2018 Ekim Anneleri

Oyyy masallah gozumde canlandi :)) yere birakma vakitleri demi artik

Oyyy masallah gozumde canlandi :)) yere birakma vakitleri demi artik

Gun icinde yerde cogunlukla,ablasinin odasinda vakit geciriyoruz hep birlikte :)
Hem daha rahat düsme tehlikesi olmuyor hemde dönmeler yuvarlanmalar onlar icinde iyi ya vakitleri artik canim :) tırtıl gibi dolaniyor :)

Parça parça yapin mesela. Ben tüm gardrobu boşalttim. Giymediklerimi yolladim.. azaldı hem, boşa yer tutuyorlardi..
Benimde gardrobim biraz bosaldi.kimini attim.kimini de verdim.bikac parca daha var.gözüme batiyorlar.giymedigim hersey bana kalabalik gibi geliyor.halbuki cok bi kiyafetimi yok.
Biliyorum cok zor cok haklisin ama demek ki dis geliyor yani bizde bu sekilde olmustu en azindan bir kac gun ciddi sekilde zorlamisti benide on alt damaklarda hafif kabarma ve kizarma var mi? Atesini kontrol etmeyi unutma
Canim damaklari daha su gibi.bisry yok görünüste.bide 4 gündür kabiz.dis gelse ishal olur dimi.
Gun icinde yerde cogunlukla,ablasinin odasinda vakit geciriyoruz hep birlikte :)
Hem daha rahat düsme tehlikesi olmuyor hemde dönmeler yuvarlanmalar onlar icinde iyi ya vakitleri artik canim :) tırtıl gibi dolaniyor :)
Maşallah canim.ne güzel
Yer yatagi iyi oluyor bebeklere.bende yaptiridm.ama metehan sagolsun dönmedigi gibi üzerinde durmuyor:)
Alin beni diye agliyor hep:)
Simay emekliyor mu?

Ben de küçük odaya yere birşey yaptırmak istiyorum.dikdortgen büyük bi minder gibi .artık tiny love i az kullanıyoruz..bir süre sonra oyun halisini da kaldıracam.

Evet iyi oluyor buyuk kizimdan var dikdortgen,odasinda kitap kosesinde duruyordu.Hem oturma odasina hem onun odasina aliyoruz :) ondan cikiyor gerci ama yaninada bisy koyuyorum alani genisletiyoruz :) Az daha buyusunler zaten evde dolanirlar :))))

Dönmediginde de cocuk odasinda durdugumuzda koyuyordum.Yanina hicbisy koymazsak bizde oynamazsak Simay'da durmazdi hala oyle yatmak yuvarlanmakta bi yere kadar :) oyun istiyor :)
Emeklemiyor canim.Yuzustu durdugunda popoyu havaya dike dike ayaklariyla ittiriyor kendisini tam tırtıl gibi yani :))))

Biz de aynı durumdayız canım emeklemeye hazırlıktır herhalde değil mi bu hareket?hiç sırt üstü yatıramıyoruz artık sürekli yüzüstü olayım tırtıl modunda oyuncaklara uzanayım istiyor şapşik:) canım ya bu sıralar kızımla başımız dertte davranışları iyice cozuttu bugün annem beni hiç sevmiyor kardeşimi çok seviyor diye şarkı uydurmuş onu söylüyordu çok üzüldüm sürekli sesini yükseltiyor söylediklerimizi bazen hiç dinlemiyor tuhaf şımarık hareketler yapıyor. Doğaldır çocuktur ama ben nasıl tepki vermeliyim noktasında takılıp kalıyorum help me terzi kendi söküğünü dikememeye başladı

Ben de küçük odaya yere birşey yaptırmak istiyorum.dikdortgen büyük bi minder gibi .artık tiny love i az kullanıyoruz..bir süre sonra oyun halisini da kaldıracam.
Canim yün dösek yaptirabilirsin.hem cok yüksek olmasin.cünkü dönerken uca geldiyse basi yere sert bi sekilde degebilir mazallah.
Sonra yatagina da koyabilirsin yada yününj söktürüp yorgan yaptirabilirsin.
Maşallah minik tırtıl simaya.cok şirin.
Benimde dıkdörtgen yün dösegim var.ben hep üstundeyim.metehanda kucagimda:)

Evet öyle canım.Kaslarını kuvvetlendiriyorlar aslında yapa yapa :) calisiyor minikler,isleri cook :)

Nedeni ancak sen bulabilirsin aslinda.Cocuklar tepki veriyorsa genelde gordukleride bisy vardir.Biz mesela kardesten sonra uzulmesin diye ilk zamanlar her istedigini yapmaya calistik cocuk farketti tabii.Sonra baktim durumlar degisiyor esimle oturduk konustuk eskisi gibi devam ettik.Dedik ki o kardesine baglamayacak bu durumu zaten alisik cocuk.Biz sasirdik resmen aslinda ondan cok.
Sonra toparlandi cok sukur.

Once sakinlesin.Kendinizi bi gozden gecirin.Bol bol konusun.Baskalarinin sordugu ya da soyledigi bisylerde etkiliyor olabilir.Siz ona yakin olun en guzel iyilesme bu bence.O an sorun yasanirken degilde baska sakin bi zamanda belki bi oyunda anlat,ornek ver.
Sen kendini iyi hisset ki daha seffaf olsun hersey❤

E elaelif123 Basit oyun parki yataklari var onlardan dusunebilirsin yere.Disina cikarip basitce makinede yikayabilecegin 2 kilif diktirebilirsin (yedekli).
Ya da her zaman kullanmam dersen simdilik yumusak bisyler sermek bile gorur isini.
Biz bayaa verimli kullandik buyuktede,simdi kucuktede kullaniyoruz.Yine odalarinda duracak yerde hep bi kösede :) Baska odaya alsanda bi alan oluyor oyununa biseyine zamanla.

Masallah simay a. Bizimki tembel cikti hep yatayim yada kucakta olayim istiyo yeni yeni yarim dondurdugumde sirt üstüne geri donuyor. Bazen diyorum ben mi erken beklenti icine giriyorum acaba

Masallah simay a. Bizimki tembel cikti hep yatayim yada kucakta olayim istiyo yeni yeni yarim dondurdugumde sirt üstüne geri donuyor. Bazen diyorum ben mi erken beklenti icine giriyorum acaba

Cok kucukler ve aralarinda gun bile farkeder bu konularda.Bir de minislere bagli :) firsat verdikten sonra tamamen onlara birakmak lazim❤

Psikolog değilim ama küçük babasindayken buyuk kızınızla başbaşa cafede pasta yemek için götürebilirsiniz veya park vs oyun..kendini unutulmuş hissetmesin

Psikolog değilim ama küçük babasindayken buyuk kızınızla başbaşa cafede pasta yemek için götürebilirsiniz veya park vs oyun..kendini unutulmuş hissetmesin
Canım başbaşa zamanlarımız o kadar fazla ki markete gidip geleceksem bile onunla gider gelirim cimnastik kursuna birlikte gideriz parka ve aralarda konuşmalarımız hep olur onu dinlemiyor da değilim. İlgi hep üzerinde olsun isteyen bir çocuk arkadaşlarımızla görüştüğümüz zamanlarda da diğer çocuklardan fazla ve farklı ilgi ister. Bu. Sıralar kendine ya da çevresine zarar verebilecek kontrolsüz davranışları var ister istemez karışıyorum geriliyoruz büyük ihtimal ondan böyle söylüyor bazı şeyleri görmemem gerek sanırım

Dün ilk kez ek gıda olarak patates verdik tabi ben okulda olunca annemler verdi, güzel yemiş maşallah, alerjik ama ben bu tepkileri nasıl anlayacağım kollarda zaten egzamamiz var, popoda epeydir pişik, sürekli vücudunu inceliyorum annemler bu kadar üzerinde durma diyor

Canım kızım şartları ve durumları kullanıp kendi istediğini yaptırmaya çalışan bir çocuk eve farklı biri gelsin bir yere gidelim davranışlar hemen değişir ilgi çekmek için yüksek sesle konuşur çığlıklar atar yeri gelir istediğini yapmıyoruz diye bağırmaya bile geçer ben biraz katıyımdır bu konuda ama çevremiz bunu başaramıyor en başta da babası. Defalarca uyardım değişen durumlarda kuralları esnetmemesi gerektiğini. Geçen hafta babaanne yanımıza geldi eşimin amcası vefat edince onu da alıp memlekete gittik ilgi üzerindeydi oralarda tv de izledi telefonda videolar da ve kontrol edemediğim anlarda oldu bolca gerildik kızımla toparlanması için zamana ihtiyacı var ev ortamına ve kurallarımıza. Memleketteki bazı abes davranışları burada da yapıyor. Of of ben de gerginim zaten çok yorgun ve uykusuzum biraraya gelince sonucumuz bu oldu. Evde biraz normalleşiriz umarım

Sanirim cocuk buyuyene kadar bi yere gitmemek lazim. Poff.
Allah kolaylik versin. Buyudukce daha zor.

Kiyamam kuzuya icinde neler geciyor kimbilirde bu sekilde davraniyor bence bi destek almayi dusunebilirsiniz. Cunku hem kucugun detayli bakimlari hem ev kendiniz birde buyuge hassas davranmak sizi yorar farketmeden. Bi destek alirsaniz belki izleyeceginiz yol hakkinda yardimci olarak icinizi ferahlatir

Sanirim cocuk buyuyene kadar bi yere gitmemek lazim. Poff.
Allah kolaylik versin. Buyudukce daha zor.

İste bu da bi cozummu bilemiyorum. Mesela biz her aksam isik hiziyla geciyor aman Eylus yuksekmesin sakinlestirmemiz cok cok zor olup geceye uzayacak diye hemen kucuk oyunlar banyo ve yatis
Ne aksam geleni kabul ediyoruz ne de biz bi yere cikiyoruz esasinda iyi bir sey mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…