2018 Ekim Anneleri

Canim esin nasil bu konuda?sana arka çıkıyor mu yada annesine olsun bisey olmaz söylesin mi diyor?
Eşime kalsa çoluk çocuk bizi toplayıp gidecek Avrupa'ya çalışmaya. Ben vicdan yaptım, kp vefat etti, annesi yalnız ne yapacak diyerek.. göz kulak olmak gerek diye kaldık.. çocuklara kötülük mü yaptım diye düşünüyorum bazen...

Benimkiler de gece emmeye kalkiyor. Bazen sirayla bazen ayni anda. Yanima yatirip emziriyorum. Uyukluyoruz beraber. Yaninda uyumak istiyor da olabilir.

Hiç biri ile görüşmüyorum ama bu sebepten değil evim değişti. Ben önemsemem benim kaynanamın bana dediğini burada yazsam var ya oooooo

6 7 senedir. Haha.

Canim özelliklere kv lere acimicaksin.onlar gelinlere hic acimiyor.ha lafim insan olana degil elbette.birada oturmak da cok büyük sabır ister.ama zamanla o da tükenir.
Hiç biri ile görüşmüyorum ama bu sebepten değil evim değişti. Ben önemsemem benim kaynanamın bana dediğini burada yazsam var ya oooooo
Senin kv de sorunlu bi tip o zaman.Allah ıslah etsin.
6 7 senedir. Haha.
Manyak ya.biz 2014 biterken evlendik.bu lafi da yazin haziranda dedi.nasil 6 7 sene oluyor anlamiyorum.daha 3 bucuk yillik evliydik.
Bide metehan önce de hamile kaldim.kalbi durdu kürtaj oldum.yani digeri yasasaydi.3.senemde cocugum olmuş olacakti zaten.

Görünürde iyi ama özünde sorunlu
Onu da umursamıyorum

Düşünce yok ki!... Bi yerde otursak kalkacak olsam evinde çocuğun mu var derlerdi geçmişte kaldi geçti bitti
Cahil insanlardan nefret ediyorum! Boyle soylediklerinde vicdanlari hep rahatsa anormal insanlar olduklarina eminiz. Ben de bir keren komsumuza guzel bi kurabiye yaptim fotosunu gonderiyim mi dedigimde sen önce git cocuk yap demisti. Ki ben 1 buçuk yil bazi sebeplerden dolayi beklemistim dusunmuyorum dedigim halde boyle soylemisti. . Karsindaki insanin duygularini dusunmeden konusan Boyle ınsanları Allah a havale ediyorum..

Allahım Allahım gönlü kötü ne çok insan var çevremizde

'kaynana pamuk ipligi olsa raftan düşse gelinin başını yarar' diye bi soz var cok gulerim :) bu arada annem bana "bu pantolonu almistim hic giymedim sana daha iyi olur bi denesene" dedi ve pantolonu giydim cok iyi oldu.tam 46 beden. zaten evdeki kotum da 44tu. bi zamanlar 46 beden giyenlerin obez oldugunu dusunurdum. 73 kilo olmusum.tahin helvasi yemekten hep ah ah.veririz insallah kilolari.

Canim bende 48 beden giyiyorum.ama ben 100 kiloyum:)
Üzülme yani.senden daha kilolular var.
Bende cok iştahliyim ya.ağzimi dikecem en sonunda.cok yiyorum.
Önceden ne güzel 36 beden 56 kiloydum.ne rahattim.1 adimim 1 metre öteye varirdi.simdi yerden kalkarken dizlerim ağriyor.bian evvel zayiflamam lazim.

Canım 73 kiloda 46 beden mi oldu? Ben 78-79 civarında 44 giyiyorum şu an için de bedenler mi farklı acaba? Benim kilolar da gidecek gibi değil bugün diyetisyene diye gitmiştim yokmuş yarın gideceğim inş. Yeme içmemin bir düzene girmesi gerek eşim de iş yerinde gidecek yarın başka türlü veremeyeceğiz yoksa

Kuzum bizde bayadir var odadan ciktigim an aglama bide gozuyle takip ediyor ki wcye isik hizinda gidip geliyorum
Bizde vurma basladi mesela kucagimdaysa elime, yemek yiyorsak masaya birde oyuncaklari atma basladi bir seylere uzanma vs bi takim oyuncaklarini kaldirdim bugun farkli seyler aldim cunku sıkıldı onlardan ilgisini cekmiyor
Gunde iki kez cikarmaya karar verdim bakalim yrndan itibaren uygulucam
Solomom kanguru aldim ama hala evde bekliyor sevmedi yada ben takmayi beceremiyorum cok gomuluyor icine
12 gun sonra 6 yi dolduruyor bi ek gidaya baslasa

valla bi kotum bi de baska bi pantolonda 44 giyiyorum ama dapdar patliycak gibi.46 giyince rahat ettim.benim basenler genis ondan sanirim.universite 1de 52 kiloyken de 38 bedendim cunku.ben gunde 250 gr tahin helvasi haftada birkac gun buyuk boy cips haftada 2-3 fast food haftanin her gunu sutlu ve serbetli tatlilar yiyerek boyle oldum aslinda.bunlari insani seviyeye indirsem yetecek de...

Gün boyu abur cubur çekmecesini oğlumdan daha sık ziyaret ediyorum :))) karın mide bölgesi yağ bağlamış durumda.. şeker de ciddi bağımlılık yapıyor, çok zor işim. Yavaş yavaş azaltmak şart oldu..

İnsallah canım cidden cok zor hayat tabiki güzel yanlarıda var ama isterdim ki okumus olayım cocugumla doyunca vakit geçirmiş olayım artik evde sıkıldım deyip ben dönseydim isime zorunlu olarak degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…