2018 Ekim Anneleri

Kızlar yarin ek gıdaya başlayacağım biri anlatabilir mi, ilk patates vericem ilk gün bir çay kaşığı diyor patatesi su ile haşlayacak mıyım miktar ne kadar olacak birde az bişeyi blender ile nasıl ezeceğim, suyu da mı olacak biraz

Canım sen sadece mamami veriyorsun anne sütü alıyor mu? Mamayı zorla veriyorum yaaa çok yoruldum
Cogunluk mama. Sut cok az yine de 5 10 ml dahi olsa sagiyorum..gunde en fazla 50 ml. Cikiyor. Mama hep. mamayı reddettiğinde tabağa koyup silikon kaşıkla az az veriyorum.cok zor oluyor tabi Ama yapacak birşey yok..

2-3 halka kabak ve 2 ince dilim havucu suda haşladım.. kevgirden geçirdim.. 2-3 tatlı kaşığı vermiştim. Bugün sadece yoğurt verdim 2 tatlı kaşığı. Sevmedi yine.. bir günde elma rendeleyip suyunu vermiştim sadece.

Ay dogru. Unutmusum onu. Ozur.
Valla yazin buyuk bi sehire gidin bence. Belki basit bir seydir. Bosuna iskence cekmeyin. Yavruya da yazik.
Ben iyi geceler cayi aldim. Agzina bile koymuyor.
Sorun degil canim.normallestirdim.
Yazin tayin istemeyi dusünüyoruz.ins il merkezi gelir hayirlisiyla.ilcede yasamak hele de araban olmayinca cok zor.
Ben de mama aldim.veriyorum yatmadan.durum yine ayni.

Blender de falan çekmedin mi canım kevgir den geçirirken suda kartın mi az birşey, anlamadimki bu ek gıda işini nasıl olacak , ilk gün bir çay kaşığı ya kalan çöpe değil mi ertesi gün yenisi hazırlanacak

bende kabak patates pirinç yapıyorum 2 gündür sevdi güzel yedi masallah

Ben baslamadim ama bir dilim havuc hasla mesela. Hemen haslanir zaten.

Amin canım Sağol nöbet benim de yok ne olacak ki tut gitsin dedi idare ama ben istemedim.eksik olsn.
Allahsizlar. Senin yasal hakkin bir sene nobet tutmamak. Daha neler.
Ben nobeti hic sevmiyorum. Gerci ilkokulda calistim. Cocuklar zil calinca iceri giriyor. Bizimkiler zil calinca disari cikiyor. Hatta tuvalete gitmek ve yemek yemek icin ogretmeni bekliyorlar.

Ben de sevmiyorum her sabah uyandığımda bugün Günlerden neydi nöbet günü müydü diye düşünüyordum nöbetle Kafayı bozmuştum :) bu fırsat kaçmaz.İngilizce dersim ilk iki saate konulmuş ama geç gitmeme izin verdi bir diğer yardımcı.Bir gün de bir gündür mama verilmeyen

Kizlar elimde numune hipp mama vardi sisedekilerden sutum az gibiydi tutup tutup birakinca bende bi deniyim icicekmi dedim icmedi ogg yapti hic mi mama sevmeyecek simdi baska mi denesem napsam stok bitince mecburum

Yok canim 1-1bucuj yasi bulabilir bilgildak kapanmasi U Umudumbitmedi_ seninde aklinda olsun sikinti yapma yani :)
Istisnalar olabilir ekstra bisy yoksa doktor takip eder zaten.

Hemde süper anlattın
Sabah olsunda bakıyım
Ama erken daha dimi
Ne erken denebilir ne gec dis icin :) 4 ay itibariyle cikabilir her an.Bebislere bagli :)

plojovic U Umudumbitmedi_ ben kaçırdım neden devit3 değil de purdevita? O daha mi iyi?
O da d vitamini.Sadece icerikler farkedebiliyor.Doktorunuza sorarsaniz daha iyi.

Ne guzel taktikmis :)
Bende 60a cakilip kaldim.Hasta oldugumda 58e inmistim yine ciktim :)
Uygulamani deneyecegim :)
Zaten insan yemeyince sonra canida cekmiyor sanki.

Sac dokulmesine çözüm bulan oldu mu? Su malum sampuandan mi alsam diye baktimda hangisini aldiniz siz bir kaç cesiti var plojovic

Benim o donem mi gecti yoksa sampuan mi işe yaradi bilmiyorum ama sampuandan sonra daha iyi durum.Degerlerimde yerinde cunku.
Halalles aldim sitesinden.

Az az yapacaksin canim.
Ben blender kullanmiyorum hic.
Suyuyla tabii kurumasin diye biraz islatirsin.Iyice damagina yapisip kalmasin kuru kuru :)
Ilk gun 2 kasik,ikinci gun 3 kasik,ucuncu gun 4 kasik gb verdim.
Once kendi kasigiyla boyle olcup kucuk kaseye koydum sonra az az verdim.
Havuclada baslayabilirsin.Patates icin acele etmesende olur.Kabiz yapar mi diye dusundugumden soyluyorum,fikir

Kizlar elimde numune hipp mama vardi sisedekilerden sutum az gibiydi tutup tutup birakinca bende bi deniyim icicekmi dedim icmedi ogg yapti hic mi mama sevmeyecek simdi baska mi denesem napsam stok bitince mecburum
Ek gıdaya gecersınız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…