- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Ben de romatizmadan şüphelendim dr a gittim. Kas sinir sıkışması var. El ateli ise yaradı biraz da olsa. Medikalcilerde var.. foto da atabilirim. Geçmiş olsun.Ben çok kotuyumkizlar hamilelikte ellerim acıyordusinir sikısmasindan diyorsun ama iltihaplı romatizma varmış sinir sıkışması ile birleşti mahvoldum
İbuprofen içerikli ilaç içiyorum artık ellerimi kullanamıyorum uzun sure
Bu arada bebekleri ne zaman ek gıdaya gecirmeliyiz
Sabah kahvaltıda un su tuz az kabartma tozu ile krep yapıyorum zeytin yeşillik bazen patates kızartıyorum arada tatlı ihtiyacı için bir çay kaşığı bal yiyorum .. Durum buğdayı irmiğinden yapılan makarnadan yiyorum zeytinyağlı .. Açıkcası bende sadece zeytin ekmek patates yiyordum şimdi 3 gün kuralını deneyerek açıyorum .. Dr kalsiyum olan bi takviye verdi ostecare onu içiyorum günde bi kere .. Siz hangi aşamadasınız ?Siz ne ile besleniyorsunuz ben ne yiyeceğimi şaşırdım vitamin kullanıyor musunuz
Allah sihhat versin hepsine. Iyi biriyse varliklari yeter. Belki yemege falan yardim eder.U Umudumbitmedi_ Efsane geri döndü:)) nerelerdesiniz.. ıçli köfte yaptım deme sakın:))
Annem gelip gidiyor ama o da yaşlı ve onun da kollarında sağlık sıkıntısı mevcut..
Yakında babanne gelecek bir süre bizimle kalacak. 4 gözle onu bekliyoruz ama o da yaşlı, yazık o da zor kucaklar.. hayırlısı herşeyin.
Kullanıyorum ama hiç faydası olmadi benimomuzuma kadar acıyorBen de romatizmadan şüphelendim dr a gittim. Kas sinir sıkışması var. El ateli ise yaradı biraz da olsa. Medikalcilerde var.. foto da atabilirim. Geçmiş olsun.
Bende onlardan alayim canim.cok tsk ederim.U Umudumbitmedi_ cırt cırt bantlı panduflar çok kullanışlı. Direk lastikli olanlar da var. Üstü löp olsa da rahat giyer ❤
Gecmis olsun canim.Ben çok kotuyumkizlar hamilelikte ellerim acıyordusinir sikısmasindan diyorsun ama iltihaplı romatizma varmış sinir sıkışması ile birleşti mahvoldum
İbuprofen içerikli ilaç içiyorum artık ellerimi kullanamıyorum uzun sure
Bu arada bebekleri ne zaman ek gıdaya gecirmeliyiz
Bende hep spor alicam.özellikle ortopedik yumusak tabanli.Benimkinin de öyle canım patates gibi ayakları var:) ben doğmadan kinetix in bir ayakkabısını almıştım yumuşak spor ayakkabı görünümünde o oluyor sert ayakkabı tarzı olan şeyler sıkıntı olabiliyor da büyüdüklerinde spor ayakkabılar çok sorun olmuyor böyle tombik de olsa
Bende başlamadim canim.6 ayinin dolmasini bekliyirum.aceleye gerek yok.zaten hep koşturmaca olucak:)Ay maşallah herkes başladı galiba :) 5 ay 1 haftalık kızım valla 3 haftayı bekleyemicem galiba :)
Tsk ederim canim.U Umudumbitmedi_ Efsane geri döndü:)) nerelerdesiniz.. ıçli köfte yaptım deme sakın:))
Annem gelip gidiyor ama o da yaşlı ve onun da kollarında sağlık sıkıntısı mevcut..
Yakında babanne gelecek bir süre bizimle kalacak. 4 gözle onu bekliyoruz ama o da yaşlı, yazık o da zor kucaklar. Kendisi çok güzel yemekler yapar. Onları yeriz artık.
Tadına alışsın diyorlar ne kadar doğru acabaBende onlardan alayim canim.cok tsk ederim.
Gecmis olsun canim.
Bende daha ek gidaya baslamadim.acele etmicem.6 ayinin dolmasini beklicem.nasil olsa yicekler zaten.mideleri bagirsaklari iyice gelissin istiyorum.daha cok hassaslar.
Bende hep spor alicam.özellikle ortopedik yumusak tabanli.
Ben onun patates gibi ayaklarini yerim.
Bende başlamadim canim.6 ayinin dolmasini bekliyirum.aceleye gerek yok.zaten hep koşturmaca olucak:)
Tsk ederim canim.
Bildin.yine icliköfte yaptim.misafirim vardi.baya bi yorgunluk baya bi isim vardi.
Babaannenin gelmesi iyi.yemek bile cok sey.hersey ertelenir de yemek ertelenmiyor.insan bi sıcak yemege hasret kaliyor.
Bugün yemek yapmadim.evde de mercimek corbasi vardi.aksam 6 oldu hala yemek yok.
Biri yapsa da yesem dedim.bazen hicbisey yapasim gelmiyor.ben yapmazsam açız.
Yemek siparis edilecek bi yer de yok.soyle 2 dürüm isteyelim karnimizi doyuralim.
Neyse kalktim biraz patates kızarttim corbayla yedik.
Seni cok iyi anliyorum.ellerin kötü durumda.
Allah tez zamanda şifa versin bacım.
Ben 2 kere muz verdim.bi kere de kivi verdim.sonra vermekten vazgectim.zaten kabizdi.biraz daha bekleyelim dedim.Tadına alışsın diyorlar ne kadar doğru acaba
Babanne iyidir..tum yemekleri o yapar gelince bize.. ben sadece ilk gelince masa hazirlar ona yemek hazirlarim. Temizlik dışında ev işine de destek olur ama zaten haftada 2 yarim gün gelecek birini ayarlayacaz ev işine destek olacak daimi biri.Allah sihhat versin hepsine. Iyi biriyse varliklari yeter. Belki yemege falan yardim eder.
elma ve armutu cam rendeden gecirdim.hem puturlu kismini hem suyunu vermis oldum.havucu catalla ezdim.blendir kullanmadim henuz.duruma gore bakicam.Havuç elma ve armutu catalla ezip mi blendar da geçirip mi verdiniz ?
Gün içinde kusmaları nasıl peki ?
Ben de o pütürlü kısmı vermeye korkuyorum.. boğazında kalırsa yutamazsa diye. dr başla ek gıdaya dedi..sanırım ben korkudan ek gıdaya 1 yaşında başlayacam :)))elma ve armutu cam rendeden gecirdim.hem puturlu kismini hem suyunu vermis oldum.havucu catalla ezdim.blendir kullanmadim henuz.duruma gore bakicam.
Tadına alışsın diyorlar ne kadar doğru acaba
birkac kez ogurdu sonra yutmaya basladi.cabuk ogreniyorlar sanirim :)Az once azıcık elmayı, cam rende ile rendeleyip suyunu verdim. 1 tatli kasigi kadar ..Püresini vermeye korktum..
Rica ederim ne demek..Tesekkur ederim cok zahmet oldu sana :)
Ekran goruntusu aliyorum
Rica ederim ne demek..
vakumlu tabak masa sandalyesinin tepsisine yapışan. Yani itse düşmeyecek.. önemli.. elleri kolları durmayacak kuzuların..normal tabak sürekli yerde olur öbür türlü.. ee benimkinin annesi yaşlı eğilip kalkamıyor:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?