2018 Ekim Anneleri

Bu gece vermicem canim.purdevitayi alayim vereyim.bakalim nasil olacak.
Ben cok hastayim kizlar. Niliko ayri kosede ben ayri kosede yatiyoruz. Allah bebisine tek bakan annelere saglik sihhat versin.
Gecmis olsun canim.cok zor bebek bi yandan agliyor sen bi yandan caninla uğraşiyorsun.
Allah kolaylik versin.nilikoya sakinlik versin.

Maşallah canim.gözun aydin.ins daim olur kilo almasi yemesi.

Doktora gittik bugun stogum azaliyor diye mama ne vereyim diye sordum inatla anne sutune devam dedi memelere kuvvet artık çıkartırım insallah 5 buçuk aylikken tadimlara baslicaz. 6aylik olduğunda biraz oturmus olur dedi meyveyle baslicaz oyle yazdi inşallah sonra sebzeleri yememezlik etmez

Kendi sagacak herhalde sutu...

Son bir haftadır aynıyız canım atak haftalarında benimki ondan diye düşünüyorum gelen diş falan yok çünkü
Diş geleceğini nasıl anlarız?
Salyası 2 aydır var diş etleri de sertlesmis ama dis yok
uykusu gelir gelmez uyut canım bizimki de öyle hemen uyutmazsam çok hırçınlaşıp saçını yoluyor:))
Sacini mi yoluyor kuzum benim:)))
Bu da bi garip hareketler yapıyor kucagimizdaolursa kendini atıyor...vb

Ben cok hastayim kizlar. Niliko ayri kosede ben ayri kosede yatiyoruz. Allah bebisine tek bakan annelere saglik sihhat versin.

Gecmis olsun,insallah cabucak dinlene dinlene toparlarsin❤

Kızlar zeynep uykusu varken huzursuzken yay gibi kasılıp kendini geriye atmaya basladi bi sıkıntısı mi var ki? plojovic

Bizde gecis donemlerinde oluyor ya da uykusu geldiginde kacirdiysak.Gecen ay cok fazlaydi.Ama sen yine de gozlemle zorlayabilecek farkli bisyde olabilir tabii.

Decatabs,wellcare,ocean'da olabilir purdevitaya ek.En azindan icerik olarak incelenip temiz cikanlar.Purdevita'da yeni uretimde seker olacagi soylenmis dikkat edersen belirtmia olayim.Incelenmeyen senin icerigine bakabilecegi alternatif urunlerde bulabilirsin.
Buarada bıngınlık daha kapanmasi gerekmiyor ki? VosVos35

Ben uni baby sensitive kullaniyordum ama doktor omo yada ariel sensitive kullanmani söyledi.. onlari da bulamadim bi türlü..
dilekyildizim Dikkat ediyorsaniz onerilmeyen markalar aslinda bunlar.Ama bazi alerji sorunlarinda dusunmedigimiz seylerde belki de iyi geldiginden onerilebiliyordur hic bilmiyorum.
Kullanilabilecek masumlar bunlar

Baska da vardir belki sayfayada bakabilirsiniz.
Onun disinda sabun cevizi vb urunlerle kendi yapabileceginiz deterjanlar bulunmakta.

Diş geleceğini nasıl anlarız?
Salyası 2 aydır var diş etleri de sertlesmis ama dis yok

Sacini mi yoluyor kuzum benim:)))
Bu da bi garip hareketler yapıyor kucagimizdaolursa kendini atıyor...vb

Dis cikmasina cok yakin damakta cizgi gibi oluyor gorunmeden.Cukur gb bi cizgi.Yani cok degil ama et ayrimi gb.Yani nasil desem hani derine tirnak bastirirsan cukur gb cizgi olur ya onun benzeri gb :)))) anlatabildim mi bilemedim ama :))

plojovic benim oğlanın yazın avantajıyla mı yoksa genetik mi bilmiyorum, 4 aylık kontrolde kapanmıştı bıngıldağı.. buna istinaden acaba mı dedim. 5 aydır düzenli kullanmış bir de. Unutuyorum ben, 3-5 gün vermediğim oluyor demiştim, vermesen de olur, kapanmış demişti ebe..

Her çocukta farklıdır elbet.. kızımın henüz kapanmadı mesela. Gerçi 1 aydır vermedim, güneşe de her gün çıkamıyoruz. Güneş en iyi kaynak. 15-20 dk kafası güneşle temas etse kâfi diyor Tv'de uzmanlar. Güneş görmeyen yerlerde mecburen düzgün bir ürün bulup kullanım şart.

Senin yazdıklarını bulmaya çalışsın kızlar. Bu denli huysuzluk bana normal gelmiyor, mizaç da bir yere kadar bence.. minicik bünyeye giren her dış madde bir sonuç doğuruyor. Ne kadar doğal olursa o kadar iyidir kanısındayım nacizane

Hemde süper anlattın
Sabah olsunda bakıyım
Ama erken daha dimi

Kızlar ben alıştırma biberonunu nuk first choice learner silikon biberon aldim
Çok araştırdım akıtmayan bi bu birde dr.browns muş

SaskinAnne gunaydin, bizde 1 dis cikti 2.de yolda.
İlk dis cikmadan 2 gun once kafasi cok sicakti ama alni degil. Hatta olcuyoruz normal cikiyor mesela 36 kusurlu falan ama elimizle cok sicak geliyordu birde kaka sayisi cogalmisti mesela normalde artik gunde 2 ise 3-4 olmustu az az da olsa. Ve damaklar dikkatimi cekecek kadar kabarmisti disin cikacagi kisim sadece zaten sonra bi baktim minnacik beyaz bir sey gorunuyor :)) o simdi uzuyor milim milimde olsa artik guldugunde agladiginda agzi tam acikken karsidan bariz gorunuyor :)

Nilsibel canim gecmis olsun nasilsin az olsa toparladin mi?
U Umudumbitmedi_ yanlis hatirlamiyorsam baya oncede bu konu hakkinda sana yazmistim Eylulde bi ara bu sekildeydi ve dr cok sık besleme demisti bu da rahatsizlik verirmis simdi tabi biz bu duzeni oturtali baya oldu Eylul 3 saatte bir emiyor eger atak haftasinda degilse yada huysuzlugu yoksa. Acaba bi onu mu denesen? Yani gercekten aciktigini hissettiginde guzelce doyurup ayakta sallanmakta degil mesela bizimki nefret ediyor ayaga koydugum az basiyor cigligi ama kucagima alayim o kafasini omzuma koysun oyle cok guzel uyuyor

Kizlar minisler ayaklarini tutmaya basladi mi :)

Ben de bunu soracaktım bız beş buçuk aylık olduk daha hic ayağını tutmadi

Bir süredir tutuyor canım hatta ağzına da sokuyor onları yiyeceğim diye bez değiştirtmiyor.

Bir süredir sıkıntılı halde bizimki de ama çok şükür 3-4 gündür emme konusunda daha iyi dişe yormuştum ama gelen giden yok dişten uykuya geçiş vw istediği anda memeyi yetiştirememe mahvediyordu bizi şimdi iyi şükür

Merhaba güZel anneler nasılsınız?Bu sayfa nasıl olmuş yaw bi karışık geldi gözüme :)) Ben yine firardaydım :hem okula başlamam gerekti,hem kv iki kere şeker komasına girdi CV derken telefonu elime bile alamadım.Unarım hepiniz iyisinizdir.

Ben 1 bucuk saatte bir besliyorum cünkü cok emmiyor fazla.bi firsatini bulunca emziriyorum.
Sık beslenirse uyumuyor mu?
Ya keske 9 da yatsa.
Gece 3 de kalkip emse.sonra geri 9 da kalksa.
Oh ne güzel olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…