2018 Ekim Anneleri

Benim de aklimdaydin bu sabah. Sinif ogretmenisin. Senin isin daha zor.
Ben artik sut akmiyorsa hic sagmiyorum. Cunku bittim tukendim. Zaten gece bir kere uyanip 6 bucukta gune basliyorum. Doktora soyledim. Mama verin dedi. Ek gidaya hic baslamadik. Ben yokken bir ogun mama aliyor. Dolaptaki sutler var hala biraz.
Insallah yavrunun alerjisi devam etmez. Bence daha ogun olarak corba icecek kivamda degiller. Neden mamayi kesiyor ki.
Bu arada bugun iyiyim sukur. Bitki cayina devam.

Üç gün kuralıyla dozu günden güne artırıp çeşitlendirebilirsen 15 gün sonunda bir kase çorbaya ulaşabilirsin dedi 6 aylıkken bilmem ki.Sebze Çorbası yayla Çorbası ve tarhana diye sıraya koydu.Çıksa da çıkmasa da sağıyorum çünkü talep yok deyip geri gitmesin.Sen branş olunca eve sık sık gelebildiğini söylemiştin öylesi çok iyi.

Sabah biraz oksurdum ama simdi yok. Dun beterdim de bugun cok iyiyim masallah. Bugun de esim yataklik oldu. Onun da gozu acilmiyor.
Geçmiş olsun
Göğüste doluluk oksurukten olur
Salgın var herhalde geçen ay ilk eşim sonra ben sonra zeynep grip olduk

Yalnizca 2 gun bi huzursuz gecti o kdr
3 ekim dogumlu
Aaa aramızda 3 gün var
Bende zeynepin damağına baktim göremedim açmıyor ağzını. Sadece gıcır gucur kasıyor hem emziği hemde zurafasi ile
Boynuna 2 hafta önce taktım kehribarı bakalim faydası olacak mi

Bende dr brown aldim iyi cikar umarim. Emzikte bi tek dr brown seviyo oda uykuda
Biberonlari da akıtıyor arada Hepsini avent almistim o kadar biberon (3 tane) boşa gitmesin diye dün yedek biberon emziği aldim mecburen
Bi daha çocuğum olur mu bilmiyorum da olursa başka marka alirim belki

Birde dr.browns anti kolik biberon almistim ne bileyim belki kolik sıkıntısı mamamdan oluyor diye hep akıttı çocuk hic sevmedi ama su biberonu çok güzelmiş onu duydum

Benimki 8 ekim dogumlu. Baslamadim. Ama aramizda 3 gun kuraliyla tadim yapanlardan muhallebi yapana kahvalti verene kadar herkes mevcut. Anneye gore degisiyor sanirim. Benim doktorum basla dese baslardim. Meme vermek daha kolayima geliyor.
Bizde de benden baska evdeki herkes cocugun ağzına birşeyler tikistiriyor bitek ben başlamadım ek gıdaya. Bi takip ediyim konuyu kim neyi nasıl veriyor. Bize de gecen ay doktor az kilo alirsa baslatirim ek gidaya demişti ama kilo alımı normal olduğu için başlatmadı.

Ben de helyum gazı yutmuş gibiyim garip bir şişkinlik var. Kollar bacaklar normal. Mide karın bölgesi sanki 6 aylık gebe. Yağlanma olur da bu kadar mı dengesiz olur. Gebe pantolonum var, onunla geziyorum

Evet canim. Sinifim yok nobetim yok. Yazili haric evrak isim yok.
Allah sana da kolaylik versin.

Wee baby'nin silikon emziği var bizde, uyuduktan sonra ağlarsa veriyorum dalıyor tekrar. Alıştırma amaçlı, emziği sıcak/ılık suda beklet emerken. Emzirmenin sonunda diğer memeden biraz süt bulaştır emziğe. Emzik hem ılık hem sütlü olunca atmaz belki. Memeyi ağzından çıkarınca ver sütlü emziği, bakalım Niliko ne edecek

Kiz sabahtan aksama mememe soktum gezdirdim. Yinealmadi esek. Sut de denedim yok. Ilik suyu denemedim. Denerim.

Eski formuna kavuşursun inşallah ❤ irade güzel şey ❤
Bugün uzun zamandır ilk defa pirinç pilavı yedim. Ben de severim hamur işini ama daha çok abur cuburdan alıyorum. Nasıl keserim bilmiyorum :/

Ben de helyum gazı yutmuş gibiyim garip bir şişkinlik var. Kollar bacaklar normal. Mide karın bölgesi sanki 6 aylık gebe. Yağlanma olur da bu kadar mı dengesiz olur. Gebe pantolonum var, onunla geziyorum
Yazda geliyor acilen biseyler yapmak lazim benimde gevsek karnim ince kiyafetlerden portlucek hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…