2018 Ekim Anneleri

Lcw girince kız bölümü çok şirin çok tatlı..geçenlerde gördüm bi kız çocuğu bandana takmış annesi bi tatlı.. bi de kızlar büyüyünce her şeyi giymiyo kendi karar verir..erkekler klasik, ne giydirirsen o..

En kısa sürede yaptıracağım kısmet olursa ilk 6 ayda yaptırın diyo çoğu dr .yeni dogan sunneti olacaktı kucuk dogdu, olamadı..

Cocugun sofranin senligi,degisikligi disinda annenin anlayacagi bi talep zamani var.Onu gercekten kacirmamak lazim.Cunku talep cevapsiz kaldikca bu da bi ogrenme olacak.
Onu en iyi sen anlarsin.
Haftaya 6 ay doluyor bizim.
3gunle ilerleyerek oturmus 4-5 yiyecek var suan.Kasik hesabini atlamadan cok mideyi zorlamadan ilerliyorum.Boyle boyle gittikce bayaa 7.ayida doldurur :)
Parmak yiyecekler,bebek ekmegi vs ek olur agizda gevelemelerede zamanla cesit arttikca daha kolaylasir,bu ilk zamanlar biraz sabir istiyor :)

Tecrube aslinda burda asama asama gitmek.Bunu neden yaptigini bilirsen en rahat ilerleme sekli :) onun disinda inan tecrube yok.2.mesela bnmde ama yepyeni bi bebek sonucta.Cesitlendirme belki yaptigim icin aklimda olur o da kisisel iste onu da deneyimlemek istedikten sonra kolay :)

Mesela muzda daha sonra aslinda en azindan ilk denemelere degilde biraz sonraya bekletebilirsin.Yarin icin elma ya da armut dusunebilirsin.Hem mide hem bagirsaklarda yavas yavas hazim icin hazirlanmis olur.

Yumurta zaten 1 yasa kadar akı yok.
Sarisida baslangicta tadimlik ceyregi fln iste.Sonra yavas yavas yarim vs.Sonra gelsin sadece saridan omletler kendileri mincik mincik yerler :)))

Hafif sicakken ekleyebilirsin zeytinyagi.Miktara gore ayarlarsin tabii simdi daha 2 kasik fln yerken.

Guzelce gecer insallah denemeler :)❤

Bu arada alerjik bebeği olanlar merak ediyordu havuç alerji yaptı yüzü komple kızardı olmayan yerleride egzama oldu

Dünde patates vermistin ama degil mi?O da olabilir sen yine de goz onunde bulundur canim.

U Umudumbitmedi_
Elbise giydirip bant taktigim sayilidir. Pijama tulum... cocugun rahati onemli.
Ben de dinozorlu timsahli arabali seyleri seviyorum. Lacivertler yesiller sarilar kirmizilar cok yakisiyor erkek bebeklere. Nilikoya da bi tane kalpli pembe sey aliyorsam bir tane de gri yazili falan aliyorum.

Birakinca biraz duruyor artik. Yemek yiyesiye kadar ya da bir is yapabiliyoruz. Ama aksama dogru cozutuyor. Kucak kucak geziyor.

Ben de din gece calpolden cok umutluydum. 6 saat uyur dedim nerdeeee. Kendim de ayagim cok agriyor diye parol icmistim. Cocuk parasetamole duyarsizlasti mi ne...

Emmeyen cocuk da ne zormus. Keske 3 saat memeden ayrilmadan dursa da sussa.

Evet bizimkide akşama doğru daha çok cozutuyor evde bunalıyorlar mı nedir
Benimkinin uykusuzluk basina vuruyor. Su cocugu gunduz uyutup da uykuda tutmayi becerene madalya vercem. Su an ben sut sagiyorum. Babasi arabada salliyor. Niliko da viiii vuuuuu vaaaa diye bagiriyor.

Benimkinin uykusuzluk basina vuruyor. Su cocugu gunduz uyutup da uykuda tutmayi becerene madalya vercem. Su an ben sut sagiyorum. Babasi arabada salliyor. Niliko da viiii vuuuuu vaaaa diye bagiriyor.
Bizimki gündüz 2 kere yarım saat uyuyor kuş uykusu :) bir kerede uzun uykusu var 2 saat ama hala geceleri 3 3,5 saatte bir kalkıyor

Bizimki gündüz 2 kere yarım saat uyuyor kuş uykusu :) bir kerede uzun uykusu var 2 saat ama hala geceleri 3 3,5 saatte bir kalkıyor
Acikiyor mu? Ben anlamiyorum artik hic. Gece 6 saat uyuyor mesela acikmiyor. Gunduz niye dakka basi meme istiyon o zaman? Haha. Oynatmaya az kaldi.

Acikiyor mu? Ben anlamiyorum artik hic. Gece 6 saat uyuyor mesela acikmiyor. Gunduz niye dakka basi meme istiyon o zaman? Haha. Oynatmaya az kaldi.
Evet biz hala 3 saatte bir acıkıyoruz ama gündüz sık beslenirse gece daha uzun uyuyor diye okudum bir yerde belki gündüz çok emince doyup uyuyordur biz gece güzdüz kurulu saat gibi acıkıyoruz bazen 4,5 saat falan uyuyor maksimum

Yok canım henüz yeni başladım o da aklımda acaba yarın onu mu denesem bilemedim
Havuç yerine başta onu verebilirsin belki. İnşallah aynı etkiyi yapmaz. Besin değerlerini inceleyip ortak noktalarını bulabilirsin. Mesela içindeki mineraller, vitaminler v.s. rahatsız olduğu şeyi tespit edersin belki böylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…