2018 Ekim Anneleri

Ayy bende ayni seyi dusunuyordum. Hadi simdiye kadar patikle idare ettim ama izmire yaz geldi resmen e boyle tek coraplada olmuyor nasil almaliyiz basmicak ama yinede dikkat etmemiz gereken seyler olucakmi

Ben bazen ayagimda sallamak icin kullaniyorum hani dizim falan batmasin beline diye ama onun haricinde kullanmiyorum

Löp löp yemelikk :)

Deneyip degisim yaparsin olmazsa :)
Genelde ölçüleri oluyor ayak altindan.Kolaylik olur sanada.
Eger ölcersende topuktan uca degilde ayaginin arkasini duz bi yere dayayip oyle ordan ölçersin ucun geldigi yeri
Topuktan baslamak yaniltici olabiliyor diye soylemek istedim :)
Bide ayak genelde genetik oluyor.Yaş olarak degilde.

Ayy bende ayni seyi dusunuyordum. Hadi simdiye kadar patikle idare ettim ama izmire yaz geldi resmen e boyle tek coraplada olmuyor nasil almaliyiz basmicak ama yinede dikkat etmemiz gereken seyler olucakmi

Corapla olur aslinda mis :) yakinda ciplak ayak cikarlar :)
Ben kokopatik almistim kışlık yazlık.
Incecik bikac panduf tarzi seyleride var onlari kullaniyorum.
Ayak yerle arada engel olmadikca gelisirmis bastikca.Yani yurumede ilk zamanlar icinde gecerli.

Az once azıcık elmayı, cam rende ile rendeleyip suyunu verdim. 1 tatli kasigi kadar ..Püresini vermeye korktum..

Bayaa inceliyor aslinda pütürlü gibi bile kalmiyor ama anne hisleri bence onemli :) afiyet olsun miniğe❤

Ankarada havalar çok güzel. Ama ben el bilek ağrısından bebek arabasını indir kaldır yapamadığından (elimle tuttuğum tabak bardak yerde, guc kaybi var iyice) evden sadece h sonu eşimle çıkıyorum. Benim uyumayan kus, arabaya bindiginin 5 dk si uyuyor.. ellerim böyle olmasaydı arabaya koyar çıkardım. Olsun ne yapalım. Sağlık olsun.. :))

Canim cm hesabina göre alamiyorum
Üzeri löplü:)
Pantolonu da cikariyor desem. Haha. Mecbur tulum giydiriyorum.
Yakinda iyice çılbanir senin minnoş kuş.
Tombuş ayaklarinı sıkıyor demek.maşallah prensese.panduflar iyi fikir aslinda
Bende panduf bakayim.boğaz kısmı da ipli olursa cikmaz heralde.
Aynen canim.birey oldular.en basitinden.bebek arabasindayken ayaklari üsür diye düsünüyorum.
Baharda gezmeler bol:)

Aynen canim ölcümden ölcüme fark var.
Benim ayaklarim büyük.41 numara
Metehanin da büyük sanki.1 yas ćorabı giyiyor.
Uyaninca ölçecem.merak ettim simdi:)

Canim senin bu elinin hali ne olacak.hafi simdi ali hafif.gittikce agirlasiyor.ileride ne olacak.iyi bi muayene ol bence.bi süre annenleri cagir olmazsa.sen kucagina alma.

Arkadaşlar size bir soru sorucam amacım karşılaştırma vs degil benim oglum 32 haftalık 2 kilo doğdu ve şuan 5 aylik en son 15 gun once 6 kiloydu.. sadece merakımdan soruyorum sizin bebisler kaç kilo oldular.Merak ediyorum akranlarıyla arası nasıl diye?

Ben çok kotuyumkizlar hamilelikte ellerim acıyordusinir sikısmasindan diyorsun ama iltihaplı romatizma varmış sinir sıkışması ile birleşti mahvoldum
İbuprofen içerikli ilaç içiyorum artık ellerimi kullanamıyorum uzun sure
Bu arada bebekleri ne zaman ek gıdaya gecirmeliyiz

Prematüre bir bebek olarak 5 ayda 3'e katlaması gayet iyi bence. Ayda 690-1200 gram artıyor bebekler ilk 3-4 ay. Sonra kilo alımı yavaşlıyor. Kızınız gayet iyi durumda maşallah. Bildiğim kadarıyla diğer bebişler de 6-7 kg civarında. Benim kız iri doğduğu için istisna

Geçmiş olsun, romatizma için Saraçoğlu hocanın kürü var, bi bakın bence.
Buradaki bir çok arkadaş 5 aylık olduklarında tadım yaptırmaya başladı

Benimkinin de öyle canım patates gibi ayakları var:) ben doğmadan kinetix in bir ayakkabısını almıştım yumuşak spor ayakkabı görünümünde o oluyor sert ayakkabı tarzı olan şeyler sıkıntı olabiliyor da büyüdüklerinde spor ayakkabılar çok sorun olmuyor böyle tombik de olsa

Yavrum benim. Kiyamam. Benim 37+3te 2510 gr dogdu. 5 aylik kontrolde 6600 gr geldi. Ilk uc ay 1er kilo. 4. Ay 700 gr. 5. Ay 400 gr almis. Doktor iyi diyor. Seninkiyle ilerlemesi ayni gibi. Uzulme. Hafif olsunlar da kucakta gezdirebilelim.

Benimki 2830 doğdu halen 5 kilo olamadı yarinkontrolümüz var

Geçmiş olsun, romatizma için Saraçoğlu hocanın kürü var, bi bakın bence.
Buradaki bir çok arkadaş 5 aylık olduklarında tadım yaptırmaya başladı
Muzve elma yalıyor ama yedirmiyorum illaki 6 ay dolsun diye bekliyorum amakilosu az yarin doktor kesin başlayın diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…