Calpolcüler kulübü kuralım bence az önce ben de verdim bugün hiç uykuya dalamadı çok huzursuz dün gece de 45 dk-1 saat arası uyanıp durdu çok yorucu dayanamıyorum artıkBizim iki gundur meme dahil sakinlesmiyor az once cay kasigindan az calpol verdim cunku cilginca agliyor susturamadik kulagina asiliyor habire
Birde Sut sagiminda; lansinoh marka pompa biberon ve poseti. Atiyorum sagim biberonda 60 cikiyor posete dokuyorum 90 oluyor hangisini baz alipta sagip eve birakacagim ise baslayinca bilemedim
Keşke biraz kıymetini bilse.. pırlanta gibi eşi var, adamın haberi yok!Hic sorma.o sicakta benim nabzim 110 atiyordu.bes dakika oturacktim ki rahat vermedi o pis karı...
Esimde baskalarini çok önemser.
Kızım nerdeyse 5 aylık olacak, hâlâ 'bebek görmeye' gelenler var. Her gelen ister komşu olsun, ister akraba/arkadaş.. yakın uzak, genç yaşlı fark etmeksizin kıskançlık konusunu açtıbir de ısrarla bebeği almaya geldik muhabbeti.. yahu yapmayın! Ben bunaldım, küçücük çocuk ne yapsın! Vermeyiz kızımızı kimseye deyip konuyu kestirip atıyorum.. Allah akıl fikir versin...
Oğlum kırmızı tatlı biberi eline alıp çiğ yer, abartıp yeşili de yedi geçen yaz.. hatta çarlistonu da.. ama kızartınca veya omlete katınca yemiyor hiç birini. Pişmiş bu, yemem diyor.. omlet de yemiyor zaten.. poff yani
Hava çok güzel. 2 saat once bebeği kanguruya koydum dışarı çıktık evin civarına. Marketten bikac parça bisey aldım. Parkta oturduk. Yan banktan kadının biri geldi, bi teyze, "bu daha ufak, neden çıkarttın" dedi..Bi kızıyor... "disari cikmak icin sizden izin almamiz gerektigini inanin dusunemedim.Ayrica merak etmeyin, ben onun annesiyim, sizden daha iyi düşünürüm, iyi günler " dedim..bozuldu gitti :))
Allah razi olsun canim.cok tsk ederim böyle düsundugün icin...Keşke biraz kıymetini bilse.. pırlanta gibi eşi var, adamın haberi yok!
Yine Atak haftasina mi girdik naptik 2 gundur asiri huysuz huzursuz uykusuz memnun olmayan ve katila katila aglayan bi hale geldik soyuyorum susuyor soydum 2 saate yakin uyudu gunduz hemde hastada degil 2. Dis mi ne anlamadim
Aslında lor yiyor ama sadece parmak (sigara) börek sardığım esnada gelip kaşık kaşık yer. Başka şeye katınca yemiyor. Bugün boncuk makarna piştikten sonra tabağına kattım 1 kaşık, makarnayı da yemedi :) karışım sevmiyor :) yaza denemek lazım yine de, ya yerse :))) yemezse biz yeriz ❤Biber cok fazla severim her haliylede yerim, cidden pismemis daha guzeldir :)
Lorda seviyorsa kalin dilimleyip icine corekotlu lor dolduruyorum yazin kahvaltilarda,yesillere pulbiberli kirmizilara corekotlu :) Ayy bidik canimi cektirdi :))))
Varya ne gereksiz insanlar bunlar ya.Had bilmezlerden bizim arka sokakta bir teyze... Park dönüşü oğlum hızla koşarak eve dönüyor, ben de epey geride kaldım, oğlum bekle diye bağırıyorum peşinden. Hava kararıyor, daha yaşı 3... Teyze bağırıyor 150 metreden: koşsana geliiinn, koş bak gitti çocuuuk... Herkes bana bakıyor, ne sorumsuz anne... Önceki gün hastanede yatmış, yeni düşük yapmış, kanaması olan, takati kalmamış bir anne... Yakınımda olsa ağzının payını verirdim de.. akşam akşam o mesafeden ne desem boş....
Ne tutacak çocuğu, geline laf sokmak varken.. profesyonel kaynana hepsi... Ben de elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım, başında olan halden anlıyor.. inşallah biz de unutup o gruba dahil olmayız.. bir an düşünür insan, koşmuyorsa bir engeli olabilir diye...Varya ne gereksiz insanlar bunlar ya.
Bende düsük yaptim üstüne kürtaj oldum.ilk 10 gün yataktan cikamadim.ilk adet oluşumda bile faciaydi.düsük doğumdan zor.
Ne var yani yavaş yürüyorsan.cocuk kosuyorsa sen tut dimi yani.
Ha ayni gün trende bi cocuk annesinden kacip kacip kapiya dogru gitmek istiyordu.bende farkettim.kapiya yakindim.cocugu birakmadim.ne zaman kaçsa tuttum.annesi de yazik yetisemiyordu.bende biraksam aniden acik olan tren kapisindan atlicak aşağı.
Cocuk benden cekiniyordu görmez yanimdan kacmaya calişsa da birakmiyordum.
Millet olarak faydamiz yok.çenemiz var.
Biberona bak. Poset yanlis gercekten. Niye oyle diye hic dusunmemistim. Belki baska bir olcu birimidir. Hahah.Bizim iki gundur meme dahil sakinlesmiyor az once cay kasigindan az calpol verdim cunku cilginca agliyor susturamadik kulagina asiliyor habire
Birde Sut sagiminda; lansinoh marka pompa biberon ve poseti. Atiyorum sagim biberonda 60 cikiyor posete dokuyorum 90 oluyor hangisini baz alipta sagip eve birakacagim ise baslayinca bilemedim
Gunaydin.Saat 6 da kalkti.geri yatiramiyorum.gözlerim.acilmiyor.
ve bu tiplerden mumnkun oldukca iletişimi kesmek gerek, Allahtan yakin cevremiz hep mantıklı tipler, sadece sokakta karsilastiklarimiz bi tuhaf..O muhabbeti annemin komsusu yapmisti,torunu var bizimkinden 1 yas kucuk.
O donem Sezen kardesini ben seni kimselere vermem diye sevdi.Neden oyle diyorsun annem zaten kimse almaz diyordum.
Sonra bi gece baska biseye aglarken zaten kardesimide alacaklarmis dedi esimle donduk kaldik.Kim dedi fln diye konusurken anlatti bi guzel.Bende şaka yapmak icin soylediklerini anlattim.Isterlerse onlarinda sadece annesiyle kardes alabileceklerini.Ama oyle iclenmis ki.Oyle uzulmustuk ki...
Cocuklar sandigimizdan cok daha fazla sey duyuyor ve bizim gibi dusunmedikleri icin inanilmaz seyler dusunuyorlar.
O yuzden hep diyorum gecistirmemek ve yersiz sakalar yapmamak lazim.
bi arkadasim 10 yillik evli, çocuğu yok. (Insallah Alllah en kısa surede ona da nasip eder) Annesine oturmaya gittiginde komsu kadın kizi durdurmuş. `senin çocuğun olmuyor, su dr iyiymiş, git bu dr a belki çocuğun olur` diye bi doktorun kartvizitini eline vermiş..Cidden laf olsun diye ya :) muhabbet etmek istiyorsanda az konus git degil mi :) yine karsilasirsin yine konusursun.Ama bu herseyi elestirme rahatligina nerden alisti bu insanlar anlamiyorum.
Kimsenin kendi gibi olmayana tahammulu yok.
Bu olay densizlikte uzay olmuş artık. Ya bizim arkadaşlarımızdan bebek isteyip olmayanlar vardı onlara bile hiçbir şey soramıyorduk tüp bebek vs ne aşamadalar diye ama herkes her şeyi söyleyebilirniş gibi davranıyor insanımız Allah öylelerine akıl fikir versinbi arkadasim 10 yillik evli, çocuğu yok. (Insallah Alllah en kısa surede ona da nasip eder) Annesine oturmaya gittiginde komsu kadın kizi durdurmuş. `senin çocuğun olmuyor, su dr iyiymiş, git bu dr a belki çocuğun olur` diye bi doktorun kartvizitini eline vermiş..
agzima geleni saydım demisti, ya bunun neresi iyiniyetli, bu kiz Ankara hukuk mezunu, kafasi en iyi dr lara gidecek kadar calisiyor, ve arkadasım da o ara tup bebek merkezlerine vs gidip yollardan ağlayarak donen(( Ne çektiğini kendi bilen bi kiz..
benim kucağıma çocuk vermezlerdi onun çocuğu yok tutamaz derlerdiE elaelif123 ablam 20 yillik evli ve cocugu olmadi.hala deniyorlar tup bebek.o 20 yil belki kendi hallerine birakilsalar o kadar uzulmeyecekti ama toplum baskisi yok mu cok fena.en gamsiz insani bile bi sure sonra dertli yapar.biz 20 gunlukten beri parklarda geziyoruz.milletin de isi gucu laf yetistirmek.saglik ocaginda bi kadin kiz mi oglan mi dedi bana oglan dedim.benim de 3 tane kizim var dedi.hemen yanindaki kadin uzulme kiz da evlat oglan olmazsa olmasin dedi.bu da ayri bi konu iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?