2018 Ekim Anneleri

bende dikkat ediyorum 10 gündür sporda yapıyorum 1.5 kg fark etti ramazana kadar 5 kg versem 5 kalır 10 kilo fazlam var

Masallah canim.senin oglan yorucu bi bebek degil demekki.
Benimki hem emzik almiyor hemde kucaktan inmiyor.ustüne gece de güzelce uyumuyor.bi kalkiyor basıyor cıgligi.alttaki komsu dediki gece hep bebeginiz agliyor.evet dedim darisi basina:)
Bu zamana kadar metehan 2 kere 6 saate yakin yatti.baska da yatmadi.2 3 kere 5 saat.3 4 kere de 4 saat yatti.genelde 2 veya 2 bucuk saat yatiyor.en uzun.
Dun 9 bucukta yatti.1 saat sonra kalkti.emdi biraz huysuzluk yapti.uyuttum.12 de kalkti.kucagima aldim.uyuttum.2 de kalkti.5 de kalkti.7 de kalkti.geri uyuttum.8 bucukta kalkti.
Gece her kalkisimda niye erken uyumadim diye kendime kiziyorum.benim de uykum cok.cins.her kalkistan sonra uyumaya devam edemiyorum.
Söyle bi güzel 10 saat yatsaydim iyi olacakti.
Neyse diyorum.sağlik olsun.canina bisey olmasin.
Canim metehan max.5 dakika emiyor.simdi diceksin ki hizli emiyor.yok bacim göğsümü bititmiyor onun icin bende bi firsatini bulunca emiziriyorum.bu ay benim zorlamalatim ve mamayla 700 gr aldi.yapmasaydim hic almicakti.
ya valla aklima gelenleri yaziyorum boyle bebeler uyumadi diyen oldukca bizimki ne yapiyo da uyuyo ya da ben ne yapiyorum da uyuyo diye ihtimalleri dusunup yazmaya calisiyorum.belki bi faydasi olur diye.cunku uykusuzluk cok kotu bisey. :)
Hemde cok kötü.gecen 6 saat uyudu.bende uyudum.o gün çok mutluydum.

Canim esinin ailesi nerede? Yaz tatilinde su cocugu orada bir doktora goturun uyumuyor deyin. Bakalim ne diyecek. Metoş bana fenalik getirdi valla. Boncuk gozleri olmasa cekilmez. Benim kizdan beter. Tam bir savasci. Su uyur metehan uyumaz.

U Umudumbitmedi_ Ben de uykusuzluktan çok yorgunum. Gece 2 saatte bir uyanmak oldukca yorucu..güya mama uyutur..guya mama kilo yapar. Ilgisi yok, biz de bu tezler çürüdü.
Az once mama sandalyesine hafif eğimli oturacak şekilde 5 dk o da, oturmaya da egzersiz olur diye koydum. Ortalığı yıktı. 30 sn sonra geri kucağıma aldım..

157. Diyetisyene gore 52 kilo olmam lazim. Ama onlar utopya. Bi de benim vucut tipim jennifer lopez gibi. 55 kiloyken kemiklerim sayiliyordu. Ne varsa asagida var.
60 iyi olur sana
Benimde boy 1.68 kilo 80 70 çok iyi oluyor 74 ile hamile kalmıştım

Canim esinin ailesi nerede? Yaz tatilinde su cocugu orada bir doktora goturun uyumuyor deyin. Bakalim ne diyecek. Metoş bana fenalik getirdi valla. Boncuk gozleri olmasa cekilmez. Benim kizdan beter. Tam bir savasci. Su uyur metehan uyumaz.
Esimin ailesi köy gibi bi ilcede oturuyor.
Onlar cok anlayissiz.ne söylesem sikayetleniyorsunuz diyorlar.
Neymis efendim.eskisi gibi uyumayi beklememeliymisiz.böyle böyle büyüyorlarmis.
Hem doktorlar da önemsemiyor.
Metehanla niliko çok fenalar zaten.
Az önce uyuttum yatagina koydum.esimin yanina vardim
Esim sessizce metehan uyudu mu dedi.
Hiiiii diye bi ses çikardi.ben uyumadim diyor babasi dedim:)
Benim yanitlamama izin vermedi:)

Nilsibel her hafta biseyi cikarma sistemi mantikli geldi.herseyi bi anda cikarmaya calisinca diyet uzun surmuyor cidden. ben de oyle yapayim en iyisi. bi hafta dilimli ekmeklere gecsem bi hafta abur cubur vb gitsem iyi olacak.hamilelikte 9 kilo aldim.dogumda hepsi gitti.emzirme doneminde 5 kilo aldim.
VosVos35 ben de abur cubura daha dogrusu cipse cok duskunum.iki hafta tuttum kendimi almamak icin.ama hergun aklima geliyordu.sonra aldim bi paket yedim.bakalim ne kadar tutabilicem kendimi.16 yildir cok duzenli cips yerim neyse Nilsibel in dedigi sekil her hafta birseyi cikarmayi deniyelim bakalim :)

Canim hic sorma ya.nilsibel mama al belki uzun uyur dedi.aldim her gece veriyorum.yok anacim uyaniyor soytari.
Dün gecede d vitaminini kestim.yine uyandi.

Off canim cips. Kalp kalp.
Cumartesi serbest gun ilan ettim bu arada.

Yaa. Simdi oldugunuz yerde duzgun doktor yok ya. Ondan demistim. Senin ailenin yanina gitmiyor musunuz?

Alerjimiz yok canim.normal bebelac aldim 1 paket.

Saol canim.evet yok.ailemin yanina gitmeyi dusünmüyorum.hicbi zaman.
Artik biseyleri deneyerek bulacam neden uyumadigini.
Ay dogru. Unutmusum onu. Ozur.
Valla yazin buyuk bi sehire gidin bence. Belki basit bir seydir. Bosuna iskence cekmeyin. Yavruya da yazik.
Ben iyi geceler cayi aldim. Agzina bile koymuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…