Yazın rize de de fena olmuyor güneş ama kışın açıkçası pekte olmuyorTrabzonda güneş iyiydi ama Rize'ye hiç gitmedim.. hele yazın sıcak aylarda ikindi olsa da yağmur yağsa diye bakardık.. çoook sıcak oluyordu.. yıllar evvel
Şimdi İzmir'deyim.. güneşli günleri boldur ❤
Siz havuç tüketiyor musunuz peki ?Bu arada alerjik bebeği olanlar merak ediyordu havuç alerji yaptı yüzü komple kızardı olmayan yerleride egzama oldu
Ayni seyler canim. Hatta ben aksam gelmek isteyene veya cagirana kiziyorum. Haha.
Sokakta aglamiyor genelde. Bakiniyor canim. Yakinlara git once. Mahallede gezin.
Bi bende kurt var sanırim:)Ayni seyler canim. Hatta ben aksam gelmek isteyene veya cagirana kiziyorum. Haha.
Ay evet.bende gitmek istiyorum.Biz de orali degiliz ama dayim marmaris'e, teyzem didim'e tasindi. Hayat onlara guzel.
Çık canım çık.bebek arabalarini boşa mi aldik.koyun bebisi icine o sokak senin bu sokak benim gezin.Yarin yagmur yagmazsa cikiyorum cok pis gaza geldim
hic cekinmeyin bence.20 gunluk oldugundan beri mahallede bebek arabasiyla dolasiyoruz biz.bikac aydir oto koltuguna baglayip avm ye gitmeye de basladim.bagaja bebek arabasini atip.avmde zaten emzirme odasi da olunca saatlerce vakit geciriliyor.yeme icme magaza dolasma.cikmadikca siz de o da alismaz.esim esnaf bi gun izni var.aksam da 8e dogru eve geliyor.gunduz araba evde.onu beklersem disari cikicaz diye sıkıntıdan mahvolurum :)Kuzum ailecek zaten cikiyoruz h sonlari ben gunduz evde yalniz oldugum zamanlar icin diyorum :) esim yanimdayken sorun yok illa ki birbirmize destek oluyoruz ama gunduz evde yalniz oluyoruz kizimla ve cok bunaliyor bazen
Canim tekerlekli ana kucagi kullayorum odadan oda goturuyorum isimi yapiyorum beni izliyor oyalaniyir oylrHerkese merhaba ne zamandır giremiyorum ben valla günümüz öyle yoğunki maşallah beyimizle. Kuzular iyidir umarım kucak istemeleri ne durumda ya kanguruyu bir sevmedi ağlıyor bizimki belim kopuyor artık kucakta da ağırlaştılar malum artık çözümü olan var mı ya da sling kullanan onu mu denesem?
Cumartesi Dr a gideceğiz canım ek gıdayı da konuşacağımcanım mamanın tadı kötü yemediği için doymuyordur ek gıdaya baslarsanız rahatlar
Canim aksam uyku seansi. Kavga dovus aglama. Bebek gormeye gelecekseniz bagiriyor diyorum. Ben de odadan cikamiyorum. Bi yere gidince de uyumuyor bagiriyor. Yoksa gezmeyi ben de severdim.
Bi bende kurt var sanırim:)
Gelsinler çagırsinlar.bana gezme olsun:)
Ay evet.bende gitmek istiyorum.
Geliin gelin İzmirde bu hafta hava oyle kasvetli ki yarinda yagmurlu olucakmis
Eylulu gunduz tek cikarmaya bi turlu cesaret edemiyorum ya sizler nasil yapiyorsunuz bi hadi desem kendime
Benim merak ettigimse su; 8. Ayda ise baslayacagim ve ise basladigimda aktif ememeyecek sut iznim gun icinde olmayacak sabah 7 de cikip aksam 6 da gelecegim ve gun icinde sagsam bile ne kdr cikcak bilmiyorum memede sakinleyen bi cocuk annem nasil oyalicak? Veya 8. Ayda kati gidalar doyumluk olucak mi ne kdr sute ihtiyaci olucak?
Lansinosh pompa var ama ben mi beceremiyorum bilmiyorum dolu gogusten 10dk da 30cc cikartiyor ama dolu el degmiyor sis belli yani
Niliko biri gelince susmuyor mu?metehan birileri gelince bize mutlu oluyor.sanki daha sakin ve anlayisli oluyor.Canim aksam uyku seansi. Kavga dovus aglama. Bebek gormeye gelecekseniz bagiriyor diyorum. Ben de odadan cikamiyorum. Bi yere gidince de uyumuyor bagiriyor. Yoksa gezmeyi ben de severdim.
Gunduz misafir seviyor ama aksam bizi bile gozu gormuyor keratanin.Niliko biri gelince susmuyor mu?metehan birileri gelince bize mutlu oluyor.sanki daha sakin ve anlayisli oluyor.
Misafirlerime gücendirmiyor beni:)
Ay sesini ağlamasini merak ettim:)nasıl da minnoştur.
Ben o kadar beklemem gülüm. İki gün yapamadı, gecesinde verdim rezeneyi, üçüncü gün yaptı, hem de üç kere. Çocuk sıkıntıya girer, bekletme o kadar bence. Bir çay kaşığı rezene yarım bardak kaynar suda beklettim birkaç dk, biraz süzdüm biberona, 20cc kadar içti ağzında geveleye geveleye.. vermeden önce tadını kontrol et, yoğunsa kaynamış su ilave edebilirsin. Hafif ılınmış halde içir, işe yarıyor bizde.. yazık Duru kuşuna, karnı dolu, ememez böyle normaldirBen de ayni sorunu yaşıyorum emmiyor iki haftada kilo almadığı gibi 100 gr vermiş 5 haftada 400 gr almış dün gittik 4 aylık kontrole bu kaka için müdahale etmek istemiyorum ama bir şey yapsam mı yapamadı bi türlü 1 hafta olacak
Aynen biz de ilk çıkışı kucakta, evin önüne sokağa çıkarak yapmıştık. Tam da çocukların öğlen servis saati :) herkes merakla geldi tek tek bebeği görmeye.. bizimki nasıl mutlu ilgiden :)) güneşli hava görünce çık tabi E exelanss . Arabayla değilse bile 5 dk kanguru ile, olmadı direk kucakta.. kendin de hava almış olursun.. balkonda gezinmek gibi.. bak kızım kedi, köpek, araba, kuş, ağaç derken oyalanıyor çocuk.. hem oksijen hem d vitamini alıyor.. uyur daha eve girmeden :)Bi kere cikarsan özgüvenin yerine gelir.
Simdilik kapinin önüne cikin.zamanla menzili biraz uzatirsiniz.sen yeterki kendine güven
Hep evde oturmakla olmuyor.
Daha iyi güneş alan yeri vardır mutlaka, başka ilçeye falan mı taşınsanız :))Yazın rize de de fena olmuyor güneş ama kışın açıkçası pekte olmuyorGüneşi çok seven biriyim bide
Burda yağmaya başladı canım. İzmir genelinde sağanak yağış veriyor hava durumu.. sen gazı kaybetme :) tatil dönüşü kullan :)Yarin yagmur yagmazsa cikiyorum cok pis gaza geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?