2018 Ekim Anneleri

Sağol canım biz de alerji var ya havuç daha alerjik ilk ondan başlamayayim demiştim

Dis cikarma genetik diyorlardi ama bizde bu tutmadi esim 11 ben 6 ayi devirmisim cikardigimizda ama Eylul 5 aylikken cikardi. Bakalim digerleri nasil olucak.
İnsallah ise yararda sorunsuz cikar diyeyim :))

Patates haşlayıp ezmek için aparat var, onu kullanabilirsiniz. Kalanı da kendinize herhangi bir yemeğe katabilirsiniz bence. Bebeğe kaynamış ılınmış suyla karışık verilebilir. Ben henüz başlamadım. plojovic yetişir şimdi :)

Kizlar elimde numune hipp mama vardi sisedekilerden sutum az gibiydi tutup tutup birakinca bende bi deniyim icicekmi dedim icmedi ogg yapti hic mi mama sevmeyecek simdi baska mi denesem napsam stok bitince mecburum

Hemen uzulme yine dene farkli bi ortamda dene yada dikkatini baska yone cekipte dene

Daha ilk geceden belli olmaz ama..
Gündüz kaç kere, kaç saat uyuyor Meto?
Gündüz de bi düzeni yok canim.sabah kalktiktan 1 buvuk saat sonra yatiyor bi yatim saat.ögleden sonra 1 saat uyuyor kalkiyor bira duruyor.1 saat yada yarim saat yatiyor.bunlar da bazen.bazende 2 saat yatiyor.hep degisken.bugün hic yatmadi hep 10 15 dakika.esimde evdeydi.ikimizfr bas edemedik.hala ayagimda salliyorum.pert oldum.yatsa da uyusam diye bekliyorum.

Sallamasan? Yani uyutmaya çalışmasan? Oyun istiyor olabilir mi? Veya başka ne bileyim, masaj, kulağını kaşımak, ayaklarının altını ovalamak.. kaka yaptı mı? Terliyor mu, susamış olabilir mi? Rahatını kaçıran bir şeyler.. çok az uyuyor ve bu da sinirini bozar, aynı biz yetişkinlerde olduğu gibi

Canim uzerini degistirdim.azalttim.altini degistim.kucakta gezdirdik.salladik.mama verdim.yok yine ayni.yerinde durmuyor.esim aldi simdi.kurani hatmediyor.bütün sureleri okuyor.bakalim rahatlicak mı.
Bi derdi var ama ne.

U Umudumbitmedi_
Ben kızıma sürekli gülümsüyorum, şebek gibi.. ona da sirayet etti sonunda ❤ çocuk beni görünce gülüyor.. mutlu bebek, rahat bebek.. 12 yaşında çocuklar gibi davranıyorum. Abuk sabuk şarkılar uyduruyorum.. iş güç hak getire.. bütün gün oynuyoruz. Çocuk bana doyuyor ve uyuyor diye düşünüyorum.. acaba Mete de bir beklenti içinde mi? Annem gelse de iki şarkı söylesek birlikte diye düşünüyor mu arada..
Gündüz annesine doyamayan bebek gece uyumaz diye okumuştum bir yerde.. üstünde durmak lazım

Ben metehan 1 dakika bile ayrilmiyorum ki.
Klozete oturacagim zaman da yanimda gotüruyorum.yalniz kalmasin diye.onunla konusarak sarki soylereyerek herseyi yapiyorum.komsular bile diyor.sen metehanla hep konusuyorsun hep ilgileniyorsun diyorlar.
Çamasir atmaya bile kucagimda oluyor.
Sevme meselesine gelince ben cok öperim.hatta hışlarım.cocuk beni ittiriyor:)

Kızlar iyi geceler herkes için her şey yolundadır umarım. Biz memleketteydik kaç gündür okudum ama aktif yazamadım. Evimize düzenimize geldik çok şükür. Oğlum geçen hafta sonundan beri farklı davranıyordu emmek istememeler uykuya geçişte çığlık çığlığa ağlamalar ve kısa kısa uykular vs... önce dişe sonra atağa yormuştum. Gün geçmiyor ki kendi kendimi yalanlamayayım bugün arabada gelirken hazır oğlum uykusunu almış neşesi yerindeyken damaklarını kontrol edeyim dedim o da ne oğlumun sol alt dişi gelmek üzere meğer oğlum ona zorlanıyormuş beni bile yiyecek duruma gelmiş. Görünüyor diş daha tam çıkmamış ama bir iki güne bizimle olur diye tahmin ediyorum. Bayrak yarışında bayrağı sizden aldık E exelanss bakalım sıradaki kim olacak:) ayy ablasıyla o kadar farklı ki her yeni şeyi abladan farklı zamanda yapıyor o mesela dişlerini 9 aya yakın çıkarmıştı ve dörtlü halde çıkmıştı oğlum 1 ekim doğumlu 5.5 aylık. Her çocuk farklı hissettiriyormuş ne kadar deneyimimiz olsa da...

Arkadaslar 7 tahillimamalar kaşık mamalar var. Doktora danisip onay verirse vermeyi düşünüyorum. (kilo alimi düşük ve az beslendiğinden) T tuanadereli

Hipp 5 tahıllı ve iyi geceler olan icerik olarak bebislere uygun.Fikir olur belki dusunuyorsaniz.Devam sutunden.

Kizlar elimde numune hipp mama vardi sisedekilerden sutum az gibiydi tutup tutup birakinca bende bi deniyim icicekmi dedim icmedi ogg yapti hic mi mama sevmeyecek simdi baska mi denesem napsam stok bitince mecburum

Yerini baska seylerde alabilir ya da iceriginde kullanip baska seylere katabilirsin.Sever belki :) yani yapacagin cok sey var tek sutu icmiyor ne olacak diye dusunme canim

Oo Utkucuğunda gelmis kıtkıtlarrr❤gozunuaydinn
Ne guzel yazmissin heyecanlandim :)
Bende yakindir diye bekliyorum buara daha bi farkettiriyor tepkileri bakalim yanilacak miyim :)
Buyugu 9.ayda cikarmisti.

Son düzenleme:
Oo Utkucuğunda gelmis kıtkıtlarrr❤gozunuaydinn
Ne guzel yazmissin heyecanlandim :)
Bende yakindir diye bekliyorum buara daha bi farkettiriyor tepkileri bakalim yanilacak miyim :)
Buyugu 9.ayda cikarmisti.
Her çocuk yeni bir deneyim canım:)simaycığın dişleri bakalım ne zaman gelecek annesini hiç yormadan çıka umarım. Farklılık demişken oğlum benden ayrı dururken ben yere bıraktığım zamanlarda odadan çıkacağım diye ağlamaya başladı bir başkası kucağına aldığında da yapıyor.Bir de bugün küçük şarjlı süpürge sesinden korkup bolca ağladı. Sanırım büyüyOruz bunlar onun göstergeledi. Simaycık ne yapıyor

Yerini baska seylerde alabilir ya da iceriginde kullanip baska seylere katabilirsin.Sever belki :) yani yapacagin cok sey var tek sutu icmiyor ne olacak diye dusunme canim
Stogum bitiyo içtiği kadarda sagamiyorum 1 ogun mama icmesi gerekiyor. Bebelac fln alsam tadi farklimidir acaba yada aptamil fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…