- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Saol canim.sana da cok gecmis olsun.düsük üzücü.toplum aman boşver daha yaşamamiz ki ne üzülüyorsun kafasinda.ya ben bu eski kadinlari anlamiyorum.ya kalpleri taş yada gercekten başlarina gelmemis.düsük yapip da uzulene ne üzülüyorsun diyorlar.Ne tutacak çocuğu, geline laf sokmak varken.. profesyonel kaynana hepsi... Ben de elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım, başında olan halden anlıyor.. inşallah biz de unutup o gruba dahil olmayız.. bir an düşünür insan, koşmuyorsa bir engeli olabilir diye...
Bu arada sana da geçmiş olsun canım, düşük çoğumuzun başından geçmiş sanırımben psikolojik olarak daha çok yıprandım diyebilirim
Gunaydin.
Sana da günaydin nilikoya da canim.
Allah onlari bildiği gibi yapsin.benim kucağıma çocuk vermezlerdi onun çocuğu yok tutamaz derlerdi
Neler neler yasadim
Bizim komşular da 10 yıllık evli. Şu an 2 aylık hamile kadın ❤ doktora da gittiler ama doğal yollarla oldu çok şükür.. ve benim kv'den efsane bir yorum: ben dedim de gittiler doktora... Hey güzel Allah'ım! Herkese akıl dağıtırken bu kadını atlamış olabilir misin acaba? Yahu bu gençler senden akıl almaya muhtaç mı? Sen daha tek başına hastanenin yolunu bulamıyorsun, senin sözünle mi hareket edecekler! Bu kadar cahillik bana çok ağır geliyor, kalbim sıkışıyor inan ki...bi arkadasim 10 yillik evli, çocuğu yok. (Insallah Alllah en kısa surede ona da nasip eder) Annesine oturmaya gittiginde komsu kadın kizi durdurmuş. `senin çocuğun olmuyor, su dr iyiymiş, git bu dr a belki çocuğun olur` diye bi doktorun kartvizitini eline vermiş..
agzima geleni saydım demisti, ya bunun neresi iyiniyetli, bu kiz Ankara hukuk mezunu, kafasi en iyi dr lara gidecek kadar calisiyor, ve arkadasım da o ara tup bebek merkezlerine vs gidip yollardan ağlayarak donen(( Ne çektiğini kendi bilen bi kiz..
Senin kaynana zaten ayri bi alem.Bizim komşular da 10 yıllık evli. Şu an 2 aylık hamile kadın ❤ doktora da gittiler ama doğal yollarla oldu çok şükür.. ve benim kv'den efsane bir yorum: ben dedim de gittiler doktora... Hey güzel Allah'ım! Herkese akıl dağıtırken bu kadını atlamış olabilir misin acaba? Yahu bu gençler senden akıl almaya muhtaç mı? Sen daha tek başına hastanenin yolunu bulamıyorsun, senin sözünle mi hareket edecekler! Bu kadar cahillik bana çok ağır geliyor, kalbim sıkışıyor inan ki...
Inanın, yazınızı okuyunca içim o kadar kötü oldu ki..bazı insanlar da özde Allah korkusu cidden yok, insan bu lafı etmez, ederse de gece uyuyamaz Allahın gücüne gider de çocuğuma bi şey olur korkusundan..benim kucağıma çocuk vermezlerdi onun çocuğu yok tutamaz derlerdi
Neler neler yasadim
Ben de laf sokma huyunu hiç sevmem.. Tepkimi direkt derim saygı çerçevesinde.Saol canim.sana da cok gecmis olsun.düsük üzücü.toplum aman boşver daha yaşamamiz ki ne üzülüyorsun kafasinda.ya ben bu eski kadinlari anlamiyorum.ya kalpleri taş yada gercekten başlarina gelmemis.düsük yapip da uzulene ne üzülüyorsun diyorlar.
Evet dedigin cok doğru hepsi profesyonel kaynana.
Sanirim ben bu eski nesili sevemicem.hepsi ayni kafa.ayni cahillik.ayni hadsizlik.
Benim huyumdur kimseye laf sokmam.
Laf sokanlara da sinir oluyorum.toplum icinde cvp verip de ortami da germek istemiyorum.bazen cekiniyorum ama icimden Allahin ne kadar bedduasi varsa ediyorum.
Biri de kv.bi ara bana herkesin icinde cok bariz laf soktu.bi an bosluguma geldi.
Bende şu laf sokma huyunu bırak dedim.
Bi bozuldu.herkeste şaşırdı.ama haketti.
Başkasi olsa lafina başka bi lafla cvo verirdi.ama iste benim ağzim laf yapmiyor.
Allah onlari bildiği gibi yapsin.
Değişime kapalı olan insanlari değiştirmek için uğraşmayın. Okuduğum psikoloji kitapları der ki, ya uzaklaş veya minimumda görüş ya dediklerine anlam yükleme.. başka çözüm yok..Bizim komşular da 10 yıllık evli. Şu an 2 aylık hamile kadın ❤ doktora da gittiler ama doğal yollarla oldu çok şükür.. ve benim kv'den efsane bir yorum: ben dedim de gittiler doktora... Hey güzel Allah'ım! Herkese akıl dağıtırken bu kadını atlamış olabilir misin acaba? Yahu bu gençler senden akıl almaya muhtaç mı? Sen daha tek başına hastanenin yolunu bulamıyorsun, senin sözünle mi hareket edecekler! Bu kadar cahillik bana çok ağır geliyor, kalbim sıkışıyor inan ki...
Canim o kadar konusuyoruz senin meslegini bilmiyorum:)Değişime kapalı olan insanlari değiştirmek için uğraşmayın. Okuduğum psikoloji kitapları der ki, ya uzaklaş veya minimumda görüş ya dediklerine anlam yükleme.. başka çözüm yok..
Görüşmeyi minimuma indirgedim ben de.. altlı üstlü otururken olabildiği kadar.. çocuklarımı etkiliyor, bana anlam ifade etmez ama küçücük beyinlerin içini boş bilgilerle doldurup hayatımızı zorlaştırıyor.. uzaklaşma imkanım yok ne yazık ki...Değişime kapalı olan insanlari değiştirmek için uğraşmayın. Okuduğum psikoloji kitapları der ki, ya uzaklaş veya minimumda görüş ya dediklerine anlam yükleme.. başka çözüm yok..
İnsanımız 'düşünmüyoruz' deyince algılamıyor nedense.. milletçe tek derdimiz üremek.. evlendin mi? derhal çocuk yapman lazım. birinci doğdu mu? kardeş yapın acil...Bende 4 yil sonra yaptim cocugu cok şükür istedigimiz zaman oldu ama oncedinde bayram da esimin koyune gittigimizde tanimadigim insanlar coxuk yokmu oluyomu sumdi dusubmuyiruz dediğinde sonra olmuyomus fln bi ton laf ona dert sanki insanlarin işi yok bence
Harika haftalar kitabına göre 23. Haftada bir atak haftası daha başlıyor. Olabilir yani. Benim kızımda 8 ekşm doğumlu ve odadan çıktığımda ağlamaya başladı bu hafta. Kitabı açtım d9n akşam okudum biraz. Ve kızımın tepkileri tam da bu haftada anlatılanlarla uyuyor. Kısa sürer umarım sizin sıkıntılarda 1 ila 4 hafta içinde atak bitiyormuş bu aradaYine Atak haftasina mi girdik naptik 2 gundur asiri huysuz huzursuz uykusuz memnun olmayan ve katila katila aglayan bi hale geldik soyuyorum susuyor soydum 2 saate yakin uyudu gunduz hemde hastada degil 2. Dis mi ne anlamadim
İçim titredi okuyuncabenim kucağıma çocuk vermezlerdi onun çocuğu yok tutamaz derlerdi
Neler neler yasadim
Canim esin nasil bu konuda?sana arka çıkıyor mu yada annesine olsun bisey olmaz söylesin mi diyor?Görüşmeyi minimuma indirgedim ben de.. altlı üstlü otururken olabildiği kadar.. çocuklarımı etkiliyor, bana anlam ifade etmez ama küçücük beyinlerin içini boş bilgilerle doldurup hayatımızı zorlaştırıyor.. uzaklaşma imkanım yok ne yazık ki...
Bizim kizlar dogumgundas.Harika haftalar kitabına göre 23. Haftada bir atak haftası daha başlıyor. Olabilir yani. Benim kızımda 8 ekşm doğumlu ve odadan çıktığımda ağlamaya başladı bu hafta. Kitabı açtım d9n akşam okudum biraz. Ve kızımın tepkileri tam da bu haftada anlatılanlarla uyuyor. Kısa sürer umarım sizin sıkıntılarda 1 ila 4 hafta içinde atak bitiyormuş bu arada
Nilikoyla MinaBizim kizlar dogumgundas.
Düşünce yok ki!... Bi yerde otursak kalkacak olsam evinde çocuğun mu var derlerdi geçmişte kaldi geçti bittiInanın, yazınızı okuyunca içim o kadar kötü oldu ki..bazı insanlar da özde Allah korkusu cidden yok, insan bu lafı etmez, ederse de gece uyuyamaz Allahın gücüne gider de çocuğuma bi şey olur korkusundan..
Bende çok tup tedavisi gördüm bu kendiliğinden oldu yillarca görmediğim tedavi kalmadiİçim titredi okuyuncatüp bebekle anne oldum toplum baskısı hepsinden beter.
Benimkide 8 ekim ama gece doğdugu icin 9 ekim yazdilar.Bizim kizlar dogumgundas.
Nasil insablar bunlar ya.insan bi düsünür.senin kırık yanına neden düsünmeden değecek seyler söylerler.Düşünce yok ki!... Bi yerde otursak kalkacak olsam evinde çocuğun mu var derlerdi geçmişte kaldi geçti bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?