2018 Ekim Anneleri

Bende okudum ama atanamadim.mülakat yüzünden.ona kizdim evde oturacam cocuk yapacam dedim.bilseydim ki böyle olacak ilk sene yapardim cocugu.simdi metehan ikinci cocugum olurdu.
Keske de okumasaydim.
Sen hangi yıl mezun oldun ki canım? Aynı yaştayız ben 2011 mezunuyum mülakat yoktu o zaman da merak ettim

Hipp kullaniyoruz canim. Bu paket bitince zaten 2 numaraya gecicez bakalim.

Oyle deme. Cahil insanlarin cahil cocugu olur. Calissa da calismasa da anne okumali cocuga bir kultur vermeli.

Degistir o zaman canim.1 paket alsan yeter zaten ek gida da oturunca mamaya gerek kalmaz.saglik oacgindaki ebe sebze corbalari verebilirsin demisti.mamanin acigini o kapatir.
Ek gidaya gecince hemen ögün olmayacak ama. Benim kiz cok istahli iki kasik yogurtla doymaz.

Nasilsiniz kizlar ben bugun izinliyim gitmedim ise. Yarin 5 aylik kontrolumuz var bide rota nin 2. Dozunu olucaz. Benim de stoklar azaldi iyice bi ogun mama verelim diyicem artik sut cikarmaya calistikca daha cok stres oluyorum

Teşekkür ederim canim elmasını hazırladım tattiracagim simdi
Yazdan bezelye ve yeşil fasulye koymuştum onlardan da verebilirmiyim

Hahah:) bide bunlarin olsun gunduz uyumadi gece uyur iste cileri var ki evlere senlik su tezi bi yikamadim gitti
Bizim babaanne bile aynı kafada.. maksat muhalefet olsun.. küçük bebeklerin gündüz uykusu başka, gece uykusu başka.. hele gelsin 2-3 yaşına, o zaman uzun gündüz uykusu geceyi etkiler artık

2 ince halka kabak ve havucu cezvede haşlayıp kevgirden geçirdim.. sevmedi ve az once de geri çıkarttı.. sevmediği için eledim.

Eklentiler

• 20190315_125845.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…