Merhaba canim. Tatil nasil? Dun butun gun yattim. Yarim saat uyudum. Gece terledim. Dus aldim. Iyiyim simdi. Sagolasin.Nilsibel canim gecmis olsun nasilsin az olsa toparladin mi?
@Umudumbitmedi_ yanlis hatirlamiyorsam baya oncede bu konu hakkinda sana yazmistim Eylulde bi ara bu sekildeydi ve dr cok sık besleme demisti bu da rahatsizlik verirmis simdi tabi biz bu duzeni oturtali baya oldu Eylul 3 saatte bir emiyor eger atak haftasinda degilse yada huysuzlugu yoksa. Acaba bi onu mu denesen? Yani gercekten aciktigini hissettiginde guzelce doyurup ayakta sallanmakta degil mesela bizimki nefret ediyor ayaga koydugum az basiyor cigligi ama kucagima alayim o kafasini omzuma koysun oyle cok guzel uyuyor
Kizlar minisler ayaklarini tutmaya basladi mi :)
sık besleme gazi artiriyor.gunduz bizim evde oldugumuzda 2 saattr bir oluyor ortalama.ama gece 9bucukta bi emiyor.bi dahaki emme sabah 6bucuk.mesela bu sabah 5e dogru uyandi epey ses cikardi.boyle durumlarda once emzik takiyorum.cogunluk uykuya devam ediyor.ancak emzik fayda etmezse alip emziriyorum.Ben 1 bucuk saatte bir besliyorum cünkü cok emmiyor fazla.bi firsatini bulunca emziriyorum.
Sık beslenirse uyumuyor mu?
Ya keske 9 da yatsa.
Gece 3 de kalkip emse.sonra geri 9 da kalksa.
Oh ne güzel olur:)
Merhaba canim. Tatil nasil? Dun butun gun yattim. Yarim saat uyudum. Gece terledim. Dus aldim. Iyiyim simdi. Sagolasin.
Ben de gunduz sık besliyorum. Cok emerse kusuyor cunku. Tek meme 1 bucuk 2 saat. Ama gece acikmiyor cok. Bi sıkıntı yoksa 6 saat uyuyor.
Ayaklarini tutuyor. Corabini cikariyor.
Ben 1 bucuk saatte bir besliyorum cünkü cok emmiyor fazla.bi firsatini bulunca emziriyorum.
Sık beslenirse uyumuyor mu?
Ya keske 9 da yatsa.
Gece 3 de kalkip emse.sonra geri 9 da kalksa.
Oh ne güzel olur:)
Bir süredir sıkıntılı halde bizimki de ama çok şükür 3-4 gündür emme konusunda daha iyi dişe yormuştum ama gelen giden yok dişten uykuya geçiş vw istediği anda memeyi yetiştirememe mahvediyordu bizi şimdi iyi şükür
Ben de bunu soracaktım bız beş buçuk aylık olduk daha hic ayağını tutmadi
sık besleme gazi artiriyor.gunduz bizim evde oldugumuzda 2 saattr bir oluyor ortalama.ama gece 9bucukta bi emiyor.bi dahaki emme sabah 6bucuk.mesela bu sabah 5e dogru uyandi epey ses cikardi.boyle durumlarda once emzik takiyorum.cogunluk uykuya devam ediyor.ancak emzik fayda etmezse alip emziriyorum.
Ateş ya da sıkıntı oldu mu? Birde tam olarak ay ve günü neSaskinAnne gunaydin, bizde 1 dis cikti 2.de yolda.
İlk dis cikmadan 2 gun once kafasi cok sicakti ama alni degil. Hatta olcuyoruz normal cikiyor mesela 36 kusurlu falan ama elimizle cok sicak geliyordu birde kaka sayisi cogalmisti mesela normalde artik gunde 2 ise 3-4 olmustu az az da olsa. Ve damaklar dikkatimi cekecek kadar kabarmisti disin cikacagi kisim sadece zaten sonra bi baktim minnacik beyaz bir sey gorunuyor :)) o simdi uzuyor milim milimde olsa artik guldugunde agladiginda agzi tam acikken karsidan bariz gorunuyor :)
Oh ne guzel size. Sevindim.Tatil simdilik guzel geciyor kizim zorlamiyor bizi dun kapali havuza sokmak istiyordum ama cok kalabalikti o yuzden sokamadim birde sanirim havuzdan korktu kucagimda hareketlendi ama denizin dibine goturuyoruz bana misin demiyor atmak istiyor kendini :) terlemen iyi gelir umarim atmissindir ilac kullanamamak kotu ama dogala vur kendini bal ihlamur limon zencefil gibi zaten biliyosundur. Gece 2 kez kalkiyor 2 ve 5 yani hep 3 saat bizim.
Ayak tutma yeni kesfedildi bizde gece uykusunda bile tutmaya calisiyor :)
Gecmis olsun. Iyidir insallah simdi.Merhaba güZel anneler nasılsınız?Bu sayfa nasıl olmuş yaw bi karışık geldi gözüme :)) Ben yine firardaydım :hem okula başlamam gerekti,hem kv iki kere şeker komasına girdi CV derken telefonu elime bile alamadım.Unarım hepiniz iyisinizdir.
Benimki 8 ekim dogumlu. Baslamadim. Ama aramizda 3 gun kuraliyla tadim yapanlardan muhallebi yapana kahvalti verene kadar herkes mevcut. Anneye gore degisiyor sanirim. Benim doktorum basla dese baslardim. Meme vermek daha kolayima geliyor.Merhaba arkadaşlar kasım annelerindeyim ama bebeğim 12 ekimde doğdu önümüzdeki ay yavastan ek gıda muhabbetine basliycaz ama pek fikrim yok bu konuda sizlerden baslayanlar oldu mu ne durumdasınız nasıl gidiyor merak ettim
Canım geçmiş olsun öksürük var miOh ne guzel size. Sevindim.
Babamlar luks sitede oturuyor. Su an kapali havuzda genelde bi tek babam oluyormus. Ben de soksam mi acaba? Temizligine guveniyorum. Yaz olsa acik havuz cocuk dolu da. Bebeklerin boyunlarina takilan simit gibi seylerden alip.
Bugun burun akintim basladi. Bi de karnim hava dolu gibi ya. Nedir bu anlamadim.
Kacta yatip 2 de kalkiyor? 11 de mi? Oyleyse kotu.
Saglik olsun. Bizimki gece 10 bucuktan 12 bucuga kadar viy viy viy yapti. Sukur 6 bucuga kadar falan uyudu.
Cok tatlislar. Eylul'e ve size iyi eglenceler.
Sabah biraz oksurdum ama simdi yok. Dun beterdim de bugun cok iyiyim masallah. Bugun de esim yataklik oldu. Onun da gozu acilmiyor.Canım geçmiş olsun öksürük var mi
ya valla aklima gelenleri yaziyorum boyle bebeler uyumadi diyen oldukca bizimki ne yapiyo da uyuyo ya da ben ne yapiyorum da uyuyo diye ihtimalleri dusunup yazmaya calisiyorum.belki bi faydasi olur diye.cunku uykusuzluk cok kotu bisey. :)İsmine bile bakmadan seni tanidim :) senin bebe bu topicte ilk ve tek her zaman soyluyorum :))
sizin yazilar beni cok gulduruyoBenimki 8 ekim dogumlu. Baslamadim. Ama aramizda 3 gun kuraliyla tadim yapanlardan muhallebi yapana kahvalti verene kadar herkes mevcut. Anneye gore degisiyor sanirim. Benim doktorum basla dese baslardim. Meme vermek daha kolayima geliyor.
Amin canim. Ben kuralci degilim ama doktorun dediklerini uyguluyorum. Esim gecen cocugun agzina dondurma surdu. Kizdim. Ne gerek var. Hem sekerli hem limonlu hem soguk. Bir saat agzini yalayip oyalandi ama.sizin yazilar beni cok gulduruyoama cidden her cesit besleyen var aramizda.hepimizin bebekleri saglikla buyusun insallah :)
Bende dr brown aldim iyi cikar umarim. Emzikte bi tek dr brown seviyo oda uykudaKızlar ben alıştırma biberonunu nuk first choice learner silikon biberon aldim
Çok araştırdım akıtmayan bi bu birde dr.browns muş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?