2018 Ekim Anneleri

Arkadaşlar hamilelikte 2 doz tetanoz yaptırdıysanız diğer dozları unutmayın. Ben unuttum bu ay yapılacak..
Ben ocakta yaptircaktim gitmedim. Simdi de sabahciyim. Cocugu babasi goturuyor asiya. Benim mudurum izin vermiyor.
Aslinda 10 sene once 3 doz olmustum. O zaman bu asi 20 sene korur demislerdi. Bu sefer karar veremediler bi turlu ne yapacaklarina.

geranio canim gazi mahallesi diye geciyor
Gazi mahallesi
Atifbey mahallesi
Kaymakamlik
Emlakbank konutlari
Aklima suan icin gelenler bunlar birde izbana yakin palmiye sitesi falan var oralarda guzel ama gidip bakmak gerek

Canim kızın terliyor mu hic?8 9 bez cok ya.
Biz hâla 3 bez degisiyoruz.kaka hergün yok.bir gün durup bir gün var.o da 1 kere.
Arkadaşlar hamilelikte 2 doz tetanoz yaptırdıysanız diğer dozları unutmayın. Ben unuttum bu ay yapılacak..
Bende unuttum.

Canim kızın terliyor mu hic?8 9 bez cok ya.
Biz hâla 3 bez degisiyoruz.kaka hergün yok.bir gün durup bir gün var.o da 1 kere.

Bende unuttum.
Terlemiyor pek canım, hepsi idrar ve kakayla çıkıyor olmalı.. ama iki gündür kaka yok, çiş de az, bez sayısı azaldı. Hastalık ayrı vurdu, kabız ayrı huzursuz etti kızımı.. böyle olunca emmek de istemiyor bugün. Gözü hep abide.

Cocuklariniz ek gıdaya başladı sanırım çoğunuzun. mama sandalyesi aldınız mi ? Oturabiliyor mu artık rahatça ?

Ben denedim evde labneyi fena olmadi kivami falan güzel oldu.. istagramda bı kitap var ''bu çocuk aç'' diye onu aldım ondan denedim

Cocuklariniz ek gıdaya başladı sanırım çoğunuzun. mama sandalyesi aldınız mi ? Oturabiliyor mu artık rahatça ?
Ben henüz almadım çünkü daha desteksiz bir şekilde oturamıyor, desteklediğim de bile devriliyor onun için 6. aydan sonra alacağım

Ben henüz almadım çünkü daha desteksiz bir şekilde oturamıyor, desteklediğim de bile devriliyor onun için 6. aydan sonra alacağım
Aslında yatar pozisyonu olan mama sandalyeleri var bakabilirsiniz onlara da.oğlum da doğal olarak tam oturamıyor ama yarı oturur vaziyette koyuyoruz biz iyi oluyor yemek yerken diğer türlü kucağımıza gelmek istiyordu. Joie mimzy serisinden bizim sandalyemiz

Mesela bugun iki saatte bir gelmeme ragmen 140 ml sut 120 ml mama icmis. Evde de paso meme keyfi. Bir bucuk saatte bir falan emiyor. Belki 200 ml icse tutar ama kusar diye o kadar da vermiyorum.
Sutunun azaldigini nerden biliyorsun?
Goguslerim yumuşak sertlik yok

Benimki cok terliyor onun icin bezimiz az.
Geçmis olsun canim.

Evet canım olabilir aslında.Ben Ikea dan almayı düşünüyorum,temizligi falan pratik olur

Bu arada labne peynir yapiminida yazayım denemek isteyen arkadaşlar icin ayni yoğurt gibi yapılıyor sadece ılık sütün içine süzme peynir ezilerek karıştırılıyor ve sarılıp yoğurt gibi mayalandiriliyor, sonra ince süt tulbentim var benim onda guzelce suzuyorum çok fazla baskilamadan, tulbente sarılı olarak suzgece koyup 5-6 saat dolaba kaldiriyorum sonrasında güzel bir kivamla labne hazir

Ben nette ucuz diye..çok çok alıyorum netten..

Teşekkür ederiz canım miktarları falan nasıl olacak acaba?

Ben ocakta yaptircaktim gitmedim. Simdi de sabahciyim. Cocugu babasi goturuyor asiya. Benim mudurum izin vermiyor.
Aslinda 10 sene once 3 doz olmustum. O zaman bu asi 20 sene korur demislerdi. Bu sefer karar veremediler bi turlu ne yapacaklarina.
Ben de Ocakta gidecektim. Unutmuşum. Hemşireyi arayıp söyleyin bu durumu..alıp kendiniz özel bi tip merkezinde yaptırabilirsiniz belki

Canim senin bebek düzeldi mi bizimki de 2 haftadır emmiyor 3 haftadır aynı kiloda kakasını da yapamıyor

Yine bir Zeynep klasiği bu ay sadee 400 gr almış moralim sıfır
5 ay 6 günlük doktorumuz meyve sebze (patates haric) yoğurt için3 gün kurali uygulamaya basla dedi

Erken değil mi? Mama aliyor anne sutu artık azaldi gitti tadimliklara başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…