ben bankacıyım malesef canımAllah kolaylik versin canim. Ben ogretmen oldugum icin vakit buluyorum. Bu ders sinifin yarisi gosteriye gitti. Digerlerine de film izletiyorum.
Allah kolaylık versin canım tüm gün insanlarla parayla vs uğraşmak yeterince yorucu bir iş zaten bebiş nasıl peki iyi mi?ben bankacıyım malesef canım4 te çıkıyorum ama kaç kere kasa farkı verince 7de bile çıktım
haklısın sen o konuda bana göre şanslısın bile
en azından devlet memuru olabilsem gene bir nebzede olsa rahat olurdum
hakkımda hayırlısı
D vitaminini çok önemli diye biliyorum bıngıldak kapanması için ama bende şaibedeyim açıkçası acaba içeriklerinde alerjiyi tetikleyen bişey mi var prospektüs ü de atmışım nette baktım tam bulamadım vermezsem bi zararı olur muBen yeniden d vitamini vermeye başladım, sağlık ocağı bu sefer farklı marka verince deniyim dedim. Bırakayım en iyisi.. artık güneşli günler başladı, güneşten alırız d vitamini :) sağol hatırlattığın içindaha önceki tera d3'ü ve bırakınca mukuslu kaka düzelmişti.. bu sefer de uykuyu böldü galiba.. 4 saatte 1 kalkıyor geceleri normalde.. 1,5 - 2 saatte kalktı bu gece, şaşırdım
Bankacılara gerçekten üzülüyorum bi de özel sektör annelerine süt izni denilen şey onlarda Yok gibi bişey ben memurum 3saat süt iznim var onu bile düşünüyorum az diye en az 2yıl anne sütü diyolar çok komik bi süre veriyorlar hem süt iznine hemde Doğum sonrası iznineben bankacıyım malesef canım4 te çıkıyorum ama kaç kere kasa farkı verince 7de bile çıktım
haklısın sen o konuda bana göre şanslısın bile
en azından devlet memuru olabilsem gene bir nebzede olsa rahat olurdum
hakkımda hayırlısı
Ben yeniden d vitamini vermeye başladım, sağlık ocağı bu sefer farklı marka verince deniyim dedim. Bırakayım en iyisi.. artık güneşli günler başladı, güneşten alırız d vitamini :) sağol hatırlattığın içindaha önceki tera d3'ü ve bırakınca mukuslu kaka düzelmişti.. bu sefer de uykuyu böldü galiba.. 4 saatte 1 kalkıyor geceleri normalde.. 1,5 - 2 saatte kalktı bu gece, şaşırdım
Birşey olmaz inşallah. Bizimkinde de kabuk var, kabarmış halde.. Özelden asi yerinin fotosunu atma durumunuz olur mu ?Asi yerinin fotografi icin doktorumuz abselesmis gorunuyor, cocuk cerrahisine gosterin dedi. Cok uzgunum. Insallah cani acimaz kuzumun.
20 dk güneşte dursa bebek, günlük d vitamini ihtiyacını karşılıyor. Oğlum yaz bebeğiydi, sık sık çıkarırdım dışarı. Doğru dürüst d vitamini vermedim ama çok erken toparlandı bıngıldak. Kızıma ilk 2 ay düzenli verdim, üçüncü ay aksadı, sonra da bıraktım. Güneş almaya geç başladık ama durumu normal. Yine de abisi 4 aylıkken çoktan kapanmıştı bıngıldağı, kızımda hâlâ yumuşak bölge var. Oğluma 2 ay bile vermedim damlayı. Yaz bebeği olmanın avantajı.. tabi genetik faktörler de vardır.. yine de her bebek şahsına münhasır. Ben kesmeye karar verdim d vitaminini. Vermediğim dönemde çok huzurlu ve güzel uyurdu. Yatağa koyardım, emziği verip üstünü örttüm mü kendi uyurdu. 10 gündür damlaya başladım, çocuk tamamen değişti. Aşı dedik, atak dedik ama damla da erken olabilir. Bakalım kesince fark olacak mıD vitaminini çok önemli diye biliyorum bıngıldak kapanması için ama bende şaibedeyim açıkçası acaba içeriklerinde alerjiyi tetikleyen bişey mi var prospektüs ü de atmışım nette baktım tam bulamadım vermezsem bi zararı olur mu
Elma rendeleyip bol suyundan verdim ben de Bugün..Benim kız havucuda yemedi öğür öğür bi hal oldu suyu fena içiyor ama :)
Bizimki donme alıştırmalarini gece uykusunda yapiyoyatags caprazlama yatıp iyice sıkıştırmış kendini kafayida geriye dogru atmis donmeye calisiyor. Uyku sersemi boynuna bisey olucak diye ödüm koptu
Iyilestiniz mi bari? Biz butun gece ayaktaydik. Burnu cok tikali. Bi turlu acilmiyor. Damlaya ve aspiratore daha cok kiziyor. Ciglik cigliga agliyor. Daha cok tikaniyor. Apartmanda kimse uyumamistir bu gece.
Hic mudahele fln gerekmez insallah❤Asi yerinin fotografi icin doktorumuz abselesmis gorunuyor, cocuk cerrahisine gosterin dedi. Cok uzgunum. Insallah cani acimaz kuzumun.
Ben de en son rahat ettiği yerde bırakarak kısmi çözüme ulaştım.. o sırada abisinin ayak ucuna kıvrıldım uyumaya çalıştım, zira kendisi beni çağırıyor :) kendimi klonlamak istiyorum. Ataklı bir bebik, anneci bir abi, ihmal edilmiş bir baba var evdeben mi? Ben gribi ayakta geçiren, herkese şifa olmaya çalışan zat.. anneyim galiba
Gerekçeniz neydi canim?doktor ne dedi.
Evet.masrafi da daha az.Netten bakıyorum da kız bebek kıyafetleri çok cici, çok tatlı.. Erkek bebekte seçenek daha az lacivert kırmızı ve yeşil genelde..
Ben de ek gidaya yavastan bu sekilde gecmeyi dusunuyorum. Blw ye bakiyorum. Birebir olmasa da uygulamaya calisacagim. 6.aydan once baslamayi onermiyolar. Hatta erken dogan bebeklerde duzeltilmis hesaba gore olmali deniyor. 1 yasa kadar anne sutu o yoksa formul sut esas olmali seklinde. Bizim dr ise 5 aydan sonra basla taraftari. Ben acele etmek istemiyorum.Cocuk yemeli gibi dusunmemek lazim aslinda.Ya da gorunurde bisy yok diye dokunmadigini.
Suan midesi buyuyor buyuk ihtimalle zamanla talebide ona gore fazlalasacak.
Onun disinda anne olarak hislerinize guvenmeniz en sagliklisi.
Sahsi fikrim ben yumurta sarısı icin 6 ayı doldurmasini bekliyorum.Zaten ceyregiyle ve deneyerek baslayacagim.Labnesini yapip onuda yumurta dokunmazsa ona ekleyecegim birbirine karistirmadan.Ona gore cesitlenecek ekleneceklerle.Örnek bunlar.
Sizde de cok degildir bu saydiklariniz ama corbanin kivami ve dozu nedir?Hem sabah hem aksam yogurt icin dusunceniz nedir merak ettim.
Corbalarinda fazla su kivamina kacmamak gerek mesela o yuzden önri püre.
O ogunde yogurt yerine meyve eklenip aksam ogunune yogurt birakilabilir.
Yani agiz tadini gelistirmek ve cesit onemli bnm icin.Yani yesin doysun ohh degilim ben :)
Belki tahillar,parmak yiyecekler,atistirmaliklar eklendikce daha kolay olur bu gecisler
Cok sahsi seyler.Kimisi diyor ki ben bildigin tarhanayla basladim hicbiseyi yok iste ugrasamam oyle vikvik miymiy seylerle :) Kimiside dikkat ediyor.
Cok annesel :)))))
Ben yediklerinin en azindan baskin tatlarin tadacagi diger seyleri etkiledigi dusunuyorum.
Yani yas gectikce bile cikolata yiyen bir cocuga hurma tatsiz gelir mesela.Bu uzun vadede beslenme seklinide etkiliyor.Daha uzun vadede beslenme seklinden sebep sagligi.
Ay biz bunu yedikte noldu diyecek bi zamanda degiliz diye dusunuyorum.
Elbet yiyecekler diyenede saygim sonsuz :) Ama cocuklar onlara sunulmayan seyleri bilmiyorlar cok net.
Evet yiyecekler ama en azindan ilk 2 yil korumak sonrasinda dikkat etmek zaten belli aliskanliklarini oturtuyor cocuklarin ve ozellikle genel olarak evin aliskanliklari tabii.
Ben bunu yiyeyim ama sana zararli diye bisy yok :))))
Cok uzattim affola :)))
Ben fena tecrübesiz zannediyordum kendimi ama sanirim oturtuyorum bazı şeyleriCocuk yemeli gibi dusunmemek lazim aslinda.Ya da gorunurde bisy yok diye dokunmadigini.
Suan midesi buyuyor buyuk ihtimalle zamanla talebide ona gore fazlalasacak.
Onun disinda anne olarak hislerinize guvenmeniz en sagliklisi.
Sahsi fikrim ben yumurta sarısı icin 6 ayı doldurmasini bekliyorum.Zaten ceyregiyle ve deneyerek baslayacagim.Labnesini yapip onuda yumurta dokunmazsa ona ekleyecegim birbirine karistirmadan.Ona gore cesitlenecek ekleneceklerle.Örnek bunlar.
Sizde de cok degildir bu saydiklariniz ama corbanin kivami ve dozu nedir?Hem sabah hem aksam yogurt icin dusunceniz nedir merak ettim.
Corbalarinda fazla su kivamina kacmamak gerek mesela o yuzden önri püre.
O ogunde yogurt yerine meyve eklenip aksam ogunune yogurt birakilabilir.
Yani agiz tadini gelistirmek ve cesit onemli bnm icin.Yani yesin doysun ohh degilim ben :)
Belki tahillar,parmak yiyecekler,atistirmaliklar eklendikce daha kolay olur bu gecisler
Cok sahsi seyler.Kimisi diyor ki ben bildigin tarhanayla basladim hicbiseyi yok iste ugrasamam oyle vikvik miymiy seylerle :) Kimiside dikkat ediyor.
Cok annesel :)))))
Ben yediklerinin en azindan baskin tatlarin tadacagi diger seyleri etkiledigi dusunuyorum.
Yani yas gectikce bile cikolata yiyen bir cocuga hurma tatsiz gelir mesela.Bu uzun vadede beslenme seklinide etkiliyor.Daha uzun vadede beslenme seklinden sebep sagligi.
Ay biz bunu yedikte noldu diyecek bi zamanda degiliz diye dusunuyorum.
Elbet yiyecekler diyenede saygim sonsuz :) Ama cocuklar onlara sunulmayan seyleri bilmiyorlar cok net.
Evet yiyecekler ama en azindan ilk 2 yil korumak sonrasinda dikkat etmek zaten belli aliskanliklarini oturtuyor cocuklarin ve ozellikle genel olarak evin aliskanliklari tabii.
Ben bunu yiyeyim ama sana zararli diye bisy yok :))))
Cok uzattim affola :)))
Blw en ideali 8.ay deniyor bi kitap aldim orada okudumBen de ek gidaya yavastan bu sekilde gecmeyi dusunuyorum. Blw ye bakiyorum. Birebir olmasa da uygulamaya calisacagim. 6.aydan once baslamayi onermiyolar. Hatta erken dogan bebeklerde duzeltilmis hesaba gore olmali deniyor. 1 yasa kadar anne sutu o yoksa formul sut esas olmali seklinde. Bizim dr ise 5 aydan sonra basla taraftari. Ben acele etmek istemiyorum.
Meyve başlama sebze yemez dediler ama yarında elma vericem bende :)Elma rendeleyip bol suyundan verdim ben de Bugün..
Sling ilk zamanlar için iyi benim bildiğim. Ergonomik kangurular bele yük bindirmez normalde ama hangi marka kangurunuzHerkese merhaba ne zamandır giremiyorum ben valla günümüz öyle yoğunki maşallah beyimizle. Kuzular iyidir umarım kucak istemeleri ne durumda ya kanguruyu bir sevmedi ağlıyor bizimki belim kopuyor artık kucakta da ağırlaştılar malum artık çözümü olan var mı ya da sling kullanan onu mu denesem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?