Sen hangi yıl mezun oldun ki canım? Aynı yaştayız ben 2011 mezunuyum mülakat yoktu o zaman da merak ettimBende okudum ama atanamadim.mülakat yüzünden.ona kizdim evde oturacam cocuk yapacam dedim.bilseydim ki böyle olacak ilk sene yapardim cocugu.simdi metehan ikinci cocugum olurdu.
Keske de okumasaydim.
Hangi mamayi kullanıyorsun cnmBilmiyorum ki. Dune kadar yoktu bir sey. Belki hasta diye az beslendi ondandir. Devam ederse yeni pakette baska marka aliriz.
2013 mezunuyum canim.Sen hangi yıl mezun oldun ki canım? Aynı yaştayız ben 2011 mezunuyum mülakat yoktu o zaman da merak ettim
Hipp kullaniyoruz canim. Bu paket bitince zaten 2 numaraya gecicez bakalim.Cok tatli ama ilk anneligimiz tecrübesizligimiz sabirsizligimiz öyle gösterdi.yani şartlar.
Ama simdi azcik ihlese babasiyla biz öluyoruz.taklit ediyoruz.bal gibiler bal.niliko hele prenses.çok tatli maşallah.
Gecmis olsun canim...ins düzelir nilikonun durumu.bizee aksam üstü esimle o kadar yorgun olmamiza ragmen yikadik.cok huzursuzdu.gece rahat yatti.bundan sonra 1 gün durup 1 gün yıkicam.bizde güzel uyuduk.cok sükür.
Size de gecmis olsun canim...
Canim aptamil kullaniyorsan bazi bebekleri kabiz yapiyor.biz bebelac aldik.kabiz yapmiyor.bi dene istersen.önce 250 gr lik paket al dene.
Oyle deme. Cahil insanlarin cahil cocugu olur. Calissa da calismasa da anne okumali cocuga bir kultur vermeli.iyi çok şükür yaramaz bişey yok canım büyüyor kuzum benim ne kadar özlüyorum şimdiki aklım olsa asla okumazdım diyorum bazen okumayan arkadaşlarıma bakıyorum bazen imreniyorum sadece ev işi ve bebek ben herşeye koşturmalıyım
HippHangi mamayi kullanıyorsun cnm
Degistir o zaman canim.1 paket alsan yeter zaten ek gida da oturunca mamaya gerek kalmaz.saglik oacgindaki ebe sebze corbalari verebilirsin demisti.mamanin acigini o kapatir.Hipp kullaniyoruz canim. Bu paket bitince zaten 2 numaraya gecicez bakalim.
Ya bende pusetine oturtuyorum ama çok hızlı ağlıyor beli mi ağrıyor onda acaba bi puset minderi alayım diyorum o yüzdenCanim tekerlekli ana kucagi kullayorum odadan oda goturuyorum isimi yapiyorum beni izliyor oyalaniyir oylr
Ek gidaya gecince hemen ögün olmayacak ama. Benim kiz cok istahli iki kasik yogurtla doymaz.Degistir o zaman canim.1 paket alsan yeter zaten ek gida da oturunca mamaya gerek kalmaz.saglik oacgindaki ebe sebze corbalari verebilirsin demisti.mamanin acigini o kapatir.
Kucak istiyor ondan canim. Minder alip bosa para harcama. Battaniyeyle falan dene. Ama kucak istegi.Ya bende pusetine oturtuyorum ama çok hızlı ağlıyor beli mi ağrıyor onda acaba bi puset minderi alayım diyorum o yüzden
Peki ya koy oraya uyusun kendiciler?Hahah:) bide bunlarin olsun gunduz uyumadi gece uyur iste cileri var ki evlere senlik su tezi bi yikamadim gitti
Ya ağırlarda sıpalar ne yapıcaz bunlarla iş vallaKucak istiyor ondan canim. Minder alip bosa para harcama. Battaniyeyle falan dene. Ama kucak istegi.
Canim hani havuc kabak patates deniyoruz ya.onlari corba gibi yapip salca ve tuz olmadan yapabilormisiz.ebemiz öyle söyledi.Ek gidaya gecince hemen ögün olmayacak ama. Benim kiz cok istahli iki kasik yogurtla doymaz.
Teşekkür ederim canim elmasını hazırladım tattiracagim simdiTecrube aslinda burda asama asama gitmek.Bunu neden yaptigini bilirsen en rahat ilerleme sekli :) onun disinda inan tecrube yok.2.mesela bnmde ama yepyeni bi bebek sonucta.Cesitlendirme belki yaptigim icin aklimda olur o da kisisel iste onu da deneyimlemek istedikten sonra kolay :)
Mesela muzda daha sonra aslinda en azindan ilk denemelere degilde biraz sonraya bekletebilirsin.Yarin icin elma ya da armut dusunebilirsin.Hem mide hem bagirsaklarda yavas yavas hazim icin hazirlanmis olur.
Yumurta zaten 1 yasa kadar akı yok.
Sarisida baslangicta tadimlik ceyregi fln iste.Sonra yavas yavas yarim vs.Sonra gelsin sadece saridan omletler kendileri mincik mincik yerler :)))
Hafif sicakken ekleyebilirsin zeytinyagi.Miktara gore ayarlarsin tabii simdi daha 2 kasik fln yerken.
Guzelce gecer insallah denemeler :)❤
Dünde patates vermistin ama degil mi?O da olabilir sen yine de goz onunde bulundur canim.
Peki ya koy oraya uyusun kendiciler?
Sonra uyurmuş!! Ne münasebet yahu! Kendileri akşam yatmayıp ertesi gün uyusun kolaysa.. saati geldi mi uyumalı bebek.. uyuyamazsa çıldırıyor zatenHele bosver uyumasin sevelimciler!!!
Bizim babaanne bile aynı kafada.. maksat muhalefet olsun.. küçük bebeklerin gündüz uykusu başka, gece uykusu başka.. hele gelsin 2-3 yaşına, o zaman uzun gündüz uykusu geceyi etkiler artıkHahah:) bide bunlarin olsun gunduz uyumadi gece uyur iste cileri var ki evlere senlik su tezi bi yikamadim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?