- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Bizim evde atistirmalik asla cips kola biskivi gofret alınmaz. Markette o bölümlere bile girmeyiz mesela. Bizim evde atıştırmalık olarak sadece mevye ve kuruyemiş olur. O da Çiğ badem. Çig fındık gibi..Kirmizi mercimek yesile ve sariya gore daha tercih sebebi yumusak ve cabuk piser.Ama gececekler.Bazen ebelerde saskin olabiliyor sen hislerinede guven bol bol bilgi edin :)
Tuz basli basina detayli bi sekilde bilinmesi gereken bisy.
Anne sutunun tadi annenin tukettikleri ile alakali aslinda birebir bizim dusundugumuz tatlilikta degil ki.
Bide yapay bisy insan vucudu icin ihtiyac olmuyor en azindan bu kadarcik cocuklarda.
Yavas yavas sizin yemeklerinizede geciyorsun sonucta.
Ben cok kati olmaktanda yana degilim.Cunku vucudun gereksinimini olarak tercihleride belirecek cocukta olsalar.
Sadece ilk yillarin omru boyunca yasayacagi hastaliklar icinde temel oldugunu dusunup ona gore davranmakta gerek biraz.
Cunku genelde azciktan,bikereden bisy olmazlarin sonu baska seylerle sonuclaniyor.Bu da tamamen agiz tadinin degismesi demek.
Ne bileyim 2 yasinda bi cocugun cips yemeside gerekmiyor acikcasi.Uç bi ornek olsada.
Velhasil bolge bolge bile tuketilen seyler farkli.Herkes kendi duzenini oturtacak.
Bence en onemlisi annenin kendini kotu hissetmemesi,pismanlik duymamasi,bu donemin tadini cikara cikara gecirmesi❤
Boyle pitik pitik yemeler yalanmalar bile bi keyif :)
Tamamen geçmedi birde pişik olmuş pazartesi krem aldim birkac cesit biri iyi gelir herhaldeAh kuzum kıyamam.Cok zor makat çatlağı acısı yetmistir ona.Gecti mi tamamen?
Cook canin cekiyorsa tadina bak sadece :)
Yavas yavas durumunuza gore gecmek en guzeli
mustela iyi gelmişti. aklınızda bulunsun..Tamamen geçmedi birde pişik olmuş pazartesi krem aldim birkac cesit biri iyi gelir herhalde
Birde o halimle amannn korunma bi tane daha olsun diyorlar birini büyüttüm de
Bize de bepathol bayb iyi geliyor.uygun buldum yapıştım aldim hemen 5 kutu:)mustela iyi gelmişti. aklınızda bulunsun..
Canim bende diklestirdigim zaman agliyor yatar vaziyette durunca sesi cikmiyor.sanirim oturmaya hazir degillerYa bende pusetine oturtuyorum ama çok hızlı ağlıyor beli mi ağrıyor onda acaba bi puset minderi alayım diyorum o yüzden
ilk onu almıştım doğum öncesi. Evde hala var. Yeterli gelmedi. Bebek birkaç aylıkken bi de Mustela aldım burdaki tavsiyelerle.. Mustela yi daha çok beğendim..Bize de bepathol bayb iyi geliyor.uygun buldum yapıştım aldim hemen 5 kutu:)
Canım ya her alt açmada sürüyor musun sen? Bu kadar çok kullanınca merak ettim. Yani sonuçta kimyasal korusun diye kullanıyoruz mutlaka ama her şeyin az çok zararı var ben kızardığında kullanıyorum yalnızcaBize de bepathol bayb iyi geliyor.uygun buldum yapıştım aldim hemen 5 kutu:)
Cok guzel seyler yazmissin canim.bizim ebeler hicbisey bilmiyor.güzel guzel anlatmiyor.ben biraz cevre biraz da arastirmakla dogruyu buluyorum.
Bu arada cips demissin.eltim listeye harfiyen uydu ama simdi tahmini sezenle yasit.ona özel kücuk siselerde.kola aliyorlar.cocuk yemege oturmuyor.ayakta kola iciyor.cips cikolata filan yiyor.suluk disinda su icmiyor.yani ne bu tezatlik.ben bizimle sofraya otursun istiyorum.zıtlıklar yaşamak istemiyorum.
Kendileri de yemek yemezler ama abur cuburu ac karna yerler.
Ben doğal seyleri yemekleri severim.en zor yemekleri bile yaparim.ins da yer.biraz akli ersin eve abur cubur sokmayi dusünmuyorum.telefonu da kaldiracam.
O zaman zor girerim buraya
Bu arada sütümun tadina baktim.mamadan daha şekerli.mamanin tadi süte göre kötü.
Birkac ay sonra ne olacak Mesela 8 10 aylar ?
Tamamen geçmedi birde pişik olmuş pazartesi krem aldim birkac cesit biri iyi gelir herhalde
Birde o halimle amannn korunma bi tane daha olsun diyorlar birini büyüttüm de
Kurbağalı dişliklerimiz aynı dişlik kardeşliği:) canım bu arada alıştırma bardağınız avent sanırım deneyip benimle de paylaşır mısın ben de almayı düşünüyorum memnun olan kadar olmayanlar da olunca kafam karıştı deneyimlerini bekliyorumMerhaba kızlar sizi takipteyim ama çok yazamıyorum dün aylık kontrolümüz vardı 2. Rotayıda yaptırdık bu ayki gelişiminizde de beğendi 900gr almış boyu 4,5cm uzamış ama 1 ay önce doğduğu için persentilin bi tık altında yinede gelişim güzel dedi dr
Bizim sürekli hale gelen bir gaz problemimiz var atıyor ama zorlanıyor dr bu aylarda tam tersi gaz çıkarmadanrahat olması lazım dedi başkada yorum yapmadı anlayamıyorum benim yediğim birşeymi gaz yapıyorplojovic mercinek çorbası dedin kalbimi fethettin çok severim zira ben bile henüz yiyemiyorum çok gaz yaptığı için biraz sahamı beklesem.
Ek gıdaya geçebiliriz dedi dr önce yoğurt sonra sebze en son meyve olsun dedi tadımlıkta bugün yoğurt deneyimimiz 1 çay kaşığı ancak oldu ikinciye kilitledi ağzını çok komikti hali☺
Dr ek gıda olur deyince bizde hemen birşeyler aldık heyecanla ama KeremAsaf aynı heyecanı yaşayamadı sanki şaşkınım. Eki Görüntüle 2246313
Merhaba kızlar sizi takipteyim ama çok yazamıyorum dün aylık kontrolümüz vardı 2. Rotayıda yaptırdık bu ayki gelişiminizde de beğendi 900gr almış boyu 4,5cm uzamış ama 1 ay önce doğduğu için persentilin bi tık altında yinede gelişim güzel dedi dr
Bizim sürekli hale gelen bir gaz problemimiz var atıyor ama zorlanıyor dr bu aylarda tam tersi gaz çıkarmadanrahat olması lazım dedi başkada yorum yapmadı anlayamıyorum benim yediğim birşeymi gaz yapıyorplojovic mercinek çorbası dedin kalbimi fethettin çok severim zira ben bile henüz yiyemiyorum çok gaz yaptığı için biraz sahamı beklesem.
Ek gıdaya geçebiliriz dedi dr önce yoğurt sonra sebze en son meyve olsun dedi tadımlıkta bugün yoğurt deneyimimiz 1 çay kaşığı ancak oldu ikinciye kilitledi ağzını çok komikti hali☺
Dr ek gıda olur deyince bizde hemen birşeyler aldık heyecanla ama KeremAsaf aynı heyecanı yaşayamadı sanki şaşkınım. Eki Görüntüle 2246313
Bebekten bebege degisiyor canim.ilk onu almıştım doğum öncesi. Evde hala var. Yeterli gelmedi. Bebek birkaç aylıkken bi de Mustela aldım burdaki tavsiyelerle.. Mustela yi daha çok beğendim..
Canim dogumda almistim 30 ml.daha onu kullaniyoruz.her alt acmada sürmüyorum.kızardiginda mercimek kadar sürüyorum.elimdeki bitmek üzere.yani 5 ayda bitmis olacak 30 ml.diger 5 kutu (30 ml)da dolapta bi bayan satiyordu.son kullanma tarihi baya var.toptan almis oldum.önümüz yaz belki daha cok pisik olacak.evde durmasinda fayda var.bez bağlama bitene kadar kullanirim.biraz stokćuluk yapiyorum.Canım ya her alt açmada sürüyor musun sen? Bu kadar çok kullanınca merak ettim. Yani sonuçta kimyasal korusun diye kullanıyoruz mutlaka ama her şeyin az çok zararı var ben kızardığında kullanıyorum yalnızca
Kuralcilik iyi bisey degil zaten canim.oluruna birakmak en güzeli.cok da şaapmamak lazimListeye harfiyen uymak kotu,uymamak kotu diyemeyiz.Bu kendi tutumu.Dedim ya neden vermedigini bilmek onemli.Neyin ne zarari oldugunu bilmek.
Bide cocuga yapma demek olmaz sen yapmayacaksin ki o da ornek alacak.
Zor girmek tamamen kaldirmak vs iste hep ailevi seyler :)
Yasam kendimizide unutmadan devam ettirilmeye gebe❤
Ben cok kitap dinliyorum mesela telefondan.
Birliktede okuyoruz yalnizda okuyorum ama boyle bisy icin kullanabilecegimide goruyor mesela.
Oyle cooook detay var ki.
Cok genellemelere takilmadan,hep diyorum 'kural' gb sert seyler sunmadan kendimize,ailemize,cocuklarada...
Cok kafalarina esince uyumalari gibi olmaz.
Sabah kahvalti sonrasi oyun fln olur mesela ilk uyku gelir.Sonra park yuruyus fln gunici oksijen ve yorgunlukla bi uzun uyku oturur.
Valla biliyoruz ki Allah nasip etmisse en kolay aşaması yapmak :)))))))))))))sonrasi onemli.
Insallah iyi gelir gecer tamamen❤
Kurbağalıyı görmeden önce başka bir model almıştım kurbağayı görünce direkt onu bıraktım bunu aldım daha dikkat çekici ve sevimli diyeKurbağalı dişliklerimiz aynı dişlik kardeşliği:) canım bu arada alıştırma bardağınız avent sanırım deneyip benimle de paylaşır mısın ben de almayı düşünüyorum memnun olan kadar olmayanlar da olunca kafam karıştı deneyimlerini bekliyorum
Teşekkür ederiz inşallah güle oynaya döke saça kullanmak nasip olurBen esime ve kizima yapinca canim istiyor.1 kasikta olsa aliyordum daha kucukkende bebis.Simdide 3-4 fln az koyuyorum kaseye.Oyle dengeliyorum.
Masallah Kerem Asaf'a❤
Oyle agzini acsin yesin zamanlarida gelecek insallah ama daha cok baslangic sasirma hic :) tadini cikar.
Simay'in bugune kadar en keyifle yedigi sey bugun armut oldu.
Aldiklarinizi gule gule kullanin.Kapagi kasik kilitli bebedorun bolmeli tabagi kizimda cok is gormustu.Duruyor hala,kullanacam nasipse :) cok memnundum sende kalirsin insallah
Kurbağalıyı görmeden önce başka bir model almıştım kurbağayı görünce direkt onu bıraktım bunu aldım daha dikkat çekici ve sevimli diye
Suluğu henüz denemedim dr suyu çok verme anne sütü alıyor gerek yok dedi ama azar azar başlamalı gibi kullanmaya başladığımda hemen yazarım nasıl olduğunu,kendi çevresinde dönen kaşığıda buradan görüp aldım hatta ilk sepete onu attım sanırım sizdiniz yardımcı oldu baya kafam karışıyor benim çok çeşit olunca teşekkür ederim yeri gelmişken
Teşekkür ederiz inşallah güle oynaya döke saça kullanmak nasip olur
Banada çok kullanışlı geldi dediğim gibi çok çeşit vardı bu model en mantıklısıydı oioi ‘nin tam takım önlüklü tabaklı set şeklinde olan vardı birde onu beğendim biraz daha ilerletelim yeme olayını öyle alırız dedim
Doğduğundan beri mustelanin pişik kremini kullanıyorum ama başka bir cesiti varsa onu da alirimmustela iyi gelmişti. aklınızda bulunsun..
herseyini avent aldim ama alıştırma biberonunu almayacağım chicco yumuşak uçludamlatmaz biberon daha iyiymis bu akitiyormusKurbağalı dişliklerimiz aynı dişlik kardeşliği:) canım bu arada alıştırma bardağınız avent sanırım deneyip benimle de paylaşır mısın ben de almayı düşünüyorum memnun olan kadar olmayanlar da olunca kafam karıştı deneyimlerini bekliyorum
alisveriskolik :))Yakinda nickimi stokçu teyze yada indirimci teyze diye deģistirecem.sizce hangisi olsun
Gule gule kullaninMerhaba kızlar sizi takipteyim ama çok yazamıyorum dün aylık kontrolümüz vardı 2. Rotayıda yaptırdık bu ayki gelişiminizde de beğendi 900gr almış boyu 4,5cm uzamış ama 1 ay önce doğduğu için persentilin bi tık altında yinede gelişim güzel dedi dr
o fileleri temizlemek zor, yedek file almayım sürekli diye, mycey silikon sebze meyve emziği daha kullanisli geldi banaGule gule kullanin
Bende meyve filesi alacagim ama su an icin posali yemesi daha faydalıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?