Solomombaby ergonomik ama sevmiyor sinirleniyor hemenSling ilk zamanlar için iyi benim bildiğim. Ergonomik kangurular bele yük bindirmez normalde ama hangi marka kangurunuz
Lcw girince kız bölümü çok şirin çok tatlı..geçenlerde gördüm bi kız çocuğu bandana takmış annesi bi tatlı.. bi de kızlar büyüyünce her şeyi giymiyo kendi karar verir..erkekler klasik, ne giydirirsen o..Gerekçeniz neydi canim?doktor ne dedi.
Evet.masrafi da daha az.
Külotlu corap elbise bandana ayakkabi uğraşmaya gerek yok.
Metehanin 7 8 tane corabi var her renkten.
Atlet alt üst takim pantolon filan.teferrüata gerek yok:)
Kiz olsaydi sunu da alsaydim dicektim ama simdi hep ayni olunca gerek görmüyorum:)
En kısa sürede yaptıracağım kısmet olursa ilk 6 ayda yaptırın diyo çoğu dr .yeni dogan sunneti olacaktı kucuk dogdu, olamadı..Selamlar herkese bende uzun zamandır giremiyorum umarım herkes iyidir :) biz de durumlar iyi şuanlık yorucu geçiyor hala anne sütüne devam..buara sünnet araştırmasındayız lokal ile yaptırmak istiyorduk ama onunla ilgilide olumsuz şeyler duyduk varmı yaptıran anneler sünnet?
Kıyamam kuzuna :/ balkabağı denedin mi?Bu arada alerjik bebeği olanlar merak ediyordu havuç alerji yaptı yüzü komple kızardı olmayan yerleride egzama oldu
Ben de ek gidaya yavastan bu sekilde gecmeyi dusunuyorum. Blw ye bakiyorum. Birebir olmasa da uygulamaya calisacagim. 6.aydan once baslamayi onermiyolar. Hatta erken dogan bebeklerde duzeltilmis hesaba gore olmali deniyor. 1 yasa kadar anne sutu o yoksa formul sut esas olmali seklinde. Bizim dr ise 5 aydan sonra basla taraftari. Ben acele etmek istemiyorum.
Yok canım henüz yeni başladım o da aklımda acaba yarın onu mu denesem bilemedimKıyamam kuzuna :/ balkabağı denedin mi?
Ben fena tecrübesiz zannediyordum kendimi ama sanirim oturtuyorum bazı şeyleri
Bal kabagi ile olan tadım bitti ilk gün 1 çay kaşığı 2.gün 2 çay kaşığı bugün hemen hemen 3 çay kaşığı verdim
Yarın muz vermeye başlayacağım sabah süt ve mama arkasindan yine 3-5 çay kaşığı bal kabağı veririm arada 1 çay kaşığı muzun 1.günü
Oluyor sanirim alışacağım yedirmeye :)
Doktorumuz bize nişastalı besinleri patates pirinç unu...vb su an için yasak etti. 6.ayda başlayacağız
Şu an sadece mevsim sebzesi ve mevsim meyvesi o kadar haa birde yoğurt
Yumurtaya sonra dedi ama bende sarısınınsadece bir tadimligini verecegim
Zeytinyağı 3 cay kasiga kadar yediklerine ilave et dedi havuc puresi icine biraz doksem olurmu 1 cay kasigi kadar?
Bu arada alerjik bebeği olanlar merak ediyordu havuç alerji yaptı yüzü komple kızardı olmayan yerleride egzama oldu
Hadi canım ya üzüldüm bende başlamaya korkuyorum, ne yaptın peki krem kullanıyor musun?Bu arada alerjik bebeği olanlar merak ediyordu havuç alerji yaptı yüzü komple kızardı olmayan yerleride egzama oldu
U Umudumbitmedi_Lcw girince kız bölümü çok şirin çok tatlı..geçenlerde gördüm bi kız çocuğu bandana takmış annesi bi tatlı.. bi de kızlar büyüyünce her şeyi giymiyo kendi karar verir..erkekler klasik, ne giydirirsen o..
Birakinca biraz duruyor artik. Yemek yiyesiye kadar ya da bir is yapabiliyoruz. Ama aksama dogru cozutuyor. Kucak kucak geziyor.Herkese merhaba ne zamandır giremiyorum ben valla günümüz öyle yoğunki maşallah beyimizle. Kuzular iyidir umarım kucak istemeleri ne durumda ya kanguruyu bir sevmedi ağlıyor bizimki belim kopuyor artık kucakta da ağırlaştılar malum artık çözümü olan var mı ya da sling kullanan onu mu denesem?
Ben de din gece calpolden cok umutluydum. 6 saat uyur dedim nerdeeee. Kendim de ayagim cok agriyor diye parol icmistim. Cocuk parasetamole duyarsizlasti mi ne...Gecen gece 12 defa kalkti metehan.o gece hic uyumadim.ertesi gecede 4 kere kalkinca gece 2 de ağlaya ağlaya.esim bi yeri agriyor geliba dedi.calpol verdik cay kasiginin ucuyla.yarisi akti zaten.sabah 9 a kadar 7 saat kesintisiz uyudu.belliydi bi agrisi vardi.saglik ocagindaki doktora söyledim.sürekli vermeyin uyumuyorsa diye dedi.bazi anneler bebekleri uyusun diye fitil veriyor dedi.
Esim de bidaha calpol vermem dedi.ama cocugun bi yeri agriyor.gece 12 defa kalkarmi yoksa.caninin acisindan meme emmiyordu.habire ağliyordu.
Canim bilemiyorum ki.prima kullaniyoruz bastan beri.saglik ocaginin verdigi d vitaminini kullaniyoruz.uyku yapar dedi ebe.
Ama nerdeee..
Hangi damlaymis degistirdigi.bizde degistirelim.belki farkeder.
Sürekli gece ağliyor.besik salliyorum sabaha kadar.yoksa alip gezdirmek yada ayakta sallamak daha yorucu.
Evet bizimkide akşama doğru daha çok cozutuyor evde bunalıyorlar mı nedirBirakinca biraz duruyor artik. Yemek yiyesiye kadar ya da bir is yapabiliyoruz. Ama aksama dogru cozutuyor. Kucak kucak geziyor.
Emmeyen cocuk da ne zormus. Keske 3 saat memeden ayrilmadan dursa da sussa.Hadi bakaliimmVosVos35 Nilsibel benzer seyleri yazmaya girdim ki hah dedim atak haftasina hosgeldiniz
Dun aksam ilk defa susturamadik Eylulu en son arabaya koyduk ve disari ciktik banyoda yapmisti havada buz ama sardim iyice
Arabada 10 dk sonra uyudu eve ciktik yatirdik 2 de 4 te 5-6:30-7-7:30 da uyandi
Dun gece bende calpol verdim cunku agrisi var gibi agliyordu valla pertim cikiyor artik ne olacak boyle bilemiyorum
Benimkinin uykusuzluk basina vuruyor. Su cocugu gunduz uyutup da uykuda tutmayi becerene madalya vercem. Su an ben sut sagiyorum. Babasi arabada salliyor. Niliko da viiii vuuuuu vaaaa diye bagiriyor.Evet bizimkide akşama doğru daha çok cozutuyor evde bunalıyorlar mı nedir
Bizimki gündüz 2 kere yarım saat uyuyor kuş uykusu :) bir kerede uzun uykusu var 2 saat ama hala geceleri 3 3,5 saatte bir kalkıyorBenimkinin uykusuzluk basina vuruyor. Su cocugu gunduz uyutup da uykuda tutmayi becerene madalya vercem. Su an ben sut sagiyorum. Babasi arabada salliyor. Niliko da viiii vuuuuu vaaaa diye bagiriyor.
Acikiyor mu? Ben anlamiyorum artik hic. Gece 6 saat uyuyor mesela acikmiyor. Gunduz niye dakka basi meme istiyon o zaman? Haha. Oynatmaya az kaldi.Bizimki gündüz 2 kere yarım saat uyuyor kuş uykusu :) bir kerede uzun uykusu var 2 saat ama hala geceleri 3 3,5 saatte bir kalkıyor
Evet biz hala 3 saatte bir acıkıyoruz ama gündüz sık beslenirse gece daha uzun uyuyor diye okudum bir yerde belki gündüz çok emince doyup uyuyordur biz gece güzdüz kurulu saat gibi acıkıyoruz bazen 4,5 saat falan uyuyor maksimumAcikiyor mu? Ben anlamiyorum artik hic. Gece 6 saat uyuyor mesela acikmiyor. Gunduz niye dakka basi meme istiyon o zaman? Haha. Oynatmaya az kaldi.
Havuç yerine başta onu verebilirsin belki. İnşallah aynı etkiyi yapmaz. Besin değerlerini inceleyip ortak noktalarını bulabilirsin. Mesela içindeki mineraller, vitaminler v.s. rahatsız olduğu şeyi tespit edersin belki böyleceYok canım henüz yeni başladım o da aklımda acaba yarın onu mu denesem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?