2018 Ekim Anneleri

Güle güle kullanın canım başka bir arkadaş almıştı sanırım ben daha almadım beslenme gereçlerini tavsiye alabilirim sizlerden o noktada

herseyini avent aldim ama alıştırma biberonunu almayacağım chicco yumuşak uçludamlatmaz biberon daha iyiymis bu akitiyormus
Ben de o tarz yorumlar gördüm de canım arkadaştan o yüzden yorum beklemiştim chicco ya da bakayım bir

herseyini avent aldim ama alıştırma biberonunu almayacağım chicco yumuşak uçludamlatmaz biberon daha iyiymis bu akitiyormus
Ben de o tarz yorumlar gördüm de canım arkadaştan o yüzden yorum beklemiştim chicco ya da bakayım bir
Aventin pipetli olaninda sıkıntı yok sanırım kuzenlerim kullanıyor ama alıştırma bardagina hep sizdiriyor diye yorum okuyup bende dr brown aldım. Çeşit oldu kullanmaya başlayınca karşılaştıririz artik

Masallah cicilerini gule gule kullansin. Belki hazir degildir annesi. Mis gibi memeden beslenmek varken yavrum kasik da neymis diyor.
Ben hic istemiyorum ek gidaya gecmek. Boyle daha kolay. Hic de bir sey almadim. Arkadasim bir iki kasik falan getirmisti. Damlalari veriyordum. Misafirlikte bi yerde cay kasigiyla verdim daha kolayima geldi. Halbuki de severim incik cincik almayi. Neden boyle oldum anlamadim.

O indirim varken tam set 60 ya da 70tl idi :) hediye aldik bizde kuzenime :)
Yine iner belki.
O zaman indirimi beklemeli arada fiyat farkı çokmuş gerçekten

Öyle mi çok araştırmadan aldım genelde herkes bu modeli kullanıyor diye chicco ya bende bakayım o zaman.

Teşekkür ederiz darısı nilokaya inşallah
İlk deneyim yoğurt değişik geldi şaşkın ördeğime

Öyle mi çok araştırmadan aldım genelde herkes bu modeli kullanıyor diye chicco ya bende bakayım o zaman.

Sadece tabagi o fiyattaydi öyle hatirliyorum.
Bana onun kasigi cok iri geliyor mesela.Önlükte alternatif var.Vakumlu tabaktada.Yani daha iyi olur dersen baska ihtiyaclarda giderilir

Tarhana yedin mi? Kuru ekmek yanına destek olurdu :) işin zor ❤ inşallah düzene girer ikinizin de beslenmesi tez zamanda..

Çocuklar biz ne yersek onu görüp istiyor büyüdükçe.. yani kadın yasaklara uymuş ama kendi sütüyle geçenlere dikkat etmemiş. Ayrıca gözünün önünde yiyip 'ben yerim ama sana yasak' dersen işe yaramaz.. yemek kültürümüz çocuğa sirayet ediyor :)

Yüzüne bakınca içi ısınıyor insanın...
Uyurkende ayrı bi güzeller...
Evlat ne kıymetli,ne güzel❤
Allah bekleyenlere nasip etsin insallah❤
1 saat önce uyandı, emdi, uyudu.. yatağıma koydum, altı değişecek.. izledim öylece.. beşiğinden aldığımda çok uykum vardı, nerdeyse gözüm kapalı emzirdim.. çocuk uyudu, ben cin gibi.. neyse, çıkardım bezi, giydirdim, kokladım, koydum yerine.. gerindi yerleşti minik kedi yavrusu gibi ❤ kurban olurum

Bize de bepathol bayb iyi geliyor.uygun buldum yapıştım aldim hemen 5 kutu:)
Bepanthol baby önleyici olarak güzel de, olduktan sonra pişiğe çözüm değil. İlk 2 ay hep onu kullandım, bazen yediklerim yüzünden çişi yaktı biraz tenini, hafif kızarttı.. o zaman tek başına yeterli olmadı bize, farklı kremler kullandım Bepanthol'le dönüşümlü, öyle toparlanmıştı

Penguen bardağı damlatiyormus bu da oyledir tahminim yinede kullan benceduruma gore degistirirsin

Dr browns anti kolik biberonunu almistim hic beğenmemiştim ama belki alıştırma biberonu güzeldir

Tarhana yedin mi? Kuru ekmek yanına destek olurdu :) işin zor ❤ inşallah düzene girer ikinizin de beslenmesi tez zamanda..
Şu an ıyiyiz ama bende korku kaldi yiyemiyorum pek bisey

Ama aslında gaz yapan kahve ve çikolataymış doktorum demişti

Canim ben pisik olunca yani kabarinca yada kizarinca süruyorum.birdahaki altaçmaya kadar kizariklik geciyor.
Bu zamana kadar 1 kere pisik gibi azcik bisey oldu.o da bezi degistirdim.a 101 in bezini taktim.baktim pisik olmus hemen surdüm.sabaha gecti.tabi ben 3 ay cok dikkat ettim yediklerime.hic mandalina portakal yemedim.tek tek arastirmistim.
Simdi de kizariklik olunca bepantol sürüyorum mercimek kadar.
Gunaydin, herkese guzel h sonlari dilerim :)
(Gece guzel uyuyunca ben)
Sizede güzel haftasonlari...
Senin adina sevindim canim.cok güzel oluyor demi uyumak.
Bu gece soytari metehan beni yatirmadi.11 de uyudu.11 bucukta filan kalkti.arada heo mizirdandi besik salladik.tam yattik.1 bucukta aglayarak uyandi.aldim emzirdim.yatitdim.sonra geri kalkti.ayagimda salladim.
Sonra bi ara sirtüstü yattihi icin huysuz olmus kalktim yan cevirdim.uyandi.aglafi.geri emzir uyut.4 bucuk gibi uyandi.2 memeyi de emdi.ama ben sarhos gibi oldum.bilincsiz bi sekilde uyurken kucagimda metehan var zannediyorum.bi uyanaiyorum yerinde yatiyor.
Karmansorman seyler.
Bu gece de uyumadim.

Bebeklerin cildi de etkili tabi biraz, özellikle kız bebekler daha yatkın pişiğe. Başta yediğim şeylere çok dikkat ettim, ne baharat ne çeşitli yiyecekler, yine de ilk ay sürekli kırmızıydı popo. Teni çok hassas kuzucuğumun, çabuk etkileniyor. Hiç ıslak mendille temizleyemiyorum, hemen kabarıyor, mendilleri yıkayıp kullandığım halde.. pamuk + su çaremiz..

Uyumadığı zaman bir sıkıntısı olduğunu düşünürüm hep bebeklerin. Gözden kaçan bir şeyler.. ikinci bebeğim olduğu halde geç fark ettiğim şeyler oluyor.. bu dediğin şekilde olsa kızımın uykusu altında mutlaka bir şey ararım. Diş değil demiş doktorun. Demek kullandığı başka bir şey huzursuz ediyor. D vitamini ve demir takviyesi veriyor musun? Kesmeyi dene birkaç gün, önce birini, değişmezse diğerini.. böyle tukenirsiniz ana oğul

Metehanin cildi hassas degil demekki.ben sadece sleppy ıslak mendil kullaniyorum.sonra da pamuklu beyaz bi bezle kuruluyorum.

Uykusu zaten hic oturmadi.
Her gece baska.mesela hergun su saatte uyanir diyenlere özeniyorum.hic sagı solu belli degil.4 kere kalkinca şükrediyorum.sikayet degil asla.sadece uyuyanlara özeniyorum.

Biz tera d3 kullaniyoruz.sen hangisini kullaniyorsun canim.prima kullaniyoruz ve sleppy islak mendil.demir damlasina da basladik bikac gundür.
Kac gün kesmem lazim damlalari ki anlayabilelim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…