Tera d3 bize de pek yaramadı. Mukuslu kaka ve huzursuzluk vardı bi dönem. Bırakınca düzeldi. 2-3 günde fark edersin sanırım. Demir takviyesine başlamadım henüz. 5 ayı bitirsin denerim. Çok kusuyor benim kuzu, midede duracağını sanmıyorum.Metehanin cildi hassas degil demekki.ben sadece sleppy ıslak mendil kullaniyorum.sonra da pamuklu beyaz bi bezle kuruluyorum.
Uykusu zaten hic oturmadi.
Her gece baska.mesela hergun su saatte uyanir diyenlere özeniyorum.hic sagı solu belli degil.4 kere kalkinca şükrediyorum.sikayet degil asla.sadece uyuyanlara özeniyorum.
Biz tera d3 kullaniyoruz.sen hangisini kullaniyorsun canim.prima kullaniyoruz ve sleppy islak mendil.demir damlasina da basladik bikac gundür.
Kac gün kesmem lazim damlalari ki anlayabilelim?
Tera d3 bize de pek yaramadı. Mukuslu kaka ve huzursuzluk vardı bi dönem. Bırakınca düzeldi. 2-3 günde fark edersin sanırım. Demir takviyesine başlamadım henüz. 5 ayı bitirsin denerim. Çok kusuyor benim kuzu, midede duracağını sanmıyorum.
Geçenlerde d vitamini bitti diye yenisini verdi sağlık ocağı, monovit d3. Çocuğun uykusu, düzeni şaştı yine.. kestim, gece uykusu normale döndü..
Metehan 5 aylık oldu, bıngıldak kapanmıştır artık. Vermesen mi acaba?
Bingildak kapanmadi canim.oysa düzrnli kullaniyoruz.U Umudumbitmedi_
Prima da kullandım ama kızım her marka bezde sıkıntı yaşadı. Şimdi Paddlers kullanıyorum, alıştı gibi.. zaten sık değiştiriyoruz, pişik olur korkusuyla gece de yeniliyoruz bezi.. ıslak mendil olarak sleepy almıştım, yaramadı.. uny baby yenidoğan da kullandım, yine aynı..
Burda farkı marka isimleri de geçti, purdevita falan. Değiştir bir dene bakalım.. kapanmış olsa boşver kullanma derdim de, güneş de yoktur sizin oralarda.. bulamazsan monovit d3 dene, oğluma zararı olmamıştıBingildak kapanmadi canim.oysa düzrnli kullaniyoruz.
Demire de 5.ayi doldurinca basladim.
Çok geçmiş olsun..siz de 2 gün evde bolca dinlenmeye bakın evdeyken.Ben cok hastayim kizlar. Niliko ayri kosede ben ayri kosede yatiyoruz. Allah bebisine tek bakan annelere saglik sihhat versin.
Geçmiş olsun canım ❤ ben ayakta geçirdim çok kötü olmadan şükür. Ihlamur + bal + limon tüket sürekli.. Acil şifalar olsun inşallah ❤Ben cok hastayim kizlar. Niliko ayri kosede ben ayri kosede yatiyoruz. Allah bebisine tek bakan annelere saglik sihhat versin.
Son bir haftadır aynıyız canım atak haftalarında benimki ondan diye düşünüyorum gelen diş falan yok çünküKızlar zeynep uykusu varken huzursuzken yay gibi kasılıp kendini geriye atmaya basladi bi sıkıntısı mi var ki?plojovic
Zencefil tarcin karanfil de kattim. Iyi geldi. Bi uyusam iyilescem de uyuyamiyorum. Basim donuyor, her yerim agriyor. Bir kac gundur karnim da adet olacak gibi ama adetin ustunden 17 gun gecti. Son uc senedir neredeyse hep hamile oldugum icin normal mi onu hatirlamiyorum... idrar yollarimda da sorun olabilir.Geçmiş olsun canım ❤ ben ayakta geçirdim çok kötü olmadan şükür. Ihlamur + bal + limon tüket sürekli.. Acil şifalar olsun inşallah ❤
uykusu gelir gelmez uyut canım bizimki de öyle hemen uyutmazsam çok hırçınlaşıp saçını yoluyor:))Kızlar zeynep uykusu varken huzursuzken yay gibi kasılıp kendini geriye atmaya basladi bi sıkıntısı mi var ki?plojovic
amin geçmiş olsun yardım eden var mıBen cok hastayim kizlar. Niliko ayri kosede ben ayri kosede yatiyoruz. Allah bebisine tek bakan annelere saglik sihhat versin.
Masallah :) biz de ek gidaya tamamen gecmedik daha. Pirinc unu mamasini nasil yapiyorsunuz.Slm kızlar
Biz 3 hafta oldu ek gıdaya geceli maşallah iyi de gidiyoruz kızıma alerji yapan birşey olmadı ve şu an iştahla yiyor
İstediği kadar yedirmelimiyim şu an öyle yapıyorum ve küçük bir kase yiyor püreleri pirinç unu mamasınıda çok sevdi rahatsız olmadı kiloda almaya başladı
sade pirinç unu aldım canım süt alerjimiz olduğu için bebek mamaları içinde kullanılıyorMasallah :) biz de ek gidaya tamamen gecmedik daha. Pirinc unu mamasini nasil yapiyorsunuz.
Var sukur. Su an iki hala bi de eniste var. Allah razi olsun.amin geçmiş olsun yardım eden var mı
Gozun aydin.sade pirinç unu aldım canım süt alerjimiz olduğu için bebek mamaları içinde kullanılıyor
50 ml suya bir tatlı kaşığı pirinç unu koyup pişiriyorum 1 dk kıvam alıyor zaten içine yarım cay kaşığı dut pekmezi (ev yapımı )koyuyorum tatlandırmak için çok sevdi
Kızım çok zayıftı 5 aylıkken 5700 dü maşallah şimdi 6400 20 martta 6 aylık oluyoruz doymuyordu sanırım
cok gecmis olsun.merak ettim de bebegin halalari ve eniste mi yoksa esinizin halalari ve eniste mi :)Var sukur. Su an iki hala bi de eniste var. Allah razi olsun.
Benim oglumun da bu aralar istahi baya azaldi nedense. Mama da almiyor. Gece sık sık uyaniyor doymuyor diye dusunuyorum. Pirinc unu mamasi yapiyim demistim ama nasil yapilir bilememistim. Tarifinize gore yaparım ben de :) masaallah kiziniza. Saglikla kilo alip kendini iyice toparlar insaAllah:) bizimki de 5 aylik oldu. Artik mamalri yapabilirimm. Cok tesekkur ederim.sade pirinç unu aldım canım süt alerjimiz olduğu için bebek mamaları içinde kullanılıyor
50 ml suya bir tatlı kaşığı pirinç unu koyup pişiriyorum 1 dk kıvam alıyor zaten içine yarım cay kaşığı dut pekmezi (ev yapımı )koyuyorum tatlandırmak için çok sevdi
Kızım çok zayıftı 5 aylıkken 5700 dü maşallah şimdi 6400 20 martta 6 aylık oluyoruz doymuyordu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?