Canım sen sadece mamami veriyorsun anne sütü alıyor mu? Mamayı zorla veriyorum yaaa çok yoruldumNerde satılıyor
Cogunluk mama. Sut cok az yine de 5 10 ml dahi olsa sagiyorum..gunde en fazla 50 ml. Cikiyor. Mama hep. mamayı reddettiğinde tabağa koyup silikon kaşıkla az az veriyorum.cok zor oluyor tabi Ama yapacak birşey yok..Canım sen sadece mamami veriyorsun anne sütü alıyor mu? Mamayı zorla veriyorum yaaa çok yoruldum
2-3 halka kabak ve 2 ince dilim havucu suda haşladım.. kevgirden geçirdim.. 2-3 tatlı kaşığı vermiştim. Bugün sadece yoğurt verdim 2 tatlı kaşığı. Sevmedi yine.. bir günde elma rendeleyip suyunu vermiştim sadece.Kızlar yarin ek gıdaya başlayacağım biri anlatabilir mi, ilk patates vericem ilk gün bir çay kaşığı diyor patatesi su ile haşlayacak mıyım miktar ne kadar olacak birde az bişeyi blender ile nasıl ezeceğim, suyu da mı olacak biraz
Sorun degil canim.normallestirdim.Ay dogru. Unutmusum onu. Ozur.
Valla yazin buyuk bi sehire gidin bence. Belki basit bir seydir. Bosuna iskence cekmeyin. Yavruya da yazik.
Ben iyi geceler cayi aldim. Agzina bile koymuyor.
Blender de falan çekmedin mi canım kevgir den geçirirken suda kartın mi az birşey, anlamadimki bu ek gıda işini nasıl olacak , ilk gün bir çay kaşığı ya kalan çöpe değil mi ertesi gün yenisi hazırlanacak2-3 halka kabak ve 2 ince dilim havucu suda haşladım.. kevgirden geçirdim.. 2-3 tatlı kaşığı vermiştim. Bugün sadece yoğurt verdim 2 tatlı kaşığı. Sevmedi yine.. bir günde elma rendeleyip suyunu vermiştim sadece.
eve geçince atacam liste..Blender de falan çekmedin mi canım kevgir den geçirirken suda kartın mi az birşey, anlamadimki bu ek gıda işini nasıl olacak , ilk gün bir çay kaşığı ya kalan çöpe değil mi ertesi gün yenisi hazırlanacak
bende kabak patates pirinç yapıyorum 2 gündür sevdi güzel yedi masallah2-3 halka kabak ve 2 ince dilim havucu suda haşladım.. kevgirden geçirdim.. 2-3 tatlı kaşığı vermiştim. Bugün sadece yoğurt verdim 2 tatlı kaşığı. Sevmedi yine.. bir günde elma rendeleyip suyunu vermiştim sadece.
Ben baslamadim ama bir dilim havuc hasla mesela. Hemen haslanir zaten.Blender de falan çekmedin mi canım kevgir den geçirirken suda kartın mi az birşey, anlamadimki bu ek gıda işini nasıl olacak , ilk gün bir çay kaşığı ya kalan çöpe değil mi ertesi gün yenisi hazırlanacak
Sağol canımeve geçince atacam liste..
Amin canım Sağol nöbet benim de yok ne olacak ki tut gitsin dedi idare ama ben istemedim.eksik olsn.Evet canim. Sinifim yok nobetim yok. Yazili haric evrak isim yok.
Allah sana da kolaylik versin.
kaçtın canımBen ölmüsüm kızlar
100.7 kilo olmusum
Allahsizlar. Senin yasal hakkin bir sene nobet tutmamak. Daha neler.Amin canım Sağol nöbet benim de yok ne olacak ki tut gitsin dedi idare ama ben istemedim.eksik olsn.
Ben de sevmiyorum her sabah uyandığımda bugün Günlerden neydi nöbet günü müydü diye düşünüyordum nöbetle Kafayı bozmuştum :) bu fırsat kaçmaz.İngilizce dersim ilk iki saate konulmuş ama geç gitmeme izin verdi bir diğer yardımcı.Bir gün de bir gündür mama verilmeyenAllahsizlar. Senin yasal hakkin bir sene nobet tutmamak. Daha neler.
Ben nobeti hic sevmiyorum. Gerci ilkokulda calistim. Cocuklar zil calinca iceri giriyor. Bizimkiler zil calinca disari cikiyor. Hatta tuvalete gitmek ve yemek yemek icin ogretmeni bekliyorlar.
93 tüm.sütüm kesilir gibi olunca epey yedim ictim.aslinda zayifliyordum.70 e inecektim.kaçtın canım
plojovic benim oğlanın yazın avantajıyla mı yoksa genetik mi bilmiyorum, 4 aylık kontrolde kapanmıştı bıngıldağı.. buna istinaden acaba mı dedim. 5 aydır düzenli kullanmış bir de. Unutuyorum ben, 3-5 gün vermediğim oluyor demiştim, vermesen de olur, kapanmış demişti ebe..
Her çocukta farklıdır elbet.. kızımın henüz kapanmadı mesela. Gerçi 1 aydır vermedim, güneşe de her gün çıkamıyoruz. Güneş en iyi kaynak. 15-20 dk kafası güneşle temas etse kâfi diyor Tv'de uzmanlar. Güneş görmeyen yerlerde mecburen düzgün bir ürün bulup kullanım şart.
Senin yazdıklarını bulmaya çalışsın kızlar. Bu denli huysuzluk bana normal gelmiyor, mizaç da bir yere kadar bence.. minicik bünyeye giren her dış madde bir sonuç doğuruyor. Ne kadar doğal olursa o kadar iyidir kanısındayım nacizane
Ne erken denebilir ne gec dis icin :) 4 ay itibariyle cikabilir her an.Bebislere bagli :)Hemde süper anlattın
Sabah olsunda bakıyım
Ama erken daha dimi
O da d vitamini.Sadece icerikler farkedebiliyor.Doktorunuza sorarsaniz daha iyi.
Ne guzel taktikmis :)Kizlar 3 haftadir beyaz ekmek, iki haftadir kek, bir haftadir pirinc pilavi yemiyorum. Her hafta bir seyi keserek devam ediyorum. Cok istahli ve hamur isi manyagiyimdir. Onceden ac karnina 72 tok karnina 74 geliyordum. Simdi ac da tok da tam 70 oldum. Insallah devam ederim.
Sac dokulmesine çözüm bulan oldu mu? Su malum sampuandan mi alsam diye baktimda hangisini aldiniz siz bir kaç cesiti varplojovic
Kızlar yarin ek gıdaya başlayacağım biri anlatabilir mi, ilk patates vericem ilk gün bir çay kaşığı diyor patatesi su ile haşlayacak mıyım miktar ne kadar olacak birde az bişeyi blender ile nasıl ezeceğim, suyu da mı olacak biraz
Ek gıdaya gecersınız canımKizlar elimde numune hipp mama vardi sisedekilerden sutum az gibiydi tutup tutup birakinca bende bi deniyim icicekmi dedim icmedi ogg yapti hic mi mama sevmeyecek simdi baska mi denesem napsam stok bitince mecburum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?