Ben ocakta yaptircaktim gitmedim. Simdi de sabahciyim. Cocugu babasi goturuyor asiya. Benim mudurum izin vermiyor.Arkadaşlar hamilelikte 2 doz tetanoz yaptırdıysanız diğer dozları unutmayın. Ben unuttum bu ay yapılacak..
Canim kızın terliyor mu hic?8 9 bez cok ya.Günde 8-9 bez değiştirdik yakın zamana kadar. Kaynatsam da yetişmezdi ama çok şart olunca mendilleri kaynar suda yıkayıp kullandım. O bile kızarttı.. aslında ilk gıda diyemem, yoğurt tadıyor her fırsatta. Sevdi de.. evde mayalıyoruz, güvenilir bir sütçümüz var. Herkes çok seviyor yoğurdumu..
Bende unuttum.Arkadaşlar hamilelikte 2 doz tetanoz yaptırdıysanız diğer dozları unutmayın. Ben unuttum bu ay yapılacak..
Terlemiyor pek canım, hepsi idrar ve kakayla çıkıyor olmalı.. ama iki gündür kaka yok, çiş de az, bez sayısı azaldı. Hastalık ayrı vurdu, kabız ayrı huzursuz etti kızımı.. böyle olunca emmek de istemiyor bugün. Gözü hep abide.Canim kızın terliyor mu hic?8 9 bez cok ya.
Biz hâla 3 bez degisiyoruz.kaka hergün yok.bir gün durup bir gün var.o da 1 kere.
Bende unuttum.
Şimdi baktım o üçüncü dozmuş toplamda 3doz vurdularSize kaç doz vurdular ki ben yanlış hatırlamıyorsam Doğumdan 40 gün sonrA ikinci dozu yapmışlardı
Ya zamanında annelerimiz de verdiler vermedi değiller ama bizim için bile şekerli maalesef kızım şimdilerde maalesef arada sırada istiyor bisküvi niyetine bir iki tane yiyor abur cubur yediği bir çikolatalar var bir de bu o yüzden çok da engellemiyorum yılda 2-3 ü geçmiyor almamız. Ama bebişlere bilemedim ya. Bir de kahvaltılarda labne iyi oluyor biraz büyüdükten sonra ama satın aldığımız o şey ne kadar sağlıklıdır onu bilemiyoum evde de yapılabilir mi acaba denesem yiyeceği dönemlerde
Ben henüz almadım çünkü daha desteksiz bir şekilde oturamıyor, desteklediğim de bile devriliyorCocuklariniz ek gıdaya başladı sanırım çoğunuzun. mama sandalyesi aldınız mi ? Oturabiliyor mu artık rahatça ?
Aslında yatar pozisyonu olan mama sandalyeleri var bakabilirsiniz onlara da.oğlum da doğal olarak tam oturamıyor ama yarı oturur vaziyette koyuyoruz biz iyi oluyor yemek yerken diğer türlü kucağımıza gelmek istiyordu. Joie mimzy serisinden bizim sandalyemizBen henüz almadım çünkü daha desteksiz bir şekilde oturamıyor, desteklediğim de bile devriliyoronun için 6. aydan sonra alacağım
Goguslerim yumuşak sertlik yokMesela bugun iki saatte bir gelmeme ragmen 140 ml sut 120 ml mama icmis. Evde de paso meme keyfi. Bir bucuk saatte bir falan emiyor. Belki 200 ml icse tutar ama kusar diye o kadar da vermiyorum.
Sutunun azaldigini nerden biliyorsun?
Benimki cok terliyor onun icin bezimiz az.Terlemiyor pek canım, hepsi idrar ve kakayla çıkıyor olmalı.. ama iki gündür kaka yok, çiş de az, bez sayısı azaldı. Hastalık ayrı vurdu, kabız ayrı huzursuz etti kızımı.. böyle olunca emmek de istemiyor bugün. Gözü hep abide.
Aslında yatar pozisyonu olan mama sandalyeleri var bakabilirsiniz onlara da.oğlum da doğal olarak tam oturamıyor ama yarı oturur vaziyette koyuyoruz biz iyi oluyor yemek yerken diğer türlü kucağımıza gelmek istiyordu. Joie mimzy serisinden bizim sandalyemiz
1 ay arayla 2 doz olmuştum. 5 doza tamamlamak gerekiyormus ki 10 yıl korusun.Size kaç doz vurdular ki ben yanlış hatırlamıyorsam Doğumdan 40 gün sonrA ikinci dozu yapmışlardı
Ben nette ucuz diye..çok çok alıyorum netten..Teşekkür ederimdaha iyi ama burnu her hapşırıkla akıyor, nerden geliyor bu kadar mukus neyse açılsın da.. serum fizyolojik sordum, şişede yok dediler. Küçük plastik flakon şeklinde varmış, 10 tanesi 35 TL'den başlıyor.. 1 günde bitecek şişe iyiydi damlalıklı, yokmuş o markadan. Diğer eczaneler eve getirmiyor, hiç sormaya gerek duymadım.. anne sütüyle devam.. hiç değilse rahat uyuyor, açılıyor burnu birkaç damlayla
Teşekkür ederiz canım miktarları falan nasıl olacak acaba?Evet canım olabilir aslında.Ben Ikea dan almayı düşünüyorum,temizligi falan pratik olur
Bu arada labne peynir yapiminida yazayım denemek isteyen arkadaşlar icin ayni yoğurt gibi yapılıyor sadece ılık sütün içine süzme peynir ezilerek karıştırılıyor ve sarılıp yoğurt gibi mayalandiriliyor, sonra ince süt tulbentim var benim onda guzelce suzuyorum çok fazla baskilamadan, tulbente sarılı olarak suzgece koyup 5-6 saat dolaba kaldiriyorum sonrasında güzel bir kivamla labne hazir
Ben de Ocakta gidecektim. Unutmuşum. Hemşireyi arayıp söyleyin bu durumu..alıp kendiniz özel bi tip merkezinde yaptırabilirsiniz belkiBen ocakta yaptircaktim gitmedim. Simdi de sabahciyim. Cocugu babasi goturuyor asiya. Benim mudurum izin vermiyor.
Aslinda 10 sene once 3 doz olmustum. O zaman bu asi 20 sene korur demislerdi. Bu sefer karar veremediler bi turlu ne yapacaklarina.
Dun aradım hemşireyi. Bebeği 6. Ay aşısına getirince size de tetanozu vuralım dedi..Canim kızın terliyor mu hic?8 9 bez cok ya.
Biz hâla 3 bez degisiyoruz.kaka hergün yok.bir gün durup bir gün var.o da 1 kere.
Bende unuttum.
Kızlar metehan 1 haftayı aşkin kaka yapmiyordu.bugün biraz huysuzlaninca altini degistirdim sonrada biraz durdu.biz yemek yiyorken huysuzluk yapti bende aldim yürüteçe koydum.sırtini yanlarini destekledim.
Biraz durdu.ileri geri yürümeye calisti.baya hareket etti.sevdi.
Çikardim kucagima aldim ki ensesinden bi koku:)
Sırtına kadar bacaklarina kadar yapmis.
Rahatladi yavrum.
Belkide ondan az emiyordu yapamayinca.
Yürüteçin faydasını böyle gördük:)
4 gecedir de gecede 6 7 kere uyaniyordu.ins bu gece rahat uyur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?