2018 Ekim Anneleri

Glutensiz un al onunla ekmek yap bi ara buğday alerjisi var sanıp ondan almıştım fena değil tadı yeniliyor .. Neye alerjisi olduğunu bulunca işin kolaylaşıyor merak etme alternatif buluyorsun yiyecek olarak .. Alerji ile yaşam platformu var oraya bakabilirsin dr umuda ordan buldum ben yiyecek alternatifleride ordan bakıyorum orayı bulduktan ve dr a gittikten sonra baya rahatladım .. Bi de ben şöyle bir yol izledim ilk 3 gün sadece zeytin ekmek yeşillik yedim yine geçmedi yüzü sonra o sayfadan yazdılar ekmekten oluyor diye evde yaptım baktım yüzü ilk gün hafifledi ikinci gün geçti sonra zeytin ekmeğe patates kızartması ekledim sonra makarna denedim sonra zaten dr a gittim o da hemen aç diyeti dana eti ye dedi ondanda bir şey olmadı şükür istersen böyle deneyebilirsin 3 gün çabuk geçiyor en azından kafan rahat ne yiyeceğini biliyorsun

Arkadaşlar bu hafta kuzenimin düğünü var kızıma gürültü önleyici kulaklık bakıyorduk adam o daha zararlı almayın sesten ne olacak dedi sesten ne olacak kısmına hiç takılmadım çünkü ne olacağını biliyorum kulaklık zararlı dediğine takıldım çok durmayacağım zaten en aZından görünmem lazım bana fikir verir misiniz ne yapabilirim ne alabilirim ya da sesi engellemek için

Mevlut yapmayacaktım.babanne çok istedi. Onu kırmamak için 1.5 aylıkken sehirdisinda babannenin evinde okundu..6. Ay kinasi nedir bilmiyorum..hic duymadim.

O yakındır içli köfteleri mideye gömer :))

bakacak güvenilir birine bırakıp 1 saat düğüne katılır gelirdim..

Hemen başka bi eczaneyi arayıp istediğiniz markayı sorun..ben cep telime civardaki 2 3 eczanenin numarasını kaydettim.. O olmazsa oburu arayıp soruyorum var mi diye

Erken gidip gelin odasinda hediyesini verip cocuk kalabalikta huysuzlaniyor deyip donerdim.

Hemen başka bi eczaneyi arayıp istediğiniz markayı sorun..ben cep telime civardaki 2 3 eczanenin numarasını kaydettim.. O olmazsa oburu arayıp soruyorum var mi diye
Sadece marka olsa razıyım. Hiç bir yerinde serum fizyolojik yazmıyor, aynı işi görür diyerek vermiş, eşimin de aklına gelmiyor sormak, uygun mu acaba bebekler için diye.. hep söylemek gerekiyor, kendi aklıyla bulsa keşke..

Erkekler genel de öyle bizim gibi detaycı değiller..

Erken gidip gelin odasinda hediyesini verip cocuk kalabalikta huysuzlaniyor deyip donerdim.
Evet bu olabilir kızımı başkasına bırakamam çünkü yani ben bazen kayınvalideme yolluyorum eşimle bi alt kat yarım saat o zaman bile evde dönüp duruyorum işime bakamıyorum bu durumumu aşamadım hala

Zaten nasıl bırakayım dün kayınvalidemi çağırdım 5 dkka çocuğu tut yemek yapacağım durmuyor dedim geldi su istedi bi baktım içti dibini kızıma vermeye çalışıyor ya sen hastasın bi de yani ilk ve son yardım istemem oldu :))

Bıktım düşüncesiz insanlardan

Aaamann cinnet sebebiiimm olurdu böyle bir durum

En masum ek gidalar dururken portakaldan baslamissin.
alerjen ek gıdalar içinde yer alıyor kivi, çilek, portakal 1 yaş sonrası veriliyor.

Patates havuç elma armut kabak, yoğurt üç gün kuraliyla benim şuana kadar denediklerim,

O yakındır içli köfteleri mideye gömer :))
Ben de sakince kafede pasta çay.. yapacak halim de misafirle uğraşacak halim de yok.
Bu daha güzel canim.hem ben yaşpastaya bayılırim:)
Erkekler ah erkekler..
Erkekler genel de öyle bizim gibi detaycı değiller..
Ayni benimkini tarif ettin.canim çocukla alisverise gidemiyorum diye liste veriyorum adam listenin basindakini almadan geliyor.
Her listede en az 2 seyi almadan gekiyor.misafirim de olursa aldigi sey olmayinca basliyiruz kavga etmeye.listede yoktu diyor.ver listeyi diyorum attim diyor.
Telefonda liste hazirliyorum kopyasi bende oluyor.bu sefer görmedim diyor.
Gelde çatlama sinirden.ben gideyim alisverose diyorum.yok diyor.

Mama veren arkadaslar. Her seferinde su kaynatip 50 dereceye gelince mamayi ekleyip 37 dereceye gelince mi iciriyorsunuz? Bu cok zor degil mi? Benim cocugum acliktan ölür.
Hayir suyu kaynatiyorum yarisini termosa yarisini kavanoza koyuyorum,yapicagim zaman 60 ml soğuk 30 ml sıcak ekliyorum şipşak çok pratik oluyor ,termosta uzun saatlerce sıcak kalıyor,hiç isitma gereği duymuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…