2018 Ekim Anneleri

aşının biri ağrı yapar calpol verebilsiniz huzursuzlanırsa dedi dr o yüzden verdim çok canı yanıyordu belliydi

Yani bende tam bilmiyorum sonucta ama dokunmasin diye dedim.. birde instagramda alifuatserpen var.. gecen gün yazdi aşı ile ilgili de.. yanliş yapilanlar diyerek.. ondan söyleyim dedim.. herkes baska bişey söylüyor.

Canim cok gecmis olsun.illaki bi sıkıntısı vardir.
Bende kan ilaciyla d vitaminini kestim 3 gündür.düzeldi cok şukür.
Simdi yavaş yavaş eklicem ki hangisi rahatsiz ediyor öğrenecem.ama bu gece de vermicem.yarin baslicam vermeye.acaba senin kız da biseyden mi rahatsiz oluyor.
Simdi bi banyo yaptirsaniz bide masaj.belki iyi gelir rahatlar kuzum.

Bursadayim, evlenmeden önce kız arkadaşımla geziyoruz diz ortası bi elbisem var, kadının biri yanaştı, kizim uzun giyin, gunah dedi. Asil sizin beni yargılamanız gunah demistim..
aslında kadın kadına yapıyor bunu, ilginç..

Sizi takdir ediyorum.bu konuda.ben çok pısırığım.kimseye dilim kalkmiyor.diyemiyorum.saygisiz olarak nitelendiriyorum kendimi.ama insanlar kendilerini hadsiz olarak nitelendirmiyor.

İki gecedir bizde oyleyiz 2 saatte bir uyanip emiyor uykusuzluk cok kotu sinir sistemim cöküyor

Yine Atak haftasina mi girdik naptik 2 gundur asiri huysuz huzursuz uykusuz memnun olmayan ve katila katila aglayan bi hale geldik soyuyorum susuyor soydum 2 saate yakin uyudu gunduz hemde hastada degil 2. Dis mi ne anlamadim

Yani bende tam bilmiyorum sonucta ama dokunmasin diye dedim.. birde instagramda alifuatserpen var.. gecen gün yazdi aşı ile ilgili de.. yanliş yapilanlar diyerek.. ondan söyleyim dedim.. herkes baska bişey söylüyor.
Benimki asi degildi zaten. Asi oldugunda ben de hic vermedim. Bizim doktor da 38.3 olmazsa vermeyin diyor. Ama huysuzlansa verirdim agrisi oldugunu dusunerek. Kendimiz agrimiz olunca ilac aliyoruz. Ne kadar rahatliyoruz.
Hastalik gormese keske hic yavrular ve tabi ki biz.

Hasta ve ilac kullaniyor diye bir haftadir dvit ve kan damlasi vermedim. Beynim döndü onlari takip etmekten. Her gun banyosu da var. Ne hastalikmis. Cocugun butun duzeni degisti. Sinir kupu olduk kari koca. Idrakimiz bozuldu artik. Sacma sapan konusmaya basladim. Gunah diyecegime gunaydin diyorum falan...

Sen de az tokatci degilsin. Yapistiriyorsun lafi. Oh olsun insanlara.

Yine Atak haftasina mi girdik naptik 2 gundur asiri huysuz huzursuz uykusuz memnun olmayan ve katila katila aglayan bi hale geldik soyuyorum susuyor soydum 2 saate yakin uyudu gunduz hemde hastada degil 2. Dis mi ne anlamadim
Bu atak 3 hafta degil mi zaten?
Bi de meme haric sakinlesmeme huyu basladi. Sinirlerim cok yiprandi. Yarinki siniflarim cok kuduruk. Her turlu terbiyesizligi yapip cok sabirlisiniz diyorlar. Surekli kiskirtmaya calisiyorlar. Agzimdan kotu laf cikacak diye odum patliyor.

Geçmiş olsun..uykusuzluk en yorucu olanı.. ben de makineye camasir atıyorum.. asayım diye gidiyorum..düğmeye basmamış oluyorum bazen.

Elma dışında ek gıda olarak ne versem midede durmuyor. Yarım saat bile durmuyor midede.Sindirim sistemi hazır değil belki de
.Ek gıda olayını bi süre askıya alayim diyorum. Milupa elmalı tahilli kaşık mama aldım. Yarın bi deneyim..belki o midede kalır. Deneyen var mi onu?

Bizim iki gundur meme dahil sakinlesmiyor az once cay kasigindan az calpol verdim cunku cilginca agliyor susturamadik kulagina asiliyor habire
Birde Sut sagiminda; lansinoh marka pompa biberon ve poseti. Atiyorum sagim biberonda 60 cikiyor posete dokuyorum 90 oluyor hangisini baz alipta sagip eve birakacagim ise baslayinca bilemedim

Canim hep ayniyiz ya.benim de kafam hic yerinde degil.esimin bi arkadasi metehana hediye getirmis.ben de ne zahmeti diyorum manyak miyim neyim:)
Ağzim çaput oldu resmen.metehana hep mustoş diyorum (yeğenimin adı)
Niliko da ins iyilesir.senin isin daha zor.ögretmensin.pufff...
Şeytan diyor ki kalk şunları bi güzek tokatla:)

Geçmiş olsun..uykusuzluk en yorucu olanı.. ben de makineye camasir atıyorum.. asayım diye gidiyorum..düğmeye basmamış oluyorum bazen.
Ben kaç kere yemeği yaktim.unutkanlik tavan yapti.

Canim komsu hep kaşık mamasi verdi
Bu sefer yemek yemeyi reddetti cocuk.yine de vermeye calis.tabi doktora da daniz bu konuda.Allah yardimcin olsun.
Canim biberonu baz al.ćok saçma bisey ölcü olmasi poşette.bardak gibi 3 boyutu tam degil sonucta.üstüne tarih yazinca ml i de yaz.

Kadını geçtim eşine kızdım 5 dk o gezdirsin çocuğu karnında kolaysa

İki gecedir bizde oyleyiz 2 saatte bir uyanip emiyor uykusuzluk cok kotu sinir sistemim cöküyor
Senin kuzunun işi zor canım. Dişler peşpeşe gelmekte.. tatil sebebiyle mekan değişikliği de oldu, huysuzlanır normaldir.. havalar çok güzel gidiyor, kapı önüne çıkın gündüzleri, hava alsın, 3-5 metre volta atsan bile iyi gelir Eylül kıza ❤

Ben de bugün mutfakta ana kucağına koydum, öğlen 2,5 saat uyudu kuzucuk. Mutfak daha serin oluyor, bir de loş ortam.. odada olunca hep ağlıyor uyku arasında, mutfakta hiç ağlamadan uyudu, ilginç

Biberondaki doğru oluyo poşetide iyice acarsan dogru gösterebiliyor. Ustune tarih bide kac cc olduğunu yazarsan ogunleri ayarlamak kolay oluyo. Ben bi kagida yazdim dolaptaki sutleri cikardigimin ustunu cizip yeni sagip koyduğumu yaziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…