2018 Ekim Anneleri

Allah kolaylik versin canim. Ben ogretmen oldugum icin vakit buluyorum. Bu ders sinifin yarisi gosteriye gitti. Digerlerine de film izletiyorum.
ben bankacıyım malesef canım 4 te çıkıyorum ama kaç kere kasa farkı verince 7de bile çıktım
haklısın sen o konuda bana göre şanslısın bile
en azından devlet memuru olabilsem gene bir nebzede olsa rahat olurdum
hakkımda hayırlısı

Allah kolaylık versin canım tüm gün insanlarla parayla vs uğraşmak yeterince yorucu bir iş zaten bebiş nasıl peki iyi mi?

D vitaminini çok önemli diye biliyorum bıngıldak kapanması için ama bende şaibedeyim açıkçası acaba içeriklerinde alerjiyi tetikleyen bişey mi var prospektüs ü de atmışım nette baktım tam bulamadım vermezsem bi zararı olur mu

Bankacılara gerçekten üzülüyorum bi de özel sektör annelerine süt izni denilen şey onlarda Yok gibi bişey ben memurum 3saat süt iznim var onu bile düşünüyorum az diye en az 2yıl anne sütü diyolar çok komik bi süre veriyorlar hem süt iznine hemde Doğum sonrası iznine

Nilsibel U Umudumbitmedi_ Ben de dr onayıyla Devit 3 den Marivit e geçtim..

20 dk güneşte dursa bebek, günlük d vitamini ihtiyacını karşılıyor. Oğlum yaz bebeğiydi, sık sık çıkarırdım dışarı. Doğru dürüst d vitamini vermedim ama çok erken toparlandı bıngıldak. Kızıma ilk 2 ay düzenli verdim, üçüncü ay aksadı, sonra da bıraktım. Güneş almaya geç başladık ama durumu normal. Yine de abisi 4 aylıkken çoktan kapanmıştı bıngıldağı, kızımda hâlâ yumuşak bölge var. Oğluma 2 ay bile vermedim damlayı. Yaz bebeği olmanın avantajı.. tabi genetik faktörler de vardır.. yine de her bebek şahsına münhasır. Ben kesmeye karar verdim d vitaminini. Vermediğim dönemde çok huzurlu ve güzel uyurdu. Yatağa koyardım, emziği verip üstünü örttüm mü kendi uyurdu. 10 gündür damlaya başladım, çocuk tamamen değişti. Aşı dedik, atak dedik ama damla da erken olabilir. Bakalım kesince fark olacak mı

Herkese merhaba ne zamandır giremiyorum ben valla günümüz öyle yoğunki maşallah beyimizle. Kuzular iyidir umarım kucak istemeleri ne durumda ya kanguruyu bir sevmedi ağlıyor bizimki belim kopuyor artık kucakta da ağırlaştılar malum artık çözümü olan var mı ya da sling kullanan onu mu denesem?

Bizimki donme alıştırmalarini gece uykusunda yapiyo yatags caprazlama yatıp iyice sıkıştırmış kendini kafayida geriye dogru atmis donmeye calisiyor. Uyku sersemi boynuna bisey olucak diye ödüm koptu

Artik bacaklari besikten sallamalar baslar :))))
Iyilestiniz mi bari? Biz butun gece ayaktaydik. Burnu cok tikali. Bi turlu acilmiyor. Damlaya ve aspiratore daha cok kiziyor. Ciglik cigliga agliyor. Daha cok tikaniyor. Apartmanda kimse uyumamistir bu gece.

Canim serum fizyolojigi yuzustu dururken sık.Yatirma.Geri gitmesin.Sonrada banyoya girin uzunca buharla bayaa atar sumukse.
Ama bazen o geniz tikanikligi kalici oluyor.
Insallah toparlar hemen

Asi yerinin fotografi icin doktorumuz abselesmis gorunuyor, cocuk cerrahisine gosterin dedi. Cok uzgunum. Insallah cani acimaz kuzumun.
Hic mudahele fln gerekmez insallah❤

Anne hastalığı :) anne yemeği :) anne banyosu gibi seyler var di mi :) bugunumuze sukur❤

Nilsibel U Umudumbitmedi_ Ben de dr onayıyla Devit 3 den Marivit e geçtim..
Gerekçeniz neydi canim?doktor ne dedi.
Netten bakıyorum da kız bebek kıyafetleri çok cici, çok tatlı.. Erkek bebekte seçenek daha az lacivert kırmızı ve yeşil genelde..
Evet.masrafi da daha az.
Külotlu corap elbise bandana ayakkabi uğraşmaya gerek yok.
Metehanin 7 8 tane corabi var her renkten.
Atlet alt üst takim pantolon filan.teferrüata gerek yok:)
Kiz olsaydi sunu da alsaydim dicektim ama simdi hep ayni olunca gerek görmüyorum:)

Selamlar herkese bende uzun zamandır giremiyorum umarım herkes iyidir :) biz de durumlar iyi şuanlık yorucu geçiyor hala anne sütüne devam..buara sünnet araştırmasındayız lokal ile yaptırmak istiyorduk ama onunla ilgilide olumsuz şeyler duyduk varmı yaptıran anneler sünnet?

Ben de ek gidaya yavastan bu sekilde gecmeyi dusunuyorum. Blw ye bakiyorum. Birebir olmasa da uygulamaya calisacagim. 6.aydan once baslamayi onermiyolar. Hatta erken dogan bebeklerde duzeltilmis hesaba gore olmali deniyor. 1 yasa kadar anne sutu o yoksa formul sut esas olmali seklinde. Bizim dr ise 5 aydan sonra basla taraftari. Ben acele etmek istemiyorum.

Ben fena tecrübesiz zannediyordum kendimi ama sanirim oturtuyorum bazı şeyleri

Bal kabagi ile olan tadım bitti ilk gün 1 çay kaşığı 2.gün 2 çay kaşığı bugün hemen hemen 3 çay kaşığı verdim

Yarın muz vermeye başlayacağım sabah süt ve mama arkasindan yine 3-5 çay kaşığı bal kabağı veririm arada 1 çay kaşığı muzun 1.günü

Oluyor sanirim alışacağım yedirmeye :)

Doktorumuz bize nişastalı besinleri patates pirinç unu...vb su an için yasak etti. 6.ayda başlayacağız
Şu an sadece mevsim sebzesi ve mevsim meyvesi o kadar haa birde yoğurt

Yumurtaya sonra dedi ama bende sarısınınsadece bir tadimligini verecegim

Zeytinyağı 3 cay kasiga kadar yediklerine ilave et dedi havuc puresi icine biraz doksem olurmu 1 cay kasigi kadar?

Blw en ideali 8.ay deniyor bi kitap aldim orada okudum

Sling ilk zamanlar için iyi benim bildiğim. Ergonomik kangurular bele yük bindirmez normalde ama hangi marka kangurunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…