2018 Ekim Anneleri

VosVos35
Nasil oldunuz?
Biz 12ye kadar falan geberdik. Takatimiz kalmadi. Ben bi ara gozum kapali ayakta duruyordum. Sonra 6ya kadar uyudu masallah. Simdi de neseli kalkti. 24 saattir kaka yapmamisti. Normalde 4 kere falan yapar. Kabiz kivamda yapmis. Yazik...

İşte o kaka rahatsız ediyor bebeleri. Düşünsene 4 kere yapmaya alışmış, hiç yapamayınca ne zorlanmıştır.. karnı rahatsız, sürekli ıkınma gelir, yapamaz.. Neyse ki yapmış kurtulmuş.. kızım da akşam 9 buçukta uyandı, ağlayınca aldım beşikten. Emzirdim, şarkı falan söyledim, uyuyunca tekrar yatırdım. 12'de kalktı, emdi, huzursuz da olsa uyudu. Sonra ben bir uyumuşum, 5:30'da çocuğun nefesini duydum ağlamaya hazırlık yapıyor :) arada uyandı mı bilmiyorum valla :) aldım, emdi, biraz sohbet ettik, altını değiştirdim mayıştı. Benim yerime yattı, ayak ucuna oturdum, örttüm, uyudu bir süre sonra. Şimdi abisinin yanına yattım KK time :) akşam yorgunluktan hiç okuyamadan yattım da :)
Bu arada kızım dün kaka yapmadı, bugün de yapamazsa yine rezene veririm. Çok rahatsız oluyor yazık.. şu an uyandı, ıkınıyor yine

Gunesi gordum deyip sokaga atacagim kendimi ilk firsatta :))

Gunaydin canim, ben daha oncede bahsetmistim mamayi hicte ocu gibi gormuyorum hatta gunde 1-2 ogun alsada bizde biraz rahatlasak diyorum hem sut uretimi icin hemde gunduz uykulari icin. Ben sut yetistirebilecekmiyim ne zmndan baslicam amanda az kaldi telaslarina girdim birde hani 6. Ayda tadimlik basliyoruz acaba 8 de bi fark olacak mi merak ettigim buydu :))

Nilsibel in dedigi gibi sanirim bizim kizlarin nazi yalnizca bize yada ev isleri uykusuzluk yorgunluk derken bebelere sadece bakabiliyoruz anneanneler babaanneler gibi gezdirme oyun mincirma had safhada olmuyor :) bakalim yasayip gorecegiz

Yok haklisin elbette aglar cingar bile cikarir ama memeye aldigimda sakinler bizimki hani parkta bahcede o moda gelirsek diye diyorum :)) sen zaten takdir edilesisin sen ve senin gibi 1 den fazla cocugu olanlar valla helal nasil yetisiyosaniz Allah gucunuze guc katsin :)

Gunduz misafir seviyor ama aksam bizi bile gozu gormuyor keratanin.
Hayatimda duydugum en kotu ses diyordum bi ara. Aglamasi icin tabi. Yoksa aggii deme sesi guzel.

Aksam bizde savas halindeyiz ve ne zmna kadar surecek diyorum yani bebeklik bitene kdr aksam sosyal bir sey yok :)

Rezene gelmedi aklıma bugün içireyim canım sağol

Gunduz misafir seviyor ama aksam bizi bile gozu gormuyor keratanin.
Hayatimda duydugum en kotu ses diyordum bi ara. Aglamasi icin tabi. Yoksa aggii deme sesi guzel.
Cok tatli ama ilk anneligimiz tecrübesizligimiz sabirsizligimiz öyle gösterdi.yani şartlar.
Ama simdi azcik ihlese babasiyla biz öluyoruz.taklit ediyoruz.bal gibiler bal.niliko hele prenses.çok tatli maşallah.
Gecmis olsun canim...ins düzelir nilikonun durumu.bizee aksam üstü esimle o kadar yorgun olmamiza ragmen yikadik.cok huzursuzdu.gece rahat yatti.bundan sonra 1 gün durup 1 gün yıkicam.bizde güzel uyuduk.cok sükür.
Size de gecmis olsun canim...
Bilmiyorum ki. Dune kadar yoktu bir sey. Belki hasta diye az beslendi ondandir. Devam ederse yeni pakette baska marka aliriz.
Canim aptamil kullaniyorsan bazi bebekleri kabiz yapiyor.biz bebelac aldik.kabiz yapmiyor.bi dene istersen.önce 250 gr lik paket al dene.

kesinlikle,avrupada 3 yılmış doğum izni babalara bile izin var ben mesela dün 100 tl kasa açığı verdim bide gene 4 te çıkamadım

Allah kolaylık versin canım tüm gün insanlarla parayla vs uğraşmak yeterince yorucu bir iş zaten bebiş nasıl peki iyi mi?
iyi çok şükür yaramaz bişey yok canım büyüyor kuzum benim ne kadar özlüyorum şimdiki aklım olsa asla okumazdım diyorum bazen okumayan arkadaşlarıma bakıyorum bazen imreniyorum sadece ev işi ve bebek ben herşeye koşturmalıyım

Bende okudum ama atanamadim.mülakat yüzünden.ona kizdim evde oturacam cocuk yapacam dedim.bilseydim ki böyle olacak ilk sene yapardim cocugu.simdi metehan ikinci cocugum olurdu.
Keske de okumasaydim.

Sorma canım ya bazen çalışmıyor olsaydım diyorum çevremde çalışmayan hanımlar evlerine kendilerine ne güzel vakit ayırıp özenli düzenli evleri oluyor ben evdeki dekorasyonu düşünemiyorum bile kendime hele hiç vakit bulamıyorum of off. Ne yapalım bunun da güzel yanları var elbette ama tabi böyle anneliğin en tatlı zamanlarında bırakıp gitmek çok zor. Allah yardımcın olsun canım elbet her şey yoluna girecek bir süre sonra ve daha düzenli olacak her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…