2018 Ekim Anneleri

Dikkatimi cektigi icin soyluyorum.Belki de kardesten cok bahsetmemek lazimdir.Kendi konularinda bile onu bulmak bazen hoslarina gitmiyor diye dusunuyorum.
Bununla ilgilide baslarda bi muhabbetimiz olmustu kizimla.Ordan aklima dustu :))
Konu oysa onun olsun yani :)

Birebir gorusmelere benzemez elbet ama doktorsitesi var.Ilgili konuya yazip cevap alabiliyorsunuz.

Bu bi dönem ve gecicek diye dusunursen belki daha kolay geçer daha bi sabir olur tabi benimki bekara kari bosamak hesabi

Heaabin en tutulur yanindan yaklasmissin ama hep elinde olsun bence :) cunku cidden anne sakinlesip dusundukce kabullendikce daha yumusak gecisler oluyor❤
Bide arkadasinda dedigi gb boyle konusurken cok buyuk sorunlarmis gibi oluyor ama degil.En azindan buyukler daha da buyutmezse kucukler daha yumusak gecis yapiyor.Cok uyumlular.

Biz 3 hafta sonra tadimlara baslicaz napicak diye arada bisey uzatiyorum agzina bakiyim acip agzini isticekmi hic oralı olmuyor nasil olacak bizim yeme isi bilmiyorum belki tadlarini alınca istemeye baslar

3 haftaya bayaa degisir sanki :)
Bunlar hep sinyaller iste,suan sen rahat ol anne demis gibi :)

yemek istedigi saate denk getirmek de muhim heralde.gunduz pure yaptim yemedi yogurt verdim baska bi vakit onu da istemedi.aksam biz yerken yemek kasigiyla yogurt verdik yarim kase yemistir.anlamadim bu isi saatleri de mi o belirliycek.

E tabiii kiii :))))

Ayy Evet!
Ilk firsatta cikip baska kasik alacagim.Silikon kasigi resmen dis kasiyici yapti :))))
Agzina verdigime degil kasigi ısırıp tutuyor.
Disler fena geliyor ya.Salyadan hafif oksuruge cevirdi.Agiz kenarlari minik minik noktacik oluyor salya cogaldikca.Cok gergin minnak :)

Ben ne çok açken ne tokken diye biliyorum kizlar ek gidayi.Tokken zaten istemez.Cok ackende en azindan emmeye daha odaklilar suan onunla oyalanmak istemeyebilirler.
Ben mesela emme araligina gore cok arayi acmadan cok acikmasini beklemeden ara ogun gb veriyorum.
Bebislerde durumu belli eder.Hergunleri ayni olmuyor.

Merhaba kızlar. Biz geçen hafta arkadaşlarla dışarı çıktık. Ankara bahçeli ye. Önce bir mekânda oturup yemek yedik sonra çay falan. Sonra midyeci sonra wafflecı derken baya bir vakit geçirdik.:) bir de hava soğuk olmasına rağmen baya yürüyüş yaptık bahçeli de. Kızımın durmadığı zaman oldu ağladığı zaman ama kısa sürdü. Herkes ilgilendi çünkü farklı ortam farklı hava iyi geldi. Emzirme önlüğümle de her yerde emzirdim. bebek arabasının port bebe kısmında da uykusu geldiği zaman uyuttum. Açık hava ve sürekli haraket halinde olduğu için güzel de uyudu.düşünün eve geldiğimizde saat gece 1 falandı. Yorulan kızçem hemen emdi uyudu böylece. Bazen şunu okuyorum, çoçuğun düzeni bozulmasın aman uyku saati şaşmasın diye evden çıkmayıp büyük bir fedakarlık yapanları. Lütfen arada ödüllendirin kendinizi. Bize o kadar iyi geliyor ki böyle kaçamaklar. Acayip moral oluyor bana. Ben iyi olunca da kızım da iyi oluyor hissediyorum. Hep diuorlar ya mutlu anne mutlu bebek diye. Valla öyle. :) ıçimden geldi yazayım dedim.

bu konu kesin konusulmustur ama okadar cok sayfa varki okuyamadim hepsini.Bebeginde egzema olan varmi varsa nasil gecti? ne urunler kullandiniz? ben yurtdisindayim coresatin onerdiler turkiyeden bulduk aldik tabi burda bulmasi da zor ustelik cok da pahali birseymis neyse suruyorum ama birinci gunu daha ne zaman gecer acaca ? yoksa bosa kurek mi cekiorum... mustela kullandik babo organics kullandik calendula krem kulandik eucerin egzema kullandik shea yagli argan yagli kremlerden aldik cerave die bir nemlendirici kullandik malesef gecmior yayilior hatta... bioderma ve la roche posay dediler en son henuz almadim onlardan... ay cok moralim bozuk....

Cok sanslisiniz. En son oyle bir gezintiye ciktigimizda gun icinde sadece bir kere yarim saat uyumus gece de yeri gogu inletmisti.
Biz de cok cikiyoruuz. O kadar uzun duramiyoruz bu yuzden.

Bebek ac diyelim.ortaligi yıksın örnekte :)) agzina farklı tad geliyor ve sevmedi varsayalım.. bol ağlar ve ek gıda hüsran.. ben ara öğün gibi denedim ne çok açken ne tokken.. atıştırma saati gibi düşünün

Son düzenleme:
Biz de dün Armada hayat sokağında cafeye götürdük. h sonu Cukurambara gidiyoruz kahvaltıya. Dün de Armada sonra park.. Evde uyumayan bebek dışarda bi güzel uyudu..

Cok sanslisiniz. En son oyle bir gezintiye ciktigimizda gun icinde sadece bir kere yarim saat uyumus gece de yeri gogu inletmisti.
Biz de cok cikiyoruuz. O kadar uzun duramiyoruz bu yuzden.
İşte her bebek farklıdır tabi. Sizde bebeğinizin huyuna göre bir orta yol bulup kendinizi de ihmal etmezsiniz böylece.
Biz de dün Armada hayat sokağında cafeye götürdük. h sonu Cukurambara gidiyoruz kahvaltıya. Dün de Armada sonra park.. Evde uyumayan bebek dışarda bi güzel uyudu..
Aynen bebek içinde moral oluyor. Annenin huzuru bebeğe de yansıyor genelde.

Merhaba kızlar, son günlerde pek sayfayı takip edemedim. 15 gün Kızçemle anneannenin yazlık evinde hava aldık kendimize geldik :) dün doktor kontrolümüz vardı. İkinci doz rota aşımızı olduk. Kilomuz maşallah 8 kilo dr çok iyi dedi. Ek gıdaya Mayıs ayında başlarız dedi. Nisa’nda işe başlayacağımı söyledim 3 saatte bir 150 ml içer dedi. Eğer evde sen yokken süt biterse anneanne/babaanne cam rendeyle meyve verebilir dedi. 3 saatte bir yarım saat destekli oturma egzersizleri yapacağız. Dişleri kaşınıyor diye ilaç verdi günde 3 defa onu süreceğiz. 7,5 Ayda önce dişler gelmez dedi. Mayısta menenjit aşısı yapacak. O aşı koldan mı yapılıyor acaba
İşe başlamadan uyku düzenimizi kurduk. Saat akşam 10 da uyuyor sabah 8-8 buçuk arası kalkıyor. Tabi gece birkaç kez emmeye kalkıyor maşallah kızçeme
Bizde durumla böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…