2018 Ekim Anneleri

Saol canim.sana da cok gecmis olsun.düsük üzücü.toplum aman boşver daha yaşamamiz ki ne üzülüyorsun kafasinda.ya ben bu eski kadinlari anlamiyorum.ya kalpleri taş yada gercekten başlarina gelmemis.düsük yapip da uzulene ne üzülüyorsun diyorlar.
Evet dedigin cok doğru hepsi profesyonel kaynana.
Sanirim ben bu eski nesili sevemicem.hepsi ayni kafa.ayni cahillik.ayni hadsizlik.
Benim huyumdur kimseye laf sokmam.
Laf sokanlara da sinir oluyorum.toplum icinde cvp verip de ortami da germek istemiyorum.bazen cekiniyorum ama icimden Allahin ne kadar bedduasi varsa ediyorum.
Biri de kv.bi ara bana herkesin icinde cok bariz laf soktu.bi an bosluguma geldi.
Bende şu laf sokma huyunu bırak dedim.
Bi bozuldu.herkeste şaşırdı.ama haketti.
Başkasi olsa lafina başka bi lafla cvo verirdi.ama iste benim ağzim laf yapmiyor.

Gunaydin.
Sana da günaydin nilikoya da canim.
benim kucağıma çocuk vermezlerdi onun çocuğu yok tutamaz derlerdi
Neler neler yasadim
Allah onlari bildiği gibi yapsin.

Bizim komşular da 10 yıllık evli. Şu an 2 aylık hamile kadın ❤ doktora da gittiler ama doğal yollarla oldu çok şükür.. ve benim kv'den efsane bir yorum: ben dedim de gittiler doktora... Hey güzel Allah'ım! Herkese akıl dağıtırken bu kadını atlamış olabilir misin acaba? Yahu bu gençler senden akıl almaya muhtaç mı? Sen daha tek başına hastanenin yolunu bulamıyorsun, senin sözünle mi hareket edecekler! Bu kadar cahillik bana çok ağır geliyor, kalbim sıkışıyor inan ki...

Senin kaynana zaten ayri bi alem.

benim kucağıma çocuk vermezlerdi onun çocuğu yok tutamaz derlerdi
Neler neler yasadim
Inanın, yazınızı okuyunca içim o kadar kötü oldu ki..bazı insanlar da özde Allah korkusu cidden yok, insan bu lafı etmez, ederse de gece uyuyamaz Allahın gücüne gider de çocuğuma bi şey olur korkusundan..

Ben de laf sokma huyunu hiç sevmem.. Tepkimi direkt derim saygı çerçevesinde.
K validemde anlaşma nedenimiz bu.. o da direkt der, ben de.

Değişime kapalı olan insanlari değiştirmek için uğraşmayın. Okuduğum psikoloji kitapları der ki, ya uzaklaş veya minimumda görüş ya dediklerine anlam yükleme.. başka çözüm yok..

Değişime kapalı olan insanlari değiştirmek için uğraşmayın. Okuduğum psikoloji kitapları der ki, ya uzaklaş veya minimumda görüş ya dediklerine anlam yükleme.. başka çözüm yok..
Görüşmeyi minimuma indirgedim ben de.. altlı üstlü otururken olabildiği kadar.. çocuklarımı etkiliyor, bana anlam ifade etmez ama küçücük beyinlerin içini boş bilgilerle doldurup hayatımızı zorlaştırıyor.. uzaklaşma imkanım yok ne yazık ki...

Bende 4 yil sonra yaptim cocugu cok şükür istedigimiz zaman oldu ama oncedinde bayram da esimin koyune gittigimizde tanimadigim insanlar coxuk yokmu oluyomu sumdi dusubmuyiruz dediğinde sonra olmuyomus fln bi ton laf ona dert sanki insanlarin işi yok bence

İnsanımız 'düşünmüyoruz' deyince algılamıyor nedense.. milletçe tek derdimiz üremek.. evlendin mi? derhal çocuk yapman lazım. birinci doğdu mu? kardeş yapın acil...
Senin hayatınla ilgili tek planın çocuk olmalı çünkü..

Yine Atak haftasina mi girdik naptik 2 gundur asiri huysuz huzursuz uykusuz memnun olmayan ve katila katila aglayan bi hale geldik soyuyorum susuyor soydum 2 saate yakin uyudu gunduz hemde hastada degil 2. Dis mi ne anlamadim
Harika haftalar kitabına göre 23. Haftada bir atak haftası daha başlıyor. Olabilir yani. Benim kızımda 8 ekşm doğumlu ve odadan çıktığımda ağlamaya başladı bu hafta. Kitabı açtım d9n akşam okudum biraz. Ve kızımın tepkileri tam da bu haftada anlatılanlarla uyuyor. Kısa sürer umarım sizin sıkıntılarda 1 ila 4 hafta içinde atak bitiyormuş bu arada

Canim esin nasil bu konuda?sana arka çıkıyor mu yada annesine olsun bisey olmaz söylesin mi diyor?

Bizim kizlar dogumgundas.

Düşünce yok ki!... Bi yerde otursak kalkacak olsam evinde çocuğun mu var derlerdi geçmişte kaldi geçti bitti

plojovic ben yoğurt tadımı yapıyordum dün 2.günüydü dün yoğurt tutmadı ara verdim bugün deva ediyorum ne olacak şimdi bugünü 1.gün sayıp bastan mi basliycam yoksa 2.günü gibi devam mi edicem

Düşünce yok ki!... Bi yerde otursak kalkacak olsam evinde çocuğun mu var derlerdi geçmişte kaldi geçti bitti
Nasil insablar bunlar ya.insan bi düsünür.senin kırık yanına neden düsünmeden değecek seyler söylerler.
Aynisini yazin kv yapti bana.yerdeki savani kaldiriyordum.(onun evi) bana diyorki bırak dur kaldirma cocugu düsürecen.zaten 6 7 senedir olmuyor.agzı yamulasica ins.
Bende nerde 6 7 senedir dedim.daha 4 sene olmadi biz evleneli.hem olmuyor degil.kendimiz istemedik diyorum.he he diyor dalga geciyor.öyle sinirlendim ki esimi cagirdim.koş gel bak annen ne diyor dedim.
Esim de bi kizdi annesine.ne diyorsun sen dedi.sinirlendi baya.
Valla ben başedemiyorum.Allah başetsin.
Yoksa yaşli demicem saygı demicem bi soba atacam.her yerde bana böyle laf sokuyor.
Canim sende sana laf sokanin evine gitme.evleri batsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…