Esimin halalari ve eniste. Annem gibiler sagolsunlar.cok gecmis olsun.merak ettim de bebegin halalari ve eniste mi yoksa esinizin halalari ve eniste mi :)
Bu gece vermicem canim.purdevitayi alayim vereyim.bakalim nasil olacak.Burda farkı marka isimleri de geçti, purdevita falan. Değiştir bir dene bakalım.. kapanmış olsa boşver kullanma derdim de, güneş de yoktur sizin oralarda.. bulamazsan monovit d3 dene, oğluma zararı olmamıştı
Gecmis olsun canim.cok zor bebek bi yandan agliyor sen bi yandan caninla uğraşiyorsun.Ben cok hastayim kizlar. Niliko ayri kosede ben ayri kosede yatiyoruz. Allah bebisine tek bakan annelere saglik sihhat versin.
Maşallah canim.gözun aydin.ins daim olur kilo almasi yemesi.Slm kızlar
Biz 3 hafta oldu ek gıdaya geceli maşallah iyi de gidiyoruz kızıma alerji yapan birşey olmadı ve şu an iştahla yiyor
İstediği kadar yedirmelimiyim şu an öyle yapıyorum ve küçük bir kase yiyor püreleri pirinç unu mamasınıda çok sevdi rahatsız olmadı kiloda almaya başladı
Kendi sagacak herhalde sutu...Doktora gittik bugun stogum azaliyor diye mama ne vereyim diye sordum inatla anne sutune devam dedi memelere kuvvet artık çıkartırım insallah 5 buçuk aylikken tadimlara baslicaz. 6aylik olduğunda biraz oturmus olur dedi meyveyle baslicaz oyle yazdi inşallah sonra sebzeleri yememezlik etmez
Merhaba. Bebeği allerjik olan anneler bebeğinizin kıyafetlerini hangi deterjanla yıkıyorsunuz acaba
Valla ya esimle birlik oldular resmen doktor um bide kadin kendi ikizleri var buyudu gerci onlar unutmus heralde o halleriniKendi sagacak herhalde sutu...
Diş geleceğini nasıl anlarız?Son bir haftadır aynıyız canım atak haftalarında benimki ondan diye düşünüyorum gelen diş falan yok çünkü
Sacini mi yoluyor kuzum benim:)))uykusu gelir gelmez uyut canım bizimki de öyle hemen uyutmazsam çok hırçınlaşıp saçını yoluyor:))
Ben uni baby sensitive kullaniyordum ama doktor omo yada ariel sensitive kullanmani söyledi.. onlari da bulamadim bi türlü..
Ben cok hastayim kizlar. Niliko ayri kosede ben ayri kosede yatiyoruz. Allah bebisine tek bakan annelere saglik sihhat versin.
Kızlar zeynep uykusu varken huzursuzken yay gibi kasılıp kendini geriye atmaya basladi bi sıkıntısı mi var ki?plojovic
Bu gece vermicem canim.purdevitayi alayim vereyim.bakalim nasil olacak.
Gecmis olsun canim.cok zor bebek bi yandan agliyor sen bi yandan caninla uğraşiyorsun.
Allah kolaylik versin.nilikoya sakinlik versin.
Maşallah canim.gözun aydin.ins daim olur kilo almasi yemesi.
Ben uni baby sensitive kullaniyordum ama doktor omo yada ariel sensitive kullanmani söyledi.. onlari da bulamadim bi türlü..
Diş geleceğini nasıl anlarız?
Salyası 2 aydır var diş etleri de sertlesmis ama dis yok
Sacini mi yoluyor kuzum benim:)))
Bu da bi garip hareketler yapıyor kucagimizdaolursa kendini atıyor...vb
Hemde süper anlattınGecmis olsun,insallah cabucak dinlene dinlene toparlarsin❤
Bizde gecis donemlerinde oluyor ya da uykusu geldiginde kacirdiysak.Gecen ay cok fazlaydi.Ama sen yine de gozlemle zorlayabilecek farkli bisyde olabilir tabii.
Decatabs,wellcare,ocean'da olabilir purdevitaya ek.En azindan icerik olarak incelenip temiz cikanlar.Purdevita'da yeni uretimde seker olacagi soylenmis dikkat edersen belirtmia olayim.Incelenmeyen senin icerigine bakabilecegi alternatif urunlerde bulabilirsin.
Buarada bıngınlık daha kapanmasi gerekmiyor ki?VosVos35
dilekyildizim Dikkat ediyorsaniz onerilmeyen markalar aslinda bunlar.Ama bazi alerji sorunlarinda dusunmedigimiz seylerde belki de iyi geldiginden onerilebiliyordur hic bilmiyorum.
Kullanilabilecek masumlar bunlar
Eki Görüntüle 2246630
Baska da vardir belki sayfayada bakabilirsiniz.
Onun disinda sabun cevizi vb urunlerle kendi yapabileceginiz deterjanlar bulunmakta.
Dis cikmasina cok yakin damakta cizgi gibi oluyor gorunmeden.Cukur gb bi cizgi.Yani cok degil ama et ayrimi gb.Yani nasil desem hani derine tirnak bastirirsan cukur gb cizgi olur ya onun benzeri gb :)))) anlatabildim mi bilemedim ama :))
Ben de bunu soracaktım bız beş buçuk aylık olduk daha hic ayağını tutmadiNilsibel canim gecmis olsun nasilsin az olsa toparladin mi?
U Umudumbitmedi_ yanlis hatirlamiyorsam baya oncede bu konu hakkinda sana yazmistim Eylulde bi ara bu sekildeydi ve dr cok sık besleme demisti bu da rahatsizlik verirmis simdi tabi biz bu duzeni oturtali baya oldu Eylul 3 saatte bir emiyor eger atak haftasinda degilse yada huysuzlugu yoksa. Acaba bi onu mu denesen? Yani gercekten aciktigini hissettiginde guzelce doyurup ayakta sallanmakta degil mesela bizimki nefret ediyor ayaga koydugum az basiyor cigligi ama kucagima alayim o kafasini omzuma koysun oyle cok guzel uyuyor
Kizlar minisler ayaklarini tutmaya basladi mi :)
Bir süredir tutuyor canım hatta ağzına da sokuyor onları yiyeceğim diye bez değiştirtmiyor.Nilsibel canim gecmis olsun nasilsin az olsa toparladin mi?
U Umudumbitmedi_ yanlis hatirlamiyorsam baya oncede bu konu hakkinda sana yazmistim Eylulde bi ara bu sekildeydi ve dr cok sık besleme demisti bu da rahatsizlik verirmis simdi tabi biz bu duzeni oturtali baya oldu Eylul 3 saatte bir emiyor eger atak haftasinda degilse yada huysuzlugu yoksa. Acaba bi onu mu denesen? Yani gercekten aciktigini hissettiginde guzelce doyurup ayakta sallanmakta degil mesela bizimki nefret ediyor ayaga koydugum az basiyor cigligi ama kucagima alayim o kafasini omzuma koysun oyle cok guzel uyuyor
Bir süredir sıkıntılı halde bizimki de ama çok şükür 3-4 gündür emme konusunda daha iyi dişe yormuştum ama gelen giden yok dişten uykuya geçiş vw istediği anda memeyi yetiştirememe mahvediyordu bizi şimdi iyi şükürSaskinAnne gunaydin, bizde 1 dis cikti 2.de yolda.
İlk dis cikmadan 2 gun once kafasi cok sicakti ama alni degil. Hatta olcuyoruz normal cikiyor mesela 36 kusurlu falan ama elimizle cok sicak geliyordu birde kaka sayisi cogalmisti mesela normalde artik gunde 2 ise 3-4 olmustu az az da olsa. Ve damaklar dikkatimi cekecek kadar kabarmisti disin cikacagi kisim sadece zaten sonra bi baktim minnacik beyaz bir sey gorunuyor :)) o simdi uzuyor milim milimde olsa artik guldugunde agladiginda agzi tam acikken karsidan bariz gorunuyor :)
Ben 1 bucuk saatte bir besliyorum cünkü cok emmiyor fazla.bi firsatini bulunca emziriyorum.Nilsibel canim gecmis olsun nasilsin az olsa toparladin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?