- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Bu doktorlar da herbiri ayrı bisey diyor. Artık dinleyip sonra kendi kafama göre hareket ediyorum..5 ay 8 gun
Dr israrla 6 ayi bekleyecegiz dedi
Bu doktorlar da herbiri ayrı bisey diyor. Artık dinleyip sonra kendi kafama göre hareket ediyorum..
Saglikla agrisiz ciksin insallah. Dr kontrol etti bizimkinde daha birsey yokmuş. Ben nette 5 liraya şunu almıştım. Çıkınca kismet olursa pasta alıp kutlamak için .Eylulun 2.diste eli kulaginda sanirim gece uyuyamadi yanima aldim baktim yastigimi isiriyor
Corapla olur aslinda mis :) yakinda ciplak ayak cikarlar :)
Ben kokopatik almistim kışlık yazlık.
Incecik bikac panduf tarzi seyleride var onlari kullaniyorum.
Ayak yerle arada engel olmadikca gelisirmis bastikca.Yani yurumede ilk zamanlar icinde gecerli.
Saglikla agrisiz ciksin insallah. Dr kontrol etti bizimkinde daha birsey yokmuş. Ben nette 5 liraya şunu almıştım. Çıkınca kismet olursa pasta alıp kutlamak için .
evet birinin a dedigine öbürü b diyor.6 ayi tam bekleyim diyordum doktor bu ay tattirmaya basla dedi.baktim cocuk zaten oturuyor mama sandalyesinde.biz yemek yerken kasigimiza bakip agzini sapirdatiyor.hazir oldugunu dusundum.ki kasigi da hemen benimsedi.kasik yaklasirken agzini açıyor cok sevimli :)Bu doktorlar da herbiri ayrı bisey diyor. Artık dinleyip sonra kendi kafama göre hareket ediyorum..
evet birinin a dedigine öbürü b diyor.6 ayi tam bekleyim diyordum doktor bu ay tattirmaya basla dedi.baktim cocuk zaten oturuyor mama sandalyesinde.biz yemek yerken kasigimiza bakip agzini sapirdatiyor.hazir oldugunu dusundum.ki kasigi da hemen benimsedi.kasik yaklasirken agzini açıyor cok sevimli :)
Ben de yapacam. Güzel bi cafe var 4 bina yanımda. Pasta keseriz yakınlarla. (Evde ağırlamak çok zor geliyo. Dışarda pasta-çay daha kolay)Pek guzelmis saglikla insallah :) annemde desi hedik yapalim diyede ne bileyim
evet icguduler onemli.doktor bu ay destekli oturmaya baslasin dedi.zaten yatmaktan sikiliyo.oturtuyorum kanepenin kosesine bol yastikla destekleyip.mama sandalyesinde de tam 90 derece degil tabi ama egimli oturuyor.oturt beni diyorBen kasikla su veriyorum o da cay kasigi bi 15 gun oldu. Dr demedi bende sormadim icgudusel olarak susadigini hissediyorum cunku uyanir uyanmaz emmeyen bi bebek sabah 1-2 cay kasigi veriyorum gece bogazi kurumustur diye. Bu arada ben oturtmuuyorum daha sizler basladinizmi
Oyy kıyamam kuzucuğa ya ne zorlanıyordur kim bilir valla benimki de aynı durumda ne zaman son bulacak bu her şeyi yeme çalışmaları bilmiyorumEylulun 2.diste eli kulaginda sanirim gece uyuyamadi yanima aldim baktim yastigimi isiriyor
Kafaları kaldırıyorlar değil mi? Biraz yatık mı koyduk amanın çığlık kıyamet beni kaldırın diye bağırmalar kafanın oturduğu yere hiç değmemeleri falan... artık yavaş yavaş hazırlanıyorlar oturmaya beslenmeye ve diğer şeylereevet icguduler onemli.doktor bu ay destekli oturmaya baslasin dedi.zaten yatmaktan sikiliyo.oturtuyorum kanepenin kosesine bol yastikla destekleyip.mama sandalyesinde de tam 90 derece degil tabi ama egimli oturuyor.oturt beni diyor
Kafaları kaldırıyorlar değil mi? Biraz yatık mı koyduk amanın çığlık kıyamet beni kaldırın diye bağırmalar kafanın oturduğu yere hiç değmemeleri falan... artık yavaş yavaş hazırlanıyorlar oturmaya beslenmeye ve diğer şeylere
Oyy kıyamam kuzucuğa ya ne zorlanıyordur kim bilir valla benimki de aynı durumda ne zaman son bulacak bu her şeyi yeme çalışmaları bilmiyorum
Ben de yapacam. Güzel bi cafe var 4 bina yanımda. Pasta keseriz yakınlarla. (Evde ağırlamak çok zor geliyo. Dışarda pasta-çay daha kolay)
Prematüre bir bebek olarak 5 ayda 3'e katlaması gayet iyi bence. Ayda 690-1200 gram artıyor bebekler ilk 3-4 ay. Sonra kilo alımı yavaşlıyor. Kızınız gayet iyi durumda maşallah. Bildiğim kadarıyla diğer bebişler de 6-7 kg civarında. Benim kız iri doğduğu için istisna
Yavrum benim. Kiyamam. Benim 37+3te 2510 gr dogdu. 5 aylik kontrolde 6600 gr geldi. Ilk uc ay 1er kilo. 4. Ay 700 gr. 5. Ay 400 gr almis. Doktor iyi diyor. Seninkiyle ilerlemesi ayni gibi. Uzulme. Hafif olsunlar da kucakta gezdirebilelim.
kizlar ilk 15 gun kilo verdik 1850 ile taburcu olduk ayda 1 kilo civarı aldı cok sukur ..Buyuk oğlumda benim premature dogdu hep geriydi o yuzden alışkınım kiloyu hic takmıyorum sadece merak ettim yaşıtlarımızı.. teşekkürler cevabınız içinlhuzurum Gayet iyi. 38. Haftada doğdu benim kuzum 2700..su an sizinle ayni kilodayız. Sağlıklı olsunlar da
Alerji falan mı var? Beslenmesi nasıl? Ek gıdaya başladınız mı? Veya mama?Benimki 2830 doğdu halen 5 kilo olamadı yarinkontrolümüz var
Kilo alımı az olan bebekleri erken başlayabiliyor doktorlar. Ayrıca mama da verin diyen oluyor. Alıyor muydu mama? İştahı nasıl?Muzve elma yalıyor ama yedirmiyorum illaki 6 ay dolsun diye bekliyorum amakilosu az yarin doktor kesin başlayın diyecek
Ben adetleri sevmem normalde. Kına gecem olmadı mesela..Ama bu diş kutlaması vs aslında evden çıkmak için bi bahane.. saçlar topuz hep pijamayla gezmekten kaçış psikolojisi belki de..hani bi kuaföre giderim..sacim bi fön görür. en son 40 çıkınca boya ve kesime gitmiştim. 4 ay olmuş..İnsalah agrisiz sancisiz ciksin inci gibi disleri olsun minnoslarimizin :) benim bu tarz guzel kutlamalarda pek merakim yok acikcasi ruhsuzmuyum ne :) bi mevlut yaptim bide belki dogum gunu yaparim :)
Kivi alerjen canım, 1 yaşından önce verme. Muz da az yedir kabız olmasın. Benim kuzu direk elimi tutuyor bişey yediğimi görünceBen 2 kere muz verdim.bi kere de kivi verdim.sonra vermekten vazgectim.zaten kabizdi.biraz daha bekleyelim dedim.
Insallah kolayca cikar.. bizim daha diş yok abisinin 1 yasinda çıkmıştı ilk disiEylulun 2.diste eli kulaginda sanirim gece uyuyamadi yanima aldim baktim yastigimi isiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?