aşının biri ağrı yapar calpol verebilsiniz huzursuzlanırsa dedi dr o yüzden verdim çok canı yanıyordu belliydi
fundurtan
Gecen hafta benim kiz da hastaydi. Atesi cok cikmamasina ragmen aglamasini susturamadik. Calpol verdik. Sakinledi. Doktor iyi yapmissiniz. Agrisi vardir dedi.
Iki gecedir yine uyutmuyor bizi. Hastaligi azaldi ama iki uc saatte bir uyaniyor. Her seferinde emerek uyuyor. Baska turlu susturamiyoruz. Her seferinde de dolu dolu emiyor. Susuyor mu nedir. Tukendim artik. Cok uykum var.
Canim cok gecmis olsun.illaki bi sıkıntısı vardir.fundurtan
Gecen hafta benim kiz da hastaydi. Atesi cok cikmamasina ragmen aglamasini susturamadik. Calpol verdik. Sakinledi. Doktor iyi yapmissiniz. Agrisi vardir dedi.
Iki gecedir yine uyutmuyor bizi. Hastaligi azaldi ama iki uc saatte bir uyaniyor. Her seferinde emerek uyuyor. Baska turlu susturamiyoruz. Her seferinde de dolu dolu emiyor. Susuyor mu nedir. Tukendim artik. Cok uykum var.
Bursadayim, evlenmeden önce kız arkadaşımla geziyoruz diz ortası bi elbisem var, kadının biri yanaştı, kizim uzun giyin, gunah dedi. Asil sizin beni yargılamanız gunah demistim..Millet olarak başkalarinin isine burnumuzu sokmayi çok severiz.
Benimde basima su geldi.
Bu yaz kv lerden annemlere gidecektim trenle.
Tren hattinda bekliyoruz.oturacak bi yer yok.günestr tepemizde.bende ayakta duramiyorum fazla.karnim burnumda.
En sonunda dayanamadim.ince kaldirim gibi bi yer vardi.oturdum.
Karsindan bi teyze bize doğru geldi.
Buyur teyze dedim gülümseyerek.
Kadin da bana kizim bacagini acarak ne oturyorsun ayip dedi.
Ben neye uğradigimi şaşırdim.
Tezye dddim.ben hamileyim.yerde engin.göbegimdrn dolayi oturamiyorum dedim.
Halbuki kapalı biriyim.bol paca pantolon guymisim.üzerinde de genis ve uzun tunik giymisim.ne bi yerim acik nede oturusum edepsiz.
Kadin da hala ayip diye sayikliyor.
Esim o gittikten sonra bana kizdi.düzgün otur dedi.birbirimizr girdik.
Yani simdi bu kadin bana iyilik mi yapmis oldu.
Keske o sırada kadına bi carlayip ağzinin payini verseydim.yok yere eşime beni şikayet etmis oldu.
Bazen saygi diyoruz susuyoruz ama haddini bildirmek lazim.
Sizi takdir ediyorum.bu konuda.ben çok pısırığım.kimseye dilim kalkmiyor.diyemiyorum.saygisiz olarak nitelendiriyorum kendimi.ama insanlar kendilerini hadsiz olarak nitelendirmiyor.Bursadayim, evlenmeden önce kız arkadaşımla geziyoruz diz ortası bi elbisem var, kadının biri yanaştı, kizim uzun giyin, gunah dedi. Asil sizin beni yargılamanız gunah demistim..
aslında kadın kadına yapıyor bunu, ilginç..
fundurtan
Benimki asi degildi zaten. Asi oldugunda ben de hic vermedim. Bizim doktor da 38.3 olmazsa vermeyin diyor. Ama huysuzlansa verirdim agrisi oldugunu dusunerek. Kendimiz agrimiz olunca ilac aliyoruz. Ne kadar rahatliyoruz.Yani bende tam bilmiyorum sonucta ama dokunmasin diye dedim.. birde instagramda alifuatserpen var.. gecen gün yazdi aşı ile ilgili de.. yanliş yapilanlar diyerek.. ondan söyleyim dedim.. herkes baska bişey söylüyor.
Hasta ve ilac kullaniyor diye bir haftadir dvit ve kan damlasi vermedim. Beynim döndü onlari takip etmekten. Her gun banyosu da var. Ne hastalikmis. Cocugun butun duzeni degisti. Sinir kupu olduk kari koca. Idrakimiz bozuldu artik. Sacma sapan konusmaya basladim. Gunah diyecegime gunaydin diyorum falan...Canim cok gecmis olsun.illaki bi sıkıntısı vardir.
Bende kan ilaciyla d vitaminini kestim 3 gündür.düzeldi cok şukür.
Simdi yavaş yavaş eklicem ki hangisi rahatsiz ediyor öğrenecem.ama bu gece de vermicem.yarin baslicam vermeye.acaba senin kız da biseyden mi rahatsiz oluyor.
Simdi bi banyo yaptirsaniz bide masaj.belki iyi gelir rahatlar kuzum.
Sen de az tokatci degilsin. Yapistiriyorsun lafi. Oh olsun insanlara.Bursadayim, evlenmeden önce kız arkadaşımla geziyoruz diz ortası bi elbisem var, kadının biri yanaştı, kizim uzun giyin, gunah dedi. Asil sizin beni yargılamanız gunah demistim..
aslında kadın kadına yapıyor bunu, ilginç..
Bu atak 3 hafta degil mi zaten?Yine Atak haftasina mi girdik naptik 2 gundur asiri huysuz huzursuz uykusuz memnun olmayan ve katila katila aglayan bi hale geldik soyuyorum susuyor soydum 2 saate yakin uyudu gunduz hemde hastada degil 2. Dis mi ne anlamadim
Sadece sınırını bilmeyene sınırlarını göstermek benimki, saygı çerçevesinde yine.Sen de az tokatci degilsin. Yapistiriyorsun lafi. Oh olsun insanlara.
Geçmiş olsun..uykusuzluk en yorucu olanı.. ben de makineye camasir atıyorum.. asayım diye gidiyorum..düğmeye basmamış oluyorum bazen.Hasta ve ilac kullaniyor diye bir haftadir dvit ve kan damlasi vermedim. Beynim döndü onlari takip etmekten. Her gun banyosu da var. Ne hastalikmis. Cocugun butun duzeni degisti. Sinir kupu olduk kari koca. Idrakimiz bozuldu artik. Sacma sapan konusmaya basladim. Gunah diyecegime gunaydin diyorum falan...
Bu atak 3 hafta degil mi zaten?
Bi de meme haric sakinlesmeme huyu basladi. Sinirlerim cok yiprandi. Yarinki siniflarim cok kuduruk. Her turlu terbiyesizligi yapip cok sabirlisiniz diyorlar. Surekli kiskirtmaya calisiyorlar. Agzimdan kotu laf cikacak diye odum patliyor.
Canim hep ayniyiz ya.benim de kafam hic yerinde degil.esimin bi arkadasi metehana hediye getirmis.ben de ne zahmeti diyorum manyak miyim neyim:)Hasta ve ilac kullaniyor diye bir haftadir dvit ve kan damlasi vermedim. Beynim döndü onlari takip etmekten. Her gun banyosu da var. Ne hastalikmis. Cocugun butun duzeni degisti. Sinir kupu olduk kari koca. Idrakimiz bozuldu artik. Sacma sapan konusmaya basladim. Gunah diyecegime gunaydin diyorum falan...
Şeytan diyor ki kalk şunları bi güzek tokatla:)Bu atak 3 hafta degil mi zaten?
Bi de meme haric sakinlesmeme huyu basladi. Sinirlerim cok yiprandi. Yarinki siniflarim cok kuduruk. Her turlu terbiyesizligi yapip cok sabirlisiniz diyorlar. Surekli kiskirtmaya calisiyorlar. Agzimdan kotu laf cikacak diye odum patliyor.
Ben kaç kere yemeği yaktim.unutkanlik tavan yapti.Geçmiş olsun..uykusuzluk en yorucu olanı.. ben de makineye camasir atıyorum.. asayım diye gidiyorum..düğmeye basmamış oluyorum bazen.
Canim komsu hep kaşık mamasi verdiElma dışında ek gıda olarak ne versem midede durmuyor. Yarım saat bile durmuyor midede.Sindirim sistemi hazır değil belki de
.Ek gıda olayını bi süre askıya alayim diyorum. Milupa elmalı tahilli kaşık mama aldım. Yarın bi deneyim..belki o midede kalır. Deneyen var mi onu?
Canim biberonu baz al.ćok saçma bisey ölcü olmasi poşette.bardak gibi 3 boyutu tam degil sonucta.üstüne tarih yazinca ml i de yaz.Bizim iki gundur meme dahil sakinlesmiyor az once cay kasigindan az calpol verdim cunku cilginca agliyor susturamadik kulagina asiliyor habire
Birde Sut sagiminda; lansinoh marka pompa biberon ve poseti. Atiyorum sagim biberonda 60 cikiyor posete dokuyorum 90 oluyor hangisini baz alipta sagip eve birakacagim ise baslayinca bilemedim
Kadını geçtim eşine kızdımMillet olarak başkalarinin isine burnumuzu sokmayi çok severiz.
Benimde basima su geldi.
Bu yaz kv lerden annemlere gidecektim trenle.
Tren hattinda bekliyoruz.oturacak bi yer yok.günestr tepemizde.bende ayakta duramiyorum fazla.karnim burnumda.
En sonunda dayanamadim.ince kaldirim gibi bi yer vardi.oturdum.
Karsindan bi teyze bize doğru geldi.
Buyur teyze dedim gülümseyerek.
Kadin da bana kizim bacagini acarak ne oturyorsun ayip dedi.
Ben neye uğradigimi şaşırdim.
Tezye dddim.ben hamileyim.yerde engin.göbegimdrn dolayi oturamiyorum dedim.
Halbuki kapalı biriyim.bol paca pantolon guymisim.üzerinde de genis ve uzun tunik giymisim.ne bi yerim acik nede oturusum edepsiz.
Kadin da hala ayip diye sayikliyor.
Esim o gittikten sonra bana kizdi.düzgün otur dedi.birbirimizr girdik.
Yani simdi bu kadin bana iyilik mi yapmis oldu.
Keske o sırada kadına bi carlayip ağzinin payini verseydim.yok yere eşime beni şikayet etmis oldu.
Bazen saygi diyoruz susuyoruz ama haddini bildirmek lazim.
Senin kuzunun işi zor canım. Dişler peşpeşe gelmekte.. tatil sebebiyle mekan değişikliği de oldu, huysuzlanır normaldir.. havalar çok güzel gidiyor, kapı önüne çıkın gündüzleri, hava alsın, 3-5 metre volta atsan bile iyi gelir Eylül kıza ❤İki gecedir bizde oyleyiz 2 saatte bir uyanip emiyor uykusuzluk cok kotu sinir sistemim cöküyor
Ben de bugün mutfakta ana kucağına koydum, öğlen 2,5 saat uyudu kuzucuk. Mutfak daha serin oluyor, bir de loş ortam.. odada olunca hep ağlıyor uyku arasında, mutfakta hiç ağlamadan uyudu, ilginçYine Atak haftasina mi girdik naptik 2 gundur asiri huysuz huzursuz uykusuz memnun olmayan ve katila katila aglayan bi hale geldik soyuyorum susuyor soydum 2 saate yakin uyudu gunduz hemde hastada degil 2. Dis mi ne anlamadim
Hic sorma.o sicakta benim nabzim 110 atiyordu.bes dakika oturacktim ki rahat vermedi o pis karı...Kadını geçtim eşine kızdım5 dk o gezdirsin çocuğu karnında kolaysa
Biberondaki doğru oluyo poşetide iyice acarsan dogru gösterebiliyor. Ustune tarih bide kac cc olduğunu yazarsan ogunleri ayarlamak kolay oluyo. Ben bi kagida yazdim dolaptaki sutleri cikardigimin ustunu cizip yeni sagip koyduğumu yaziyorumBizim iki gundur meme dahil sakinlesmiyor az once cay kasigindan az calpol verdim cunku cilginca agliyor susturamadik kulagina asiliyor habire
Birde Sut sagiminda; lansinoh marka pompa biberon ve poseti. Atiyorum sagim biberonda 60 cikiyor posete dokuyorum 90 oluyor hangisini baz alipta sagip eve birakacagim ise baslayinca bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?