2018 Ekim Anneleri

Bu arada ek gıdaya geçen oldu mu çok hevesleniyorum ama başlayamadım :)
Ben yoğurt verdim 3 gündür az az. Tadını sevdi versem bi kase bitirecek gibi hevesli ama üç gün az azverdim alerji falan olır mu ki diye. Bi sıkıntı olmadı bu hafta da balkabağı falan deneyebilirim tadımlık sadece

Siz ne ile besleniyorsunuz ben ne yiyeceğimi şaşırdım vitamin kullanıyor musunuz

Demekki her annenin hevesi baska.
Bende extra malzemeyi hic sevmem.herseyi kalabalik olarak görürüm.
Bu yüzden ne biberon aldim.ne mama tabagi.
Tek aldigimiz 2 li slikon mama kaşigı.
Ben bardaktan icsin bizim kullandigimiz tabaklardan yesin icsin istiyorum.
Dediğim gibi hersey gözüme batiyor evde.mutfak dolaplarim zaten dar.cogu seyi boş odadaki kolilere koyuyorum.

@pessinius canim ben metehana ayakkabi alacam.hani disari cikarken giydirmek icin.hic almadim bu zamana kadar.ama artik sart oldu
Bizim bebeklerimiz hemen hemen ayni.sen kac numara giydiriyorsun.
Dısari cikip deneyemedigim icin netten alicam.kac numara alalim?

Benim kızı 19 numara sıkıyor artık. 21 mi alsan acaba? Yumuşak panduf tipi muhteşem şeyler var, zor tuttum kendimi geçen gün evde bir sürü var abiden kalma, şimdilik kendimi tutuyorum ama kız cicileri de çok tatlı oluyor, yaza dayanamam alırım ❤

Bizim ev ayakkabi dolu. Ayagindan cikariyor.

Ben almadım babannesi almış 2 -3 tane. Dolapta duruyor. Dışarda astronot içinde çorabı oluyor. Arkadaşım yürüdüğünde giyer diye adidas spor ayakkabı getirdi.

Herseyi bende sevmiyorum.Cunku almanin sonuda yok.Biberon fln zaten almamistim.Ablasinin bale durumu olunca aldim sagip birakacam diye onu da hic sevmedi artik birakmiyorumda yetisiyoruz zaman olarak emme arası acilinca.
Suan bisy verirkende parmagima takiyorum kucuk cam fincani oyle veriyorum şuan hem ellerini oynatsada vursa düsmez daha kolayima geliyor :)
Kucucuk kaplar almisti babaannesi onlari disari cikarken kullanacagim nasipse.Bide dedigin gibi silikon kasikla,kaşık kabı aldim cantaya atmalik.
Ablasindan kalma var bir iki bisy :)
Kendileri mincirmaya baslasinda bi insallah :) onu bekliyorum hevesle :)
Yine de insanin gozunu isiriyor minik renkli seyler :) Buyudukce onlarada heves :) Kizim ilk aldigim tabagini hala kullanir o zamanlar icindeki resimlere baka baka sorardi bu ne bu ne diye :)))) ah zamannn

Buarada ayakkabi icin denemek en guzeli.Degistirebilecegin bi yerden al.Numara ayni olsada genelde ayak ustlerinden degisir durum bebeklerde etli fln oluyor.

Son düzenleme:
Cok güzel seyler var ama burda yok hic.cok kücuk bi yer burasi.netten alayim diyorum yine de uyar mi bilmiyorum.21 numara 1 yaş mi oluyor bu arada?
Ben almadım babannesi almış 2 -3 tane. Dolapta duruyor. Dışarda astronot içinde çorabı oluyor. Arkadaşım yürüdüğünde giyer diye adidas spor ayakkabı getirdi.
Biz astronot almadik.ayakkabi lazim oluyor iste.bide burasi cok soğuk.
Bebek alisverisi yaparken hic aklima gelmedi.
Sonrada cikip alamadim zaten.

Dogru söylüyorsun canim.ayaginin üstü löp gibi:)
Ama iste cıkamiyorum bebekle.hala kar var hala cok soğuk.
Sizin oralar güzellesmis.firsati degerlendirin.
Cok hızlı büyüyorlar.neler alinacak daha neler.simdiden bi oda dolusu malzemesi oldu.

Bizde yanlış olmasın 17-18 numaraydı sanırım bir ayakkabı var da bir süredir giydiremiyorum tırnak batması sorunumuz vardı daha da sıkmasın diye giydirmiyorum istersen nette cm olarak hesaplamaları vardır kaç numara kaç cm dir diye öyle bir bak istersen canım ayak büyüklükleri farklı olabiliyor benim oğlanın biraz büyük ayakları çorapları bir süredir 6-12 ay hatta 12-18 ay olarak giyiyor. Sen internette bir bak bakalım bulamazsan ben de bakayım

Reflü yatağı kullananlar bıraktınız mı? Uyku sorununu en aza indirmek için çevresel faktörleri gözden geçiriyorum. Gündüzleri kusması olduğu için korkup hala reflü yatağında yatırıyorum. Rahatsız oluyor mu diye düşünmedim değil şimdi

Hiç yaş olarak dikkat etmedim canım ben. Ayağındakinin bir büyüğünü alarak ilerledim hep. Mesela 26-27 giyiyor oğlum. Kızıma da oğluma hediye gelen ve mevsim farkından dolayı giydiremediğim pandufları giydiriyorum dışarı çıkarken. Tabanı kalın ayakkabı gibi, içi yünlü falan :) ama çorap kalın diye sanırım, sıkıyor artık. Sıradakini giyecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…