2018 Ekim Anneleri

Geçmiş olsun canım ❤ hasta olunca veya burnu tıkalı olunca emmek istemez bebekler. İyileşince normale döner kuzucuk ❤

Uzun süredir böyle canım çok yoruldum artık en son ne zaman uykumu aldım hatırlamıyorum pert bir halde okula gidiyorum, alerjiden mi kaynaklı acaba, kullandığımız şeyler hep aynı ama wellcare d vitaminini, biogaia, neocate mama

uyku rekorunu kirdi artik uyanmasa ben uyandircaktim. 10 saat uyunur mu.uyaninca da yataginda konusuyo kendi kendine.cins cocuk.peki o deliksiz uyudu ben uyuyabildim mi.hamilelikten beri uykularim bozuldu. gece sık sık uyaniyorum.
Kiz yat da uyusana.ben valla yatardim.
Metehan bu gece 11 de yatti.
11 bucukta mızırdandi.salladim epey.
1.45 de uyandi.
3 bucukta uyandi.
6 da uyandi
7de uyandi.
En son 7.45 de kalkti.
Buna bile sükür editorum.biraz uyudum yine.

Hadi bakaliimm VosVos35 Nilsibel benzer seyleri yazmaya girdim ki hah dedim atak haftasina hosgeldiniz
Dun aksam ilk defa susturamadik Eylulu en son arabaya koyduk ve disari ciktik banyoda yapmisti havada buz ama sardim iyice
Arabada 10 dk sonra uyudu eve ciktik yatirdik 2 de 4 te 5-6:30-7-7:30 da uyandi
Dun gece bende calpol verdim cunku agrisi var gibi agliyordu valla pertim cikiyor artik ne olacak boyle bilemiyorum

Canim tesekkur ederim,kullan at alt acmayi unutmustum iyi oldu

Of cok kotu agladi gercekten. Gece 15 dk. 7 dk falan uyudu.
Sabah ben cikarken uyuyordu. Arkamdan ne oldu bilmiyorum.

merhaba kızlar nasılsınız herkes iyimi ya merak ediyorum,çalışan ve yazamayan hiç vakit bulamayan bir ben miyim

Asi yerinin fotografi icin doktorumuz abselesmis gorunuyor, cocuk cerrahisine gosterin dedi. Cok uzgunum. Insallah cani acimaz kuzumun.

Ben de en son rahat ettiği yerde bırakarak kısmi çözüme ulaştım.. o sırada abisinin ayak ucuna kıvrıldım uyumaya çalıştım, zira kendisi beni çağırıyor :) kendimi klonlamak istiyorum. Ataklı bir bebik, anneci bir abi, ihmal edilmiş bir baba var evde ben mi? Ben gribi ayakta geçiren, herkese şifa olmaya çalışan zat.. anneyim galiba

Calpol verdik diye kimse kendini fazla suçlamasın kızlar, ağrı çekmesinden iyidir kuzunun.. aile hekimine, diş çıkarırken rahatlaması için diş jeli süreyim mi dediğimde, onun yerine calpol ver daha iyi demişti. Patacetamol bu, emzikli ve hamile kadınlara da uygun en zararsız ilaç. Vücuttan kolay atılıyor. Bebişe de 1 çay kaşığı veriyoruz, o da yarısı geri akıyor

Canim beni emmiyor mamayida artik uyumak icin aliyor yoksa ara ogunlerde istemiyor

gece sık uyanan bebislerin durumu kullanilan damlalar, mama, bez vb. seylerle ilgisi olabilir mi acaba.ya da giydigi kalin ya da ince geliyordur belki.cunku burda birileri damlayi degistirince rahatladigini yazmisti diye hatirliyorum. E exelanss U Umudumbitmedi_ Nilsibel ya da gun icinde cok uyarana maruz kalmak da huzursuz ediyor olabilir belki.aklima gelenleri yazmak istedim sadece :)

Kucuk kase zaten oyle buyuk degil bide anne sutu almiyor mamadanda bikti uyumak isteyince veriyorum

Ben yeniden d vitamini vermeye başladım, sağlık ocağı bu sefer farklı marka verince deniyim dedim. Bırakayım en iyisi.. artık güneşli günler başladı, güneşten alırız d vitamini :) sağol hatırlattığın için daha önceki tera d3'ü ve bırakınca mukuslu kaka düzelmişti.. bu sefer de uykuyu böldü galiba.. 4 saatte 1 kalkıyor geceleri normalde.. 1,5 - 2 saatte kalktı bu gece, şaşırdım

Gecen gece 12 defa kalkti metehan.o gece hic uyumadim.ertesi gecede 4 kere kalkinca gece 2 de ağlaya ağlaya.esim bi yeri agriyor geliba dedi.calpol verdik cay kasiginin ucuyla.yarisi akti zaten.sabah 9 a kadar 7 saat kesintisiz uyudu.belliydi bi agrisi vardi.saglik ocagindaki doktora söyledim.sürekli vermeyin uyumuyorsa diye dedi.bazi anneler bebekleri uyusun diye fitil veriyor dedi.
Esim de bidaha calpol vermem dedi.ama cocugun bi yeri agriyor.gece 12 defa kalkarmi yoksa.caninin acisindan meme emmiyordu.habire ağliyordu.
Canim bilemiyorum ki.prima kullaniyoruz bastan beri.saglik ocaginin verdigi d vitaminini kullaniyoruz.uyku yapar dedi ebe.
Ama nerdeee..
Hangi damlaymis degistirdigi.bizde degistirelim.belki farkeder.
Sürekli gece ağliyor.besik salliyorum sabaha kadar.yoksa alip gezdirmek yada ayakta sallamak daha yorucu.

Her akşam verilmez zaten, ben hasta olunca verdim. Nadiren çok huzursuz olduğunda, ağlaması değişince verdim, hissedersin zaten ağrıdan ağlaması farklı olur

Benim kiz normalde gece 6 saat uyuyup uyanip 3 saat daha uyuyordu. Gunduz asla uyumaz ama.
Bez farkli farkli kullandik, mama yeni basladi, dvit etkiliyor olabilir bitince baska marka alayim. Usudugunu sanmiyorum. Terlemiyor da. Sıkı giydirmiyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…