Biz de öyleyiz canım hatta kardrşiyle ilgili bir şey söyleyeceğim zaman önce kendinden örnek veriyorum bak bebekken sen böyle yapardın birlikte şöyle yapardık diye. Kardeşiyle ilgili olumsuz hiçbir şey söylemez uyanırsa yatağında sallar yatarken dönerse hemen bizi çağırır anne ben kardeşimi çok seviyorum diyr sarılır o da seni çok seviyor durucum bak hep seni izliyor derim mutlu olur. Onun sorunu maalesrf bizimle
Durumu takipteyim canım ama bazı dezavantajlarımız var bulunduğumuz bölgede yardım alabileceğimiz bir uzmanımız yok eşim her zaman izin alamıyor uzmana randevu bulamıyoruz böyle saçma bir haldeyiz. Ama kızımı biliyorum bazen daha asi huysuz bazen daha sakin anlayışlı geçiriyor normale dönecek illa ki
Bu bi dönem ve gecicek diye dusunursen belki daha kolay geçer daha bi sabir olur tabi benimki bekara kari bosamak hesabi
Biz 3 hafta sonra tadimlara baslicaz napicak diye arada bisey uzatiyorum agzina bakiyim acip agzini isticekmi hic oralı olmuyor nasil olacak bizim yeme isi bilmiyorum belki tadlarini alınca istemeye baslar
yemek istedigi saate denk getirmek de muhim heralde.gunduz pure yaptim yemedi yogurt verdim baska bi vakit onu da istemedi.aksam biz yerken yemek kasigiyla yogurt verdik yarim kase yemistir.anlamadim bu isi saatleri de mi o belirliycek.
Akşam akşam gülümsettin canım beddua falan mı etti acaba:)) şaka yapıyorum tabi bu işin esprisi yemiyor demek için erken canım daha yer diye düşünüyorum yalnızca şu an tadına alışık değiller. Ben de elma verdim elmadan çok kaşığı yemeye çalıştı diş kaşıma boyutundaydı:) zamanla damak tatlarını oluşturacak hatta farklı zamanlarda farklı yiyecekleri tüketip önceden yediklerini yemeyecekler
3 günden sonra bir kaç gün bekleyip mı diğer beşine geçiyorsunuz yoksa biter bitmez mı?Ilk 3 gun bal kabagi
Sonra 3 gün elma
Şimdi yoğurt sonra havuç ve ayva düşünüyorum
1 meyve 1 sebze olarak gidiyorum
Cok sanslisiniz. En son oyle bir gezintiye ciktigimizda gun icinde sadece bir kere yarim saat uyumus gece de yeri gogu inletmisti.Merhaba kızlar. Biz geçen hafta arkadaşlarla dışarı çıktık. Ankara bahçeli ye. Önce bir mekânda oturup yemek yedik sonra çay falan. Sonra midyeci sonra wafflecı derken baya bir vakit geçirdik.:) bir de hava soğuk olmasına rağmen baya yürüyüş yaptık bahçeli de. Kızımın durmadığı zaman oldu ağladığı zaman ama kısa sürdü. Herkes ilgilendi çünkü farklı ortam farklı hava iyi geldi. Emzirme önlüğümle de her yerde emzirdim. bebek arabasının port bebe kısmında da uykusu geldiği zaman uyuttum. Açık hava ve sürekli haraket halinde olduğu için güzel de uyudu.düşünün eve geldiğimizde saat gece 1 falandı. Yorulan kızçem hemen emdi uyudu böylece. Bazen şunu okuyorum, çoçuğun düzeni bozulmasın aman uyku saati şaşmasın diye evden çıkmayıp büyük bir fedakarlık yapanları. Lütfen arada ödüllendirin kendinizi. Bize o kadar iyi geliyor ki böyle kaçamaklar. Acayip moral oluyor bana. Ben iyi olunca da kızım da iyi oluyor hissediyorum. Hep diuorlar ya mutlu anne mutlu bebek diye. Valla öyle. :) ıçimden geldi yazayım dedim.
Bebek ac diyelim.ortaligi yıksın örnekte :)) agzina farklı tad geliyor ve sevmedi varsayalım.. bol ağlar ve ek gıda hüsran.. ben ara öğün gibi denedim ne çok açken ne tokken.. atıştırma saati gibi düşününBrosürde söyle yaziyor.(sağlıkoacginin verdiği broşür)
Ek besinler cocuk aç iken günde bir veya iki öğünde sunulmaya başlanmalidir.her ek besin tek cesit olarak başlanip,3 gün icinde artan miktarlarda (çay kasigi,tatli kasigi,yemek kasigi)denenerek daha önce baslanan ek besinlerle verilmeye devam edilmelir..
Böyle yaziyor arkadaşlar.
Biz de dün Armada hayat sokağında cafeye götürdük. h sonu Cukurambara gidiyoruz kahvaltıya. Dün de Armada sonra park.. Evde uyumayan bebek dışarda bi güzel uyudu..Merhaba kızlar. Biz geçen hafta arkadaşlarla dışarı çıktık. Ankara bahçeli ye. Önce bir mekânda oturup yemek yedik sonra çay falan. Sonra midyeci sonra wafflecı derken baya bir vakit geçirdik.:) bir de hava soğuk olmasına rağmen baya yürüyüş yaptık bahçeli de. Kızımın durmadığı zaman oldu ağladığı zaman ama kısa sürdü. Herkes ilgilendi çünkü farklı ortam farklı hava iyi geldi. Emzirme önlüğümle de her yerde emzirdim. bebek arabasının port bebe kısmında da uykusu geldiği zaman uyuttum. Açık hava ve sürekli haraket halinde olduğu için güzel de uyudu.düşünün eve geldiğimizde saat gece 1 falandı. Yorulan kızçem hemen emdi uyudu böylece. Bazen şunu okuyorum, çoçuğun düzeni bozulmasın aman uyku saati şaşmasın diye evden çıkmayıp büyük bir fedakarlık yapanları. Lütfen arada ödüllendirin kendinizi. Bize o kadar iyi geliyor ki böyle kaçamaklar. Acayip moral oluyor bana. Ben iyi olunca da kızım da iyi oluyor hissediyorum. Hep diuorlar ya mutlu anne mutlu bebek diye. Valla öyle. :) ıçimden geldi yazayım dedim.
İşte her bebek farklıdır tabi. Sizde bebeğinizin huyuna göre bir orta yol bulup kendinizi de ihmal etmezsiniz böylece.Cok sanslisiniz. En son oyle bir gezintiye ciktigimizda gun icinde sadece bir kere yarim saat uyumus gece de yeri gogu inletmisti.
Biz de cok cikiyoruuz. O kadar uzun duramiyoruz bu yuzden.
Aynen bebek içinde moral oluyor. Annenin huzuru bebeğe de yansıyor genelde.Biz de dün Armada hayat sokağında cafeye götürdük. h sonu Cukurambara gidiyoruz kahvaltıya. Dün de Armada sonra park.. Evde uyumayan bebek dışarda bi güzel uyudu..
kabak zaten tuvalete çıkarıyorEk gıda mesela havuç ve kabak püresine z.yag koy dedi dr. Kabızlığa karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?