Aynen.tam bana göre yerler.keske orali olsaydik.
Aynen canim.kizlar cok sansli bu konuda.
Ben metehana hep lacivert yesil siyah sarı gri giydiriyorum.maviyi pek sevmiyorum.
Nilikoyu bana getir sürekli süslerim onu:)
Senin kiz niye gündüz de gece de böyle yapiyir anlamadim.doktorlar da bisey demiyor.
Ama ben uyuyandan cok uyumayan cocugu evla gorıyorum.algisi hep acik oluyor.zeka puanini etkiledigini düsünürdüm hep.
Ben hep uyurmusum ondan kafam pek calişmiyor.
Emmeyen cocuk da ne zormus. Keske 3 saat memeden ayrilmadan dursa da sussa.
Cocugun sofranin senligi,degisikligi disinda annenin anlayacagi bi talep zamani var.Onu gercekten kacirmamak lazim.Cunku talep cevapsiz kaldikca bu da bi ogrenme olacak.
Onu en iyi sen anlarsin.
Haftaya 6 ay doluyor bizim.
3gunle ilerleyerek oturmus 4-5 yiyecek var suan.Kasik hesabini atlamadan cok mideyi zorlamadan ilerliyorum.Boyle boyle gittikce bayaa 7.ayida doldurur :)
Parmak yiyecekler,bebek ekmegi vs ek olur agizda gevelemelerede zamanla cesit arttikca daha kolaylasir,bu ilk zamanlar biraz sabir istiyor :)
Canim galiba arabaniz var.niye cekiniyirsun anlamis degilim.bugun burda yağmur üstüne saatlerce kar yağdi.-1derece.Geliin gelin İzmirde bu hafta hava oyle kasvetli ki yarinda yagmurlu olucakmis
Eylulu gunduz tek cikarmaya bi turlu cesaret edemiyorum ya sizler nasil yapiyorsunuz bi hadi desem kendime
canım mamanın tadı kötü yemediği için doymuyordur ek gıdaya baslarsanız rahatlarYa kızlar gece uykunuz nasıl yarım saate bir mızirdaniyor sabaha kadar beşik sallamakla geçiyor zamanım, uykumu almadan okula gidiyorum,eller kafa bir sağa bir sola gidiyor ayaklar kaldır indiranne sütü yok mamayi da zorla içiyor zaten çok yoruldum
Kısmen rahatlamıştır o yine de.. belki tüm gece ağrısı olacak, sabaha kadar uyumayacaktı.. çabucak atlatır inşallah ❤ tatil iyi gelir Eylül kıza ❤Biz var ya aksamlari ne bi yere cikabiliyoruz ne de kimseyi kabul edebiliyoruz esim isten gelince yemek hemen eylulu yikama ve yatirma fasli esimle bile adam akilli gorusemiyoruz dediginiz gibi aksama dogru huzursuz oluyorlar sizlerde de durum boyle mi?
Nilsibel bizim kizlar benzer durumda ayni seyler yasiyor dun gece bizimde ayniydi ve biliyosun ki eylulde gunduz uyumuyor
VosVos35 calpol vermekten uzulmekten ziyade agrisini dindirmedi hani calpol verince uzun uyur kendini toplar dedim ama nerde 2 saat 1 saat araliklarla uyandi
Canim galiba arabaniz var.niye cekiniyirsun anlamis degilim.bugun burda yağmur üstüne saatlerce kar yağdi.-1derece.
Yine de cikartiyorum.
Dünkü rezilligimizi göresydin.
Bizim arabamiz yok.asiya gittik.metehani battaniyeye sardim.taksi cagirdik.bebek arabasini da katladik.asidan sonra bebek arabasina koyduk.o market senin bu market benim gezdik.bide hava soguk.cocuk bebek arabasinda battaniyeye sarılı uyudu.agzı burnu usümüstü ama umursamadim.temiz hava almasi gerek.
Sonra bide marketin sevisini bekledik gelmeyince taksi cagirdilar.bir sürü poset bebek arabasi metehan.eve geldik.
Yani niye cekiniyorsun.benim arabam olsa ben icinden inmem.gezer dururum.
Hadi de kendine.bi guzek giyin.minnosu da giydir gezin bi ailecek.
Ben haftaici de geziyorum metehanla.konu komsu geziyiruz sürekli.hava 10 derece olsa sokakta gezdirecem bebek arabasiyla.Kuzum ailecek zaten cikiyoruz h sonlari ben gunduz evde yalniz oldugum zamanlar icin diyorum :) esim yanimdayken sorun yok illa ki birbirmize destek oluyoruz ama gunduz evde yalniz oluyoruz kizimla ve cok bunaliyor bazen
Ben haftaici de geziyorum metehanla.konu komsu geziyiruz sürekli.hava 10 derece olsa sokakta gezdirecem bebek arabasiyla.
Ben haftaici de geziyorum metehanla.konu komsu geziyiruz sürekli.hava 10 derece olsa sokakta gezdirecem bebek arabasiyla.
U Umudumbitmedi_ geçenlerde günlerce kaka yapmadı dedin ya, yapamayınca düzgün emmiyor bebiş. Kızım da bugün normal emiyor kaka sonrası. Pazartesi salı yapmadı, hastalık da eklendi, doğru dürüst emmedi. Emmeyince kilo yerinde kalıyor
Kısmen rahatlamıştır o yine de.. belki tüm gece ağrısı olacak, sabaha kadar uyumayacaktı.. çabucak atlatır inşallah ❤ tatil iyi gelir Eylül kıza ❤
Benim kuzu uykuyu sever normalde, gündüz de 4-5 sefer uyurdu, bunlardan biri de uzun öğle uykusu. Bugün o da olmadı. Sabah 7:30 gibi kalkıp, 3 kere kısa kısa uyudu, az önce de çığlık çığlığa ağlarken babası bir müzik bulmuş, onu dinletti de uyudu. Yine yattığı yerde kıpırdanıyor, uyanabilir her an
Bu kadar detayli düsünme canim.hem bebekler disarida daha sakin.benimki masallah hic aglamadi.evde cok huzursuz.Ya diyorum sokakta aglarsa susturamazsam paniklersem
Aynen canim.en sevdigim sey gezmek alisveris:)Keske izmirde olaydiniz evde tutamicaktik seni desene :))
Bu kadar detayli düsünme canim.hem bebekler disarida daha sakin.benimki masallah hic aglamadi.evde cok huzursuz.
Temiz hava gezmek iyi gekiyor bebeklere.
Aynen canim.en sevdigim sey gezmek alisveris:)
bizde sıkıntı olmadıBu arada alerjik bebeği olanlar merak ediyordu havuç alerji yaptı yüzü komple kızardı olmayan yerleride egzama oldu
Bi kere cikarsan özgüvenin yerine gelir.Ahh ahh benim hayatim detay sorma :))
Ayni seyler canim. Hatta ben aksam gelmek isteyene veya cagirana kiziyorum. Haha.Biz var ya aksamlari ne bi yere cikabiliyoruz ne de kimseyi kabul edebiliyoruz esim isten gelince yemek hemen eylulu yikama ve yatirma fasli esimle bile adam akilli gorusemiyoruz dediginiz gibi aksama dogru huzursuz oluyorlar sizlerde de durum boyle mi?
Nilsibel bizim kizlar benzer durumda ayni seyler yasiyor dun gece bizimde ayniydi ve biliyosun ki eylulde gunduz uyumuyor
VosVos35 calpol vermekten uzulmekten ziyade agrisini dindirmedi hani calpol verince uzun uyur kendini toplar dedim ama nerde 2 saat 1 saat araliklarla uyandi
Biz de orali degiliz ama dayim marmaris'e, teyzem didim'e tasindi. Hayat onlara guzel.Aynen.tam bana göre yerler.keske orali olsaydik.
Sokakta aglamiyor genelde. Bakiniyor canim. Yakinlara git once. Mahallede gezin.Ya diyorum sokakta aglarsa susturamazsam paniklersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?