- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Normal mi o kadin?KV'den Oscar'lık bir hareket
Oğlumun elindeki topitop şekeri almış, kızımın ağzına tutmuş, yalatıyor.. ben mutfakta kahvaltı hazırlıyordum... İçeri bir geldim şok! Gülüyor bir de.. nasıl carladım anlatamam! 4,5 yaşındaki oğlum yapmaz bu hareketi
Emziğe lokum sürüp büyütmüş çocuklarınıNormal mi o kadin?
Günlük sütle mayalamak gerek. Güvenilir bir yerden alıp, bekletmeden güzelce kaynatıp, mayalıyorum. Mesela 5 litreyi haftanın her günü için kavanozlara bölüp mayalıyorum ki, açıp tüketelim, ötekiler açana kadar taze kalıyorKızlar yoğurdu pastörize sütten mi yoksa günlük açık sütten mi mayalayacagiz zira acik sutun omru kisa
eski insanlar bilmiyorlar canım çok görmeyin onlaraKV'den Oscar'lık bir hareket
Oğlumun elindeki topitop şekeri almış, kızımın ağzına tutmuş, yalatıyor.. ben mutfakta kahvaltı hazırlıyordum... İçeri bir geldim şok! Gülüyor bir de.. nasıl carladım anlatamam! 4,5 yaşındaki oğlum yapmaz bu hareketi
Yıllardır anlatıyorum, oğluma da yaptı, inadına yapıyor. Zarar olduğuna inanmıyor çünküeski insanlar bilmiyorlar canım çok görmeyin onlara
Torununa zarar verdiğini bilse yapar mı hic
Altlı üstlü oturuyoruz, her ay doktorda ne işin var diyerek tıbbı da inkar eder kendisi.. anlatıyorum, kabul etmiyor. Kızıyorum diye de gizli yapıyor genelde. Bunu da ben mutfakta olduğum esnada yaptı, aniden geleceğimi hesap etmedi. İyilik yapıyor güya. Kendisi şeker bağımlısı, çok sever tatlıyı. O yüzden o da yesin kafasında. Doğduğundan beri anlatıyorum, olmaz, yasak diye.. duvara anlatsam tamam abla der duvar...eski insanlar bilmiyorlar canım çok görmeyin onlara
Torununa zarar verdiğini bilse yapar mı hic
Açıkçası sizin başlamanız beni de haycanlandırdı gelişmeleri yazarsanız sevinirimplojovic bugün başlamak istiyordum bende tam zamanında geldi cevap teşekkür ederim patates vereceğim ilk önce bir çay kaşığıyla başlayalım bakalım çok heyecanlıyım :) peki suyu ne kadar vereyim
Söyle biseyduydum sutu kaynatıp kavanoza koyup kapağını kapatınca bozulmuyormuş?Günlük sütle mayalamak gerek. Güvenilir bir yerden alıp, bekletmeden güzelce kaynatıp, mayalıyorum. Mesela 5 litreyi haftanın her günü için kavanozlara bölüp mayalıyorum ki, açıp tüketelim, ötekiler açana kadar taze kalıyor
Şimdi yine denedim patatesi yok sevmedi çıkardı ağzından öğürdü hatta .. Yarın havuç deneyim en iyisiben ilk ikisini bir haşlayıp vermistim yedi biseyde yapmadi sen yinede tek tek ver istersen muz irmik pirinç brokoli verdiklerin arasinda sıkıntı olmadı sizinde alerjiniz var bilgi olur belki
havuç tatlı sever belki ben ikisini azcık suda 3 dk kadar haşlayıp ipli el blendırdan geçirip verdım yediŞimdi yine denedim patatesi yok sevmedi çıkardı ağzından öğürdü hatta .. Yarın havuç deneyim en iyisi
Ben haftada bir alıyorum taze süt. Mayalıyorum kavanozlara, 1 hafta taze kalıyor açmadığım kavanozlarSöyle biseyduydum sutu kaynatıp kavanoza koyup kapağını kapatınca bozulmuyormuş?
Mayalarsam kac gun dayanır kavanozda?
Canim.senin isin cok zor ya.iki bebek var evde.hangisini öpecegini şaşarsın:)Benim normaldi ama yinede 1 sene demişti. Hani vücut biraz kendini toparlasın diye. Ben tabi hiiç beklemedim ki ona ragmen 6 ay sonra hamile kalmıştm.
Bence senin dr iyi zaman vermiş. Malum drlar biraz doğurma karşıtı oluyolar. Hayrlı zamanda gelsin bebiş.
Sende elinden alip ağzina soksaydin.senin daha çok ihtiyacin var.zira sen denileni bile anlamiyorsun deseydin.KV'den Oscar'lık bir hareket
Tövbe bismillah, pudingCanim.senin isin cok zor ya.iki bebek var evde.hangisini öpecegini şaşarsın:)
Sende elinden alip ağzina soksaydin.senin daha çok ihtiyacin var.zira sen denileni bile anlamiyorsun deseydin.
Benim kv 1 bucuk aylikken puding yapıp verek diyordu.
Kaynamış da olsa süt çabuk bozulur. En fazla 2 günde tüketmek gerekir. Yoğurt bende 1 hafta dayanır sonra ekşimeye başlar. İki haftada anca bozulurSöyle biseyduydum sutu kaynatıp kavanoza koyup kapağını kapatınca bozulmuyormuş?
Mayalarsam kac gun dayanır kavanozda?
İşte çocuk bir an ayağını topluyor, tekrar ölçelim diyen yok. Neyse ki kilo almış Mete bebek. Kaka düzeni oturunca daha iştahlı emer inşallah. Kızım da bugün üçüncü günde yaptı kakasını. İlk defa oluyor böyle. Çok huzursuz oldu kuzucuk. Yapınca keyfî yerine geldiBiz bugün kontrolden geldik.
Boyunu 66.5 ölçtü.gecen ay 68 di.çekti heralde cocuk.
Kilosu da normalmis.700 gr almiş bu ay.
Rota aşisini vurulduk.
Ek gidada bi brosür verdi.tattirmaya baslayin minik minik dedi.ama ben beklicem bi 20 gün daha.
Demir damalasina devam edicez.
Doktor o gördükleriniz kan degil dedi.kakayi boyar dedi.
Kualgina bakti.agzinin icine bakti bisey yok dedi.
Disleri geliyor mu dedim.yok dedi.bisey yok henüz dedi.damaklarinda da bisey yokmus.
Zaten bende istemiyorum hemen cikmasini.en az 9.ayda cıksin istiyorum.
Benimki de gecen ay cekmisti ya. Olur oyle.Biz bugün kontrolden geldik.
Boyunu 66.5 ölçtü.gecen ay 68 di.çekti heralde cocuk.
Kilosu da normalmis.700 gr almiş bu ay.
Rota aşisini vurulduk.
Ek gidada bi brosür verdi.tattirmaya baslayin minik minik dedi.ama ben beklicem bi 20 gün daha.
Demir damalasina devam edicez.
Doktor o gördükleriniz kan degil dedi.kakayi boyar dedi.
Kualgina bakti.agzinin icine bakti bisey yok dedi.
Disleri geliyor mu dedim.yok dedi.bisey yok henüz dedi.damaklarinda da bisey yokmus.
Zaten bende istemiyorum hemen cikmasini.en az 9.ayda cıksin istiyorum.
Havucu tek olarak deneyim alerji yapmazsa o zaman karıştırcam ..havuç tatlı sever belki ben ikisini azcık suda 3 dk kadar haşlayıp ipli el blendırdan geçirip verdım yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?