2018 Ekim Anneleri

Merhaba canim. Tatil nasil? Dun butun gun yattim. Yarim saat uyudum. Gece terledim. Dus aldim. Iyiyim simdi. Sagolasin.
Ben de gunduz sık besliyorum. Cok emerse kusuyor cunku. Tek meme 1 bucuk 2 saat. Ama gece acikmiyor cok. Bi sıkıntı yoksa 6 saat uyuyor.
Ayaklarini tutuyor. Corabini cikariyor.

Ben 1 bucuk saatte bir besliyorum cünkü cok emmiyor fazla.bi firsatini bulunca emziriyorum.
Sık beslenirse uyumuyor mu?
Ya keske 9 da yatsa.
Gece 3 de kalkip emse.sonra geri 9 da kalksa.
Oh ne güzel olur:)
sık besleme gazi artiriyor.gunduz bizim evde oldugumuzda 2 saattr bir oluyor ortalama.ama gece 9bucukta bi emiyor.bi dahaki emme sabah 6bucuk.mesela bu sabah 5e dogru uyandi epey ses cikardi.boyle durumlarda once emzik takiyorum.cogunluk uykuya devam ediyor.ancak emzik fayda etmezse alip emziriyorum.

Tatil simdilik guzel geciyor kizim zorlamiyor bizi dun kapali havuza sokmak istiyordum ama cok kalabalikti o yuzden sokamadim birde sanirim havuzdan korktu kucagimda hareketlendi ama denizin dibine goturuyoruz bana misin demiyor atmak istiyor kendini :) terlemen iyi gelir umarim atmissindir ilac kullanamamak kotu ama dogala vur kendini bal ihlamur limon zencefil gibi zaten biliyosundur. Gece 2 kez kalkiyor 2 ve 5 yani hep 3 saat bizim.
Ayak tutma yeni kesfedildi bizde gece uykusunda bile tutmaya calisiyor :)

Ben 1 bucuk saatte bir besliyorum cünkü cok emmiyor fazla.bi firsatini bulunca emziriyorum.
Sık beslenirse uyumuyor mu?
Ya keske 9 da yatsa.
Gece 3 de kalkip emse.sonra geri 9 da kalksa.
Oh ne güzel olur:)

Canim o zmn farkli bir durum metehaninki cunku cok emmiyor diyorsun Eylul 3 saatte bir ama 20 dk sag 20 dk sol hep boyleydi hatta bazen diyorum nasil sagicamda birakicam anca 3 saatte doluyor zaten. Cok sık emdiginde inanilmaz sikinti veriyor gaz yapiyor cikariyor memede durmuyor bizde bu duzeni olusturmam cok zor olmustu 1 hafta cok zorlandim oyalansin diye sokaklarda gezdim ama cok sukur oturttum cunku iki emip biraktiginda yani gogsu bitirmediginde yagli kismi almayip kilo kaybediyordu

Cok sukur toparladiginiza sevindim :) ben kehribar kullaniyorum. Hani oyle aaa bi anda dis geldi olmadi tabi ama 2 gun huzursuz her seyi isirmaya calisan bir hirsla ve cok uykusu bolundu sonra aa dis oldu cok sukur ateste olmadi bilmiyorum kehribardan mi

İsmine bile bakmadan seni tanidim :) senin bebe bu topicte ilk ve tek her zaman soyluyorum :))

Merhaba arkadaşlar kasım annelerindeyim ama bebeğim 12 ekimde doğdu önümüzdeki ay yavastan ek gıda muhabbetine basliycaz ama pek fikrim yok bu konuda sizlerden baslayanlar oldu mu ne durumdasınız nasıl gidiyor merak ettim

Ateş ya da sıkıntı oldu mu? Birde tam olarak ay ve günü ne

Oh ne guzel size. Sevindim.
Babamlar luks sitede oturuyor. Su an kapali havuzda genelde bi tek babam oluyormus. Ben de soksam mi acaba? Temizligine guveniyorum. Yaz olsa acik havuz cocuk dolu da. Bebeklerin boyunlarina takilan simit gibi seylerden alip.
Bugun burun akintim basladi. Bi de karnim hava dolu gibi ya. Nedir bu anlamadim.
Kacta yatip 2 de kalkiyor? 11 de mi? Oyleyse kotu.
Saglik olsun. Bizimki gece 10 bucuktan 12 bucuga kadar viy viy viy yapti. Sukur 6 bucuga kadar falan uyudu.
Cok tatlislar. Eylul'e ve size iyi eglenceler.

Gecmis olsun. Iyidir insallah simdi.

Benimki 8 ekim dogumlu. Baslamadim. Ama aramizda 3 gun kuraliyla tadim yapanlardan muhallebi yapana kahvalti verene kadar herkes mevcut. Anneye gore degisiyor sanirim. Benim doktorum basla dese baslardim. Meme vermek daha kolayima geliyor.

Canım geçmiş olsun öksürük var mi

İsmine bile bakmadan seni tanidim :) senin bebe bu topicte ilk ve tek her zaman soyluyorum :))
ya valla aklima gelenleri yaziyorum boyle bebeler uyumadi diyen oldukca bizimki ne yapiyo da uyuyo ya da ben ne yapiyorum da uyuyo diye ihtimalleri dusunup yazmaya calisiyorum.belki bi faydasi olur diye.cunku uykusuzluk cok kotu bisey. :)

Benimki 8 ekim dogumlu. Baslamadim. Ama aramizda 3 gun kuraliyla tadim yapanlardan muhallebi yapana kahvalti verene kadar herkes mevcut. Anneye gore degisiyor sanirim. Benim doktorum basla dese baslardim. Meme vermek daha kolayima geliyor.
sizin yazilar beni cok gulduruyo ama cidden her cesit besleyen var aramizda.hepimizin bebekleri saglikla buyusun insallah :)

sizin yazilar beni cok gulduruyo ama cidden her cesit besleyen var aramizda.hepimizin bebekleri saglikla buyusun insallah :)
Amin canim. Ben kuralci degilim ama doktorun dediklerini uyguluyorum. Esim gecen cocugun agzina dondurma surdu. Kizdim. Ne gerek var. Hem sekerli hem limonlu hem soguk. Bir saat agzini yalayip oyalandi ama.
Bu arada uyku konusunda emzik cok buyuk eksigimiz. Simdi memede uyuyor benim kiz. Memeyi cikarip emzik takabilsem keske. Hemen itiyo. Oksuruyo. Dayanabildigim kadar dayaniyorum boyle. Meme cikinca uyaniyor.
15 dakikadan fazla emzirmiyordum. Ilk gittigimiz misafirlikte kural bozuldu.

Kizlar 3 haftadir beyaz ekmek, iki haftadir kek, bir haftadir pirinc pilavi yemiyorum. Her hafta bir seyi keserek devam ediyorum. Cok istahli ve hamur isi manyagiyimdir. Onceden ac karnina 72 tok karnina 74 geliyordum. Simdi ac da tok da tam 70 oldum. Insallah devam ederim.

Merhabalar,
Nilsibel geçmiş olsun canım birkaç mesaj okuyabildim inşallah herkes iyidir.ben de geçen hafta boyu griptim.Nane limon içtim de öyle iyi oldum yoksa çok uzayacaktı.

Kızlar benim oğluş gece uykusuna 20.00 gübi gelmek istiyor artık ama sabaha kadar kaç defa uyandığını artık sayamıyorum.Diş geliyo Alttsn ondan mu acaba ?
Ek gıdaya elma suyu ve yoğurt ile başlamıştık isilik oldu yüzü be Vücudunun bazı Bölgeleri.Dün doktora götürdüm yoğurdu 9 ay oluncaya kafar verme dedi alerji yapmiş olabilir.Ek gıda ile ilgili tavsiyelerin yazılı olduğu bir de kağıt verdi ama okumak ne mümkün hastabede dinlediklerim kaldı Aklımda.İşe başladığım için devamlı koşturma halindeyim hem evde hem okulda.okulda iki kez süt sağıyorum ancak bir öğün çıkıyo belki 1.5 öğün..Ben yokken bir anne sütü bir öğün de mama veriliyo 90 ml..Ek Gıdada alerji devam etmezse yavaş yavaş dozu artırarak bir kase çorba içecek seviyeye geldiğinde yani 6 ay dolunca mamayı bırakırsın dedi doktor bakalım.Boyu kilosu normal çpk şükür bizden böyle haberler sizler nasılsınız bebişlerle ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…