2018 Ekim Anneleri

Oğlum da güya domatesli taze fasulye püresi yiyordu bebekken. 3 yıldır bir lokma domates yediremedim.. taze fasulye kızartırım arada, elini sürmüyor.. ben de sevinmiştim bebekken tadını sevdi diye.. yanılttı beni sıpa

Kızım nerdeyse 5 aylık olacak, hâlâ 'bebek görmeye' gelenler var. Her gelen ister komşu olsun, ister akraba/arkadaş.. yakın uzak, genç yaşlı fark etmeksizin kıskançlık konusunu açtı bir de ısrarla bebeği almaya geldik muhabbeti.. yahu yapmayın! Ben bunaldım, küçücük çocuk ne yapsın! Vermeyiz kızımızı kimseye deyip konuyu kestirip atıyorum.. Allah akıl fikir versin...

Domates biber mümkün değil yemiyor benimkü de ıspanak bebekken yerdi sonra bıraktı pırasa fasulye hiç yediremedim hele. Ben hala her yaptığımda ona da koyarım olur da yerse diye gördüğü anda anne ben yemiycem diye söylenmeye başlıyor. Bir gün elbet yerler. Umarım ikincilerde yaşamayız bir de dediğim gibi damak tatları sürekli değişiyor daha neler göreceğiz kim bilir

Bu insanlar çıldırmışlar resmen parkta karşılaştığım hiç tanımadığım insanlar bile çocuğun yanında soruyorlar daha az önce yaşadım kaldı ki iki çocuğu varmış nasıl bu kadar düşüncesiz yaklaşıp çocuğun yanında söylüyorlar aklım almıyor. Çocuk her şeyin farkında ama kıskanmak ne demek bilmiyor bile. Oyun oynarken arkadaşları oyuncakları kıskanıp vermese bile o kelimeyi kullanmıyoruz mesela biz şimdilik canı istememiş bazen senin de canın paylaşmak istemiyor diyoruz. Ayy sinir oldum geldim valla eve

Oğlum kırmızı tatlı biberi eline alıp çiğ yer, abartıp yeşili de yedi geçen yaz.. hatta çarlistonu da.. ama kızartınca veya omlete katınca yemiyor hiç birini. Pişmiş bu, yemem diyor.. omlet de yemiyor zaten.. poff yani

Benim hiç aklıma bile gelmezdi insanlara böyle şeyler sormak.. laf olsun torba dolsun diye soruyorlar.. küçücük çocuklara, kardeşini almaya geldim demek, anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı diye sormak.. gereksiz, empati yoksunu, muhabbet fukaraları

Ya insanlar boş muhabbeti ne çok seviyor..Herkes kendi işine baksın. Kıskanır kıskanmaz kime ne.. hem "bebeği alır gideriz" saçmalığı nedir, yersiz muhabbet.

Hava çok güzel. 2 saat once bebeği kanguruya koydum dışarı çıktık evin civarına. Marketten bikac parça bisey aldım. Parkta oturduk. Yan banktan kadının biri geldi, bi teyze, "bu daha ufak, neden çıkarttın" dedi..Bi kızıyor... "disari cikmak icin sizden izin almamiz gerektigini inanin dusunemedim.Ayrica merak etmeyin, ben onun annesiyim, sizden daha iyi düşünürüm, iyi günler " dedim..bozuldu gitti :))

Son düzenleme:
Ay en güzelini yapmışsınn canım keşke ben de yapabilsem diyorum bazen. Bazı insanlar o kadar densiz ki sınırlarını aşıyorlar. Bi bebeğin annesinden daha çok kim onu düşünebilir ki

Ay en güzelini yapmışsınn canım keşke ben de yapabilsem diyorum bazen. Bazı insanlar o kadar densiz ki sınırlarını aşıyorlar. Bi bebeğin annesinden daha çok kim onu düşünebilir ki
Herkes kendi işine baksın. Sınırını aşarsa saygı çerçevesinde sınırı gösterilecek...

Coresatin pembe ben kullaniyorum.. 15 gündür kullaniyorum.. bi geçer gibi oldu ama halen tam bitti diyemem.. ki doktor bu ilaçla uzun sürdüğünü söylemişti.. ama kortizonsuz kremlerle uzun sürer dedi..
Gunaydin
Dun 6 ay asimiz vardı
3 bacaktan igne birde agizdan damla 4 asi oldu dun cok huzursuzdu ates olmadi ama agrisi vardi 2 kere calpol verdim
Ek gida bizi cok rahatlatti kizim 26 gunde 800 gr almis 6500 olmus boyumuz 65 cm
Canim doktorlar ateş 38 i görmeyince aşıda ateş düşürücü vermeyin sakın zararli diyor.. sen neden veriyorsun ki? Ateşide cikmamiş ne güzel.. Hem aşı bir miktar ateş yapar o da faydali diye biliyorum..
Geçen günde biz dışarıdaydık defnenin mamasini yaparken bi ara coştu ağlıyor.. benim kızımda sabirsiz cok.. kadinin biri gelip eşime kucağima alayimmi demez mi? Şok oldum ne münasebet yani.. eşimde şaşırdi annesi mama hazirliyor dedi.. nereye gitsek biri elini tutar biri çekeler sevicem diye.. karşıdan sevmeyi öğrenemedik.. birde zaten elleri hep ağzında elini pis biyere değcek diye korkuyorum.. siz el temizliğini nasil yapiyorsunuz kızlar..

Şaşkın mıdır nedir hava gayet de güzel ve bebeler temiz havaya hasret evin içinde.. bizim komşular da aksine, her gördüklerinde çıkar çocuğu diyorlar

Millet olarak başkalarinin isine burnumuzu sokmayi çok severiz.
Benimde basima su geldi.
Bu yaz kv lerden annemlere gidecektim trenle.
Tren hattinda bekliyoruz.oturacak bi yer yok.günestr tepemizde.bende ayakta duramiyorum fazla.karnim burnumda.
En sonunda dayanamadim.ince kaldirim gibi bi yer vardi.oturdum.
Karsindan bi teyze bize doğru geldi.
Buyur teyze dedim gülümseyerek.
Kadin da bana kizim bacagini acarak ne oturyorsun ayip dedi.
Ben neye uğradigimi şaşırdim.
Tezye dddim.ben hamileyim.yerde engin.göbegimdrn dolayi oturamiyorum dedim.
Halbuki kapalı biriyim.bol paca pantolon guymisim.üzerinde de genis ve uzun tunik giymisim.ne bi yerim acik nede oturusum edepsiz.
Kadin da hala ayip diye sayikliyor.
Esim o gittikten sonra bana kizdi.düzgün otur dedi.birbirimizr girdik.
Yani simdi bu kadin bana iyilik mi yapmis oldu.
Keske o sırada kadına bi carlayip ağzinin payini verseydim.yok yere eşime beni şikayet etmis oldu.
Bazen saygi diyoruz susuyoruz ama haddini bildirmek lazim.

aşının biri ağrı yapar calpol verebilsiniz huzursuzlanırsa dedi dr o yüzden verdim çok canı yanıyordu belliydi

aşının biri ağrı yapar calpol verebilsiniz huzursuzlanırsa dedi dr o yüzden verdim çok canı yanıyordu belliydi
fundurtan
Gecen hafta benim kiz da hastaydi. Atesi cok cikmamasina ragmen aglamasini susturamadik. Calpol verdik. Sakinledi. Doktor iyi yapmissiniz. Agrisi vardir dedi.
Iki gecedir yine uyutmuyor bizi. Hastaligi azaldi ama iki uc saatte bir uyaniyor. Her seferinde emerek uyuyor. Baska turlu susturamiyoruz. Her seferinde de dolu dolu emiyor. Susuyor mu nedir. Tukendim artik. Cok uykum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…