2018 Ekim Anneleri

Yazın rize de de fena olmuyor güneş ama kışın açıkçası pekte olmuyor Güneşi çok seven biriyim bide

Kuzum ailecek zaten cikiyoruz h sonlari ben gunduz evde yalniz oldugum zamanlar icin diyorum :) esim yanimdayken sorun yok illa ki birbirmize destek oluyoruz ama gunduz evde yalniz oluyoruz kizimla ve cok bunaliyor bazen
hic cekinmeyin bence.20 gunluk oldugundan beri mahallede bebek arabasiyla dolasiyoruz biz.bikac aydir oto koltuguna baglayip avm ye gitmeye de basladim.bagaja bebek arabasini atip.avmde zaten emzirme odasi da olunca saatlerce vakit geciriliyor.yeme icme magaza dolasma.cikmadikca siz de o da alismaz.esim esnaf bi gun izni var.aksam da 8e dogru eve geliyor.gunduz araba evde.onu beklersem disari cikicaz diye sıkıntıdan mahvolurum :)

Canim tekerlekli ana kucagi kullayorum odadan oda goturuyorum isimi yapiyorum beni izliyor oyalaniyir oylr

Merhaba arkadaşlar
Forumda Yemek bölümünde yeni bir yarışmamız var.Yarışmaya katılmak ister misiniz?
Bebeklerinize yaptığınız mama tariflerini bizimle paylaşmanızı istiyoruz.
Yarışma 06 ay ve 2 yaş aralığında olacak katılmak isteyenler linkteki konuya yazabilir veya benimle iletişime geçebilir.Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Anneler Yarışıyor ! En besleyici mama tarifini arıyoruz ?
Mis kokulu yavrularınıza ve sizlere hayırlı geceler

Bi bende kurt var sanırim:)
Gelsinler çagırsinlar.bana gezme olsun:)

Ay evet.bende gitmek istiyorum.
Canim aksam uyku seansi. Kavga dovus aglama. Bebek gormeye gelecekseniz bagiriyor diyorum. Ben de odadan cikamiyorum. Bi yere gidince de uyumuyor bagiriyor. Yoksa gezmeyi ben de severdim.

Geliin gelin İzmirde bu hafta hava oyle kasvetli ki yarinda yagmurlu olucakmis
Eylulu gunduz tek cikarmaya bi turlu cesaret edemiyorum ya sizler nasil yapiyorsunuz bi hadi desem kendime

Denemeden bilemezsin :) Once kisa tutabilirsin mesafeyi.
Ben bu sorunun disinda kalayim cunku ikisiyle birlikte cikiyorum :)
Yalniz şunu unutma o bir bebek.Aglayabilir durmayabilir.Kimse rahatsiz olacak diye dusunme.Oncelio bebegin durumudur.Bu yuzden ne olursa olsun gerilme.Cunku o stres birebir bebege geciyor.Kısır bir döngü oluyor.
Yani rahat ol,dene,ögrenin,ikinizde❤

Eger sutunle ilgili dusuncelerin olursa formul mama yer alacak.Hic cikaramam dersen.
Onceki gun cikardiklarin sonraki gune kalacak.
Annenle durmayada yavas yavas alisacak canim.Hava guzel olacak nasipse oyalanacak oyunlarda eklenecek :)
Öğün cogaldikca yerlesir.Ama sut yine de olacak.

Canim aksam uyku seansi. Kavga dovus aglama. Bebek gormeye gelecekseniz bagiriyor diyorum. Ben de odadan cikamiyorum. Bi yere gidince de uyumuyor bagiriyor. Yoksa gezmeyi ben de severdim.
Niliko biri gelince susmuyor mu?metehan birileri gelince bize mutlu oluyor.sanki daha sakin ve anlayisli oluyor.
Misafirlerime gücendirmiyor beni:)
Ay sesini ağlamasini merak ettim:)nasıl da minnoştur.

Niliko biri gelince susmuyor mu?metehan birileri gelince bize mutlu oluyor.sanki daha sakin ve anlayisli oluyor.
Misafirlerime gücendirmiyor beni:)
Ay sesini ağlamasini merak ettim:)nasıl da minnoştur.
Gunduz misafir seviyor ama aksam bizi bile gozu gormuyor keratanin.
Hayatimda duydugum en kotu ses diyordum bi ara. Aglamasi icin tabi. Yoksa aggii deme sesi guzel.

E exelanss
Ise basladigim ilk bir ay sadece buzluktaki ve o gun sagdigim anne sutunu kullandik. Buzluktan 200 ml cikariyorsam 200 de sagiyordum. Ama zirt pirt uyanmak cok yipratici oldu. Son kontrolde doktora soyledim. Stoklar tukeniyor dedim. Simdi ben yokken bir ogun mama iciyor. O hem daha uzun sure de tutuyor. Ben de sut sagamadim stresi olmuyor. Mamayi öcü gibi gorme yani.
Memede sakinlesmeye gelince... o naz bir bize sanirim. Bi de bakan kisiler oynamaya gezdirmeye merakli oluyor zaten. Ya da gece uyumuyoruz diye biz mi yorgun oluyoruz bilemedim.

Ben o kadar beklemem gülüm. İki gün yapamadı, gecesinde verdim rezeneyi, üçüncü gün yaptı, hem de üç kere. Çocuk sıkıntıya girer, bekletme o kadar bence. Bir çay kaşığı rezene yarım bardak kaynar suda beklettim birkaç dk, biraz süzdüm biberona, 20cc kadar içti ağzında geveleye geveleye.. vermeden önce tadını kontrol et, yoğunsa kaynamış su ilave edebilirsin. Hafif ılınmış halde içir, işe yarıyor bizde.. yazık Duru kuşuna, karnı dolu, ememez böyle normaldir

Bi kere cikarsan özgüvenin yerine gelir.
Simdilik kapinin önüne cikin.zamanla menzili biraz uzatirsiniz.sen yeterki kendine güven
Hep evde oturmakla olmuyor.
Aynen biz de ilk çıkışı kucakta, evin önüne sokağa çıkarak yapmıştık. Tam da çocukların öğlen servis saati :) herkes merakla geldi tek tek bebeği görmeye.. bizimki nasıl mutlu ilgiden :)) güneşli hava görünce çık tabi E exelanss . Arabayla değilse bile 5 dk kanguru ile, olmadı direk kucakta.. kendin de hava almış olursun.. balkonda gezinmek gibi.. bak kızım kedi, köpek, araba, kuş, ağaç derken oyalanıyor çocuk.. hem oksijen hem d vitamini alıyor.. uyur daha eve girmeden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…