Boşver okumaktan zarar gelmez. Çocuğunu daha bilinçli eğitirsin ❤Bende okudum ama atanamadim.mülakat yüzünden.ona kizdim evde oturacam cocuk yapacam dedim.bilseydim ki böyle olacak ilk sene yapardim cocugu.simdi metehan ikinci cocugum olurdu.
Keske de okumasaydim.
Mama dediğin formül süt aslında, yani anne sütü az veya yoksa yanına/yerine kullanılır. Çorba ek gıda, onu da alacak, yine formül süt de gidecek paralel olarak, tabii anne sütü yetişmezse..Degistir o zaman canim.1 paket alsan yeter zaten ek gida da oturunca mamaya gerek kalmaz.saglik oacgindaki ebe sebze corbalari verebilirsin demisti.mamanin acigini o kapatir.
Ayrı ayrı mı deneseydin acaba canım? Tadını öğrenseydi tek tek2 ince halka kabak ve havucu cezvede haşlayıp kevgirden geçirdim.. sevmedi orası ayrı :))
Ben de oyleydim canim. Mamaya gecince rahatladim. Sut sagayim diye uyku uyumuyordum.Nasilsiniz kizlar ben bugun izinliyim gitmedim ise. Yarin 5 aylik kontrolumuz var bide rota nin 2. Dozunu olucaz. Benim de stoklar azaldi iyice bi ogun mama verelim diyicem artik sut cikarmaya calistikca daha cok stres oluyorum
Uyumadan da süt birikmiyor ki.. en azından bende öyleBen de oyleydim canim. Mamaya gecince rahatladim. Sut sagayim diye uyku uyumuyordum.
En azindan evde oldugumuz zamanlar doya doya emer sutte birikir 5 aydir gece kalkip sut sağıyorum emzirmelerin uyanmasi dışında su ek gidada ogunler otursa kafam rahat edicekUyumadan da süt birikmiyor ki.. en azından bende öyle
Gercekten gündüz uyuyan bebek gece uyumaz mi?böyle diyorlar hep.bi arastirmak lazim.benimki gündüz uyumayi seviyor.gece hep sorunlu.Bizim babaanne bile aynı kafada.. maksat muhalefet olsun.. küçük bebeklerin gündüz uykusu başka, gece uykusu başka.. hele gelsin 2-3 yaşına, o zaman uzun gündüz uykusu geceyi etkiler artık
Bu yönu var evet.Boşver okumaktan zarar gelmez. Çocuğunu daha bilinçli eğitirsin ❤
Benim komsum saglikci.kizi 1 yasinda.4 aylikken memeyi birakti.bi süre mama verdi.senesi doldugunda vermedi.simdi yemekler ve inek sütü veriyor.Mama dediğin formül süt aslında, yani anne sütü az veya yoksa yanına/yerine kullanılır. Çorba ek gıda, onu da alacak, yine formül süt de gidecek paralel olarak, tabii anne sütü yetişmezse..
Aynen öyle.metehan gece cok kalkarsa sütüm ertsei gun boyunca olmuyor.onun icin mama aldim ya.Uyumadan da süt birikmiyor ki.. en azından bende öyle
Allah yardımcımız olsun çok zor işkesinlikle,avrupada 3 yılmış doğum izni babalara bile izin var ben mesela dün 100 tl kasa açığı verdim bidegene 4 te çıkamadım
Keşke bayılırım burdan ayrılmaya da eşim buralı ayrılamıyor bi türlü ben samsunluyum keşke gidebilsek memeleketimeDaha iyi güneş alan yeri vardır mutlaka, başka ilçeye falan mı taşınsanız :))
Onlara ayrı hastayım Yen'i yatırdım diyorum olsun her zaman yatar kalksın sevelim diyolar zor uyuttum diyorum anlayan Yok şükür bu aralar demiyolarHele bosver uyumasin sevelimciler!!!
Kabağı tek başına sevdi mi2 ince halka kabak ve havucu cezvede haşlayıp kevgirden geçirdim.. sevmedi ve az once de geri çıkarttı.. sevmediği için eledim.
Öyle deme meyvelerini çocuk büyüdüğünde yiceksiniyi çok şükür yaramaz bişey yok canım büyüyor kuzum benim ne kadar özlüyorum şimdiki aklım olsa asla okumazdım diyorum bazen okumayan arkadaşlarıma bakıyorum bazen imreniyorum sadece ev işi ve bebek ben herşeye koşturmalıyım
Yok haklisin elbette aglar cingar bile cikarir ama memeye aldigimda sakinler bizimki hani parkta bahcede o moda gelirsek diye diyorum :)) sen zaten takdir edilesisin sen ve senin gibi 1 den fazla cocugu olanlar valla helal nasil yetisiyosaniz Allah gucunuze guc katsin :)
Olabilir onu düşünemedim..tek tek deneyim bi de..ben de baktım tadına, çocuk haklı. Kotu tad olmuş.Ayrı ayrı mı deneseydin acaba canım? Tadını öğrenseydi tek tek
Denemedim öyle.deneyimKabağı tek başına sevdi mi
Teşekkür ederim canim elmasını hazırladım tattiracagim simdi
Yazdan bezelye ve yeşil fasulye koymuştum onlardan da verebilirmiyim
2 ince halka kabak ve havucu cezvede haşlayıp kevgirden geçirdim.. sevmedi ve az once de geri çıkarttı.. sevmediği için eledim.
Gece uyuyamadığı için gündüz yorgunluktan uyuyor olabilir. Aylara göre bebeklerin uyuması gereken gündüz ve gece uyku sürelerine bakabilirsin netten. Bir de bu uzun süre aynı giderse alışkanlık haline gelebilir.Gercekten gündüz uyuyan bebek gece uyumaz mi?böyle diyorlar hep.bi arastirmak lazim.benimki gündüz uyumayi seviyor.gece hep sorunlu.
Bu yönu var evet.
Benim komsum saglikci.kizi 1 yasinda.4 aylikken memeyi birakti.bi süre mama verdi.senesi doldugunda vermedi.simdi yemekler ve inek sütü veriyor.
Aynen öyle.metehan gece cok kalkarsa sütüm ertsei gun boyunca olmuyor.onun icin mama aldim ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?