2018 Ekim Anneleri

Rize de yaşıyorum güneş anlamında en şanssız bir ildeyim malesef bi de kış çocuğu

Yok canım henüz yeni başladım o da aklımda acaba yarın onu mu denesem bilemedim
Canım üç gün kuralına dikkat et bence şimdi şu durumda egzama artsa ya da devam etse sadece havuç mu yoksa kabak da mı etkiledi bilemeyeceksin istersen birkaç gün ara ver sonra üç gün boyunca aynı yiyeceği ver dene vücudun tepkilerini sizin durumunuz biraz daha farklı sen de diyet yapıyorsun sağlıkçı değilim ama senin diyeti açarken tükettiğin bir yiyecekle bile tepki verebilir gibi geliyor. Ekleyeyim sadece benim fikrim bu canım.

Bizimki gündüz 2 kere yarım saat uyuyor kuş uykusu :) bir kerede uzun uykusu var 2 saat ama hala geceleri 3 3,5 saatte bir kalkıyor
Hala o kadar uzun uyuyabilirse ne ala biz en başa döndük gibi en uzun 3 saat bazen 30-45 dk civarı canı nasıl isterse. Fenalardayız valla ağlıyor bir de uylu gelince susturabilene aşk olsun sinirlenince emmiyor da

Aynen canim.kizlar cok sansli bu konuda.
Ben metehana hep lacivert yesil siyah sarı gri giydiriyorum.maviyi pek sevmiyorum.
Nilikoyu bana getir sürekli süslerim onu:)
Ben de din gece calpolden cok umutluydum. 6 saat uyur dedim nerdeeee. Kendim de ayagim cok agriyor diye parol icmistim. Cocuk parasetamole duyarsizlasti mi ne...
Senin kiz niye gündüz de gece de böyle yapiyir anlamadim.doktorlar da bisey demiyor.
Ama ben uyuyandan cok uyumayan cocugu evla gorıyorum.algisi hep acik oluyor.zeka puanini etkiledigini düsünürdüm hep.
Ben hep uyurmusum ondan kafam pek calişmiyor.

Hadi canım ya üzüldüm bende başlamaya korkuyorum, ne yaptın peki krem kullanıyor musun?
Komili z.yağ kullanıyorum bu dr coresatinide her zaman sürme içinde kortizon yok ama yinede sürekli kullanmayın dedi .. Zeytinyağıda evde hakiki vardı o iyice kızarttı nette biri yazmıştı komili sürüyorum diye aldım denedim işe yaradı

Dana etini bana 3 gün dedi ben korkudan 6 gündür aynı şeyleri yiyorum havuç olduğuna eminim şuan çünkü eline bütün olarak verdim sonradan gevelerken her yeri kızardı kabardı .. Ara vermek mantıklı evet biraz aceleci davranıyorum hevesimden ..

Açıkcası dr başlayın falan demedi ben kafama göre başladım ve sanırım bıraktım :))
bence su andan itibaren bebeğe hiçbirşey vermeyin.alerji dr unun vereceği liste sizin için önemli.. orda yazmayan hiçbirşeyi deneme amaçlı bile olsa vermeyin. Yazık vücudunda sıkıntı olmasın miniğin.

Rize de yaşıyorum güneş anlamında en şanssız bir ildeyim malesef bi de kış çocuğu
Trabzonda güneş iyiydi ama Rize'ye hiç gitmedim.. hele yazın sıcak aylarda ikindi olsa da yağmur yağsa diye bakardık.. çoook sıcak oluyordu.. yıllar evvel
Şimdi İzmir'deyim.. güneşli günleri boldur ❤

Doğru tesbit

ah bende izmirde olsam.çarsının altını üstüne getirirdim.evde durmazdim.

Estagfurullah canim. Valla asiri zeki cocuk da kotu. Hem uyuyan hem normal zeki olsun.

Caaanım İzmir pek müsaittir gezmelere her yeri ayrı güzel, şen şakrak ❤
Ben izmirin birgi ilcesini görmüstüm tv de.asik oldum.cok güzel.tam benlik.esime diyorumki keske bizde egeli olsaydik.yaşanacak en güzel yerler.
Estagfurullah canim. Valla asiri zeki cocuk da kotu. Hem uyuyan hem normal zeki olsun.
Zekanin fazlasi zarar degil canim.merak etme düzelir ins.niliko daha cok minik.zamanla oturur düzeni.gündüzleri de uyur ins.

Evet bizimkide akşama doğru daha çok cozutuyor evde bunalıyorlar mı nedir

Biz var ya aksamlari ne bi yere cikabiliyoruz ne de kimseyi kabul edebiliyoruz esim isten gelince yemek hemen eylulu yikama ve yatirma fasli esimle bile adam akilli gorusemiyoruz dediginiz gibi aksama dogru huzursuz oluyorlar sizlerde de durum boyle mi?
Nilsibel bizim kizlar benzer durumda ayni seyler yasiyor dun gece bizimde ayniydi ve biliyosun ki eylulde gunduz uyumuyor
VosVos35 calpol vermekten uzulmekten ziyade agrisini dindirmedi hani calpol verince uzun uyur kendini toplar dedim ama nerde 2 saat 1 saat araliklarla uyandi

Izmır, Mugla, Marmaris, Akyaka yasamak için ne güzel yerler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…