2018 Ekim Anneleri

Bizim evde atistirmalik asla cips kola biskivi gofret alınmaz. Markette o bölümlere bile girmeyiz mesela. Bizim evde atıştırmalık olarak sadece mevye ve kuruyemiş olur. O da Çiğ badem. Çig fındık gibi..

Ah kuzum kıyamam.Cok zor makat çatlağı acısı yetmistir ona.Gecti mi tamamen?
Cook canin cekiyorsa tadina bak sadece :)
Yavas yavas durumunuza gore gecmek en guzeli
Tamamen geçmedi birde pişik olmuş pazartesi krem aldim birkac cesit biri iyi gelir herhalde
Birde o halimle amannn korunma bi tane daha olsun diyorlar birini büyüttüm de

Merhaba kızlar sizi takipteyim ama çok yazamıyorum dün aylık kontrolümüz vardı 2. Rotayıda yaptırdık bu ayki gelişiminizde de beğendi 900gr almış boyu 4,5cm uzamış ama 1 ay önce doğduğu için persentilin bi tık altında yinede gelişim güzel dedi dr
Bizim sürekli hale gelen bir gaz problemimiz var atıyor ama zorlanıyor dr bu aylarda tam tersi gaz çıkarmadanrahat olması lazım dedi başkada yorum yapmadı anlayamıyorum benim yediğim birşeymi gaz yapıyor plojovic mercinek çorbası dedin kalbimi fethettin çok severim zira ben bile henüz yiyemiyorum çok gaz yaptığı için biraz sahamı beklesem.
Ek gıdaya geçebiliriz dedi dr önce yoğurt sonra sebze en son meyve olsun dedi tadımlıkta bugün yoğurt deneyimimiz 1 çay kaşığı ancak oldu ikinciye kilitledi ağzını çok komikti hali☺
Dr ek gıda olur deyince bizde hemen birşeyler aldık heyecanla ama KeremAsaf aynı heyecanı yaşayamadı sanki şaşkınım.

Bize de bepathol bayb iyi geliyor.uygun buldum yapıştım aldim hemen 5 kutu:)
Canım ya her alt açmada sürüyor musun sen? Bu kadar çok kullanınca merak ettim. Yani sonuçta kimyasal korusun diye kullanıyoruz mutlaka ama her şeyin az çok zararı var ben kızardığında kullanıyorum yalnızca

Listeye harfiyen uymak kotu,uymamak kotu diyemeyiz.Bu kendi tutumu.Dedim ya neden vermedigini bilmek onemli.Neyin ne zarari oldugunu bilmek.
Bide cocuga yapma demek olmaz sen yapmayacaksin ki o da ornek alacak.
Zor girmek tamamen kaldirmak vs iste hep ailevi seyler :)
Yasam kendimizide unutmadan devam ettirilmeye gebe❤
Ben cok kitap dinliyorum mesela telefondan.
Birliktede okuyoruz yalnizda okuyorum ama boyle bisy icin kullanabilecegimide goruyor mesela.
Oyle cooook detay var ki.
Cok genellemelere takilmadan,hep diyorum 'kural' gb sert seyler sunmadan kendimize,ailemize,cocuklarada...

Birkac ay sonra ne olacak Mesela 8 10 aylar ?

Cok kafalarina esince uyumalari gibi olmaz.
Sabah kahvalti sonrasi oyun fln olur mesela ilk uyku gelir.Sonra park yuruyus fln gunici oksijen ve yorgunlukla bi uzun uyku oturur.

Tamamen geçmedi birde pişik olmuş pazartesi krem aldim birkac cesit biri iyi gelir herhalde
Birde o halimle amannn korunma bi tane daha olsun diyorlar birini büyüttüm de

Valla biliyoruz ki Allah nasip etmisse en kolay aşaması yapmak :)))))))))))))sonrasi onemli.
Insallah iyi gelir gecer tamamen❤

Kurbağalı dişliklerimiz aynı dişlik kardeşliği:) canım bu arada alıştırma bardağınız avent sanırım deneyip benimle de paylaşır mısın ben de almayı düşünüyorum memnun olan kadar olmayanlar da olunca kafam karıştı deneyimlerini bekliyorum

Ben esime ve kizima yapinca canim istiyor.1 kasikta olsa aliyordum daha kucukkende bebis.Simdide 3-4 fln az koyuyorum kaseye.Oyle dengeliyorum.

Masallah Kerem Asaf'a❤

Oyle agzini acsin yesin zamanlarida gelecek insallah ama daha cok baslangic sasirma hic :) tadini cikar.
Simay'in bugune kadar en keyifle yedigi sey bugun armut oldu.

Aldiklarinizi gule gule kullanin.Kapagi kasik kilitli bebedorun bolmeli tabagi kizimda cok is gormustu.Duruyor hala,kullanacam nasipse :) cok memnundum sende kalirsin insallah

ilk onu almıştım doğum öncesi. Evde hala var. Yeterli gelmedi. Bebek birkaç aylıkken bi de Mustela aldım burdaki tavsiyelerle.. Mustela yi daha çok beğendim..
Bebekten bebege degisiyor canim.
Canim dogumda almistim 30 ml.daha onu kullaniyoruz.her alt acmada sürmüyorum.kızardiginda mercimek kadar sürüyorum.elimdeki bitmek üzere.yani 5 ayda bitmis olacak 30 ml.diger 5 kutu (30 ml)da dolapta bi bayan satiyordu.son kullanma tarihi baya var.toptan almis oldum.önümüz yaz belki daha cok pisik olacak.evde durmasinda fayda var.bez bağlama bitene kadar kullanirim.biraz stokćuluk yapiyorum.
Bezler ıslak mendiller koliyle duruyor.tabi son kullanma tarihlerine dikkat ediyorum.
(Stokćuluk hobimdir )
Kuralcilik iyi bisey degil zaten canim.oluruna birakmak en güzeli.cok da şaapmamak lazim
Okumak öğrenmek en güzeli.doğru

Kurbağalıyı görmeden önce başka bir model almıştım kurbağayı görünce direkt onu bıraktım bunu aldım daha dikkat çekici ve sevimli diye
Suluğu henüz denemedim dr suyu çok verme anne sütü alıyor gerek yok dedi ama azar azar başlamalı gibi kullanmaya başladığımda hemen yazarım nasıl olduğunu,kendi çevresinde dönen kaşığıda buradan görüp aldım hatta ilk sepete onu attım sanırım sizdiniz yardımcı oldu baya kafam karışıyor benim çok çeşit olunca teşekkür ederim yeri gelmişken
Teşekkür ederiz inşallah güle oynaya döke saça kullanmak nasip olur
Banada çok kullanışlı geldi dediğim gibi çok çeşit vardı bu model en mantıklısıydı oioi ‘nin tam takım önlüklü tabaklı set şeklinde olan vardı birde onu beğendim biraz daha ilerletelim yeme olayını öyle alırız dedim

O indirim varken tam set 60 ya da 70tl idi :) hediye aldik bizde kuzenime :)
Yine iner belki.

herseyini avent aldim ama alıştırma biberonunu almayacağım chicco yumuşak uçludamlatmaz biberon daha iyiymis bu akitiyormus

Gule gule kullanin
Bende meyve filesi alacagim ama su an icin posali yemesi daha faydalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…