2018 Ekim Anneleri

O zaman anneyle oyun şıkkını da eliyoruz. Metoş anneye doyuyor görünüşe göre ❤ şimdi diğer şıklara odaklanalım. Damla yine vermedin dimi? Uyudu mu akşam?

O zaman anneyle oyun şıkkını da eliyoruz. Metoş anneye doyuyor görünüşe göre ❤ şimdi diğer şıklara odaklanalım. Damla yine vermedin dimi? Uyudu mu akşam?
Canim damlayi vermedim.aksam yatiriyorduk geri ciglik.cigliga uyaniyordu.en sonunda bi yeri agriyor dedik.azcik calpol verdik.11 bucukta yatti.gece 3 bucukta kalkti emdi.ama emerken hep kulagini parcaladi.sağ kulagini.sabah da 8 de kalkti ama bi baktim o kulaginin icini hep yaralamis.simdi de o kulaginin icini kurcaliyor.huzursuz.

Kulagi mi agriyor acaba?

Ya orta kulak iltihabı ya da diş.. ya da ikisi birden.. ağrısı hafifleyince uyumuş biraz kuzucuk ❤ götürün gülüm gösterin doktora.. yazık yavrum sıkıntılı çok

Dis olabilir mi ya? Kulaga vurur agrisi

Kulagi mi agriyor acaba?
Diste olabilir.1 hafta önce gotürdük.kulak temiz dedi.
Ya orta kulak iltihabı ya da diş.. ya da ikisi birden.. ağrısı hafifleyince uyumuş biraz kuzucuk ❤ götürün gülüm gösterin doktora.. yazık yavrum sıkıntılı çok
Kulak temiz dedi kontrol ederken doktor.belkide dis cikacak.gece esimle tartistik.ben calpol verelim cocuk agrisindan uyuyamiyor diyorum yok diyor.
Gecen vermistik doktor da dedi ki uyusin diye vermeyin sürekli.esim de bunu duydu ya vermek istemiyor.kendi rahatin icin verme diyor.
Gece 11 buvuk olup da cocuk uyuyup uyaninca ağlayarak.eşime bi bagirdim.uyur o uyur diyor.ben harap olmusum.cocuk durmuyor.
Verdim calpolu.agzinda biraz tuttu.cocuk uyufu rahatca.1 kere emmeye kalkti sadece.
Sabahtan beri de durmuyor yine.bu saat oldu uyumadi.ev darmadagin heryer pis.ben pisim.kac gündür tırlattim.

Simay'da pesimden yaygara yapiyor :) Dönüncede gülüp simariklik :)
Dolaniyor yerlerde bıdık :)
Anakucagini hic sevmiyor artik :) Balkonda keyifte kullaniyoruz camasir asacaksam fln o da bakiniyor agaclara kuslara :)
Artik yuruyene kadar ayri bi keyif :) sonra baska.Bile bile de baska tatliymis bu aşamalar :)
Insallah bakalim nasil gelecek disler :)

Stogum bitiyo içtiği kadarda sagamiyorum 1 ogun mama icmesi gerekiyor. Bebelac fln alsam tadi farklimidir acaba yada aptamil fln

Illa icmiyorsa mesela Hipp'in formul mama ile olan tahillilari var.O ogune onuda koyabilirsin.
Mamalari hic bilmiyorum canim.Ama bebekler secebiliyor denemekte fayda olur

U Umudumbitmedi_ Canım bebeklerde hersey hizli ilerleyebilir.Ben sorun oldugunu dusunuyorsan yine bi goturmenizi tavsiye ederim.
Buarada ilacin acilis tarihinden kullanma suresini gozden kacirmayin❤

Sıkışıp kalmış gibi hissediyorlar sanırım serbest hareket edebilmek istiyorlar haklılar da dünyada keşfedilecek onca şey varken takılıp kalıyorlar orada

Geçmiş olsun.. ya bu temizlikte temizliği lütfen bırakın.. yazık size hem bebek bak hem sürekli ev temizle.. olduğu kadar felsefem bu valla..

Biz de sabah dr daydik. 2 gündür öksürük ve huysuzluk nedeniyle. Geniz akıntısı var odayı nemlendirin dedi dr. Destekli oturtun dedi.. diş daha yok dedi..ek gıda için broşür verdi. M. Aşısını 9 ve 15. Aylarda yaptırın dedi..

Geçmiş olsun.. ya bu temizlikte temizliği lütfen bırakın.. yazık size hem bebek bak hem sürekli ev temizle.. olduğu kadar felsefem bu valla..
Ben temizlige 2 hafta da 1 kadin aliyorum artık dun ben evde yoktum kadin temizledi gitti geldim ev cicek gibi. Valla hem is hem çocuk bide ev temizligine yetemen. Havalar duzeliyo gardolabi dokmem lazim nasi yapicam bakalım

Ben temizlige 2 hafta da 1 kadin aliyorum artık dun ben evde yoktum kadin temizledi gitti geldim ev cicek gibi. Valla hem is hem çocuk bide ev temizligine yetemen. Havalar duzeliyo gardolabi dokmem lazim nasi yapicam bakalım
Parça parça yapin mesela. Ben tüm gardrobu boşalttim. Giymediklerimi yolladim.. azaldı hem, boşa yer tutuyorlardi..

Olabilir canim.cocuk uyumuyor.bu saate kadar uyumadi.hep bi mızmız hep bi ağlamakli.calpolu verince rahatliyip uyuyor bi tek.

Biliyorum cok zor cok haklisin ama demek ki dis geliyor yani bizde bu sekilde olmustu en azindan bir kac gun ciddi sekilde zorlamisti benide on alt damaklarda hafif kabarma ve kizarma var mi? Atesini kontrol etmeyi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…