Benim de yumusak. Belki benim de sutum az ondan hemen acikiyor tekrar. Saglik olsun.Goguslerim yumuşak sertlik yok
Benimki de 400 gr almis. Doktor normal dedi.Yine bir Zeynep klasiği bu ay sadee 400 gr almış moralim sıfır
5 ay 6 günlük doktorumuz meyve sebze (patates haric) yoğurt için3 gün kurali uygulamaya basla dedi
Erken değil mi? Mama aliyor anne sutu artık azaldi gitti tadimliklara başlayacağım
Dogum kilosunun iki katına çıkması gerekiyormus çıkmadı su çocuğun kilosuna hamileligimden beri takigimBenimki de 400 gr almis. Doktor normal dedi.
Insallah ek gidalari sever zeynep kiz.
Kilo alımları düşecek normal.. 5.5 aylık benim kuzu. Dr başla dedi Bize deYine bir Zeynep klasiği bu ay sadee 400 gr almış moralim sıfır
5 ay 6 günlük doktorumuz meyve sebze (patates haric) yoğurt için3 gün kurali uygulamaya basla dedi
Erken değil mi? Mama aliyor anne sutu artık azaldi gitti tadimliklara başlayacağım
D. kilosunun 2 kati 6. Ay kilosu için geçerli...Dogum kilosunun iki katına çıkması gerekiyormus çıkmadı su çocuğun kilosuna hamileligimden beri takigim
Rahatladım sanki kardiyolog 5.ay dedi gibi kalmış aklımdaD. kilosunun 2 kati 6. Ay kilosu için geçerli...
Canim benimki emmiyor diye bazen sağıp verdim.bazen de sağacak sütüm olmadi.1 kutu mama aldim.sütüm olmayinca özellikle gece veriyorum.kabiz olmasi hareketsizlikten olabilir.ben yürütece koydum o gün.kakasini yapti rahatlayinca iştahi acildi.kabiz olan cocuk iştahsiz oluyor.Canim senin bebek düzeldi mi bizimki de 2 haftadır emmiyor 3 haftadır aynı kiloda kakasını da yapamıyor
Afiyet bal şeker olsun.löp löp et olsun.Ilk mamamızı tattik teyzelerimiz
Bal kabagi püresi
Severek yaladı ama :)
Bana ebe 3doz yeterli geri kalanı öbür hamilelikte yapılcak demişti her sağlık ocağı farklı demek ki1 ay arayla 2 doz olmuştum. 5 doza tamamlamak gerekiyormus ki 10 yıl korusun.
Birde ye gitsin ya ne olacak diyorlar ben zaten hobi olarak zeytin ekmek yiyorum hergünBence de ayırma gözünün önünden dr dedi ki eline süt ürünü bulaşır elini yıkamadan yemek yapar yersen o bile riskli sizin için çok hassas bi alerji bu insanlar neyi anlamıyor bilmiyorum
Teşekkür ederiz teyzesiAfiyet bal şeker olsun.löp löp et olsun.
Güle güle kullanın:)Tadimliklar baslamis ne güzel biz hala 6 ayi bekliyoruz. Ben alali cok oldu ama eksik varmi bilmiyorum yeni alacaklarada fikir olur Eki Görüntüle 2244972
Evet bi de o grup var bişe olmazcılarBirde ye gitsin ya ne olacak diyorlar ben zaten hobi olarak zeytin ekmek yiyorum hergün
Ben nette ucuz diye..çok çok alıyorum netten..
Gazikent diye geçiyor havaalanı yolundaki bölüm, yanlışım yoksa. Ordan da İZBAN yakın. Diğer tüm ulaşım hatları ordan başlıyor. Zaten emlak sitelerinde yazar, hastane, izban, okullar yakın diye. Atıfbey mahallesi de iyidir. Kaymakamlık çevresi de iyidir. İyidir yani kısaca :))))
geranio eşin bir gün binsin son duraktan otobüse, videoya alarak ilerlesin Akçay caddesine kadar :)) o kısım bence en yaşanılır olan yeri Gaziemirin. Evka7 de güzeldir ama ulaşım merkeze göre daha kötü. Emlak siteleri faydalı olacaktır, görsel yüklüyorlar bolca
Teşekkür ederimdaha iyi ama burnu her hapşırıkla akıyor, nerden geliyor bu kadar mukus neyse açılsın da.. serum fizyolojik sordum, şişede yok dediler. Küçük plastik flakon şeklinde varmış, 10 tanesi 35 TL'den başlıyor.. 1 günde bitecek şişe iyiydi damlalıklı, yokmuş o markadan. Diğer eczaneler eve getirmiyor, hiç sormaya gerek duymadım.. anne sütüyle devam.. hiç değilse rahat uyuyor, açılıyor burnu birkaç damlayla
geranio canim gazi mahallesi diye geciyor
Gazi mahallesi
Atifbey mahallesi
Kaymakamlik
Emlakbank konutlari
Aklima suan icin gelenler bunlar birde izbana yakin palmiye sitesi falan var oralarda guzel ama gidip bakmak gerek
Evet canım sağol hepimiz dökülüyoruz.. boğazım filan yanıyor benim de.. çocuklara bakmaktan kendimi pek dinleyemedim. Doktora gidilecek kıvama geldim ama sağanak vardı bugün, kızımla zor. Hiç olmazsa çocuklar biraz daha iyi :)Çok sağolun kızlar ikinize de. Her mesajınızın ekran görüntüsünü aldım eşime atacağım şimdi ev bakarken aklında olsun.
VosVos35 çok geçmiş olsun yeni bi salgın var sanırıö bu ara
Ben sutumu ilk tatlara karistirmiyorum mesela.Cunku anne sutununde bi tadi var.Damak tadi gelissin istiyorum.Yaa bende başlamak istiyorum ama nasıl :) mesela patates haşladım diyelim sadece ezecek miyim yoksa kendi sütümle iyice püre gibi mi yapacağım ? Bi de ne kadar vereceğim
Tadına alışsın diyorlar ne kadar doğru acaba
Rica ederim ne demek..
vakumlu tabak masa sandalyesinin tepsisine yapışan. Yani itse düşmeyecek.. önemli.. elleri kolları durmayacak kuzuların..normal tabak sürekli yerde olur öbür türlü.. ee benimkinin annesi yaşlı eğilip kalkamıyor:))
Eylulun 2.diste eli kulaginda sanirim gece uyuyamadi yanima aldim baktim yastigimi isiriyor
Aaa baktim simdi ince kalmazmi peki? Sirf corapla serin olur diye dusundum acikcasi
Kızlar oğlum(4,5 yaşında) cumartesi akşamı yattığında burnu tıkalıydı, pazar da komple hapşırık ve burun tıkanıklığı ile geçti. Sabahtan calpol içirdim, portakal sıktım. Gün boyu ıhlamur içirdim ballı limonlu.. 6 saatte calpole devam ettim. Ateşi yoktu ama önlem olsun diye verdim. Bugün oldukça hareketli geçirdi günü, iki kere terledi ve attı çok şükür.. ancak.. öğleden beri kızım hapşırıyorakşama doğru burun tıkandı.. ona da biraz calpol verdim. Nefes alamadığı için uykusu bölünüyor, ağlayarak kalkıyor.. eşime serum fizyolojik almasını söylemiştim, eczacı da aynı işi görüyor diyerek başka bişey vermiş, açmıyor burnunu.. çok sinirliyim hem eşime hem eczacıya.. üstelik prospektüse baktım, 1 yaşı dolduran bebeklerde kullanım var.. o yüzden vermek de istemiyorum. Eşimin sorumsuzluğuna mı kızayım, eczacının işgüzarlığına mı.. kucağımda homurdana söylene uyumaya çalışıyor kızım ama nafile. Nefes alamıyor yavrucum
Arkadaşlar bu hafta kuzenimin düğünü var kızıma gürültü önleyici kulaklık bakıyorduk adam o daha zararlı almayın sesten ne olacak dedi sesten ne olacak kısmına hiç takılmadım çünkü ne olacağını biliyorum kulaklık zararlı dediğine takıldım çok durmayacağım zaten en aZından görünmem lazım bana fikir verir misiniz ne yapabilirim ne alabilirim ya da sesi engellemek için
Ben internetten tarif arayayım en iyisi:)
Cocuklariniz ek gıdaya başladı sanırım çoğunuzun. mama sandalyesi aldınız mi ? Oturabiliyor mu artık rahatça ?
Yine bir Zeynep klasiği bu ay sadee 400 gr almış moralim sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?