2018 Ekim Anneleri

Meyve sebze emziginin adini file diye biliyodum ben baktim simdi :) malum bizimki emzik kullanmiyor o yuzden tereddutluyum bu 360 mama kasigini anlayamadim
H.buradadan aldım File olan değil silikon olan.. File pek kullanışlı gelmedi bana. kaşık ise dönüyor..

Doktordan döndük. İdrar tahlilinde hiçbir şey çıkmadı. Bizim ateş ölçer çok yüksek ölçüyormuş. Ama resmen ateşi vardı yavrumun yine de. Doktor ateş ölçer yanlış ölçtüğü için kan tahlili yapmadı. Zaten 2. doz Calpol’den sonra ateşi baya bir düşmüştü. Umarım tekrar yükselmez. Neydi bu yaşadığımız anlamadım..

O meyve sebze emziklerini cok merak ediyorum. Bizimki normal emzik emmiyor ama...
Meyve sebze emziginin adini file diye biliyodum ben baktim simdi :) malum bizimki emzik kullanmiyor o yuzden tereddutluyum bu 360 mama kasigini anlayamadim

Onu cuk cukk cekiyorlar genelde icinden miss gibi tat gelince :))))
Kasigin uç kismi dönüyor buarada E exelanss Bende şu sıkma mama kaşığına baktim.Meyve saatlerinde disarda olunca fln cok kullanisli olur gibi geldi.Sonrada icimden bi ses bosver kenarda kalacak diyor :) elleriyle yiyecek bi guzel vıcık vıcık :)))))

Senin atesölcer fazla ölçüyorsa belki de 38i gecmemistir ve diştendir diye düşündüm :)
Insallah öyledir gorunur diş en kisa zama da sende rahatlarsin :)

arkadaslar bisey sorayim.benim bebekle ilgili biberondan biseyler icmesi hevesim vardi.ama cok nadir kullanabildik sagdigim sutten.su an o kadar sagip stok yapacak sut olmuyor.mama da kullanmiyoruz.biberondan ne icirebilirim buyudukce evde sekersiz dogal meyve suyu mu yapsam baska ne icebilir.

Aklıma sadecesu geldi:) yada ayına uygun meyve sularıda olablir

Umarım bu gece nasıl uyurum bilmiyorum

Mama hiç vermedik henüz , amin hepimizin inşallah

Allah kolaylik versin. Seni cok iyi anliyorum. Bana esim bir hafta yardim etti. 15 dakikadan cok emzirmedim. Esim alip sakinlestirmeye calisti. Olmazsa yine memeye koyduk ama yine 15 dakika. Cok zor bir surec ama zaten uyumuyorsun.
Diş huzursuzluğuda var sanırım o da üstüne bindi deniycez bizde bakalım nasıl olucak

Ben file diye biliyodum adini hatta bi ara alayim disini kasisin dedim sonra evdeki chicco kaucuk emzik geldi aklima yarin emzik ipiyle takayim boynuna hic degilse madem emmiyor dis kasisin
Ben de avent soothieyi arabada agzina sokmaya calistim. Alttan yaliyor. Sonra eline aldi. Agzina sokup cikarip kenarlarini yalayip oynadi.

Ama yine uyutmak icin kullanamayiz herhalde. Hem bogazina kacar hem disleri curur.
Canım emzik diye geçse de bu biraz daha büyük bir şey amaç bebeğin emerek içindeki yiyeceği çekmesi:) yani normal zamanda emilebilecek bir şey değil:)

Bende nice hevesimi ilk kızda rafa kaldırdım :) ne biberon ne suluk hicbisy.Sulukları cok severdim hic kullanmadi bardakla icti en bastan beri sadece :)
Bence hic hevesine takilma.Sonradan biraktirmak daha zor ikiniz icinde.
Meyveleri zaten suyundan ziyade yemesi daha iyi.Yapsanda suluk tarzi bisylede icebilir buyudukce
Ben hala suluktayim burdan anlasilacagi uzere yazın renkli elinde cok şeker geliyor :))))

İnşallah biran önce geçer sizinde bizimde alerjisi olan tüm bebeklerin çünkü çok zor gerçekten şimdiden ileriyi düşünüp bunalıma girmiştim ağla ağla bi hal olmuştum ama doğru doktoru bulunca gerçekten Allahın izniyle kolaylaşıyor herşey şuan dana etini açtım ve 3 gündür bir şey olmadı şükür şimdi kırmızı biber deneyeceğim balığa hemen cesaret edemedim

Ah canim ya Konya dayım ben özelde bir Dr var sadece, araştırmada saatlerce bekliyoruz gidince ilcedeyiz birde git gel yorulduk
Bende özellere git hiç bişe elde etme 300 500 bayıl çıktan yorulmuştum bana bilgi vermiyor açıklama yapmıyor yardımcı olmuyor bide her yerde reklamı dönüyor bu instagramda reklamı dönen hiçbişe inanmıyorum artık sayfaları takip ederseniz hepsi birbirinin reklamını yapıyor sayfa öneriyor sen koskoca profsun reklamla ne işin var hepsi dalavereci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…