gündür bir şey olmadı şükür şimdi kırmızı biber deneyeceğim balığa hemen cesaret edemedimSizin adınıza çok sevindim sorunu büyük aşamada çözmüşsünüz biz bugun özel bi hastaneye gittik çocuk alerji uzmanına bizim oğlanının poposundan kafasına kadar 2günde egzama sardı ciltten test yapıldı bugun yumurta ve inek sütüne yoğun alerji buğday domates kakao mercimek nohut ceviz fındık fıstık ev tozuna hafif alerji çıktı kan testi de istedi haftaya çıkacak kontrol e gel dedi ben 12 gündür bunları kullanmıyorum çocuğumda nasıl bu kadar ilerleme olur dedim kullandığın Demir ilacında süt proteini vardır mutlaka dedi kendisi özel kan ilacı verdi kortizonlu ilaç vermedi diyete uyar bu verdiğim şampuan ve nemlendiricileri düzenli kullanırsan 1 ay içinde geçer dedi aşağıdakileri önerdi bizde Çoklu besin alerjisi çıktı bi de bize mama hediye etti bizim durumumuzda bir hasta varmış onun sorununu çözmüş inşallah bizim sorunumuzu dA çözecek Eki Görüntüle 2243851 Eki Görüntüle 2243852 Eki Görüntüle 2243853 Eki Görüntüle 2243854 Eki Görüntüle 2243855 Eki Görüntüle 2243856 Eki Görüntüle 2243857
Uyutmak için olmaz da ek gıdaları muz şeftali vs kendi bunu içinde tadar.Ama yine uyutmak icin kullanamayiz herhalde. Hem bogazina kacar hem disleri curur.
Bende özellere git hiç bişe elde etme 300 500 bayıl çıktan yorulmuştum bana bilgi vermiyor açıklama yapmıyor yardımcı olmuyor bide her yerde reklamı dönüyor bu instagramda reklamı dönen hiçbişe inanmıyorum artık sayfaları takip ederseniz hepsi birbirinin reklamını yapıyor sayfa öneriyor sen koskoca profsun reklamla ne işin var hepsi dalavereciAh canim ya Konya dayım ben özelde bir Dr var sadece, araştırmada saatlerce bekliyoruz gidince ilcedeyiz birde git gel yorulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?