2018 Ekim Anneleri

Uyku saati kaçınca benim kuzu da yıkıyor ortalığı. İnşallah uyur da rahatlar Niliko ❤iltihap olur diyorlar aşı için ama zamanı var mı bilmiyorum. Oğlumda hiç olmadı.

Tövbe bismillah, puding evet çok ihtiyacı var kendisinin, 130 kg vardır rahat.. boy da 1,50
Ya sen ayni benim kv yi anlatmissin.tatliyi cok sever.150 boyu var.110 kilo.eni boyuna kavusmus.
Bende 90 kiloyum ama boyum 175.kilolu durmuyorum.maşallah hareketli ve hızliyim.koşuyorum.yorulmuyorum kolay kolay.kendisi tasiyamiyor bedenini.hala da ver ha yiyem.
Canim bu ay metehan cok az aldi.20 gün 300 gr aldi.son 1 haftadir mama veriyorum.14 günde de 400 gr aldi.toplamda 700 gr.
Zorla besledim.boyunu bize evde ölçtük 69 cm geldi.ebeler bi tuhaf ya.
Cok gecmis olsun senin kuzucuga da.ins bidaha olmaz canim.

Benimki de gecen ay cekmisti ya. Olur oyle.
Cekince geri ölctü yine 66.5 ölçtü.komedi ya.
Canim metehaninda omzundaki asi bi ara iltihahap olmustu üzeri kabukluydu.cektim.kabugu sildim temiz bezle.gecti.
Metehan atak giriyor heralde.dun degil önceki gece 12 kere kalkti.

Allahim Allahim. Guc kuvvet sabir please.

U Umudumbitmedi_ geçenlerde günlerce kaka yapmadı dedin ya, yapamayınca düzgün emmiyor bebiş. Kızım da bugün normal emiyor kaka sonrası. Pazartesi salı yapmadı, hastalık da eklendi, doğru dürüst emmedi. Emmeyince kilo yerinde kalıyor

Hehehe:))) o işin en keyifli kısmı. Ama ikinciden sonra daha da bi anne oldum:))
Biri uyurken diğeri hep o mode bizde şuan

Selam herkeşlereeee :)

H sonu ilk defa termal otele gidecegiz cocuklu bir aile olarak :)
Eylulun cantasini hazirladim ama yinede kafamda binbir soru. Onuda mi alsam bunuda mi vs. Var mi aman sunu unutma dediginiz tecrubeli anneler?

plojovic ek gidaya baslayali 10gunu gecti 3 gun 3 gun gidiyorum.elmayi cam rendeden gecirip hem tortusunu hem suyunu veriyorum.ama kakada sanki bicakla kesip lokma lokma yedirmisim gibi kocaman cikiyor.boyle cikmasi normal mi.havuclar da kup kup dogranmis gibi cikiyor. bu resimdeki elma

Aynen canim.kaka yapinca emiyor.bende farkettim.onun icin o zaman kilo alamadi.iyi ki yürutec almisim.biliyormusun bugün zorladi durdu yapamadi.biraz yürütece koydum.iki hareket edince yapti.metehan dönemiyor ya hereket edemiyor.hep kabız.

Hehehe:))) o işin en keyifli kısmı. Ama ikinciden sonra daha da bi anne oldum:))
Biri uyurken diğeri hep o mode bizde şuan
Ya ćok tatlilar.ama sen cok yoruluyorsundur.Allah yardimcin olsun canim.

Kaynamış da olsa süt çabuk bozulur. En fazla 2 günde tüketmek gerekir. Yoğurt bende 1 hafta dayanır sonra ekşimeye başlar. İki haftada anca bozulur
Kavanoz alayim bol bol. Bal kabagi 3 gün kuralından sonra meyve mi versem?
Patates 6 aydan sonra dedi doktorumuz
Eğer bal kabağına alerji yoksa muzu 3 gün denerken başka bi öğünde kabak verebiliyorum dimi? Ama miktarı ne olacak

Internette iyi bir sey iltihap olmasi diyor ama 3 ay gecti. Sasirdim.
1.5 ay önce biz de yaşadık canım bazı bebeklerin öyle oluyormuş sağlık ocağında bir yaşına kadar olabilir öyle sorun yok dediler sürekli kabuk oluyor düşüyor tekrar oluyor bizim

Uyku saati kaçınca benim kuzu da yıkıyor ortalığı. İnşallah uyur da rahatlar Niliko ❤iltihap olur diyorlar aşı için ama zamanı var mı bilmiyorum. Oğlumda hiç olmadı.
Benimki de hafta sonundan itibaren meme istedi anında vermedim ya da emerken ağzından çıktı diyelim sinirlenip emmiyor ağlıyor yıkıyor ortalığı emmeden ağlayarak uyuyor. Sinirli kuş canıma okudu o kilolu haliyle elim kolum tutmuyor

canım mutlaka arada iri parçalar kalmıştır
Birde alerjiniz varmıydı kaka mukuslu görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…