2018 Ekim Anneleri

Hamileyken cinsiyet ogrendikten sonra esime dedim ki pembeye bogmayalim kendimizi ortak renkler giydirelim kizimiza tamam dedi o da ama gel gor ki 1 kirmizi tulum 1 siyah sweat harici her sey pembe ve tonlari :)

Benim merak ettigimse su; 8. Ayda ise baslayacagim ve ise basladigimda aktif ememeyecek sut iznim gun icinde olmayacak sabah 7 de cikip aksam 6 da gelecegim ve gun icinde sagsam bile ne kdr cikcak bilmiyorum memede sakinleyen bi cocuk annem nasil oyalicak? Veya 8. Ayda kati gidalar doyumluk olucak mi ne kdr sute ihtiyaci olucak?
Lansinosh pompa var ama ben mi beceremiyorum bilmiyorum dolu gogusten 10dk da 30cc cikartiyor ama dolu el degmiyor sis belli yani

Geliin gelin İzmirde bu hafta hava oyle kasvetli ki yarinda yagmurlu olucakmis
Eylulu gunduz tek cikarmaya bi turlu cesaret edemiyorum ya sizler nasil yapiyorsunuz bi hadi desem kendime
Canim galiba arabaniz var.niye cekiniyirsun anlamis degilim.bugun burda yağmur üstüne saatlerce kar yağdi.-1derece.
Yine de cikartiyorum.
Dünkü rezilligimizi göresydin.
Bizim arabamiz yok.asiya gittik.metehani battaniyeye sardim.taksi cagirdik.bebek arabasini da katladik.asidan sonra bebek arabasina koyduk.o market senin bu market benim gezdik.bide hava soguk.cocuk bebek arabasinda battaniyeye sarılı uyudu.agzı burnu usümüstü ama umursamadim.temiz hava almasi gerek.
Sonra bide marketin sevisini bekledik gelmeyince taksi cagirdilar.bir sürü poset bebek arabasi metehan.eve geldik.
Yani niye cekiniyorsun.benim arabam olsa ben icinden inmem.gezer dururum.
Hadi de kendine.bi guzek giyin.minnosu da giydir gezin bi ailecek.

canım mamanın tadı kötü yemediği için doymuyordur ek gıdaya baslarsanız rahatlar

Kısmen rahatlamıştır o yine de.. belki tüm gece ağrısı olacak, sabaha kadar uyumayacaktı.. çabucak atlatır inşallah ❤ tatil iyi gelir Eylül kıza ❤
Benim kuzu uykuyu sever normalde, gündüz de 4-5 sefer uyurdu, bunlardan biri de uzun öğle uykusu. Bugün o da olmadı. Sabah 7:30 gibi kalkıp, 3 kere kısa kısa uyudu, az önce de çığlık çığlığa ağlarken babası bir müzik bulmuş, onu dinletti de uyudu. Yine yattığı yerde kıpırdanıyor, uyanabilir her an

Kuzum ailecek zaten cikiyoruz h sonlari ben gunduz evde yalniz oldugum zamanlar icin diyorum :) esim yanimdayken sorun yok illa ki birbirmize destek oluyoruz ama gunduz evde yalniz oluyoruz kizimla ve cok bunaliyor bazen

Kuzum ailecek zaten cikiyoruz h sonlari ben gunduz evde yalniz oldugum zamanlar icin diyorum :) esim yanimdayken sorun yok illa ki birbirmize destek oluyoruz ama gunduz evde yalniz oluyoruz kizimla ve cok bunaliyor bazen
Ben haftaici de geziyorum metehanla.konu komsu geziyiruz sürekli.hava 10 derece olsa sokakta gezdirecem bebek arabasiyla.

Ben de ayni sorunu yaşıyorum emmiyor iki haftada kilo almadığı gibi 100 gr vermiş 5 haftada 400 gr almış dün gittik 4 aylık kontrole bu kaka için müdahale etmek istemiyorum ama bir şey yapsam mı yapamadı bi türlü 1 hafta olacak

Dogru diyosun bi nebze rahatlatmistir belki..oh masallah ne guzel gunduz uyumayan bebek cok zor

Ayni seyler canim. Hatta ben aksam gelmek isteyene veya cagirana kiziyorum. Haha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…